American English College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På amerikansk engelsk College, er vår oppgave å gi Norsk som andrespråk (ESL) studenter med utmerket, omfattende og rimelig utdanning i det engelske språket for sin personlige suksess.

PROGRAMMER

På amerikansk engelsk College, er programmer utviklet for å møte behovene til hver enkelt elevs ferdigheter og mål på tvers av alle nivåer av engelskkunnskaper, fra nybegynner til avansert.

Alle kurs dekker de store språkkunnskaper inkludert: lytte, snakke, lese, skrive, grammatikk, vokabular og uttale.

Bolig

American English College kan gi og finne deg pålitelig og trygg bolig som er skreddersydd til dine preferanser gjennom hjemme-opphold og private boliger.

Faglig veiledning

På amerikansk engelsk College, ønsker vi at våre studenter til å bygge en meningsfull faglig fundament under sin tid her. Alle studenter er bemyndiget til å ta ansvar for sin fremtid, og i løpet av denne reisen vi gir personlig oppmerksomhet og støtte for å hjelpe dem å oppnå sine karriere og livsmål.

Våre studieveiledere har omfattende kunnskap om utdanningsprogrammene i USA, og har sterke partnerskap med ledende amerikanske høyskoler og universiteter. Dette gir våre studenter med veiledning og ulike pedagogiske alternativer når du søker et program spesielt for deres behov. Det er vår intensjon å forme ekstraordinære enkeltpersoner ved å tilby faglig dyktighet og personlig vekst er nødvendig for å bli en global leder.

Se våre programmer og se hvordan du kan begynne reisen i dag.

Studere i USA

American English College er godkjent i henhold til føderal lov til å melde ikke-immigrant fremmede studenter. Interessert i å studere i USA med et mangfoldig fellesskap av internasjonale studenter?

Akkrediteringer

American English College er akkreditert av ACCET, et byrå anerkjent av US Department of Education. Vi er også godkjent for å operere ved California Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE).

Steder

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, California, USA
Telefon
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, California, USA