ASC English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ASC NORSK SCHOOL engelsk klasser

Utdannings tjenester til internasjonale studenter i Boston-området siden 1993.

Bygge på en arv av ti års internasjonal ESL erfaring har ASC engelsk vært å støtte og tilby pedagogiske tjenester til internasjonale studenter i Boston-området siden 1993.

Vi har fostret en sterk forståelse av behovene til utenlandske personer fatt på en utdanning i USA, og har utviklet et variert utvalg av tjenester for å hjelpe deg gjennom utfordringene for å lykkes i det amerikanske utdanningssystemet.

Våre brede tjenester og ressurser stammer fra en erfaren lærerstaben og en innbydende og vennlig miljø som tar sikte på å løse individuelle behov som en internasjonal student i USA.

Alt på en fornuftig prissystem, legger opp til en engelsk program av uforlignelige verdi og nytte.

Noen faktorer som gjør ASC et flott sted å lære engelsk:

Profesjonelle og engasjerte lærere med lang erfaring undervise internasjonale studenter Et sett med programmer som adresserer spesifikke språk og akademiske ferdigheter du trenger som student i et amerikansk universitet Fleksibel arbeidstid for alle programmer, inkludert helge og sommerkurs Garantert personlig oppmerksomhet fra dedikerte instruktører og ansatte Kjennskap til de spesifikke behovene til studenter fra land over hele verden Høy kvalitet på tjenestene for voksne, fra nyere high school gradutes gjennom college og post-graduate studenter

Steder

Boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, USA
Telefon
+1 617-338-5288