Les den offisielle beskrivelsen

Vår skole arbeider for å gi studentene høykvalitets språkutdanning for å hjelpe studenter med å nå sine mål. ACE, grunnlagt i 2007, er for tiden lokalisert i Koreatown, Los Angeles, som naboer Los Angeles sentrum, Hollywood, Santa Monica og Glendale. På campus består det av fem klasserom og ett datalab for å gi ytterligere ressurser for å kunne oppfylle elevernes pedagogiske behov.

Spesielt er ACEs oppdrag:

å gi studentene en engelskspråklig utdanning av høy kvalitet, inkludert testforberedelse i et student-sentrert læringsmiljø, som de kan forbedre sine engelskspråklige og prøvekunnskaper som trengs for deres faglige, profesjonelle og personlige aktiviteter.

Blant ACEs mange mål for studenter, noen er å:

  • Å gi engelskspråklige utdanningsprogrammer, inkludert testforberedelse som er pedagogisk lyd, oppdatert, av høy kvalitet og påviselig effektiv.
  • Til ansatte høyt kvalifiserte og selvmotiverte instruktører som vil oppmuntre elevene til å forbedre sine engelskspråklige og prøveopplæringsevner.
  • Å opprettholde student-sentrert, positivt og velutstyrt læringsmiljø, inkludert passende studenttjenester for høy studenttilfredshet.
  • Å administrere systematiske, effektive og målbare evalueringssystemer for studenter å oppnå sine faglige, faglige og personlige mål.
  • Å skape student-sentrert strategiske forretningsplaner for engelskspråklig utdanning av høy kvalitet, inkludert testforberedelse.
  • Å gi like læringsmuligheter om mindre av grunnlag av alder, rase, etnisk opprinnelse, kjønn, seksuell orientering eller religion.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Adams College of English

Målet med ESL Begin Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kurset er å utvikle grunnleggende lese-, skrive-, vokabular- og grammatikkferdigheter. Dette kurset vil introdusere ... [+]

ESL begynner

Mandag til fredag 9:00 - 12:36

Målet med ESL Begin Reading, Vocabulary, Grammar (RVG) kurset er å utvikle grunnleggende lese-, skrive-, vokabular- og grammatikkferdigheter. Dette kurset vil introdusere studenter til å lese forståelsesøvelser og utvikle grunnleggende skriveferdigheter. Dette kurset skal også øke studentenes ordforråd og utvikle anerkjennelse av grammatikkstrukturer. Dette kurset vil introdusere og utvikle student evner til å demonstrere begynnelsen ESL ferdigheter som er nødvendige for progresjon gjennom ESL programmet på ACE.

Formålet med ESL Beginning Listening, Speaking, Conversation (LSC) kurset er å utvikle og ansette fundamental lytting, snakk, uttaleferdigheter for å styrke og demonstrere kommunikative evner på engelsk. Dette kurset er designet for studenter å samhandle med ulike emner, ved hjelp av uttrykk, ordforråd, uttale teknikker og riktig grammatikk i å snakke samt utvikle evnen til å lytte etter informasjon.... [-]

USA Los Angeles
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 - 44 uker
Campus
Les mer på norsk
Adams College of English

Målet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management og Accent Reduction (CMAR) kurset er at studentene skal kunne demonstrere kommunikative evner gjennom akse ... [+]

ESL Samtale Mellomliggende

Mandag til fredag 1:10 - 17:10

Tirsdag, Thusday 8:30 - 5:10 pm, fredag 1:10 - 5:10 pm

Målet med ESL Conversation Intermediate Conversation Management og Accent Reduction (CMAR) kurset er at studentene skal kunne demonstrere kommunikative evner gjennom aksent reduksjonsprinsipper og kommunikative strategier for å uttrykke ideer, meninger og fakta basert på emner som dekkes gjennom læreplanen.

Formålet med ESL Conversation Intermediate Idioms kurset er at studentene skal kunne bruke idiomer og uformelle uttrykk i engelsk samtale. Gjennom klasserominstruksjon er målet at studentene skal kunne forstå, praktisere og demonstrere kompetent bruk av idiomer og informell tale til engelske samtaler hver dag.... [-]

USA Los Angeles
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 - 44 uker
Campus
Les mer på norsk
Adams College of English

Målet med TOEFL iBT Test Preparation-kurset er å forberede elevene til å ta praksis TOEFL iBT-tester og til slutt den offisielle TOEFL iBT-testen for opptak eller overfør ... [+]

Mandag til fredag 9:00 - 13:00

Målet med TOEFL iBT Test Preparation-kurset er å forberede elevene til å ta praksis TOEFL iBT-tester og til slutt den offisielle TOEFL iBT-testen for opptak eller overføring til en akkreditert høyskole, noe som krever at elevene gir TOEFL-testpoeng som tilfredsstiller de spesifikke kravene for innmelding i den utdanningsinstitusjonen.

Dette testforberedelseskurset introduserer, utvikler, forbedrer og demonstrerer lesing, skriving, lytting og snakk av deler av TOEFL iBT testen. Studentene tar øvelsestest gjennom hele kurset for å forberede seg på de språklige ferdighetene til TOEFL iBT testen. Dette kurset gir studentene de tillit og språklige funksjoner som kreves for å oppnå tilfredsstillende poeng på TOEFL iBT testen.... [-]

USA Los Angeles
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 - 44 uker
Campus
Les mer på norsk