Adams College of English

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår skole arbeider for å gi studentene høykvalitets språkutdanning for å hjelpe studenter med å nå sine mål. ACE, grunnlagt i 2007, er for tiden lokalisert i Koreatown, Los Angeles, som naboer Los Angeles sentrum, Hollywood, Santa Monica og Glendale. På campus består det av fem klasserom og ett datalab for å gi ytterligere ressurser for å kunne oppfylle elevernes pedagogiske behov.

Spesielt er ACEs oppdrag:

å gi studentene en engelskspråklig utdanning av høy kvalitet, inkludert testforberedelse i et student-sentrert læringsmiljø, som de kan forbedre sine engelskspråklige og prøvekunnskaper som trengs for deres faglige, profesjonelle og personlige aktiviteter.

Blant ACEs mange mål for studenter, noen er å:

  • Å gi engelskspråklige utdanningsprogrammer, inkludert testforberedelse som er pedagogisk lyd, oppdatert, av høy kvalitet og påviselig effektiv.
  • Til ansatte høyt kvalifiserte og selvmotiverte instruktører som vil oppmuntre elevene til å forbedre sine engelskspråklige og prøveopplæringsevner.
  • Å opprettholde student-sentrert, positivt og velutstyrt læringsmiljø, inkludert passende studenttjenester for høy studenttilfredshet.
  • Å administrere systematiske, effektive og målbare evalueringssystemer for studenter å oppnå sine faglige, faglige og personlige mål.
  • Å skape student-sentrert strategiske forretningsplaner for engelskspråklig utdanning av høy kvalitet, inkludert testforberedelse.
  • Å gi like læringsmuligheter om mindre av grunnlag av alder, rase, etnisk opprinnelse, kjønn, seksuell orientering eller religion.

Steder

Los Angeles

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, California, USA