Arizona Culinary Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Arizona Culinary Institute program ble designet for å utnytte tid og ressurser effektivt. I en nylig meningsmåling fullførte 76% av kandidatene i Arizona Culinary Institute programmet på 8 måneder eller mindre!

“Wow! Bare 8 måneder? Hvordan er det til og med mulig? " spør du kanskje. Filosofien vår er enkel. Studentene lærer mest effektivt når de er i en liten gruppe, komfortable omgivelser og får personlig oppmerksomhet fra erfarne instruktører. Teamet vårt består av en variert og balansert gruppe kokkinstruktører med erfaring fra den virkelige verden og en ekte lidenskap for undervisning.

En annen grunn til at Arizona Culinary Institute er annerledes, er gjennom den praktiske læringsopplevelsen studentene våre får. Ettersom mange skoler beveger seg mot klasseroms- eller nettformater for å spare penger, holder vi elevene der de hører hjemme, på kjøkkenet. Unn deg din lidenskap for matlaging ved å lære gjennom prøving og feiling og personlig instruksjon i stedet for å helle gjennom en lærebok hjemme.

Steder

Scottsdale

Address
North 114th Street,10585
85259 Scottsdale, Arizona, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: