Avel Flight School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Avel Flight School er FAA Part 141 og FAA Part 65 godkjent flygetreningsorganisasjon trening piloter fra hele verden. Vi er også stolte av å si at vi er i stand til å trene veteraner finansiert av Department of Veterans Affairs som vi er VA godkjent også. Avel Flight School er blant noen få utvalgte flyskoler som også SEVIS autorisert av Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security for å trene internasjonale studenter.

Utstyrt med state of the art fly, flysimulatorer, klasse rom og fasiliteter, Avel Flight School opprettholder svært høy sikkerhetsstandard som overstiger Federal Aviation Administration (FAA) og International Civil Aviation Organization (ICAO) krav.

Avel Flight School ligger DuPage Airport, West Chicago, , USA, Med en annen gren i Chennai, India catering til den asiatiske subkontinentet.

Vårt mål er å gi verdensklasse opplæring ved hjelp av den nyeste teknologien og trender innen luftfart til å produsere høy kaliber piloter. Noen av kursene vi tilbyr inkluderer Private Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, flyinstruktør Ratings, Single og Multi-Engine Ratings, Aircraft / Flight Dispatcher Course.

På Avel Flight School sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle våre fly har gode sikkerhetsposter og blir vedlikeholdt av FAA sertifiserte profesjonelle mekanikere. Med vår vennlige administrativt ansatte, erfarne Chief Flight Instructor og våre høyt kvalifiserte instruktører, vil du motta den høyeste kvalitet flygetrening og har en fantastisk lærerik opplevelse med oss.

På Avel Flight School, Vil du fullføre flygetrening på tid og budsjett. Videre vil du oppleve enestående trening og dra nytte av vårt omfattende støtteapparat. Bli med i vår flyskole i dag og gjøre dine drømmer til virkelighet!

Avel Flight School i Chicago, Illinois, USA tilbyr en rekke fly opplæringsprogrammer. Hvis du er ute etter den beste Flight Training i Chicago, Illinois, USA eller pilotskole eller Pilot Training, har du kommet til rett sted.

Internasjonale studenter På Avel Flight SchoolVi tilbyr flygetrening til internasjonale studenter. Våre kurs er utviklet for å passe internasjonale student krav og deres respektive Luftfartstilsynet krav.

Vårt mål er å gi sikker, topp kvalitet flygetrening i en vennlig og profesjonelt miljø. Vi streber etter å gjøre din tid med oss ​​komfortable og glatt, slik at du kan fokusere på å oppnå drømmen om å bli en profesjonell pilot.

Våre inntaksprosedyrer er gjort enkelt å gjøre det enkelt for internasjonale studenter melde på vår flyskole. Lær mer om vår opptaket.

Vi tilbyr flere pilotkurset alternativer som er utformet for å møte de krav og behovene til våre internasjonale studenter og bistå i jobben plassering også.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Commercial Pilot License

Campus Heltidsstudier 6 - 8 måneder September 2018 USA West Chicago India Chennai + 2 fler

The Commercial Pilot License tillater deg å fly et fly for kompensasjon eller leie. Dette er også den minste konsesjonskravet for arbeid som en pilot eller bli en flyinstruktør. Kommersielle piloter kan også få betalt for visse typer operasjoner, slik som banner tauing, landbruket, og fotografering. [+]

The Commercial Pilot License tillater deg å fly et fly for kompensasjon eller leie. Dette er også den minste konsesjonskravet for arbeid som en pilot eller bli en flyinstruktør. Kommersielle piloter kan også få betalt for visse typer operasjoner, slik som banner tauing, landbruket, og fotografering. Minimumskrav for å få en Commercial Pilot License Være minst 18 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Hold en Private Pilot License. Få minst en annen klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) delen 61,129. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor Det minimum som kreves tid for Commercial Pilot License er 250 timer under CFR 14 Part 61. kurs Varighet 6 - 8 måneder * *Med forbehold om flying vær tilgjengelighet og student sikkerhet Teori DEL I Kommersiell pilot VIRKSOMHET Advanced Systems HIGH - PERFORMANCE kraftverk MILJØ OG ICE CONTROL SYSTEMS Opptrekkbart landingsunderstell Aerodynamikk og PERFORMANCE BEGRENSNINGER avansert aerodynamikk FORUTSE YTELSE STYRE vekt og balanse Kommersielle fly AVFALL NØDPROSEDYRER KOMMERSIELL beslutnings praktisk STAGE jeg Avganger, landinger, og GO-arounds NORMAL & X-WIND TAKE OFF & KLATRE NORMAL & X-WIND TILNÆRMING & LANDING SOFT / SHORT-FIELD TAKE OFF & KLATRE SOFT / SHORT-FIELD TILNÆRMING & LANDING GÅ RUNDT TRINN II PERFORMANCE manøvrer bratte svinger Chandelles LAZY åttere STAGE III GROUND REFERANSE MANØVRERING Åtte på Pylon... [-]

Flyet Sentralen Kurs

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 2 - 4 uker September 2018 USA West Chicago India Chennai + 3 fler

Flyselskapet Dispatcher også kjent som Flight Dispatcher or flight operasjoner offiser er en av de best betalte og spennende arbeidsplasser i luftfartsindustrien. Hvert flyselskap krever fly ekspeditørene like mye som piloter for flyging. Med en FAA Aircraft Dispatcher sertifikat, karrieremuligheter åpne opp over hele verden! [+]

Flyselskapet Dispatcher også kjent som Flight Dispatcher or flight operasjoner offiser er en av de best betalte og spennende arbeidsplasser i luftfartsindustrien. Hvert flyselskap krever fly ekspeditørene like mye som piloter for flyging. Med en FAA Aircraft Dispatcher sertifikat, karrieremuligheter åpne opp over hele verden! Etter eksamen fra Avel Flight School og anskaffe din FAA Aircraft Dispatcher sertifikat, vil du være klar til å jobbe i et flyselskap, dele kommandoen beslutninger med en flykaptein. Noen av ansvar og jobb beskrivelse av en Flight Dispatcher er: Ansvarlig for planlegging og oppfølging av fremdriften i et fly reise Dispatcher er juridisk ansvarlig for sikkerheten til et fly sammen med fartøysjefen Har myndighet til å utsette, viderekoble eller kansellere en flight De fleste kommersielle operasjoner krever både flyet sentralen og fartøysjefen kombineres for å godkjenne og frigi en flytur En flytur sentralen er nødvendig for å demonstrere omfattende kunnskap om luftfart sammenlignes med kapteinen på et fly som holder et flyselskap Transport Pilot License, som er den høyeste flygersertifikat oppnåelig. Dette utmerket karriere kan betale over 100.000 dollar i året med den rette kvalifikasjoner og erfaring. påmelding Forutsetning Være minst 21 år for å være kvalifisert til å ta Aircraft Dispatcher Kunnskap test og være i stand til å fullføre kurset. Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Innhold FAA Aircraft sentralen Kurset inneholder samme pensum og fag dekket i flyselskapet Transport Pilot License (ATPL). Man må huske på når pilotene trene de har over to år fra oppstart av flygetrening for... [-]

Instrumentrettighet Fly

Campus Heltidsstudier 4 - 6 uker September 2018 USA West Chicago India Chennai + 2 fler

En instrumentrettighet er nødvendig for en pilot å fly etter instrumentflygeregler (IFR). Under disse forholdene piloten ikke er i stand til å bruke eksterne visuelle referanser for navigasjon og flyr flyet utelukkende basert på instrumentene i cockpiten. Denne rangeringen er også et krav for arbeid som en profesjonell pilot, og er en forutsetning for Airline Transport Pilot License (ATPL). [+]

En instrumentrettighet er nødvendig for en pilot å fly etter instrumentflygeregler (IFR). Under disse forholdene piloten ikke er i stand til å bruke eksterne visuelle referanser for navigasjon og flyr flyet utelukkende basert på instrumentene i cockpiten. Denne rangeringen er også et krav for arbeid som en profesjonell pilot, og er en forutsetning for Airline Transport Pilot License (ATPL). Minimumskrav for å få en instrumentrettighet Være minst 17 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Hold en Private Pilot License. Få minst en tredje klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) § 61.65. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor Det minimum som kreves tid for Instrument Rating er 40 Åpningstider faktiske eller simulert instrument tid i henhold til CFR 14 Part 61. kurs Varighet 4 - 6 uker * *Med forbehold om flying vær tilgjengelighet og student sikkerhet Teori DEL I - oppdage nye horisonter BYGGER YRKESERFARING INSTRUMENT / KOMMERSIELL TRENING OG MULIGHETER AVANSERT menneskelige faktor CONCEPTS PRINSIPPER FOR instrumentflyging FLIGHT instrumentsystemer ATTITUDE instrumentflyging INSTRUMENT NAVIGASJON THE FLIGHT MILJØ Flyplasser, luftrom og flyinformasjon AIR TRAFFIC CONTROL INFORMASJON ATC KLAR DEL II - INSTRUMENT Trær OG PROSEDYRER AVGANG AVREISE Trær avreise prosedyrer I RUTE Ruten og AREA Naviger enroute PROSEDYRER venteprosedyrer ANKOMST ANKOMST Trær Innflygingsprosedyrer NÆRME SEG innflygingskart innflygingsprosedyrer instrumentinnflyging VOR... [-]

Private Pilot License

Campus Heltidsstudier 6 - 8 uker September 2018 USA West Chicago India Chennai + 2 fler

The Private Pilot License tillater deg å være fartøysjef på et fly for alle ikke-kommersielle formål. Dette er også det første skrittet mot å få din Commercial Pilot License og senere et flyselskap jobb. Blant de mange privilegier i Private Pilot License, er du også lov til å operere veldedighet flyreiser underlagt visse begrensninger, og kan delta i lignende aktiviteter, for eksempel Angel Flight, Civil Air Patrol og mange andre. [+]

The Private Pilot License tillater deg å være fartøysjef på et fly for alle ikke-kommersielle formål. Dette er også det første skrittet mot å få din Commercial Pilot License og senere et flyselskap jobb. Blant de mange privilegier i Private Pilot License, er du også lov til å operere veldedighet flyreiser underlagt visse begrensninger, og kan delta i lignende aktiviteter, for eksempel Angel Flight, Civil Air Patrol og mange andre. Minimumskrav for å få en Private Pilot License Være minst 17 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Få minst en tredje klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) delen 61,109. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor Mens det minimum som kreves tid for Private Pilot License er 40 timer. Landsgjennomsnittet for å fullføre Private Pilot License er ca 65 timer flygetid. kurs Varighet 6 - 8 uker * *Med forbehold om flying vær tilgjengelighet og student sikkerhet Teori DEL I GRUNN FLIGHT OPPDAGET AVIATION Opplæring av piloter LUFTFARTS MULIGHETER INTRODUKSJON TIL Human Factors Airplane SYSTEMS fly Powerplant og systemløsninger flygeinstrumenter Aerodynamiske PRINSIPPER FIRE Forces of FLIGHT STABILITET Aerodynamikk manøvrering FLIGHT DEL II FLYGING THE FLIGHT MILJØ SIKKERHET FLIGHT FLYPLASSER luftfartskart LUFTROMMET KOMMUNIKASJON og flyinformasjon Radar og ATC TJENESTER RADIO PROSEDYRER KILDER FLIGHT INFORMASJON DEL III flyvær METEOROLOTY for piloter... [-]

Videoer

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.