Les den offisielle beskrivelsen

Avel Flight School er FAA Part 141 og FAA Part 65 godkjent flygetreningsorganisasjon trening piloter fra hele verden. Vi er også stolte av å si at vi er i stand til å trene veteraner finansiert av Department of Veterans Affairs som vi er VA godkjent også. Avel Flight School er blant noen få utvalgte flyskoler som også SEVIS autorisert av Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security for å trene internasjonale studenter.

Utstyrt med state of the art fly, flysimulatorer, klasse rom og fasiliteter, Avel Flight School opprettholder svært høy sikkerhetsstandard som overstiger Federal Aviation Administration (FAA) og International Civil Aviation Organization (ICAO) krav.

Avel Flight School ligger DuPage Airport, West Chicago, , USA, Med en annen gren i Chennai, India catering til den asiatiske subkontinentet.

Vårt mål er å gi verdensklasse opplæring ved hjelp av den nyeste teknologien og trender innen luftfart til å produsere høy kaliber piloter. Noen av kursene vi tilbyr inkluderer Private Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, flyinstruktør Ratings, Single og Multi-Engine Ratings, Aircraft / Flight Dispatcher Course.

På Avel Flight School sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle våre fly har gode sikkerhetsposter og blir vedlikeholdt av FAA sertifiserte profesjonelle mekanikere. Med vår vennlige administrativt ansatte, erfarne Chief Flight Instructor og våre høyt kvalifiserte instruktører, vil du motta den høyeste kvalitet flygetrening og har en fantastisk lærerik opplevelse med oss.

På Avel Flight School, Vil du fullføre flygetrening på tid og budsjett. Videre vil du oppleve enestående trening og dra nytte av vårt omfattende støtteapparat. Bli med i vår flyskole i dag og gjøre dine drømmer til virkelighet!

Avel Flight School i Chicago, Illinois, USA tilbyr en rekke fly opplæringsprogrammer. Hvis du er ute etter den beste Flight Training i Chicago, Illinois, USA eller pilotskole eller Pilot Training, har du kommet til rett sted.

Internasjonale studenter På Avel Flight SchoolVi tilbyr flygetrening til internasjonale studenter. Våre kurs er utviklet for å passe internasjonale student krav og deres respektive Luftfartstilsynet krav.

Vårt mål er å gi sikker, topp kvalitet flygetrening i en vennlig og profesjonelt miljø. Vi streber etter å gjøre din tid med oss ​​komfortable og glatt, slik at du kan fokusere på å oppnå drømmen om å bli en profesjonell pilot.

Våre inntaksprosedyrer er gjort enkelt å gjøre det enkelt for internasjonale studenter melde på vår flyskole. Lær mer om vår opptaket.

Vi tilbyr flere pilotkurset alternativer som er utformet for å møte de krav og behovene til våre internasjonale studenter og bistå i jobben plassering også.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Avel Flight School

The Commercial Pilot License tillater deg å fly et fly for kompensasjon eller leie. Dette er også den minste konsesjonskravet for arbeid som en pilot eller bli en flyinst ... [+]

The Commercial Pilot License tillater deg å fly et fly for kompensasjon eller leie. Dette er også den minste konsesjonskravet for arbeid som en pilot eller bli en flyinstruktør. Kommersielle piloter kan også få betalt for visse typer operasjoner, slik som banner tauing, landbruket, og fotografering.

Minimumskrav for å få en Commercial Pilot License Være minst 18 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Hold en Private Pilot License. Få minst en annen klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) delen 61,129. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor ... [-]
USA West Chicago India Chennai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 måneder
Campus
Les mer på norsk
Avel Flight School

Flyselskapet Dispatcher også kjent som Flight Dispatcher or flight operasjoner offiser er en av de best betalte og spennende arbeidsplasser i luftfartsindustrien. Hvert f ... [+]

Flyselskapet Dispatcher også kjent som Flight Dispatcher or flight operasjoner offiser er en av de best betalte og spennende arbeidsplasser i luftfartsindustrien. Hvert flyselskap krever fly ekspeditørene like mye som piloter for flyging. Med en FAA Aircraft Dispatcher sertifikat, karrieremuligheter åpne opp over hele verden!

Etter eksamen fra Avel Flight School og anskaffe din FAA Aircraft Dispatcher sertifikat, vil du være klar til å jobbe i et flyselskap, dele kommandoen beslutninger med en flykaptein.

Noen av ansvar og jobb beskrivelse av en Flight Dispatcher er:

Ansvarlig for planlegging og oppfølging av fremdriften i et fly reise Dispatcher er juridisk ansvarlig for sikkerheten til et fly sammen med fartøysjefen Har myndighet til å utsette, viderekoble eller kansellere en flight De fleste kommersielle operasjoner krever både flyet sentralen og fartøysjefen kombineres for å godkjenne og frigi en flytur En flytur sentralen er nødvendig for å demonstrere omfattende kunnskap om luftfart sammenlignes med kapteinen på et fly som holder et flyselskap Transport Pilot License, som er den høyeste flygersertifikat oppnåelig. ... [-]
USA West Chicago India Chennai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Avel Flight School

En instrumentrettighet er nødvendig for en pilot å fly etter instrumentflygeregler (IFR). Under disse forholdene piloten ikke er i stand til å bruke eksterne visuelle ref ... [+]

En instrumentrettighet er nødvendig for en pilot å fly etter instrumentflygeregler (IFR). Under disse forholdene piloten ikke er i stand til å bruke eksterne visuelle referanser for navigasjon og flyr flyet utelukkende basert på instrumentene i cockpiten. Denne rangeringen er også et krav for arbeid som en profesjonell pilot, og er en forutsetning for Airline Transport Pilot License (ATPL).

Minimumskrav for å få en instrumentrettighet Være minst 17 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Hold en Private Pilot License. Få minst en tredje klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) § 61.65. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor ... [-]
USA West Chicago India Chennai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
Avel Flight School

The Private Pilot License tillater deg å være fartøysjef på et fly for alle ikke-kommersielle formål. Dette er også det første skrittet mot å få din Commercial Pilot Lice ... [+]

The Private Pilot License tillater deg å være fartøysjef på et fly for alle ikke-kommersielle formål. Dette er også det første skrittet mot å få din Commercial Pilot License og senere et flyselskap jobb. Blant de mange privilegier i Private Pilot License, er du også lov til å operere veldedighet flyreiser underlagt visse begrensninger, og kan delta i lignende aktiviteter, for eksempel Angel Flight, Civil Air Patrol og mange andre.

Minimumskrav for å få en Private Pilot License Være minst 17 år Kunne lese, snakke, skrive og forstå engelsk flytende. Få minst en tredje klasse legeerklæring fra en Aviation Medical Examiner Passere en datastyrt kunnskapene om luftfart test Akkumuleres og logge en viss mengde trening og erfaring i henhold til del 61, Tittel 14 av Code of Federal Regulations (CFR) delen 61,109. Bestå en muntlig prøve og flight test administreres av en FAA inspektør eller utpekt sensor ... [-]
USA West Chicago India Chennai
September 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.