Avel Flight School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Avel Flight School er FAA Part 141 og FAA Part 65 godkjent flygetreningsorganisasjon trening piloter fra hele verden. Vi er også stolte av å si at vi er i stand til å trene veteraner finansiert av Department of Veterans Affairs som vi er VA godkjent også. Avel Flight School er blant noen få utvalgte flyskoler som også SEVIS autorisert av Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security for å trene internasjonale studenter.

Utstyrt med state of the art fly, flysimulatorer, klasse rom og fasiliteter, Avel Flight School opprettholder svært høy sikkerhetsstandard som overstiger Federal Aviation Administration (FAA) og International Civil Aviation Organization (ICAO) krav.

Avel Flight School ligger DuPage Airport, West Chicago, , USA, Med en annen gren i Chennai, India catering til den asiatiske subkontinentet.

Vårt mål er å gi verdensklasse opplæring ved hjelp av den nyeste teknologien og trender innen luftfart til å produsere høy kaliber piloter. Noen av kursene vi tilbyr inkluderer Private Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, flyinstruktør Ratings, Single og Multi-Engine Ratings, Aircraft / Flight Dispatcher Course.

På Avel Flight School sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle våre fly har gode sikkerhetsposter og blir vedlikeholdt av FAA sertifiserte profesjonelle mekanikere. Med vår vennlige administrativt ansatte, erfarne Chief Flight Instructor og våre høyt kvalifiserte instruktører, vil du motta den høyeste kvalitet flygetrening og har en fantastisk lærerik opplevelse med oss.

På Avel Flight School, Vil du fullføre flygetrening på tid og budsjett. Videre vil du oppleve enestående trening og dra nytte av vårt omfattende støtteapparat. Bli med i vår flyskole i dag og gjøre dine drømmer til virkelighet!

Avel Flight School i Chicago, Illinois, USA tilbyr en rekke fly opplæringsprogrammer. Hvis du er ute etter den beste Flight Training i Chicago, Illinois, USA eller pilotskole eller Pilot Training, har du kommet til rett sted.

Internasjonale studenter På Avel Flight SchoolVi tilbyr flygetrening til internasjonale studenter. Våre kurs er utviklet for å passe internasjonale student krav og deres respektive Luftfartstilsynet krav.

Vårt mål er å gi sikker, topp kvalitet flygetrening i en vennlig og profesjonelt miljø. Vi streber etter å gjøre din tid med oss ​​komfortable og glatt, slik at du kan fokusere på å oppnå drømmen om å bli en profesjonell pilot.

Våre inntaksprosedyrer er gjort enkelt å gjøre det enkelt for internasjonale studenter melde på vår flyskole. Lær mer om vår opptaket.

Vi tilbyr flere pilotkurset alternativer som er utformet for å møte de krav og behovene til våre internasjonale studenter og bistå i jobben plassering også.

Steder

West Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 West Chicago, Illinois, USA
Telefon
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, India