Avionica

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er i vår interesse å nå USAs samfunn med vårt formål, og at de kan være nyttig å bemanne jobbe innen luftfart. I november 2011 lanserte vi den første utgaven av vårt magasin kalt Avionica, Med deltakelse av:

  • NASA
  • Federal Aviation Administration (FAA)
  • Federal Commission of Communication (FCC)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kurs I Avioniker

Campus Deltid 3 måneder September 2018 USA Orlando

Avionica Orlando tilbyr kontinuerlig faglig opplæring og lisenser som kreves av føderale enheter til å utøve og praktisere yrket avionikk. Vi søker å bringe sammen en representasjon av en slik gruppe av fagfolk i Latin-Amerika. Luftfarten nærmer vår forening søker de avionikk personell opplært av oss å jobbe i bedrifter som er sertifisert og FCC lisensiert avionikk teknikere. [+]

Om programmet

Avionica Orlando tilbyr kontinuerlig faglig opplæring og lisenser som kreves av føderale enheter til å utøve og praktisere yrket avionikk.

Vi søker å bringe sammen en representasjon av en slik gruppe av fagfolk i Latin-Amerika.

Treningen som vi tilbyr er en opplæring i jobben (OJT) type trening, ingen teoretisk, varer i 3 måneder (to dager i uken). Inkluderer: Eksamen for FCC-lisenser, sertifikater av trening ferdigstillelse, forbereder vi og oppdaterer våre medlemmer fortsetter, hjelp til jobbmuligheter og en 1 års medlemskap med vår forening.

Opplæringen omfatter anmeldelser og tester for to av de viktigste lisenser av Federal Communications Commission (FCC) og ett års medlemskap av Avionics Teknikere Association, Inc. Vi er også den eneste Chief Examiner av FCC i delstaten Florida. ... [-]


Videoer

Avionica - Avionics Technician Program

Avionica - Adiestramiento en Electrónica de Aviación

Kontakt

Avionica Orlado - Avionics Technician Association

Adresse, linje 1 241 Nilson Way Suite 100
FL 32803 Orlando, Florida, USA
HJemmeside http://www.avionicaatao.com/
Telefon +1 321-424-5664