Boston School of Modern Languages

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Boston School of Modern Languages ​​(BSML) er et privat språk institusjon som tilbyr helårs intensiv og semi-intensiv engelsk programs.We er USAs første og mest respekterte English Language School. Siden 1925 har vi utdannet tusenvis av studenter og fagfolk fra hele verden. Vi er den skolen av valget for studenter som søker en vei program å gå over til en amerikansk high school, college, eller universitet og for fagfolk som ønsker å forbedre sine kvalifikasjoner i det globale miljøet. Uansett hva du er ute etter, vil BSML forberede deg for akademisk og karriere suksess.

BSML har et fremragende rykte og et betydelig antall av våre studenter kommer til oss fra munn til munn. Vi er unike i å tilby våre studenter en lærerik og kulturell opplevelse som ikke finnes i andre engelskspråklige skoler og programmer. Vi setter vår ære i å opprettholde varige relasjoner med våre studenter, hvorav mange tilbake for å studere med oss ​​igjen, og har ønsket velkommen andre, tredje og fjerde ledd, på familiene til våre studenter å studere hos oss. Vårt motto er "ENGELSK! Lær det, Lever det, elsker det ... på BSML!"

Nøkkelfakta

Over 90 års erfaring undervise engelsk til tusenvis av internasjonale studenter. Vakre historiske granitt stein bygning som ligger i et boligområde i tilknytning til Harvard University Arboret. Gode ​​boliger alternativer innen gangavstand til skolen. Fokus orientert læreplan med spesialiserte klasser i General, akademiske, økonomiske og test forberedelse kurs. ETS offisielle TOEFL test site. Studenter kan ta den offisielle testen rett ved skolen. Ukentlig forretningsmessige og sosiale begivenheter arrangert av våre dyktige lærere og ledere. Fleksibel timeplan. Studenter kan starte på hvilken som helst mandag. Åpent hele året. Individualisert oppmerksomhet og tjenester. Daglige sosiale aktiviteter. Læring garantert med vår fremragende metodikk. Vi vil arbeide med studenten for å hjelpe dem å oppnå sine engelske læringsmål - de har bare å gjøre sin del.

Steder

Boston

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, USA