Bellevue College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hilsener! Som president i Bellevue College, jeg er glad for at du har tatt deg tid til å besøke vår hjemmeside og lære om vår fantastiske college, som ligger på et vakkert skog campus i hjertet av Bellevue. BC ble grunnlagt nesten 50 år siden som en del av en bevegelse for å gi rimelig og tilgjengelig utdanning til borgere av Eastside og området rundt, og vi er stolte av å fortsette denne tradisjonen i dag.

Bellevue College President

BC er den tredje største institusjon for høyere utdanning i staten Washington. Vi er et student-fokusert åpen tilgang institusjon som legger sterk vekt på god undervisning og små klasse størrelser. I fjor, en enormt variert gruppe 37.000 studenter valgte BC å oppfylle en rekke pedagogiske og faglige mål.

De fleste av våre studenter melde deg på ett av seks overføre programmer - de har fullført de to første årene av sin utdannelse her og deretter overføre til et universitet for å fullføre sin bachelorgrad. Vi sender flere overføre elevene til University of Washington enn noe annet samfunn eller teknisk høyskole i delstaten.

En annen gruppe av BC studenter er karriere-fokuserte - vi tilbyr nærmere 100 profesjonelle og tekniske programmer i høy etterspørsel karriere felt som forbereder våre studenter for jobbene til i dag og hvilke muligheter i morgen.

Andre velger BC å lære engelsk eller forbedre sine grunnleggende ferdigheter; retool sine ferdigheter i vår Worker Omskolering program; fortsette sin utdanning til å avansere i yrker med en videreutdanning klasse; eller tjene college kreditt mens de fortsatt i videregående skole med hurtigstart-programmet. Vi jobber hardt for å sikre BC er utstyrt for å møte behovene til studenter for fremtiden. I løpet av de neste to årene, forventer vi å legge til ytterligere fire bachelorgrader, i tillegg til de tre programmene vi allerede tilbyr. Vi er i ferd med å utvikle en ny East Campus i Issaquah som vil gjøre våre klasser mer tilgjengelig for folk i East King County. Og vi har tenkt å bryte bakken på en state-of-the-art anlegget som skal huse vår voksende Health Sciences programmer, utdanne folk for jobber i helsesektoren.

Etter å ha utforsket dette nettstedet, inviterer jeg deg til å besøke vår campus snart slik at du kan se selv hva som gjør Bellevue College så spesiell. Du kan planlegge en campus tour, møte med en veileder eller diskutere dine karrieremål med en rådgiver. Eller, hvis du bor langt fra campus eller foretrekker en fleksibel timeplan, lære mer om vår omfattende online tilbud. Igjen, takk for at du tok deg tid til å lære mer om Bellevue College, og jeg håper du vil dra nytte av de fantastiske mulighetene vi tilbyr.

Dave Rule President, Bellevue College

Steder

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, USA
Telefon
+1 425-564-1000