Les den offisielle beskrivelsen

Hilsener! Som president i Bellevue College, jeg er glad for at du har tatt deg tid til å besøke vår hjemmeside og lære om vår fantastiske college, som ligger på et vakkert skog campus i hjertet av Bellevue. BC ble grunnlagt nesten 50 år siden som en del av en bevegelse for å gi rimelig og tilgjengelig utdanning til borgere av Eastside og området rundt, og vi er stolte av å fortsette denne tradisjonen i dag.

Bellevue College President

BC er den tredje største institusjon for høyere utdanning i staten Washington. Vi er et student-fokusert åpen tilgang institusjon som legger sterk vekt på god undervisning og små klasse størrelser. I fjor, en enormt variert gruppe 37.000 studenter valgte BC å oppfylle en rekke pedagogiske og faglige mål.

De fleste av våre studenter melde deg på ett av seks overføre programmer - de har fullført de to første årene av sin utdannelse her og deretter overføre til et universitet for å fullføre sin bachelorgrad. Vi sender flere overføre elevene til University of Washington enn noe annet samfunn eller teknisk høyskole i delstaten.

En annen gruppe av BC studenter er karriere-fokuserte - vi tilbyr nærmere 100 profesjonelle og tekniske programmer i høy etterspørsel karriere felt som forbereder våre studenter for jobbene til i dag og hvilke muligheter i morgen.

Andre velger BC å lære engelsk eller forbedre sine grunnleggende ferdigheter; retool sine ferdigheter i vår Worker Omskolering program; fortsette sin utdanning til å avansere i yrker med en videreutdanning klasse; eller tjene college kreditt mens de fortsatt i videregående skole med hurtigstart-programmet. Vi jobber hardt for å sikre BC er utstyrt for å møte behovene til studenter for fremtiden. I løpet av de neste to årene, forventer vi å legge til ytterligere fire bachelorgrader, i tillegg til de tre programmene vi allerede tilbyr. Vi er i ferd med å utvikle en ny East Campus i Issaquah som vil gjøre våre klasser mer tilgjengelig for folk i East King County. Og vi har tenkt å bryte bakken på en state-of-the-art anlegget som skal huse vår voksende Health Sciences programmer, utdanne folk for jobber i helsesektoren.

Etter å ha utforsket dette nettstedet, inviterer jeg deg til å besøke vår campus snart slik at du kan se selv hva som gjør Bellevue College så spesiell. Du kan planlegge en campus tour, møte med en veileder eller diskutere dine karrieremål med en rådgiver. Eller, hvis du bor langt fra campus eller foretrekker en fleksibel timeplan, lære mer om vår omfattende online tilbud. Igjen, takk for at du tok deg tid til å lære mer om Bellevue College, og jeg håper du vil dra nytte av de fantastiske mulighetene vi tilbyr.

Dave Rule President, Bellevue College

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Bellevue College

Dette programmet tilbyr gode akademiske alternativer for elevene å gå inn det voksende feltet av regnskap gjennom grad og sertifikat programmer. Opptjent for sertifikater ... [+]

Dette programmet tilbyr gode akademiske alternativer for elevene å gå inn det voksende feltet av regnskap gjennom grad og sertifikat programmer. Opptjent for sertifikater gjelder for studiet.

Kort beskrivelse

Associate i Applied Science-T Accounting grad kombinerer tekniske kurs som kreves for jobben forberedelse og college-nivå generell utdanning kurs. Disse gradene er utformet for to formål å umiddelbar sysselsetting og forberedelse til junior året på Washington state bachelor of Applied Science (BAS) studium. AAS-T Accounting grad gir en sterk bakgrunn innen regnskap, forberede studentene på et bredt spekter av karrieremuligheter i regnskapssystemet feltet. Graden har muligheten til å tjene to nasjonale sertifiseringer samt flere innebygde program sertifikater, samtidig tjene graden.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Bellevue College

Følgende grad krav er for økonomistudenter som ønsker å overføre til å delta fire år institusjoner i delstaten Washington. ... [+]

Følgende grad krav er for økonomistudenter som ønsker å overføre til å delta fire år institusjoner i delstaten Washington.

BELLEVUE COLLEGE General Utdanning KRAV

Generelle utdanningskrav Associate i Business Degree Planlegging regneark inkluderer alle bestemt grad og arbeidskrav informasjon for Bellevue College. Hvis du har tenkt å fullføre graden i sin helhet med online kurs, følgende er de som oppfyller eksamen krav.

Alle Bellevue College grader kan også inkludere en kombinasjon av on-campus og online akademiske kreditt kurs.

Har du allerede tjent college kreditter på en annen skole før du deltar BC? Du kan være kvalifisert til å overføre disse studiepoeng eller bruke dem til å møte BC kurs forutsetninger.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Bellevue College

Kurs kan være underlagt forutsetninger og minimumskrav karakter ... [+]

Kurs kan være underlagt forutsetninger og minimumskrav karakteren. Førsteamanuensis i yrkes Arts Degree Certificate of Achievement i yrkes & Life Skills

Opptak til programmet

Occupational and Life Skills førsteamanuensis i Arts grad er en selektiv-innleggelser program. For å bli vurdert for opptak på programmet, må studentene følge spesielle opptakskrav retningslinjer.

VURDERING

OLS benytter et karaktersystem som måler ytelsesindikatorer direkte relatert til 21st Century Skills og Bellevue College godkjent kurs utfall. Alle kurs for OLS er gradert bestått / ikke bestått.

Internships

Internship erfaring på OLS er utformet for å gi et trygt og praktisk miljø for elevene å utvikle en dypere forståelse av de yrkesmessige og mellommenneskelige ferdigheter de har lært.... [-]

USA Bellevue
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!