Bilingual Education Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Brev fra direktøren

Hilsener og velkommen til Bilingual Education Institute (BEI). Fra den spede begynnelse i 1982 har BEI blitt en av statens fremste språk og kulturell treningssentre. På alle måter, er vi engasjert i å hjelpe personer erverve og forstå andre språk og kulturer. Folk gjør et institutt stor, så om du er student, lærer, medarbeider, utdannet, selskap, nabo, eller besøkende, er din interesse og entusiasme verdsatt og verdsatt. Det er vår felles innsats, men at i dag gjør dette instituttet en så levende sted å studere, for å lære, for å arbeide, og for å få nye levetid venner.

Som vi alle vet, er vår verden blir mindre. Vi kan få kontakt med andre rundt om i verden ved å klikke på en knapp. Viktigere enn noen gang, språk er ikke bare kommunikasjonsmidler, men finnes også verktøy og ferdigheter for tilkobling og arbeide med våre kolleger. Her på BEI, først og fremst, er å koble mennesker.

Vi forventer at våre lærere til å være gode lærere, og våre ansatte til å være medfølende, service-orientert, og fremfor alt, effektive tilretteleggere. De legemliggjøre ånden av generøsitet og optimistisk og utrettelig holdning så utbredt her. Videre tilbyr vi våre studenter et mangfoldig ennå tett fellesskap og state-of-the-art teknologi som gir dem størst mulig omfang for akselerert språktilegnelse, men likevel fokusert nok til å oppnå kvalitet utfall.

Det er en glede for meg å ønske deg velkommen til BEI. Våre ansatte og fakultet er glad på denne muligheten til å jobbe med deg og hjelpe deg å oppnå dine språk mål og målsettinger. Beste ønsker som du fatt på ditt språk reise. Vi kommer til å støtte deg hele veien.
Varm hilsen, Gordana Arnautovic direktør, BEI

Hvorfor BEI?

BEI har vært å tilby kvalitet flerkulturell opplæring til enkeltpersoner, grupper og offentlige serviceprogrammer i Houston-området i mer enn tjuefem år.

Som en av de få akkrediterte private språkskoler i Houston, fortsetter vi å bygge vår rolle som en leder i flerkulturell kommunikasjon gjennom ulike prosjekter som spenner fra Flyktninge utdanningsprogram til vår Intensiv engelsk Program, og fremmedspråk Program.

BEI oppgave er å skape unike læringsopplevelser som bidrar til å oppnå kommunikasjon med forståelse på tvers av kulturmiljøer gjennom effektiv global partnering, inkludering, selvbevissthet, og nyskapende produkter og tjenester.

For å oppnå vårt mål, BEI lærere og ansatte opprettholder følgende prinsipper, adoptert fra de etiske prinsipper for ACCET akkrediterte institusjoner.

Steder

Houston

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, USA