Bridge Education Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I dagens verden spiller språktjenester en avgjørende rolle i internasjonal virksomhet, utdanning og kommunikasjon. Bridge er et av verdens ledende på feltet med over 25 års erfaring trans liv og organisasjoner ved å fremme tverrkulturell kommunikasjon og språkkompetanse.

bro

Intensive engelskprogrammer

Lær engelsk med Bridge, en verdensleder i engelsk språk instruksjon med over 25 års erfaring. Bridge tilbyr generelle engelsk og business engelsk programmer i USA, Argentina og Chile og tilbyr Academic English Pathways Programmer på syv steder i USA, inkludert seks sentre på universitetsbiblioteker.
Når du går gjennom dørene til et av språkene våre, blir du en del av brofamilien. Hvert år vi vert tusenvis av studenter fra hele verden, og leverer topp lyd språkopplæring. Enten du er en student, bedriftsleder eller turist kan vi tilby en rekke engelske kurs spesielt utviklet til dine behov. Vi hjelper også internasjonale studenter finne og forberede seg på lavere og høyere grad programmer i USA. Våre 80 heltidsansatte og 350 lærere utgjør en mangfoldig gruppe av nasjonaliteter og kulturer, og de forstår viktigheten av språklæring og kulturell kompetanse.

Lærerutdanningsprogrammer

BridgeTEFL® er lærerutdanningsavdelingen til Bridge og den største leverandøren av TEFL / TESOL-kurs i USA. Hvert år forbereder BridgeTEFL over 4.000 studenter til å undervise i engelsk som morsmål i inn-og utland. Vi tilbyr en rekke EFL / ESL lærer sertifiseringsprogrammer, inkludert:

 • The Bridge IDELT ™, et intensivt 140-timers onsite program tilgjengelig i Denver, Buenos Aires og Santiago.
 • Cambridge CELTA, tilgjengelig i Denver, CO
 • Online TEFL-sertifisering, inkludert 150-timers Bridge IDELT Online ™
 • TEFL-kurs i land rundt om i verden med Bridge®-partnerskoler
 • Supportive Teach Abroad-programmer, buntede programmer som går utover TEFL-sertifisering og tilbyr personlig assistanse for jobbplassering, eller til og med en forhåndsbestemt betalt undervisningsplassering.

Vår akkreditering

Våre akkrediteringer og overbevisninger med følgende organisasjoner sikre at vi fortsetter å gi engelsk undervisning av høyeste kaliber.

 • Vi er akkreditert av ACCET, TheAccrediting Council for Continuing Education and Training. Dette innebærer at vi regelmessig gjennomgår en grundig gjennomgangsprosess for å sikre at våre fasiliteter, klasser, materiale og ansatte møter de høyeste kvalitetsstandardene.
 • Vi tilhører EnglishUSA, American Association of Intensive English Programs, noe som betyr at vi er en del av en utvalgt gruppe av de beste engelskskolene i USA.
 • Bridge er godkjent i henhold til føderal lov å melde ikke-immigrant fremmede studenter.
 • Bridge Education Group er medlem av StudyColorado, et initiativ fra staten Colorado og Colorado næringslivet for å fremme staten som en studie destinasjon.
 • Bridge er medlem av American International Recruitment Council (AIRC) og er forpliktet til å følge AIRCs retningslinjer for beste praksis.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Allmenn Program

Campus Heltidsstudier Åpen påmelding USA Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 3 fler

Som student i vår general engelsk Program, vil du fokusere på interaktiv, conversational engelsk i stedet for læreren foredrag. Dine lærere vil begrense seg til å snakke noe mer enn en tredjedel av klassen tid for å oppmuntre deg og dine klassekamerater til å snakke på engelsk. [+]

Lære praktiske engelskkunnskaper samtidig som vi opplever livet i USA.

Formål og mål

Som student i vår general engelsk Program, vil du fokusere på interaktiv, conversational engelsk i stedet for læreren foredrag. Dine lærere vil begrense seg til å snakke noe mer enn en tredjedel av klassen tid for å oppmuntre deg og dine klassekamerater til å snakke på engelsk. De interaktive leksjoner avklare grammatikk bruk, introdusere nye vokabular og forbedre dine lesestrategier, alltid med vekt på muntlig kommunikasjon. Du vil utvikle dine verbale engelskkunnskaper så raskt og effektivt som mulig.

Programoversikt

Med vår Allmenn program:

Studenter på alle nivåer er velkomne. Kurs kan begynne hver mandag. Home-opphold og hotell innkvartering tilgjengelig. Fleksibel varighet, velger du hvor mange uker for å studere. 4-retters alternativer for å finne riktig passform for deg. Beliggenhet ... [-]

BridgeTEFL

Campus Heltidsstudier Åpen påmelding USA Denver Chile Santiago + 1 fler

BridgeTEFL er lærerutdanningen delingen av broen og den største leverandøren av TEFL / TESOL kurs i USA. Med nesten 30 års erfaring opplæring av lærere og undervisning språk rundt om i verden, anser vi oss selv ekte eksperter i bransjen. [+]

om BridgeTEFL

BridgeTEFL er lærerutdanningen delingen av broen og den største leverandøren av TEFL / TESOL kurs i USA. Med nesten 30 års erfaring opplæring av lærere og undervisning språk rundt om i verden, anser vi oss selv ekte eksperter i bransjen. Vårt flaggskip TEFL / TESOL kurs, Bridge IDELT og IDELT Online, er anerkjent for college kreditt, et testament til sin akademiske rigor.

Programoversikt [-]

Bro Virksomhet Engelsk Institutt

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Denver Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 3 fler

[+]

Programoversikt Program Krav Kurs

Kurs høydepunkter:

Kurs høydepunkter:

Kurs høydepunkter:

Engelsk for spesielle formål

[-]

Leve Og Lær Engelsk For Au Pair

Campus Deltid 6 uker September 2018 USA Denver

Bros Live and Learn English Program er spesielt utviklet for au pair som bor med amerikanske familier. Live & Learn English vil ikke bare hjelpe deg med å perfeksjonere dine engelskkunnskaper, men også for å få bedre forståelse av amerikansk liv og kultur, og andres oppfatninger av USA. [+]

Bros Live and Learn English Program er spesielt utviklet for au pair som bor med amerikanske familier. En viktig del av å være et vellykket au pair er å lære å kommunisere effektivt og samhandle hensiktsmessig med vertsfamilien og fellesskapsmedlemmene. Live & Learn English vil ikke bare hjelpe deg med å perfeksjonere dine engelskkunnskaper, men også for å få bedre forståelse av amerikansk liv og kultur, og andres oppfatninger av USA.

Noen eksempler på kurs inkluderer:

American Film, som lar deg utforske amerikansk kultur gjennom filmens medium. Du vil se filmer i klassen og delta i klassediskusjoner, gruppevirkninger og presentasjoner. American Culture, som lar deg lære mer om kultur i USA og etablere en bred forståelse av relevante konsepter og ideer rundt amerikansk kultur. Du deltar i lokale utflukter, klassediskusjoner, gruppeinteraksjoner og presentasjoner. Språkfokus for dette kurset inkluderer akademisk lesing, snakk, lytting og idiomer og slang a [-]

Undergraduate Pathway

Bridgepathways På Bridgeenglish Denver

Campus Heltidsstudier 8 uker Åpen påmelding USA Denver

BridgePathways på BridgeEnglish Denver ligger i Mile-High City of Denver, Colorado. Denver er den største byen og hovedstaden Colorado, som ligger i hjertet av USA. [+]

Hurtigfakta

Grunnlagt: 1986

Sted: Denver, CO

Programmer som tilbys: Akademisk engelsk, Business English, General engelsk, Testforberedelser, Teen programmer.

Akkreditering: IALC, ACCET, AAIEP, Cambridge ESOL, IELTS Australia, Student og Exchange Visitor Program (SEVP)

Medlemmer av: NAFSA, National Association of Foreign Student Advisors; TESOL, Lærere i engelsk til høyttalere på andre språk; og COTESOL, Colorado datterselskap av TESOL.

i nærheten: Rocky Mountain National Park, kjente skisteder som Loveland, Aspen og Vail, Garden of the Gods.

Oversikt

BridgePathways på BridgeEnglish Denver ligger i Mile-High City of Denver, Colorado. Denver er den største byen og hovedstaden Colorado, som ligger i hjertet av USA. Med mer enn 2,5 millioner mennesker i Denver Metropolitan området, kan internasjonale studenter nyte vennligheten til en mindre by og attraksjonene og underholdning av en større by.... [-]


Bro Trasé

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Denver Philadelphia Grand Junction Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 6 fler

The Bridge Advantage Som leder i utdanningssektoren, kan du stole på broen for å være din guide, din advokat og din partner gjennom hele denne lifechanging opplevelse. [+]

The Bridge Advantage

The Bridge Advantage Som leder i utdanningssektoren, kan du stole på broen for å være din guide, din advokat og din partner gjennom hele denne lifechanging opplevelse.

Hvorfor Bridge?

DIREKTE ENTRY OG betinget opptak

Grad-søker studenter kan søke om direkte inngang eller betinget opptak både på lavere og høyere nivå.

NO TOEFL NØDVENDIG

Etter vellykket gjennomføring av Intensiv Program våre universitetspartnerne vil gi nyutdannede TOEFL / IELTS fritak.

stipender

Bridge universitets partnere tilbyr on-campus ESL kurs for gradssøkende studenter. Du kan raskt fordype deg i studietiden.

PÅ CAMPUS

Bridge universitetspartnerne tilbyr konkurransedyktige stipender for internasjonale... [-]