Brighton College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Brighton College

Brighton College er en rimelig, akkreditert online college som tilbyr fjernundervisning i dagens raskest voksende felt.

Du ønsker å forfølge nye karrieremuligheter, men det virker som din nåværende utdanningsnivå står i veien. Utvikle kunnskap og ferdigheter du trenger for å utmerke seg med de mange flotte fjernundervisning på Brighton College.

Brighton har en rekke praktiske online fjernundervisning. Vi har trent studenter akkurat som deg i over 50 år. Du kan melde deg når som helst og lære fra hvor som helst! Du kan se våre akkreditert fjernundervisning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, og studere våre online college kurs hvor du vil og når du vil.

Akkreditering

Brighton College er akkreditert av fjernundervisning Accrediting Commission, DEAC (tidligere Fjernundervisning og opplæring Council-DETC), som er notert av US Department of Education som et nasjonalt anerkjent accrediting byrå og er en anerkjent medlem av Rådet for høyere utdanning akkreditering .

historie

Brighton College ble grunnlagt i 1961 som moderne skoler, Inc, for å gi den mest up-to-date fjernundervisning programmer i feltet gjestfrihet. Skolens navn ble senere endret til Hospitality Training Center og deretter forkortet til HTC i 1989 for å bedre reflektere omfanget og filosofi av treningsprogrammer. I 2001 HTC fusjonert med Ohio Professional Education Center for å danne HTC Fjernundervisning. I 2004 ble HTC Fjernundervisning kjøpt av Brighton College, som tilbyr sertifikat, diplom, og studieprogrammene gjennom våre online college klasser.

Institusjonell Mission Statement

Oppgaven til Brighton College er å tilby relevante og rimelige, unike, karriereorienterte utdanningsprogrammer til alle kvalifiserte student i en fleksibel, personlig måte.

Målene for Brighton College

For å gi kvalitet fjernundervisning for studenter fra ulike bakgrunner som søker forberedelse for en karriere i en arbeidsgiver drevet felt. For å gi kvalitet fjernundervisning for studenter fra ulike bakgrunner som søker forberedelse for en karriere i en arbeidsgiver drevet felt. Å tilby programmer som er rimelige og hjelpe elevene til å oppgradere med ingen eller minimal gjeld. Å levere læreplan som er aktuell, relevant, og forbereder studentene for å lykkes i utvalgte felt. For å sikre at hver elev utvikler seg mot sine pedagogiske mål i en støttende og positivt miljø. For å gi kvalitet instruksjon fra praktiserende fagfolk, som spesialiserer seg i sine respektive område og dele sin kompetanse og erfaring at hva elevene lærer er relevant og aktuell i dagens verden. For å hjelpe nyutdannede i å realisere sine karrieremål ved gjennomføring av sitt program og i hele sin karriere ved å tilby jobb-beredskap opplæring. Å gi studentene tilgang til et fellesskap av partnerskap innenfor utvalgte bransjer og organisasjoner. For å sikre institusjonell stabilitet ved å opprettholde effektive prosesser, og høye krav til studentstøtte

Mål

Oppdraget og målene for Brighton College er oppnådd ved å lykkes med å nå følgende mål:

For å gi en positiv, støttende avstand læringsmiljø gjennom gode student tjenester som fører til å lære nye ferdigheter og oppnå pedagogiske mål For å forberede kompetent dyktige kandidater til en stilling i utvalgte felt gjennom et pensum som inkorporerer praktiske anvendelsen av de ferdighetene lært For å levere en læreplan som forbereder studentene til å lykkes sitte for en sertifisering eksamen når det er hensiktsmessig til studieprogram Å kontinuerlig gjennomgå, oppdatere eller legge til nye læreplaner for å kunne tilby de mest aktuelle informasjons- og møtebransjestandarder For å vurdere sin misjon og oppnåelse av institusjonell effektivitet gjennom student studieprogresjon, fakultet effektivitet, student tilfredshet, kostnader og høyere utfall For å øke våre strategiske allianser med samfunnet oppsøkende organisasjoner, arbeidsstyrke og pedagogiske partnere

Online nettbasert læring

Forfølge en online fjernundervisning program på Brighton College kan du velge når du studerer, så resten av en travel hverdag kan kjøre problemfritt. Vi har et bredt utvalg av akkreditert online programmer for deg å velge mellom i den voksende virksomhet og allierte helse felt. Kontakt Brighton College i dag for mer informasjon om våre online fjernundervisning programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science » Se Sertifikater » Se Associate Degrees » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

Medarbeider Av Vitenskap I Business Management

Nettstudie Deltid 24 - 30 måneder September 2018 USA Scottsdale

Brighton College Associate of Science in Business Management grad vil forberede deg kunnskap, tekniske ferdigheter, og sunn forretningsdrift for å forfølge en oppføring nivå posisjon i en rekke forretninger felt. [+]

Brighton College Associate of Science in Business Management grad vil forberede deg kunnskap, tekniske ferdigheter, og sunn forretningsdrift for å forfølge en oppføring nivå posisjon i en rekke forretninger felt. Som utdannet, kan du søke stillinger i slike bransjer som detaljhandel, forsikring, finans, teknologi, telekommunikasjon, bank, salg, service og mange andre.

Programoversikt

Hvem bør melde i Business Management Degree Program?

Enten du er for tiden ansatt og leter etter avansement eller søker en ny karrierevei, vil Business Management grad hjelpe deg å nå dine mål. Er du en arbeidsgiver som ønsker dine ledere til videre utdanning, øke deres ferdighetsnivå og bli mer produktive i din bedrift? Tjene en Associate Degree i Business Management vil åpne dører til så mange muligheter.... [-]