Bristow Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bristow Academy

Bristow Academy er en av verdens største kommersielle helikopter opplæringsleverandører, med en global kundebase som strekker seg over 120 land. Det utfører så mange som 45.000 trening flytimer årlig med en flåte på mer enn 50 fly. The Academy viktigste campus er i Titusville, Florida. Andre treningsfasiliteter ligger i Carson City, Nevada, og Gloucester, England.

Bristow Academy er akkreditert av Akkreditering Commission of Career skoler og høyskoler (ACCSC). ACCSC er en anerkjent accrediting byrå av US Department of Education. ACCSC akkreditering fremmer institusjonell ansvarlighet ved systematisk og grundig evaluering av institusjoner på grunnlag av kriterier fastsatt via Standards of Akkreditering. Som en ACCSC-akkreditert institusjon, er Bristow Academy forpliktet til løpende vurdering og forbedring av pedagogisk kvalitet og kontinuerlig forbedring.

Spesialiserer seg på «ab initio" trening, er Bristow Academy filosofi at det man lærer først, en lærer beste. Ledere av Bristow Academy styrke opplæringen organisasjonen ved å gjøre sikkerhets fortreffelighet en integrert del av alle aktiviteter. Helt fra begynnelsen, er sikkerheten kjernen av alle treningsprogrammer, og er kombinert med en forbedret vekt på profesjonalitet og teoretisk kunnskap. Denne tilnærmingen utvikler fremtidige luftfart ledere ved instilling et fundament av fast atferd som fremmer faglig vekst og kontinuerlig forbedring, og forbedrede personlige standarder gjennom hele sin karriere.

Som et Bristow Academy student, vil du ha nytte av en eksepsjonell trening miljø som kombinerer profesjonelle heltids fly og teoriinstruktører med et stort, moderne flåte av omhyggelig vedlikeholdt helikoptre.

Bristow Academy nyutdannede nyte vellykkede, givende karriere i offshore olje- og gass, søk og redning, militære operasjoner, politi, rør og kommunale tjenester, brannslokking, media, turisme, landbruk og andre roterende fly oppdrag.

Nettverk av støttetjenester

Fra påmelding til eksamen og utover, vil du motta kyndig veiledning og råd. Før treningen begynner, Bristow Academy personell gi hands-on hjelp med flytting krav. Gjennom treningen din, kan vi tilby ressurser og veiledning laget for å gjøre din utdanning glatt og vellykket.

Karriere rådgivning og jobb plassering hjelp deg å forstå dagens marked og hvordan å lande en posisjon som best utnytter dine ferdigheter. Den brede nettverk av Bristow Academy alumni er en verdifull kilde til støtte etter endt utdanning.

Den Bristow Academy flåte omfatter VFR- IFR- og NVG-utstyrte fly:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin Squirrel Robinson R44 AgustaWestland 109E

flytrening

Bristow Academy gir kommersielle og militære fly opplæringsprogrammer som er tilpasset for å møte de individuelle behovene til gruppen kontrakt klienter. Militær program trening er utført av en kjerne av meget erfarne tidligere militære Instruktør Pilots (IP), mange med Special Operations og Combat flygeerfaring.

Bristow Academy er godkjent av Federal Aviation Administration (FAA), European Aviation Safety Agency (EASA), Department of Homeland Security (for utstedelse av F-1 og M-1 studentvisum), og Veterans Administration (for opplæring av veteraner, reservister og andre kvalifiserte personer under bestemmelsene i avdeling 38, US Code).

Steder

Titusville

Bristow Academy

Address
365 Golden Knights Blvd

32780 Titusville, Florida, USA

Chesterfield

Address
Gloucestershire Airport Cheltenham

GL51 6SR Chesterfield, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland