Brookdale Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om høgskolen

Brookdale Community College er et offentlig samfunnshøyskole i New Jersey. Vår viktigste campus ligger i Lincroft, og vi har mange steder som betjener de større delene av Monmouth County. Vi ligger i nærheten av den ikoniske Jersey Shore med sine vakre strender. Populære destinasjoner som New York City, Philadelphia og Washington, DC er bare en buss- eller togtur unna.

Åpne opptak, ESL / internasjonal studentstøtte, et trygt campusmiljø og enkel overføring til universiteter gjør Brookdale til et flott sted for internasjonale studenter å starte sin amerikanske høyskoleopplevelse.

Brookdale tilbyr 90 grads- og sertifikatprogrammer som er oppført i vår College katalog: http://catalog.brookdalecc.edu/

Alle studenter oppfordres til å delta i over 50 studentklubber, mange campusarrangementer, gjesteforelesninger, turer og forestillinger som tilbys gjennom vår pulserende studentlivsavdeling. Vi tilbyr også et fantastisk atletisk program med nasjonale mesterskapsteam i mange idretter.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale tilbyr også et bredt spekter av studenttjenester, inkludert muligheter for praksisplasser og lederutvikling, karriereforberedelser, akademisk rådgivning, gratis veiledning, personlig rådgivning og støtte til studenter med funksjonsnedsettelser.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Ta en titt på campus ovenfra i Fly High-videoen vår.

For mer informasjon og søknad, besøk vår hjemmeside www.brookdalecc.edu.

Steder

Middle

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middle, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss