Brookline College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Brookline CollegeEr vi stolte av vår arv. For mer enn 30 år, vi har ikke bare vært møte de pedagogiske behovene til våre studenter, men vi har vært med på å endre sine liv. Og vi er forpliktet til å fortsette denne tradisjonen.

Denne forpliktelsen innebærer å tilby programmer i vitale karriere felt; gir fleksibilitet til å møte dagens hektiske livsstil; opprettholde en erfaren fakultetet viet til å gi mer enn bare en god utdanning; og dyrke kvalifiserte medarbeidere som er dedikert til å yte service og støtte fra start til slutt.

Mission Brookline College er en uavhengig, akkreditert institusjon dedikert til å møte de pedagogiske behovene til et utviklingsland flerkulturelt samfunn. Institusjonen er forpliktet til å forberede studentene faglig og profesjonelt for å møte de stadig skiftende sysselsetting krav bedrift, Industry, public service organisasjoner, Og medisinsk hjelpeapparatet fungerer i en svært avansert og utvide kunnskapssamfunn.

Mål

Å gi omfattende, konsentrerte, kvalitative utdanningsprogrammer, som vil lede studenten gjennom utvikling av kompetanse som trengs for å møte arbeidskrav i et høyteknologisk miljø. Til å yte tjenester som vil støtte en mangfoldig studentmasse i sin streben postsecondary utdanning på en rekke nivåer og eliminere hindringer for gjennomføring av sine pedagogiske målsettinger. Å tilby innovative tilnærminger og metoder i en utradisjonell læringsmiljø med vekt på et mangfold av ferdigheter. Å gjenkjenne og integrere livslang læring og akademiske erfaringer som de ville gjelde for hver elev studieprogram. Å gi studentene tilgang til fakultetet medlemmer som faglig kompetanse og praktisk erfaring vil gi verdifull ledelse er nødvendig for å forberede studentene for vellykket integrering i arbeidslivet. Å gi elever med de faglige, kognitive og faglige ferdigheter som er nødvendige for karriereutvikling. Å gi alle studenter med en hands på relevant kunnskap om informasjonsteknologi oppgaver og programmer.

Brookline College Steder Brookline College har campuser ligger i Phoenix, Tempe, Tucson, og Albuquerque for enkelhets skyld. Og ikke glem at du kan også ta noen programmer på nettet. Alle studiestedene er lett å komme til og er beleilig plassert i nærheten av boliger, butikker, restauranter og underholdningsdistriktene. Den elektroniske campus er spesielt lett å få til - alt du trenger er en datamaskin med internettilgang. Alle studiestedene tilbyr en praktisk erfaring med hands-on læring i forbindelse med kurs som kan ta deg fra å lære å tjene på kortere tid enn du kanskje tror. Velg en campus under som er praktisk for deg.

Phoenix, AZ Campus Tempe, AZ Campus Tucson, AZ Campus Albuquerque, NM Campus Online Campus

Alle programmene er online og fullt undervises på engelsk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science - AcademicCourses » Se BScs - OnlineStudies » Se Bachelor » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc » Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Diplomer » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

Medarbeider Av Vitenskap I Rettssystemet

Nettstudie Campus Deltid 60 uker September 2018 USA Phoenix Tucson Albuquerque + 3 fler

Brookline College Associate of Science grad programmet er et omfattende program som forbereder studentene for entry-level stillinger og en spennende karriere i rettssystemet. Målet med programmet er å hjelpe deg med å utvikle kunnskaper og ferdigheter på områder som beboer forvaltning, privat sikkerhet, etterforskning, juvenile rettferdighet, prosessuelle strafferett, tiltak mot terrorisme, samfunnsrelasjoner og mer. [+]

Dette programmet tilbys i Albuquerque, NM; Phoenix, AZ; Tempe, AZ; Tucson, AZ; og Online

Dagens moderne politiet er krever mer inngående kunnskap og større ferdigheter for sine posisjoner. Brookline College Associate of Science grad programmet er et omfattende program som forbereder studentene for entry-level stillinger og en spennende karriere i rettssystemet. Målet med programmet er å hjelpe deg med å utvikle kunnskaper og ferdigheter på områder som beboer forvaltning, privat sikkerhet, etterforskning, juvenile rettferdighet, prosessuelle strafferett, tiltak mot terrorisme, samfunnsrelasjoner og mer.

Kurs

program Konsentrasjon

Criminal Justice System Korrigeringer kriminologi Private Security Kommunikasjon i Criminal Justice Criminal Investigations Juvenile Justice Moderne Problemer i Criminal Justice Prosedyre Criminal Law Saklig Criminal Law Etikk i Criminal Justice Terrorisme ... [-]

Medarbeider Av Vitenskap Siviløkonom

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Phoenix Tucson Albuquerque + 2 fler

ASB Programmet er utviklet for å forbedre studentens karrieremuligheter og bedre mulighetene for avansement ved å tilby et variert og godt avrundet pensum fra allmennutdanning, business og ledelse studier. [+]

Dette programmet tilbys i Tucson, AZ. og Online

Velkommen til Brookline College Associate of Science - siviløkonom program (ASB). Gratulerer med ditt valg å fremme din kunnskap og vokse din karriere i verden av virksomheten. På Brookline, forstår vi at et solid fundament på tvers av alle forretningspraksis kan være forskjellen mellom en jobb og din karriere. I tillegg ser vi viktigheten av en utdanning i allmennfag. Derfor har vi utviklet vårt program for å innlemme både grunnleggende om en liberal arts utdanning med de grunnleggende aspekter ved moderne forretningsapplikasjoner. Du kan også tjene en førsteamanuensis-grad ved å ta online business kurs eller deltar tradisjonelle klasser på Tucson, Arizona, studiesteder.... [-]