Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Brooklyn Utdanning Innovation Network (BE.IN) Den Brooklyn Utdanning Innovation Network (BE.IN) fungerer som et lokalt talent rørledning koble studenter til industrien og samfunnet gjennom praksisplasser, jobber, events og programmering. Grunnlagt i 2014 av Downtown Brooklyn Partnership, med støtte fra City of New York, er BE.IN oppgave å fremme samarbeid mellom medlemsinstitusjonene til å utvide og berike akademiske programmer, oppfordrer stordriftsfordeler gjennom felles tjenester, utvide og oppmuntre samfunnstjeneste aktiviteter og drivstoff økonomisk vekst ved å være en magnet for å trekke de beste studentene og fakultetet å studere, utforske, live, lærling, og arbeider i Brooklyn.

BE.IN arbeider også for å skape en følelse av fellesskap blant de over 11 000 lærere og ansatte på våre ti medlemsorganisasjoner, kobler områdets 66.000 studenter til praksisplasser og jobber, og hjelpe lokale bedrifter kilden de beste talentene til å fylle internship og høyere flekker rett i sin egen bakgård - Brooklyn. The Brooklyn Utdanning Innovation Network består i dag av 10 medlemsinstitusjoner:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute St. Francis College St. Joseph College

BE.IN styres av et styre som består av høyskole, universitet, og lov rektorer. Den daglige driften ledes av administrerende direktør med veiledning av fjorten arbeidsutvalg og Downtown Brooklyn partnerskap. I tillegg er BE.IN i ferd med å utvikle en ekstern rådgivende komité ledet av Robert Walsh, tidligere NYC Small Business Services kommissær. Den eksterne komiteen vil gi tilbakemelding i sanntid for å BE.IN medlemsinstitusjoner for å påvirke pensum utvikling og karriere forberedelse.

BE.IN suksess I løpet av det siste året har BE.IN bidratt til arbeidsstokken utviklingen behovene til Downtown Brooklyn innovasjonsselskapene i mangefasetterte måter, inkludert, men ikke begrenset til:

Jobbet med mer enn 230 innovasjons bedrifter å rekruttere, veterinær, og plassert studenter og tidligere studenter i jobber og praksisplasser. Forutmedlemsinstitusjoner med mer enn 6000 arbeidsplasser og internship muligheter tilgjengelig i NYC gjennom vår jobb bord posting, oppsøkende, og direkte kontakt med bedrifter. Connected innovasjon bedrifter som har behov for talent til Downtown Brooklyn høyskoler og universiteter gjennom møte-ups, e-kommunikasjon, og gjenoppta samling. Konservativt matchet mer enn 1000 studenter til jobber og praksisplasser. Ledelse og tilsyn med Brooklyn Tech Triangle Internship Program (BTTIP), i samarbeid med New York City College of Technology og NYC Tech talenter. Utviklet et internship mal for små bedrifter og nyetableringer som BE.IN vil koordinere og administrere. Forsket og spres ledige jobber og praksisplasser i Brooklyn Tech Triangle.

Bygge bro over gapet mellom Downtown Brooklyn innovasjons oppstart bedrifter og høyere utdanningsinstitusjoner har vært en prioritet for BE.IN. En viktig del av BE.IN oppgave er å argumentere på vegne av innovasjonsselskaper å videreutvikle og forbedre BE.IN studentens ferdigheter og evner til å møte behovene til NYC voksende innovasjon økonomi. Denne utviklingen inkluderer anbefalte endringer i pensum basert på arbeidsgiver tilbakemeldinger og økte faglige utviklingsmuligheter for studenter. I forhold til faglig utvikling av Downtown Brooklyn studenter, BE. I dag utfører, eller er i ferd med å gjennomføre en rekke programmer og arrangementer, inkludert:

BE.INnovative Symposium, en ukes lang entreprenørskap toppmøte fokusert på å koble kreative, faglige, og lokale industrisamfunn med co-ledede fakultetet og industrien paneler, åpne kontor turer, og en mentor hackathon som søker å løse viktige lokale saker. BE.INnovative Meet-ups som kobler lærere, ansatte og studenter til innovasjonsselskaper for karriere og intern undersøkelse. BE.INnovative Leaders, som gir studenter med ledelse workshops, muligheter for å møte folkevalgte og offentlige tjenestemenn, og for å delta på spesielle arrangementer og programmer. BE.INnovative Professional Development Workshop Series basert på bransjespesifikke tilbakemeldinger. BE.INnovative samfunnstjeneste hendelser og programmer for å øke elevenes engasjement i Brooklyn. BE.INnovative boot camp med fokus på entreprenørskap, kreativitet, og grunnleggende koding. BE.INnovative Fellowship Program for å utdanne studenter om entreprenørskap, innovasjon og kreativitet og skjæringspunktet med tradisjonelle akademiske disipliner og bransjer.

Steder

New York

BE.IN