Les den offisielle beskrivelsen

Den CASA | Culinary Lærling School of the Arts presenterer deg, håper kokk, med et alternativt valg i kulinarisk utdanning.

Vi er den skolen som plasserer deg i en restaurant eller et hotell kjøkken, på et sted nær deg, som lærling (extern), som arbeider under en mesterkokk.

Culinary Lærling School of the Arts Advantage

  • One-on-one trening - Lær inne i en ekte restaurant - 100 prosent on-the-job instruksjon - $ 10,500 tution Ved hjelp av vår velprøvde læretid (externship) metoden, sams vi deg en profesjonell kokk som vil ta deg gjennom vår strukturert pensum og lære deg alt du trenger å vite for en spennende karriere i den kulinariske kunster. Fra å lære hva det tar å lage spennende retter til hvordan å appellere til folks ganer, Kulinarisk læretid School of the Arts viser at å skape en minnerik opplevelse er en ånd av en vellykket kulinarisk utdanning.

Mange år før folk gikk til skoler for å bli kokk, lærte de på kjøkkenet ved apprenticing seg til en profesjonell kokk. Vi har tro på dette prøvd og sanne tradisjon helhjertet.

Culinary Lærling School of the Arts plasserer deg midt i varmen av handlingen, i en finere restaurant, hotell kjøkken eller catering selskap, hvor du vil lære oppskrifter, teknikker og forberedelser fra folk som faktisk gjør en levende i dag fra en ekte restaurant. De mener en av de beste måtene å lære den kulinariske kunster er on-the-job-og på grunn av vår omfattende restaurant tilkoblinger, er de villige til å la våre studenter lærling (extern) i sine bysser. Den beste måten å få leid allerede være på innsiden. Det er akkurat der vi plasserer deg fra dag én.

Vi tilbyr en all-inclusive læretid (externship) program, som har blitt nettopp laget for å bistå studenten i å utvide sin næringsmiddelindustrien kunnskapsbase og kulinariske skillset. samtidig slik at de kan bygge høykvalitets profesjonelle forbindelser som kan føre til plassering og bedre karriere bygningen muligheter. Culinary Lærling School of the Arts læreplanen er utformet for å produsere kvalitet kokker som er godt plassert for å gå på å ha blomstrende kulinariske karriere.

Uavhengig av din første ferdighetsnivå, vil Culinary læretid School of the Arts hjelpe deg i å forfølge en karriere i den kulinariske kunster. Enten du er en for tiden ansatt food service industrien profesjonell, en hjemmelaget kokk eller en nybegynner har vi muligheter til å hjelpe deg i å nå dine mål.

The Culinary Lærling School of the Arts opererer på en enkel mentor / lærling tilnærming. Vi koble deg med en profesjonell kokk som tar deg inni hans eller hennes kjøkken og lærer deg nøyaktig hvordan den virkelige verden næringsmiddelindustrien. Ingen klasserom, ingen gammeldags, unyttig leksjoner. I stedet er du lærer håndverket rett fra enkeltpersoner som gjør imponerende førsteklasses mat for en levende.

I motsetning til andre tradisjonelle kulinariske institutter, vil du ikke bare lære kokkekunst og veier et profesjonelt kjøkken, vil du også få mulighet til å vise hva du kan gjøre de samme folk som kan hjelpe deg videre i karrieren. Ved apprenticing, du vil bli fortløpende bekrefter din lidenskap for mat og stasjonen for å gjøre det bra. Tilkoblingene du gjør i løpet av læretiden (externship) er det som kan føre til arbeid i et felt hvor kjenne de riktige personene får deg i bedre enn noen kostbar grad noen gang kan.

The Culinary Lærling School of the Arts tilbyr et unikt pensum som ikke bare hjelper deg i bump-starte din karriere, men lærer deg fra i unike omgivelser i et profesjonelt kjøkken.

Steder

Er du vurderer å flytte slik at du kan delta på en kulinarisk skole eller høyskole kulinariske kunster program? Er du finne de tuitions dyrt? Du trenger ikke å bli druknet i gjeld for å gjøre målet om å bli kokk eller jobber i restaurantbransjen en realitet.

Restaurantbransjen er kompetanse og erfaring basert på. Sannheten er, dyre grader i denne bransjen er ikke det som får deg jobb. Hva de ønsker å vite er: Kan du lage mat? Har du gjort dette før? Er du kreativ?

Denne industrien er mye mer lik Hollywood enn du kanskje tror. Det handler om hvem du kjenner og, enda viktigere, som kjenner deg. Det er viktig for deg å lage forbindelser og å alltid være høflig mot alle du møter og til å jobbe knallhardt. Du er nødt til å dukke opp klare og villige til å gjøre ditt beste hver eneste dag. Fordi det er det som trengs for å lykkes, og du vet aldri hvem som ser på. Komme inn i et profesjonelt kjøkken med Culinary Apprentice School of the Arts får du det du trenger mest: tilgang. Med dette helt intens kulinariske kunster program du er i døren på dag én, hvor du kan få tilkoblinger, reelle ferdigheter og knowhow tar det å gjøre det. Å gjøre mest mulig ut av denne veldig unik, veldig reell mulighet er opp til deg.

På dette punktet, kan du spørre deg selv hvor vår skole ligger. Takket være vår oppslukende, hands-on struktur Culinary Lærling School of the Arts er overalt med mentorer i nesten hver by over hele USA. Du må allerede ha rett til å leve og arbeide i USA. Dette kurset kvalifiserer ikke for en internasjonal student VISA.

Vi får deg i et profesjonelt kjøkken på dag én i seks måneder av læreplanen støttet opplæring under instruksjon av en profesjonell kokk. Det er din jobb å gjøre det aller meste av det. Kan du stå varmen?

The Culinary Lærling School of the Arts ble nylig invitert til The Larry King program for å snakke om hvordan vår læretid (externship) programmet er å gjøre en forskjell ved å koble våre studenter og få dem ansatt.

Sammenligne vårt Undervisning

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

CASA Schools

Alle liker å bo på hotell. De er en flukt fra den daglige rutinen. De sørger for å tilfredsstille sine kunders behov. Gjør du det krever ansette dyktige personer som kan ... [+]

Alle liker å bo på hotell. De er en flukt fra den daglige rutinen. De sørger for å tilfredsstille sine kunders behov. Gjør du det krever ansette dyktige personer som kan legge til rette for en slik tjeneste, nøkkel blant dem, luksuriøse matopplevelser.

The Culinary Apprentice School of the Arts tilbyr en læreplan som vil forberede kokker for banketter, mottakelser, konferanser og alle andre vanlige hendelser.

The Culinary Apprentice School of the Arts læreplanen er tilpasset for å møte hver elevs individuelle opplæringsbehov og interesser samt politikken til hotellet hvor de er plassert.

Vi er den skolen som plasserer deg i et hotell kjøkken, på et sted nær deg, som lærling (extern), som arbeider under en mesterkokk.... [-]

USA Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
CASA Schools

Catering omfatter et stort utvalg av potensielle kulinariske alternativer. Alt fra bursdagsselskaper til store bryllup til banketter for Fortune 500 bedrifter kan falle i ... [+]

Catering omfatter et stort utvalg av potensielle kulinariske alternativer. Alt fra bursdagsselskaper til store bryllup til banketter for Fortune 500 bedrifter kan falle inn under denne catering.

At The Culinary Apprentice School of the Arts pare vi deg en catering kokk / mentor som vil lære deg alt du trenger å vite om de mange deler av catering verden. Du vil få virkelige verden anvendelse av hva som ville være teoretisk i de fleste kulinariske skoler. Learning by doing, gjennom en-til-en veiledning er hva vi er i ferd med. Ved gjennomføring av våre kurs vil du ha i overkant av 300 timer virkelige verden erfaring i bransjen.

The Culinary Apprentice School of the Arts konditor Advantage: - 6 måneders one-on-one trening - Lær inne i en ekte restaurant - 100 prosent on-the-job instruksjon - Under $ 15 000 Undervisning Ved hjelp av vår velprøvde læretid (externship) metoden, vi matche deg med en profesjonell kokk som vil ta deg gjennom vår strukturert pensum og lære deg alt du trenger å vite for en spennende karriere i den kulinariske kunster. Fra å lære hva det tar å lage spennende retter til hvordan å appellere til folks ganer, Kulinarisk Apprentice School of the Arts viser at å skape en minnerik opplevelse er en ånd av en vellykket kulinarisk utdanning.... [-]

USA Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk
CASA Schools

Vi tilbyr en all-inclusive læretid (externship) program, som har blitt nettopp laget for å bistå studenten i å utvide sin næringsmiddelindustrien kunnskapsbase og kulinar ... [+]

Vi er den skolen som plasserer deg i en ekte kjøkken, på et sted nær deg, som lærling (extern), som arbeider under en mesterkokk.

The Culinary Apprentice School of the Arts Chef Advantage 6 måneders one-on-one trening - Lær inne i en ekte restaurant - 100 prosent on-the-job instruksjon - 10500 Undervisning Ved hjelp av vår velprøvde læretid (externship) metoden, sams vi deg en profesjonell kokk som vil ta deg gjennom vår strukturert pensum og lære deg alt du trenger å vite for en spennende karriere i den kulinariske kunster. Fra å lære hva det tar å lage spennende retter til hvordan å appellere til folks ganer, The Culinary Apprentice School of the Arts viser at å skape en minnerik opplevelse er en ånd av en vellykket kulinarisk utdanning. ... [-]
USA Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville  + 3 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Jim Petulla On Larry King