Les den offisielle beskrivelsen

For studenter som bor utenfor USA (US) og ønsker å tjene en grad fra en høyskole som ligger i et av de mest dynamiske og kulturelt mangfoldige byene i verden, er CBT College passer perfekt for deg.

CBT College er et nasjonalt akkreditert og en internasjonalt anerkjent College i USA med fem studiesteder over hele Greater Miami-området, den mest folkerike byen i Florida. Hver av høgskolens studiesteder er bare minutter unna Miamis berømte glitrende hvite sandstrender.

Videre CBT College tilbyr internasjonale studenter med en top-notch utdanning samt en mulighet til å få erfaring i yrker som er i høy etterspørsel over hele verden.

CBT College har et stort utvalg av grader som faller i ethvert individs interesse eller tidsplanen. Velger å fullføre graden fra vår School of Business, School of Technology, School of Allied Health, School of Modern Arts eller School of Languages. Vår brukt pedagogisk tilnærming og hendene på trening, forberede studentene til å bli dominerende tall i det globale markedet.

CBT College tilbyr våre studenter:

15: 1 elev til lærer ratio. 5 steder i hjertet av Miami. Financial Aid (For de som kvalifiserer). Career Services støtte under og etter endt utdanning.

History of CBT College

The College of Business and Technology (CBT College) ble grunnlagt i 1988 av Fernando Llerena og Gladys Llerena. CBT College ble anerkjent i 2000, ved Greater Miami Chamber of Commerce som en av de topp 100 spanske bedrifter i Florida. I 2002 begynte CBT College tilbyr knytte studieprogrammene og endret akkreditering til ACICS (Accrediting Rådet for Independent Høyskoler og skoler) for å ta høyere utdanning grader. CBT er en for-profit, private, toårig Career College som tilbyr Associate Degree programmer i næringslivet, helsevesen, teknologi og konstruksjon swell som de tidligere ikke-graders-programmer. I 2005 åpnet CBT College to avdelings campuser i Miami og Hialeah og i år 2008, CBT åpnet en filial i Cutler Bay. I 2010 vil CBT åpne en West Kendall gren. Den CBT College er akkreditert av Accrediting Rådet for Independent Høyskoler og skoler (ACICS) å tildele diplom og akademiske knytte grader. CBT er også lisensiert av Kommisjonen for Independent Education (CIE) og sertifisert av United States Department of Education. I tillegg er CBT under regulering av Floridas statewide Numbering System som muliggjør overføring av kurs mellom deltakende institusjoner. Testimonial Som en 21 år gammel alenemor, har det vært veldig vanskelig for meg å sjonglere skole, arbeid, og min 2 år gamle sønn. Heldigvis har CBT vært til stor hjelp å jobbe med meg i å få min Associates Degree i Business Administration. Fordelen med å ha lærerne hjelpe meg å forstå hvert fag og en fleksibel timeplan, ga meg den hjelpen som jeg alltid nødvendig for å holde ting flyter. Jeg gikk til klassen om natten og arbeidet i løpet av dagen, og nå er jeg endelig eksamen denne måneden! Alt det harde arbeid og engasjement har vært fullt verdt all min tid! Takk CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate i AD i Business Administration (Class of 2010) ____ Desde mi llegada en este país decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé en CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los profesores han aprendido todo lo relacionado en esta industria y meg siento preparado para empezar en trabajar como Teknisk utstyr. También decidí incorporarme en las clases de Ingles (ESL) para continuar mi Desarrollo academico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los profesores y del colectivo de los trabajadores de CBT los cual Han sido de gran ayuda no mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi sobrino ingresaron también en CBT después de ver mis Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate av Diploma i A / C Tech (spansk Program) og tiden registrert i ESL program. ____ Takk CBT for å gi meg den kompetansen og kunnskapen jeg trengte for å bli en sertifisert medisinsk koder og Biller. CBT er en bemerkelsesverdig college. Fra det øyeblikket jeg kom, ble jeg møtt av en profesjonell stab som tilbød meg veiledning og råd. Klassene er små, så vi får mer personlig oppmerksomhet enn du gjør i de fleste høgskoler. Professorene jeg oppdaget var kunnskapsrik og svært tilgjengelig både på og utenfor campus. Gjennom hele denne reisen, jeg har møtt mange fantastiske mennesker som har stor grad beriket mitt liv. Jeg var i stand til skaffe arbeid til en svært fremtredende leger kontor på grunn av kompetanse og hendene på trening fikk jeg. Jeg, uten tvil anbefale CBT som college av valget.

-Maria Gomez, Graduate av Diploma i medisinsk koding og fakturering ____ Hei mitt navn er Gloria. Min erfaring på CBT College har vært givende. Selv med min språkbarrieren om klassene har blitt instruert i engelske instruktører har hjulpet meg på spansk, noe som har gjort mine studier vellykket. I medisinsk assistent kurset jeg var mest imponert over Anatomy og Phlebotomy på grunn av kvaliteten på klasserommet hendene på tilnærming.

-Gloria Velasquez, AD i Assisterende ____ Jeg begynte å ta Assisterende programmet og deretter bestemte seg for å fortsette min utdannelse og tjene en knytte grad. Å være student ved CBT College har åpnet mange muligheter for meg å utvide mine studier for å ytterligere forberede meg for den teknologiske fremtiden. Foruten å få en god utdannelse, trenger jeg ikke å gå langt fordi CBT college er rett i nabolaget mitt, og gir en læreplan lik om ikke bedre enn noen store college. Beslutter å gå tilbake til college ble den harde delen, komme inn og holde tritt med alle aktiviteter har vært en givende opplevelse. Jeg kan ikke tro at jeg ikke gjorde dette før. Takk til alle professorer og ansatte for alt det harde arbeidet og hjelpen de har gitt.

-Roselynd Winfield, AD i Assisterende ____ Gracias a CBT llevo 2 anni trabajando y progresando no mi ente empleo. Primero, meg gradué de Aire Acondicionado y REFRIGERACION (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, los profesores, y todo el personlig colectivo, volví nuevamente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma han conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras Tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensare en CBT como la forma de salir adelante y progresar en este país.

-Manuel Silva, Graduate av AD i A / C-teknologi & AD i Elektrisitet Technology

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Science

CBT College - Miami

Business Administration nyutdannede har kunnskap og kompetanse til å arbeide i en rekke bedrifter og bransjer. Av denne grunn, økonomi og administrasjon er fortsatt en av ... [+]

Business Administration nyutdannede har kunnskap og kompetanse til å arbeide i en rekke bedrifter og bransjer. Av denne grunn, økonomi og administrasjon er fortsatt en av de mest populære valgene for en grad. Det AS grad i Business Administration understreker viktige forretningsprinsipper sammen med virkelige verden programmer og er et utmerket sted å begynne dynamisk karriere i næringslivet.

Dette grad programmet vil gi deg et solid fundament i virksomheten, samt en klar forståelse av hvordan du lykkes bruke dine ferdigheter på arbeidsplassen. The Business Administration grad er et smart valg fordi det tilbyr et bredt spekter av karriere og utviklingsmuligheter.

Studenter i Business Program ved CBT College vil ta kurs spesielt utviklet for å forbedre sine beslutningsprosesser ferdigheter, ledelse potensial, og deres evne til å lede i en hvilken som helst forretningsmiljø. Noen av disse kursene er: Principles of Management, Marketing og Business Law, blant andre.... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Diplom

CBT College - Miami

The Computer Network Support Specialist programmet tilgjengelig på våre Florida studie vanligvis tar 12 måneder å fullføre. Når du fullfører dette programmet, vil du mott ... [+]

The Computer Network Support Specialist programmet tilgjengelig på våre Florida studie vanligvis tar 12 måneder å fullføre. Når du fullfører dette programmet, vil du motta teknisk diplom fra CBT College.

Når du mottar et datanettverk Support Specialist diplom, kan du starte din karriere innen IT-bransjen. Du vil imøtekomme til e-post og telefonsamtaler fra personer som opplever problemer med datamaskinen sin maskinvare eller programvare. Noen bedrifter og organisasjoner ansette Computer Network Support Specialist å motta støtte i sine informasjonsbehandling avdelinger. Disse stillingene vil alle krever at du har sterke problemløsning og analytiske tenkning ferdigheter.

Oversikt ... [-]
USA Miami
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Høgskolegrad

CBT College - Miami

CBT College Associate Degree i elektroteknologi er utformet for å forberede våre studenter med hands-on trening for å bli en kunnskap og kompetent tekniker ved å utvikle ... [+]

CBT College Associate Degree i elektroteknologi er utformet for å forberede våre studenter med hands-on trening for å bli en kunnskap og kompetent tekniker ved å utvikle de nødvendige ferdigheter for å lykkes i dette viktige teknologiske feltet.

Oversikt

Den AS i Electric Technology programmet er tilgjengelig på Flagler og Hialeah studiesteder i Florida. Dette grad programmet tar vanligvis studenter 24 måneder (20 måneder) for å fullføre, og det er tilgjengelig både på engelsk og spansk. Den faglige pensum som du studerer i AS i elektroteknologi studium ved CBT College dekker bruk av National Electrical Code.

Klasserommet instruksjon og hands-on trening som du mottar mens innrullert i dette studium vil hjelpe deg:... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
CBT College - Miami

Den AS i Network Administration studiet ved CBT College gir studentene den klasseromsundervisning og praktisk opplæring som er nødvendig å søke om ulike stillinger i info ... [+]

Den AS i Network Administration studiet ved CBT College gir studentene den klasseromsundervisning og praktisk opplæring som er nødvendig å søke om ulike stillinger i informatikk industrien, for eksempel:

Database Managers Internett Ledere Nettverksadministratorer Computer Support Spesialist Helpdesk Analytikere og mer…

Det samfunnet som vi lever i har blitt avhengig av datamaskiner; Derfor vil det fortsatt være behov for nettverksadministratorer. Nesten alle bransjer i verden bruker datamaskiner, inkludert:

Transport Industries TV-selskaper Underholdning Industries Helseinstitusjoner Kommunikasjon Industries og mer…

De AS i Network Administration kan forberede deg for disse stillingene, og en spennende karriere. Du må få sertifisering når du har fullført programmet. CBT College tilbyr følgende profesjonelle sertifiseringer:... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Kurs

CBT College - Miami

Når du melder deg på A / C Kjøling Technician program på CBT College, kan du få den opplæring som er nødvendig for å begynne å jobbe i en entry-level posisjon. Du trenger ... [+]

Når du melder deg på A / C Kjøling Technician program på CBT College, kan du få den opplæring som er nødvendig for å begynne å jobbe i en entry-level posisjon. Du trenger ikke å bruke mange år trening for å motta bransjeerfaring som er nødvendig å begynne å finne arbeid; i stedet, vil du tilbringe åtte måneder i dette programmet, som er tilgjengelig på både engelsk og spansk. Hands-on trening, og kurs som du tar mens innrullert i en A / C & Refrigeration Tekniker program på våre Flagler eller Hialeah studiesteder vil hjelpe deg å lære å forstå, utvikle, reparere og vedlikeholde et utvalg av utstyr. Kursene som du tar vil dekke ulike områder, blant annet:

Grunnleggende Design Reparasjon av Residential Handel og Lager Air Conditioning Repair Oppvarming Utstyr Repair Installasjon Kulde Vedlikehold og mer… ... [-]
USA Miami
September 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
8 måneder
Campus
Les mer på norsk
CBT College - Miami

Studenter som ønsker å forbedre sin engelsk bør vurdere å ta engelsk som andrespråk ikke-studium. Dette programmet vil ta 12 måneder for å fullføre. Siden dette er et fri ... [+]

Studenter som ønsker å forbedre sin engelsk bør vurdere å ta engelsk som andrespråk ikke-studium. Dette programmet vil ta 12 måneder for å fullføre. Siden dette er et frittstående program, vil kursene som tilbys ikke overføre til et annet program eller universitet.

Noen av kursene du kan forvente å ta mens innrullert i engelsk som andrespråk program på CBT College inkluderer:

Grunnleggende engelsk for Low nybegynnere Engelsk for Høye nybegynnere Lav Intermediate lytting, lesing, skriving og Speaking Høy Intermediate lytting, lesing, og Speaking Avansert lytting, lesing, skriving og Speaking Conversational engelsk for viderekomne

For å hjelpe elevene å få mest mulig ut av disse kursene, er opplæringen økter tilgjengelig. Disse øktene tillate elevene å diskutere sine oppgaveskriving, og hvordan kursene er å hjelpe dem videre. Disse kursene kan også hjelpe elevene lære å tilpasse seg sine nye omgivelser på et universitetsområde, både på et sosialt og faglig nivå.... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

CBT College - Advance Your Career Today!