CBT College - Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For studenter som bor utenfor USA (US) og ønsker å tjene en grad fra en høyskole som ligger i et av de mest dynamiske og kulturelt mangfoldige byene i verden, er CBT College passer perfekt for deg.

CBT College er et nasjonalt akkreditert og en internasjonalt anerkjent College i USA med fem studiesteder over hele Greater Miami-området, den mest folkerike byen i Florida. Hver av høgskolens studiesteder er bare minutter unna Miamis berømte glitrende hvite sandstrender.

Videre CBT College tilbyr internasjonale studenter med en top-notch utdanning samt en mulighet til å få erfaring i yrker som er i høy etterspørsel over hele verden.

CBT College har et stort utvalg av grader som faller i ethvert individs interesse eller tidsplanen. Velger å fullføre graden fra vår School of Business, School of Technology, School of Allied Health, School of Modern Arts eller School of Languages. Vår brukt pedagogisk tilnærming og hendene på trening, forberede studentene til å bli dominerende tall i det globale markedet.

CBT College tilbyr våre studenter:

15: 1 elev til lærer ratio. 5 steder i hjertet av Miami. Financial Aid (For de som kvalifiserer). Career Services støtte under og etter endt utdanning.

History of CBT College

The College of Business and Technology (CBT College) ble grunnlagt i 1988 av Fernando Llerena og Gladys Llerena. CBT College ble anerkjent i 2000, ved Greater Miami Chamber of Commerce som en av de topp 100 spanske bedrifter i Florida. I 2002 begynte CBT College tilbyr knytte studieprogrammene og endret akkreditering til ACICS (Accrediting Rådet for Independent Høyskoler og skoler) for å ta høyere utdanning grader. CBT er en for-profit, private, toårig Career College som tilbyr Associate Degree programmer i næringslivet, helsevesen, teknologi og konstruksjon swell som de tidligere ikke-graders-programmer. I 2005 åpnet CBT College to avdelings campuser i Miami og Hialeah og i år 2008, CBT åpnet en filial i Cutler Bay. I 2010 vil CBT åpne en West Kendall gren. Den CBT College er akkreditert av Accrediting Rådet for Independent Høyskoler og skoler (ACICS) å tildele diplom og akademiske knytte grader. CBT er også lisensiert av Kommisjonen for Independent Education (CIE) og sertifisert av United States Department of Education. I tillegg er CBT under regulering av Floridas statewide Numbering System som muliggjør overføring av kurs mellom deltakende institusjoner. Testimonial Som en 21 år gammel alenemor, har det vært veldig vanskelig for meg å sjonglere skole, arbeid, og min 2 år gamle sønn. Heldigvis har CBT vært til stor hjelp å jobbe med meg i å få min Associates Degree i Business Administration. Fordelen med å ha lærerne hjelpe meg å forstå hvert fag og en fleksibel timeplan, ga meg den hjelpen som jeg alltid nødvendig for å holde ting flyter. Jeg gikk til klassen om natten og arbeidet i løpet av dagen, og nå er jeg endelig eksamen denne måneden! Alt det harde arbeid og engasjement har vært fullt verdt all min tid! Takk CBT College!

-Eliexa Leon, Graduate i AD i Business Administration (Class of 2010) ____ Desde mi llegada en este país decidí estudiar para tener una mejor calidad de vida para mí y mi familia. Ingresé en CBT College para ser Técnico de Aire Acondicionado la cual gracias a los profesores han aprendido todo lo relacionado en esta industria y meg siento preparado para empezar en trabajar como Teknisk utstyr. También decidí incorporarme en las clases de Ingles (ESL) para continuar mi Desarrollo academico. Me siento satisfecho con la preparación y dedicación de los profesores y del colectivo de los trabajadores de CBT los cual Han sido de gran ayuda no mi preparación Académica. Ahora, mi hijo y mi sobrino ingresaron también en CBT después de ver mis Resultados.

-Reinaldo Izquierdo, Graduate av Diploma i A / C Tech (spansk Program) og tiden registrert i ESL program. ____ Takk CBT for å gi meg den kompetansen og kunnskapen jeg trengte for å bli en sertifisert medisinsk koder og Biller. CBT er en bemerkelsesverdig college. Fra det øyeblikket jeg kom, ble jeg møtt av en profesjonell stab som tilbød meg veiledning og råd. Klassene er små, så vi får mer personlig oppmerksomhet enn du gjør i de fleste høgskoler. Professorene jeg oppdaget var kunnskapsrik og svært tilgjengelig både på og utenfor campus. Gjennom hele denne reisen, jeg har møtt mange fantastiske mennesker som har stor grad beriket mitt liv. Jeg var i stand til skaffe arbeid til en svært fremtredende leger kontor på grunn av kompetanse og hendene på trening fikk jeg. Jeg, uten tvil anbefale CBT som college av valget.

-Maria Gomez, Graduate av Diploma i medisinsk koding og fakturering ____ Hei mitt navn er Gloria. Min erfaring på CBT College har vært givende. Selv med min språkbarrieren om klassene har blitt instruert i engelske instruktører har hjulpet meg på spansk, noe som har gjort mine studier vellykket. I medisinsk assistent kurset jeg var mest imponert over Anatomy og Phlebotomy på grunn av kvaliteten på klasserommet hendene på tilnærming.

-Gloria Velasquez, AD i Assisterende ____ Jeg begynte å ta Assisterende programmet og deretter bestemte seg for å fortsette min utdannelse og tjene en knytte grad. Å være student ved CBT College har åpnet mange muligheter for meg å utvide mine studier for å ytterligere forberede meg for den teknologiske fremtiden. Foruten å få en god utdannelse, trenger jeg ikke å gå langt fordi CBT college er rett i nabolaget mitt, og gir en læreplan lik om ikke bedre enn noen store college. Beslutter å gå tilbake til college ble den harde delen, komme inn og holde tritt med alle aktiviteter har vært en givende opplevelse. Jeg kan ikke tro at jeg ikke gjorde dette før. Takk til alle professorer og ansatte for alt det harde arbeidet og hjelpen de har gitt.

-Roselynd Winfield, AD i Assisterende ____ Gracias a CBT llevo 2 anni trabajando y progresando no mi ente empleo. Primero, meg gradué de Aire Acondicionado y REFRIGERACION (Asociado) teniendo en cuenta la calidad de la escuela, los profesores, y todo el personlig colectivo, volví nuevamente a la escuela para estudiar mi Asociado en Electricidad. De esta forma han conseguido expandir mis conocimientos en este rama. Mientras Tenga la oportunidad de estudiar y superarme, siempre pensare en CBT como la forma de salir adelante y progresar en este país.

-Manuel Silva, Graduate av AD i A / C-teknologi & AD i Elektrisitet Technology

Steder

Miami

CBT College of Business & Technology

Address
Main Campus,
8700 W. Flagler St,
Suite 420

33174 Miami, Florida, USA