Cal Poly English Language Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Cal Poly English Language Institute (CPELI) spesialiserer seg på Norsk som andrespråk (ESL) instruksjon og faglig forberedelse for internasjonale studenter som planlegger å fortsette sin høyere utdanning i forente stater. Vår esl Programmet består av fem nivåer av instruksjon, fra nybegynner til avansert. Kursene er utviklet for å utvikle språket og studere ferdigheter nødvendig for å lykkes i et amerikansk college eller universitet. I tillegg til vår heltid Intensiv Program, vårt institutt i samarbeid med Cal Poly Pomona College of the Extended universitetetTilbyr også kortsiktige profesjonelle treningsprogrammer samt Engelsk og amerikansk kultur Camps. Vi streber etter å forbedre vår undervisning med en rekke muligheter for studenter å praktisere det de lærer, både i samtale ClubOg i mer uformelle kulturelle innstillinger, for eksempel turer til museer, konserter, festivaler og sportsbegivenheter. Vår oppfatning er at en student lærer ved "å gjøre", og ved å bli utfordret daglig med nytt materiale og nye ideer.

Vi anser det som helt nødvendig å gå utover disse språkkunnskaper ved å instruere våre studenter på kulturen i klasserommet. Denne kulturen består av hvordan man studerer, hvordan å ta en test, hvordan du bruker en datamaskin, hvordan forskning og organisere ideer og hvordan man skal oppføre seg i det akademiske miljøet. Taktikken som vi lærer er basert på hva vi selv har opplevd som studenter og på hvilke professorer ved Cal Poly Pomona krever av sine elever. Dette er grunnen til at vi gir våre studenter med grunnleggende dataopplæring, TOEFL forberedelserog kreditt-bærende kurs for videregående-nivå studenter. Vi har stor tro på at ingen internasjonal student er helt forberedt på universitetsstudie uten disse akademiske ferdigheter. Det er bare gjennom en kombinasjon av solide språkferdigheter og av ansvarlige akademiske ferdigheter som en student kan oppnå suksess.

På CPELI vårt fokus er på studenten, så de ansatte er alltid tilgjengelig for å gi råd til studenter på bolig, helseforsikring, immigrasjonslover, registreringskrav, og college plassering. Så kan du komme og bli med oss. Vi har vært forberede studentene på universitetsstudium siden 1991, og vi vil at du skal være en del av Cal Poly English Language Institute. Vårt mål er å hjelpe deg å nå dine mål.

Steder

Pomona

Cal Poly English Language Institute

Address
3801 W. Temple Ave., Bldg. 86
CA 91768 Pomona, California, USA
Telefon
+1 909.869.4814