Computer Systems Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor CSI?

Program Variety

De fleste skoler tilbyr bare ESL. Vi er ikke som de fleste skoler. I tillegg til å ha tre nivåer av ESL, tilbyr vi Skill Building og studie ESL programmer. Disse programmene er utmerket for studenter som er ute får et høyere utdanningsnivå.

Nyttig International Opptak Staff

Vi vet hvor vanskelig det er å søke om å bli en internasjonal student. Vår innleggelser ansatte er høyt kvalifiserte i F-en prosess for å hjelpe deg fra start til slutt, fra å fylle ut papirene, og planlegging klasser.

Mulighet for Yrkeserfaring

En grunnleggende del av vår Skill bygge programmer er for studenter å supplere klasserommet læring med externships. For å gjøre dette, er internasjonale studenter utstedt arbeidstillatelse gjennom CPT (læreplanen praktisk tjeneste).

Rimelig Undervisning

Det er nok stresset lære å passe inn i en ny kultur. Økonomi bør ikke legge til det. For å gjøre livet lettere for våre studenter, prøver vi og holde vår undervisning rimelig. ESL programmer starter på bare $ 3600 skolepenger for 33 uker.

Flere steder - Chicago og Boston

Vi har studiesteder i to av USAs største byer. Dette gir studentene mulighet til å lære om den amerikanske kulturen på måter som ikke kan læres i klasserommet.

Kvalitetsutstyr

Klasserom miljø er en viktig del av læringsprosessen. Vi tilbyr rom som er store nok til å komfortabelt imøtekomme våre klasse størrelser og utstyre dem med up-to-date teknologi.

Commuter vennlig

De Chicago, Charlestown, og Skokie studiesteder er tilgjengelig via offentlig transport. Lombard og Worcester har student parkering tilgjengelig. Alle studiesteder er innen kjøreavstand fra de respektive downtowns av Chicago og Boston.

Steder

Chicago

Address
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, USA

Worcester

Address
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, USA

Lombard

Address
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, USA

Boston

Address
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, USA

Skokie

Address
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, USA