Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor CSI?

Program Variety

De fleste skoler tilbyr bare ESL. Vi er ikke som de fleste skoler. I tillegg til å ha tre nivåer av ESL, tilbyr vi Skill Building og studie ESL programmer. Disse programmene er utmerket for studenter som er ute får et høyere utdanningsnivå.

Nyttig International Opptak Staff

Vi vet hvor vanskelig det er å søke om å bli en internasjonal student. Vår innleggelser ansatte er høyt kvalifiserte i F-en prosess for å hjelpe deg fra start til slutt, fra å fylle ut papirene, og planlegging klasser.

Mulighet for Yrkeserfaring

En grunnleggende del av vår Skill bygge programmer er for studenter å supplere klasserommet læring med externships. For å gjøre dette, er internasjonale studenter utstedt arbeidstillatelse gjennom CPT (læreplanen praktisk tjeneste).

Rimelig Undervisning

Det er nok stresset lære å passe inn i en ny kultur. Økonomi bør ikke legge til det. For å gjøre livet lettere for våre studenter, prøver vi og holde vår undervisning rimelig. ESL programmer starter på bare $ 3600 skolepenger for 33 uker.

Flere steder - Chicago og Boston

Vi har studiesteder i to av USAs største byer. Dette gir studentene mulighet til å lære om den amerikanske kulturen på måter som ikke kan læres i klasserommet.

Kvalitetsutstyr

Klasserom miljø er en viktig del av læringsprosessen. Vi tilbyr rom som er store nok til å komfortabelt imøtekomme våre klasse størrelser og utstyre dem med up-to-date teknologi.

Commuter vennlig

De Chicago, Charlestown, og Skokie studiesteder er tilgjengelig via offentlig transport. Lombard og Worcester har student parkering tilgjengelig. Alle studiesteder er innen kjøreavstand fra de respektive downtowns av Chicago og Boston.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Computer Systems Institute

Computer Systems instituttets Akademiske ESL programmer er laget for studenter som er svært dyktig eller nærmer flytende i engelsk. Disse kursene omfatter vokabular bygni ... [+]

Akademiske ESL programmer

Computer Systems instituttets Akademiske ESL programmer er laget for studenter som er svært dyktig eller nærmer flytende i engelsk. Disse kursene omfatter vokabular bygningen gjennom lesing og klasserom diskusjon i tillegg til utvikling av faglige ferdigheter og kommunikasjonsevner er nødvendig for deltakelse i amerikanske college klasserom; Akademisk ESL forbereder studentene til å studere i et mainstream klasserom med morsmål ved å bygge sine evner til å gi kritiske meninger i faglig diskusjon, for å lese oppmerksomt, og å skrive effektivt. Disse kursene hjelpe elevene i å utvikle de ferdighetene som trengs for språkbaserte eksamener som kreves for opptak til et universitet program.... [-]

USA Chicago Lombard Boston Skokie Worcester  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
11 - 33 uker
Campus
Les mer på norsk
Computer Systems Institute

CSI er ESL programmene tilbyr fokusert klasserommet og databasert Norsk som andrespråk opplæring. Programmene er delt inn i tre fagområder: 1.Vocabulary og samtale, 2.Wri ... [+]

Norsk som andrespråk (ESL) Programmer

CSI er ESL programmene tilbyr fokusert klasserommet og databasert Norsk som andrespråk opplæring. Programmene er delt inn i tre fagområder: 1. Ordforråd og samtale to. Skriving og grammatikk tre. Lesestrategier Ved å forbedre skriving, lytting og leseforståelse ferdigheter, er alle ESL programmer utviklet for å forberede studentene for deltakelse i amerikanske høyskole og universitet kurs.

CSI Tilbyr instruktør-ledede forelesninger, instruktør-ledede laboratorier, PC-baserte materialer og prosjektbaserte læringsøkter. Denne metoden tillater elevene å lære engelsk og nå sine mål mer effektivt.

Læring Levels

ESL programmene består av tre progressive nivå programmer:... [-]

USA Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
11 - 33 uker
Campus
Les mer på norsk
Computer Systems Institute

Computer Systems instituttets Ferdighet Bygge programmene tilbyr en måte for elevene å få faglige ferdigheter som trengs i næringslivet. Hvert program er en spesialisert, ... [+]

Skill Building Programs

Computer Systems instituttets Ferdighet Bygge programmene tilbyr en måte for elevene å få faglige ferdigheter som trengs i næringslivet. Hvert program er en spesialisert, fartsfylt, fleksibel og faglig strenge studium. Studenter supplere klasserommet foredrag med externships i forskjellige industriposisjoner.

Hvert program er fire akademisk hold (44 akademiske uker) i lengde og inkluderer externships som en integrert del av læringen. Disse programmene er ikke kvalifisert for avdeling IV finansiering (økonomisk støtte).

Kundeservice Specialist Program - 1 år / 44 uker

Undervisningen - $ 4700 per år eller $ 1175 per kvartal

Book Fee og Supply Fee - $ 90 per kvartal... [-]

USA Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
11 - 44 uker
Campus
Les mer på norsk
Computer Systems Institute

Lidenskapelig om datamaskiner? Er å være i forkant av teknologi noe som interesserer deg? I så fall kan du være perfekt for en av våre Computer Science (CS) programmer. ... [+]

Computer Science (CS) Foundation Program

Computer Systems Instituttets Computer Science (CS) Foundation Program gir studentene en sterk faglig bakgrunn og industri-baserte sertifiseringer det bidra til å forberede dem for å lykkes i informatikk relaterte yrker. Ved å kombinere praktisk trening med teoretisk kunnskap, gir CS Foundation Program elevene de ferdighetene de trenger for å lykkes i dette raskt voksende industri.

Målene for dette programmet er (1) å gi studentene et grunnlag i informatikk at de kan utnytte i jakten på videre studier; (2) for å forberede studentene på entry-level sysselsetting; og (3) for å forberede studentene på ISTQB-sertifisering. Nyutdannede av CS Foundation Program vil ha en fungerende kunnskap om datasystemer, program design, elektriske og elektroniske kretser, manuell testing og testautomatisering som kan brukes i næringslivet, IT og helsevesen. Disse programmene er ikke kvalifisert for avdeling IV finansiering (økonomisk støtte).... [-]

USA Chicago Skokie Worcester Lombard Boston  + 2 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 1 år
Campus
Les mer på norsk