HIWASSEE COLLEGE

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Hiwassee påvirkninger er ikke begrenset til nærområdet. 10.000 pluss alumni bidrar til lokalsamfunn i 44 stater og 28 land. Noen av Hiwassee vellykkede alumni omfatter: en statsminister i Jordan, en pensjonert president i American BMW operasjoner, en Emory hjertekirurg, og en Broadway utøver. På bare noen få korte år, håper vi å kunne inkludere ditt navn blant våre prospering alumni medlemmer.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar. Vi tilbyr en rekke universitet parallelle og karriere / yrkesfag som fører til Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts og Bachelor of Science grader.

I de senere årene har Hiwassee fått ros for sin økonomisk støtte, faglig og atletisk programmer og har blitt rangert som en av de fem mest prisgunstige private høyskoler i Tennessee. Hiwassee professorer, studenter og atletisk lag også ofte får statewide, nasjonalt, og til og med internasjonal anerkjennelse. DU kan være en av disse fremragende og anerkjente studenter mens her på Hiwassee College!

Omgitt av majestetiske Appalachian Mountains, vil du finne deg selv inspirert på Hiwassee College. Inspirert til å bli mer, for å oppnå storhet, og for å oppfylle drømmer. På Hiwassee College, vil du oppleve det virkelige liv, autentisk samfunnet, og eventyr rundt hvert hjørne. Her vil du oppdage en høyskole som verdsetter utdanning, dyktighet, individualitet, autentisitet, tro og relasjoner.

Real Life.

Hiwassee College er et sted hvor læring kommer i klasserommet, men enda viktigere det kommer fra praktisk erfaring. Du kan bli overrasket over hvor lite du ser skrivebordet foran deg. Læring er mer enn hands-on. Det er det virkelige liv.

Samfunnet.

Vi tror på fellesskapet her. Dette er et sted hvor du finner levetid relasjoner ikke bare med jevnaldrende, men selv instruktører. Mange av våre studenter og professorer har lignende mål, tro og hobbyer, skape vennskap som går utover klasserommet.

Eventyr.

Med hvert hjørne du slår, vil du finne eventyr. Friidrett din greie? Vi har nesten hver sport tilgjengelig, og er alltid på utkikk etter dyktige nye utøvere. Mer utandørs type? Her kan du finne deg selv rafting ned en elv med stryk, fotturer en utfordrende løype, eller bare ta i Majestet av det vakre landskapet.

Hiwassee College er en høyskole med en rik kulturarv i utdanning, et sterkt fellesskap, et fundament av tro, og en utemmet eventyrlyst. Læring er annerledes her. Det er grunnlagt i tro og smidd i fortreffelighet.

Fordelene ved å delta Hiwassee College - en liten Liberal Arts College

Hiwassee College som en liten, liberal arts college gir studentene muligheter for å utvikle lederegenskaper så tidlig som freshman-året. Studenter har muligheter for å uttrykke seg gjennom musikk, teater, sport, kreativ skriving, klubber og organisasjoner, alt mens utvide deres nivå av selvtillit i hva de kan bli.

Studentene vil få flere muligheter for en-til-en kontakt med professorer og med faglige rådgivere som kan hjelpe elevene med å tegne sine kurs gjennom sin akademiske karriere. Studentene er ofte i klasser undervises av deres faglige rådgivere som gir dem gode muligheter til å stille spørsmål om faglige spørsmål.

Hiwassee College professorer er helt ansvarlig for evaluering av student fremgang i kurs. Siden Hiwassee ikke tilbyr oppgradere programmer, som i større høgskoler, er lærerassistenter ikke brukes til undervisning eller scoring oppdrag. Snarere professorer ta deg tid til å nøye forberede engasjerende læringsmateriell, lese studentarbeid, tilbyr detaljerte kommentarer, og gi konstruktive tilbakemeldinger til elevene.

Begrenset klasse størrelse gjør det mulig for professorer å tildele og evaluere flere skriftlige arbeider og prosjekter, og dermed gi elevene gode muligheter til å utvikle kritisk tenkning og kommunikasjonsevner er nødvendig for å lykkes i dagens verden i endring.

På Hiwassee, er undervisning hovedfokus fakultetet. Student læring og student suksess er det vi verdsetter mest.

Studentene vil sjelden være i en klasse med mer enn 25 studenter - de fleste vil være i klasser med mindre enn 20 elever. Dette miljøet gir større mulighet til å delta aktivt i diskusjoner og har direkte interaksjon med professorer.

Åtte fem til nitti prosent av alle klasser blir undervist av heltid fakultetet medlemmer.

Friidrett

Vi er stolte av den atletiske programmet på Hiwassee College, og et flertall av våre studenter er involvert i klubben eller egenutført idrett. Vi rekrutterer studenter fra hele å være en del av en rekke menn og kvinners sports inkludert: baseball, basketball, golf, fotball, softball, tennis, volleyball, hestesport, bass fiske, skyting sport, og rodeo. For mange utøvere som ønsker å fortsette å spille idrett etter videregående skole, gir Hiwassee College en perfekt mulighet til å delta i vår atletisk program. Vi tilbyr mange stipender til talentfulle idrettsutøvere over hele landet. Kom og bli en del av vårt team på Hiwassee College og "Go Tigers!"

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Associate Degrees » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

100% Online Aas I Rettssystemet (Homeland Security)

Nettstudie Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

The Associate of Applied Science i Criminal Justice (Homeland Security) forbereder studentene til å bli kvalifiserte fagfolk innen rettshåndhevelse, rettelser, prøvetid, privat sikkerhet, flyplasser, grensepatrulje, toll undersøkelser, private bedrifter, beredskap og sikkerhet ledelse felt, og andre relaterte felt. [+]

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar.

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. The Associate of Arts eller Associate of Science grad tildeles. Lærere og ansatte fra Hiwassee College samarbeider tett med våre studenter og med nabo høgskoler og universiteter for å sikre jevn og nøyaktig overføring av studiepoeng. The College opprettholder kurs-bycourse transfer ekvivalens bord med mange fireårig høgskoler og universiteter for å lette transport og å hjelpe eleven og hans / hennes rådgiver med faglig program utvikling. I samråd med rådgivere, kan studentene utforme et individuelt studium som passer deres mål og interesser i områder som Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Musikk, Science, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program tilbys ved College kan endres for å bedre møte behovene til studenten og for å imøtekomme kravene i senior institusjonen som student forventer å overføre. Men i å gjøre noen endringer i en læreplan, må studenten være sikker på å fullføre alle... [-]


100% Online Aas I Virksomheten Entreprenørskap

Nettstudie Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

Formålet med Associate of Applied Science grad i Business entreprenørskap er slik at du kan få de ferdighetene som trengs for å lykkes i næringslivet, mens du fortsetter din egen livsstil. [+]

Har du noen gang drømt om å starte din egen virksomhet eller arbeider for en blomstrende ung organisasjon? Formålet med Associate of Applied Science grad i Business entreprenørskap er slik at du kan få de ferdighetene som trengs for å lykkes i næringslivet, mens du fortsetter din egen livsstil. Fra hyppige arbeidskrav til familieforpliktelser-the online program er utviklet for å gi deg fleksibilitet må du få din høyskole grad, uansett din nåværende situasjon.

I Business Entrepreneurship Program, vil du få:

Et sterkt fundament av i ledelse, markedsføring, forretningsetikk, jus, økonomi, politikk, menneskelige ressurser, internasjonal business, samt grunnleggende kurs i regnskap, økonomi og forretningskommunikasjon. Evnen til å identifisere karriere og jobbmuligheter innen næringslivet. Den kunnskapen som kreves for å lykkes i å starte din egen bedrift. En blanding av teoretisk og praktisk virksomhet kunnskap og ferdigheter. Ferdigheter med terminologien som kreves for å være fortrolig i et forretningsmiljø. Kunnskap om rollen som entreprenør i det globale markedet. [-]

Høgskolegrad

Medarbeider Av Musikk

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. [+]

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar.

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. The Associate of Arts eller Associate of Science grad tildeles. Lærere og ansatte fra Hiwassee College samarbeider tett med våre studenter og med nabo høgskoler og universiteter for å sikre jevn og nøyaktig overføring av studiepoeng. The College opprettholder kurs-bycourse transfer ekvivalens bord med mange fireårig høgskoler og universiteter for å lette transport og å hjelpe eleven og hans / hennes rådgiver med faglig program utvikling. I samråd med rådgivere, kan studentene utforme et individuelt studium som passer deres mål og interesser i områder som Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Musikk, Science, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program tilbys ved College kan endres for å bedre møte behovene til studenten og for å imøtekomme kravene i senior institusjonen som student forventer å overføre. Men i å gjøre noen endringer i en læreplan, må studenten være sikker på å fullføre alle... [-]


Medarbeider Av Skogbruk Teknologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

Skogbruk Technology programmet er for studenter som ønsker å skrive direkte inn i arbeidsstokken ved mottak av AAS grad. Programmet er utviklet for å hjelpe studentene tilegne seg teknisk kunnskap, forståelse og ferdigheter i prinsipper og praksis involvert i produksjon og utnyttelse av skog og bevaring av vannressurser. [+]

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar.

SKOGBRUK TECHNOLOGY (AAS)

Skogbruk Technology programmet er for studenter som ønsker å skrive direkte inn i arbeidsstokken ved mottak av AAS grad. Programmet er utviklet for å hjelpe studentene tilegne seg teknisk kunnskap, forståelse og ferdigheter i prinsipper og praksis involvert i produksjon og utnyttelse av skog og bevaring av vannressurser. Nyutdannede bør være kvalifisert til å gå inn i stillinger som skogs teknikere med statlige og føderale skogbruk etater og private skogindustri.... [-]


Medarbeider Av Utdanning

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. [+]

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar.

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. The Associate of Arts eller Associate of Science grad tildeles. Lærere og ansatte fra Hiwassee College samarbeider tett med våre studenter og med nabo høgskoler og universiteter for å sikre jevn og nøyaktig overføring av studiepoeng. The College opprettholder kurs-bycourse transfer ekvivalens bord med mange fireårig høgskoler og universiteter for å lette transport og å hjelpe eleven og hans / hennes rådgiver med faglig program utvikling. I samråd med rådgivere, kan studentene utforme et individuelt studium som passer deres mål og interesser i områder som Allied Health, Business, Education, Liberal Arts, Musikk, Science, og Pre-Professional. Universitetet Parallel Associate Degree Program tilbys ved College kan endres for å bedre møte behovene til studenten og for å imøtekomme kravene i senior institusjonen som student forventer å overføre. Men i å gjøre noen endringer i en læreplan, må studenten være sikker på å fullføre alle... [-]


Medarbeider Av Virksomheten

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Madisonville

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. The Associate of Arts eller Associate of Science grad tildeles. [+]

Vi er glade for at du tenker på å bli en del av Hiwassee fellesskapet! Vi er her for å hjelpe deg med alt og alt du trenger. Vi vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om College fra akademikere til kostnader og utover.

Vår campus har vokst fra beskjedne sju dekar til en større campus, som består av atten bygninger som ligger på 400 dekar.

En Universitets Parallel Associate Degree Program inneholder de to første årene av en typisk fireårig høyskole eller universitet program. Studenter i dette programmet er de som forventer å overføre til en annen senior institusjon etter konfirmasjonen sin fra Hiwassee College. The Associate of Arts eller Associate of Science grad tildeles. Lærere og ansatte fra Hiwassee College samarbeider tett med våre studenter og med nabo høgskoler og universiteter for å sikre jevn og nøyaktig overføring av studiepoeng. The College opprettholder kurs-bycourse transfer ekvivalens bord med mange fireårig høgskoler og universiteter for å lette transport og å hjelpe eleven og hans / hennes rådgiver med faglig program utvikling. I samråd med rådgivere, kan studentene utforme et individuelt studium som passer deres mål og interesser i områder som Business. Universitetet Parallel Associate Degree Program tilbys ved College kan endres for å bedre møte behovene til studenten og for å imøtekomme kravene i senior institusjonen som student forventer å overføre. Men i å gjøre noen endringer i en læreplan, må studenten være sikker på å fullføre alle allmennutdanning kurs som kreves for konfirmasjonen.... [-]


Videoer

Hiwassee College TV Spot

Hiwassee College Regional Adventure