Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor velge oss?

Fordi Din vei til muligheter starter her

Velkommen til Community College of Philadelphia, der mer enn 685,000 mennesker har begitt seg ut på sin vei til muligheter siden 1965. Vi serverer en mangfoldig befolkning av studenter, fra siste high school nyutdannede starter her på deres vei til en bachelor-grad, til voksne som ønsker å skifte karriere. På vår Main Campus eller på noen av våre tre regionale sentre innen Philadelphia, tilbyr vi det praktiske våre studenter må passe klasser inn i deres travle hverdag.

Vi ønsker å styrke vårt samfunn gjennom utdanning, en person om gangen. Mer enn 90 prosent av våre kandidater forbli i området og styrke vår lokale økonomien. Det er vår oppgave å forberede Philadelphians for en ny karriere eller overføring til en fire-årig høyskole, slik at de kan oppnå sine pedagogiske og karrieremål.

Overfør muligheter

Community College of Philadelphia gjør det enkelt for deg å overføre studiepoeng til en fire-årig høyskole og spare på skole dollar, takket være våre Dual Inntaks partnerskap og overføring programavtaler.

Overfør partnerskap

Tilbring de to første årene her og tjene din bachelorgrad for mindre - mye mindre. Våre overføring partnerskap, kalt Dual Inntaks avtaler, med 12 høgskoler og universiteter i regionen gjør det enkelt å overføre til en annen høyskole etter å tjene din kollega grad her. Plus, disse partnerskapene inkluderer store stipend muligheter!

Andre avtaler

Utforsk de mange andre avtaler vi har på plass med en rekke høgskoler og universiteter fra hele regionen og utenfor. Uansett overføre målene kan være, kan vi hjelpe deg å komme dit.

Fordeler med Dual Opptak

Spar på undervisning ved å tjene din kollega grad her før du overfører Betaler ingen søknadsgebyr eller bøter hvis du bestemmer deg for ikke å delta Kvalifiserer for stipend og kanskje andre spare Motta støttetjenester her og på overføringen college valg Oppfyller programkravene for å reservere plass ved overføringen college Skriv inn din valgte college med junior status

Karrieremuligheter

Community College of Philadelphia gir deg verktøyene du trenger for å lykkes i dagens arbeidsstyrke. Våre programmer forberede deg for høy etterspørsel, bærekraftige næringer som har god lønn, sysselsetting stabilitet og muligheter for avansement. Du vil dra nytte av praktisk erfaring, muntlig og skriftlig kommunikasjon kompetanseutvikling, og kritisk tenkning øvelser. Alle våre programmer blir undervist i små klasser med dedikert fakultet, og gir deg den personlige oppmerksomheten du fortjener. Og mange programmer er formet og forsterket ved å delta fagfolk fra lokale bedrifter som sørger for at alt du lærer er relevant og givende.

College suksesshistorie

Siden åpner sine dører i 1965, har Community College of Philadelphia blitt en integrert del av byen, og gir tilgang til høyere utdanning og spesialisert opplæring til en mangfoldig kropp av studenter som vil gå inn i regionale arbeidsstokken og styrke den lokale økonomien. The College har hatt mange suksesser og milepæler underveis. Med hjelp av vårt samfunn og våre studenter, fortsetter vi å tilby en god utdanning til personer som søker både bedre sysselsetting og en bedre livskvalitet.

Internasjonale studenter

Community College of Philadelphia har flere fordeler for studenter fra hele verden, som i dag representerer mer enn 50 land. Her vil du oppdage en omsorgsfull, personlig miljø mens opplever spenning, kultur og mulighet for en by i verdensklasse som balanserer historie med moderne fasiliteter.

The College er en knytte grad gi institusjon som tilbyr mer enn 70 grader og sertifikat programmer. Vi er den største grad gi institusjon i Philadelphia, men vår intime klasserommet gjør at fakultetet å gi deg individuell oppmerksomhet. Våre rådgivere er her for å svare på dine spørsmål og bekymringer, samt hjelpe deg tilpasse seg livet i USA.

Hver student er en spesiell del av vår College samfunnet. Våre erfarne medarbeidere vil gjøre alt de kan for å bidra til å gjøre overgangen til USA, Philadelphia og College vellykket.

Hvorfor internasjonale studenter velge oss

Kostnadseffektive, Quality Education

Community College of Philadelphia gir en rimelig utdanning, og vil forberede deg på en karriere eller for overføring til et fireårig høyskole eller universitet. Mange internasjonale studenter velger å tjene en knytte grad før du overfører til en fire-årig høyskole, for å gi tid til å venne seg til college livet, tjene college kreditter og spare penger.

Små klasse størrelser

The College gjennomsnittlig klassestørrelse er 22 personer, noe som betyr mer tid at fakultetet kan tilbringe med deg. Våre instruktører bryr seg om deg og ta en aktiv rolle i å bidra til å utvikle dine styrker og mål.

individualisert oppmerksomhet

Hver student er en spesiell del av vår College samfunnet. Vi vil hjelpe deg å forstå hvordan du kan melde deg på kurs og finne veien rundt campus. The College Main Campus er overkommelig i størrelse, og det er lett tilgjengelig via offentlig transport. Våre erfarne medarbeidere vil bidra til å gjøre overgangen til USA, Philadelphia og College vellykket.

Norsk som andrespråk (ESL) Program

Det kan være fordelaktig for deg å fullføre noen engelske klasser for å bli mer komfortabel med språket. Etter å ha tatt en plasseringsprøve og diskutere resultatene med en rådgiver, vil vi hjelpe deg med å velge klasser som passer best til dine behov. Vår ESL programmet vil forbedre dine engelskkunnskaper og tillater deg å få mest mulig ut av din erfaring i USA.

Vår International Community

Community College of Philadelphia har en mangfoldig og kulturelt rike studenter, med mer enn 150 internasjonale studenter fra mer enn 50 forskjellige land, samt regionale studenter som representerer mange etniske bakgrunner. Du kan delta i International Student Organization, som har planer om dagsturer og andre aktiviteter rundt College. For å feire mangfoldet, eksponerer en årlig internasjonal festival College samfunnet til andre kulturer. Filmfestivaler og arrangementer med spesifikke nasjonaliteter også finne sted i løpet av året.

Noe som alltid skjer på campus. Liker du å spille sport, eller er student klubber mer din stil?

Det er mange måter å bli involvert og møte nye mennesker på College. Vi tilbyr et utvalg av sport for menn og kvinner, i tillegg til mer enn 40 student klubber og organisasjoner.

ideell beliggenhet

Ligger nær hjertet av byen, i nærheten av Museum distriktet Philadelphia, er vår Main Campus lett tilgjengelig med tog, buss eller bil, og du kan enkelt gå mellom bygningene. The College har også tre regionale sentre i nordøst, Northwest og West Philadelphia, i tillegg til flere nabolag områder, for å betjene våre studenter.

Philadelphia, som ligger mellom New York og Washington, DC, er en av de mest historiske byer, og den femte største i USA. Her i den nest største byen på østkysten, både uavhengighetserklæringen og Grunnloven i USA ble skrevet. Foruten sin rikt utvalg av kulturelle aktiviteter, Philadelphia tilbyr også førsteklasses mat, en eksepsjonell teater og kunst distriktet, og et pulserende natteliv. Enten du er interessert i å utforske det siste, opplever utendørs eller deltar på en profesjonell idrettsarrangement, har denne spennende regionen mye å tilby deg.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Denne læreplanen er utformet for studenter interessert i å jobbe med mennesker i nød. Studentene vil få mulighet til å studere menneskelig atferd og menneskelig utvikling ... [+]

Beskrivelse:

Denne læreplanen er utformet for studenter interessert i å jobbe med mennesker i nød. Studentene vil få mulighet til å studere menneskelig atferd og menneskelig utvikling innenfor rammen av de psykologiske, sosiale og biofysiske miljøer der folk bor. De skal utvikle kompetanse for å arbeide med andre både én-mot-én og i grupper. De skal utvikle det verdigrunnlaget som de skal praktisere og lære de etiske standarder for hjelpeapparatet. De skal lære å sette pris på og jobbe i et flerkulturelt miljø. Som en viktig del av studiet, vil de også få mulighet til å arbeide direkte med mennesker i nød ved å bli tildelt to felt plasseringer med etater og institusjoner i samfunnet.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

Regnskapsloven pensum fører til en førsteamanuensis i Applied Science (AAS) grad. Studentene får opplæring i regnskap teori og regnskaps teknikker, samt i grunnleggende l ... [+]

Beskrivelse:

Regnskapsloven pensum fører til en førsteamanuensis i Applied Science (AAS) grad. Studentene får opplæring i regnskap teori og regnskaps teknikker, samt i grunnleggende ledelse og relaterte felt. Studentene er forberedt for en rekke yrker i både industri og myndigheter, herunder stillinger som junior regnskapsfører, regnskap trainee, kundefordringer eller leverandørgjeld tekniker, eller skatt sensor.

Student læringsutbytte:

Ved ferdigstillelse av regnskap pensum, skal studentene kunne:

Vise forståelse for regnskap som er utarbeidet i henhold til god regnskapsskikk (GAAP), forberede posteringer og fullføre regnskap syklus ved hjelp av datastyrt hovedbok programvare. Vise forståelse for ledelsesmessige og kostnadsføring konsepter. Analysere og tolke regnskap for den økonomiske beslutninger. Effektivt kommunisere med brukere av finansiell informasjon muntlig og skriftlig. Program Opptakskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Associate of Arts

Community College of Philadelphia

The Business Administration programmet er spesielt utviklet for å forberede studentene til å overføre til de handelshøyskoler som er akkreditert av Foreningen til Advance ... [+]

Beskrivelse:

The Business Administration programmet er spesielt utviklet for å forberede studentene til å overføre til de handelshøyskoler som er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). I tråd med AACSB pedagogiske filosofi, krever dette programmet en sterk forankring i høyere nivå matematikk og kvantitative resonnement som ligger til grunn bedriftsøkonomi.

(Merk: Det anbefales at studenter som ønsker et mer inkluderende fundament i virksomheten disipliner med mindre vekt på høyere nivå matematikk velge Business-programmet, som også er en overføring program.)

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

The Art and Design læreplanen fører til førsteamanuensis i Arts (AA) grad for studenter som planlegger å overføre til Baccalaureate programmer eller profesjonelle kunstsk ... [+]

Beskrivelse:

The Art and Design læreplanen fører til førsteamanuensis i Arts (AA) grad for studenter som planlegger å overføre til Baccalaureate programmer eller profesjonelle kunstskoler etter studie ved Community College of Philadelphia. Denne læreplanen forbereder studentene for enten en BFA (Bachelor of Fine Arts) eller en BA (Bachelor of Arts) program.

Læreplanen er utformet for å være i samsvar med grunnutdanning av kunstskoler og kunstprogram på fire år høgskoler.

Fordi overførbarhet er viktigst, skal studentene utvikle ferdigheter tilsvarende og også forberede en omfattende overføring portefølje.

Dette grunnlaget programmet vil tillate elevene å fortsette sine studier som fører til karrierer i kunst, en rekke design felt (for eksempel grafisk og media kunst, industri og produktdesign, mote / tekstil design), håndverk, kunst utdanning og kunstterapi.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

The Psychology grad programmet er for studenter som planlegger å overføre til Baccalaureate programmer i psykologi etter studie ved Community College of Philadelphia og f ... [+]

Beskrivelse:

The Psychology grad programmet er for studenter som planlegger å overføre til Baccalaureate programmer i psykologi etter studie ved Community College of Philadelphia og for studenter usikre om sine langsiktige pedagogiske mål, men er interessert i atferdsvitenskap. Fordi overførings institusjoner krever spesifikke kurs for å bli tatt før innreise, er det sterkt anbefalt at studentene oppsøke kataloger av skolene som de kan overføre og overføre regneark som er tilgjengelige i Career and Transfer Center, samt deres rådgivere og mentorer, for å gjøre riktige valg for sine valgfag.

AA grad i psykologi er egnet for studenter som ønsker å fremheve atferdsvitenskapelige felt, enten for personlig interesse eller med mål om overføring til større i psykologi, eller i beslektede felt som kognitiv vitenskap, rådgivning og pedagogisk psykologi.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Associate of Science

Community College of Philadelphia

The Associate of Science (AS) i biologi studium er for studenter som ønsker å forfølge Baccalaureate studier i biologiske fag eller planlegger å oppfylle forutsetning kur ... [+]

Beskrivelse:

The Associate of Science (AS) i biologi studium er for studenter som ønsker å forfølge Baccalaureate studier i biologiske fag eller planlegger å oppfylle forutsetning kurs for pre-apotek skole eller for programmer som pre-veterinær, pre-medisinske, og pre -dental. For å få sømløs overføring, er denne læreplanen er utformet for å parallelt de to første årene av studiet tilbys i biologi programmer ved andre høgskoler og universiteter.

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet, vil nyutdannede kunne:

Oppsummer de viktigste fysiske og kjemiske begreper og prosesser avgjørende for levende ting, inkludert vedlikehold av homeostase, energitransformasjoner oppstår innen og mellom organismer, og samspillet mellom levende organismer og deres miljø. Beskriv mekanismene for reproduksjon og arvelighet, fra både klassiske (mendelsk) og molekylære perspektiver, og knytte genetiske påvirkninger til evolusjonære prosesser og tilpasning. Passende bruke dagens vitenskapelige terminologi og vurdere fortjeneste av vitenskapelige data ved hjelp av kritisk tenkning. Forklar nivåer i organisasjonen i biologi, inkludert kjemiske, mobilnettet, histologiske og organismenivå, og forklare dynamikken i populasjoner, økosystemer og biosfæren. Utnytte den vitenskapelige metode for utvikling av hypoteser, riktig design av eksperimenter, kompetent bruk av utstyr, innsamling og analyse av data, og integrering av vitenskapelig litteratur. Sammenligne og kontrast store grupper av mikrober, protister, planter og dyr. Program Opptakskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

The Computer Science læreplanen fører til en førsteamanuensis i Science (AS) grad i informatikk. Det primære målet med programmet er å forberede studentene for overføring ... [+]

Beskrivelse:

The Computer Science læreplanen fører til en førsteamanuensis i Science (AS) grad i informatikk. Det primære målet med programmet er å forberede studentene for overføring til en Baccalaureate program i informatikk. Den faglige fokus er et sett av kurs konsentrere seg om den kompetansen som trengs for analyse av matematisk-orienterte problemer og utvikling av algoritmer og datastrukturer for å løse disse problemene ved hjelp av datamaskiner.

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet nyutdannede vil være i stand til å:

Bruke teknologi effektivt å kommunisere og analysere informasjon knyttet til programmering, algoritmeutvikling og software engineering. Arbeid som en del av et profesjonelt team for å designe, kode, teste og feilsøke matematisk-basert, objektorientert programvare. Demonstrere en grunnleggende kunnskap om informasjonsoverføring og kontroll i moderne datasystemer, herunder kunnskap om montering språk, datamaskinarkitektur og datamaskinen organisasjon. Demonstrere en grunnleggende forståelse av matematiske begreper viktig i informatikk og software engineering, inkludert differensial og integralregning, statistikk og diskret matematikk. Utvikle objektorienterte algoritmer og datastrukturer ved hjelp av strukturert sekvensiell logikk programmering språk i et objektorientert miljø og implementere disse løsningene som Java-programmer og Java-applets. Analyser tid og rom effektiviteten av algoritmer og datastrukturer og redesign dem for økt effektivitet der det er mulig. Program Opptakskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

The Engineering Science læreplanen gir grunnlag for videre studier mot bachelorgrad i ingeniørfag. Som sådan, det paralleller de to første årene av ingeniørutdanninger so ... [+]

Beskrivelse:

The Engineering Science læreplanen gir grunnlag for videre studier mot bachelorgrad i ingeniørfag. Som sådan, det paralleller de to første årene av ingeniørutdanninger som tilbys av store universiteter og gjelder for alle teknisk disiplin. Studenter som planlegger å forfølge Baccalaureate grader i romfart, biomedisinsk, kjemisk, sivil, elektro, industri, mekanisk, kjernekraft eller petroleumsteknologi velge dette programmet. Studenter med andre tekniske interesser kan vurdere andre teknologiske læreplaner.

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet nyutdannede vil være i stand til å:

Løse problemer i algebra, trigonometri og kalkulus. Løse grunnleggende problemer i vitenskap og engineering. Jobbe i team for å gjennomføre prosjekter. Bruker datamaskiner for datainnsamling og instrumentering kontroll. Kommunisere teknisk informasjon ved hjelp av skriftlige, muntlige og grafiske framstillinger. Overfør som tekniske hovedfag til bachelor-grad gi institusjoner. Program Opptakskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

Dette programmet fører til en AS grad i matematikk. Det primære målet med programmet er å forberede studentene for overføring til en Baccalaureate program i matematikk. ... [+]

Beskrivelse:

Dette programmet fører til en AS grad i matematikk. Det primære målet med programmet er å forberede studentene for overføring til en Baccalaureate program i matematikk. Denne læreplanen gir freshman- og sophomore-nivå kurs i både kontinuerlige og diskrete matematikk.

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet, vil nyutdannede kunne:

Bevis matematiske utsagn. Løse matematiske problemer. Utfør matematiske algoritmer. Program Opptakskrav:

Dette programmet er åpent for interesserte studenter som har vist vilje til engelsk 101 og Math 171, enten ved å sende den aktuelle plasseringsprøven eller ved å møte forutsetningene for kurset. Valgt matematikk og engelsk kurs er tilgjengelig for de som ikke oppfyller opptakskravene. En pedagogisk plan som fører til aksept i programmet vil bli utviklet for hver søker som ikke oppfyller opptakskravene.... [-]

USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Community College of Philadelphia

The Associate of Science (AS) i kjemi grad programmet er for studenter som ønsker å forfølge Baccalaureate studier i de kjemiske eller fysiske fag eller som har tenkt å f ... [+]

Beskrivelse:

The Associate of Science (AS) i kjemi grad programmet er for studenter som ønsker å forfølge Baccalaureate studier i de kjemiske eller fysiske fag eller som har tenkt å fortsette med profesjonsstudier, for eksempel pre-apotek, pre-medisinske eller pre-dental programmer. Denne læreplanen paralleller de to første årene av studiet tilbys i kjemi programmer av andre høgskoler og universiteter.

Student læringsutbytte:

Ved gjennomføring av dette programmet nyutdannede vil være i stand til å:

Demonstrere beredskap for å kunne overføre til en kjemi program på et fireårig institusjon. Demonstrere en grunnleggende kunnskap generelle uorganiske og organiske kjemi prinsipper og begreper ved å bruke denne kunnskapen til løsning av problemer og resultatene av eksperimenter. Mens man følger alle sikkerhetsregler, kompetent utføre rutinemessige laboratorieoppgaver i kjemi laboratorium ved hjelp av instrumenter for måling og analyse som er allment tilgjengelig. Effektivt samle inn, tolke, vurdere og kommunisere vitenskapelige data i flere formater ved hjelp av datateknologi som trengs. Program Opptakskrav: ... [-]
USA Philadelphia
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk