Community Colleges of Spokane

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Community Colleges of Spokane

Community Colleges of Spokane ble grunnlagt i 1963 og er et dynamisk fellesskapshøyskoleområde som serverer over 30 000 studenter i året i Øst-Washington. CCS er et levende, omfattende læringssamfunn - med utdannelsesmuligheter for studenter i alle aldre og evner.

Vi er et fellesskapshøyskole som består av to akkrediterte høyskoler, Spokane Community College (SCC) og Spokane Falls Community College (SFCC). I tillegg til å betjene en stor by- og forstads befolkning i større Spokane, tilbyr distriktet utdanningstjenester til landsbygdssamfunn gjennom en 12 302 kvadratkilometer region i Øst-Washington. Denne regionen inkluderer alle Spokane, Stevens, Whitman, Ferry og Pend Oreille fylker, samt deler av Lincoln County.

Begge høyskolene i CCS er akkreditert av Nordvestkommisjonen på høyskoler og universiteter og styres av Washington State Board of Community og tekniske høyskoler.

 • 1144 Barn og familier ble servert av Head Start og Early Head Start i det siste året
 • 19.298 Award søker studenter
 • 87,2% Sysselsettingsfrekvens
 • 2.899 grader tildelt

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) er en av to akkrediterte institusjoner for Community Colleges of Spokane og en av de største samfunnskollegene i staten. SCC er kjent for ledende programmer innenfor bilindustrien, luftfart, kosmetologi, kulinarisk kunst, helsevesen, bearbeiding og sveising, for bare å nevne noen. Vi trener og sertifiserer også mange fagpersoner gjennom vår lærling og opplæringssenter og den populære Avista / SCC Lineworker School. SCC gir assisterende grader og overføringsprogrammer for å åpne vei til en fireårig høyskole eller et universitet. Hovedcampuset ligger i Spokane, med sentre i Colville, Newport, Republic, Ione og Inchelium.

Velkommen til Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) er kjent for karriere / tekniske programmer som får nyutdannede jobber i høy etterspørsel yrker, samt eksepsjonelle overføringsalternativer. Vi serverer mer enn 20 000 studenter hvert år på vårt hovedkampus i øst Spokane og sentre i Colville, Inchelium, Ione, Newport og Republic, noe som gjør SCC til en av de største samfunnsskolene i staten.

SCC-oppdrag og kjernetemaer

Oppdrag

Spokane Community College tilbyr utdannelsesmuligheter i høyskoleberedskap, arbeidsstyrketrening og universitetsoverføring som tilfredsstiller behovene til de ulike samfunnene vi serverer. Vi er forpliktet til student suksess gjennom aktiv læring, dynamiske relasjoner og støttende miljøer.

Kjernetemaer

Høgskolen har identifisert fire kjerne temaer for ytterligere å definere oppdraget som brukes til å evaluere misjonen oppfyllelse.

 • Arbeidskraftutvikling
  • SCCs faglige tekniske sertifikat og utdanningsprogram er industristandard, og forbereder studentene på opplæringsstillinger i deres fagområde.
 • Akademisk Overføring
 • Studenter som er påmeldt Academic Transfer kurs er godt forberedt og vellykket når de overfører sine kurs og / eller assisterende grader i jakten på neste trinn i utdanningsplanen.
 • College Readiness
 • College Readiness programmer møter behovene til studenter og forberede dem på college-nivå kurs samtidig gi dem mulighet til å lykkes akademisk, personlig og profesjonelt.
 • Student suksess
 • Studentene får muligheten til å lykkes i et støttet miljø som forbedrer individuell og profesjonell vekst gjennom faglig, personlig og faglig utvikling.

Syn

Spokane Community College er hvor elevene forvandler sine liv og oppnår deres mål, beriker våre lokalsamfunn.

Kjerneverdier

Student Suksess, Excellence, Tilgjengelighet, Inklusivitet, Samarbeid, Gjensidig Respekt, Responsiveness, Livslang Læring

Du hører her

Uansett mål, kan vi hjelpe deg med å lykkes. I mer enn 50 år har vi hjulpet folk med å endre jobber, tjene overføringsgrader og starte nye liv.

Utforsk alternativene dine

Vi har mer enn 120 programmer, inkludert overføringsgrader og måter å forberede deg på et universitet. Vi har også mange karriere og tekniske programmer som arkitektur, IT, miljøvitenskap og mer.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) er en av to akkreditert institusjoner for Community Colleges of Spokane . SFCC er en pedagogisk leder, og tilbyr rimelige programmer av høyeste kvalitet med fakultet og medarbeidere dedikert til utmerket undervisning og student suksess. Vi har muligheter for alle som ønsker å oppnå en karriere / teknisk grad eller sertifikat, overføre til et fireårig universitet eller fortsette sin utdanning med vår ekspanderende søknad om bachelorstudier. Vår hoved campus ligger i vest Spokane med steder i Pullman, Fairchild Air Force Base og online.

Velkommen til Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College er en pedagogisk leder som tilbyr rimelige programmer av høyeste kvalitet med fakultet og medarbeidere dedikert til utmerket undervisning og student suksess. Vi har muligheter for karriere-tekniske sertifikater og grader, overføringsgrader og et voksende antall bachelor i anvendt vitenskapsprogrammer. Vi serverer mer enn 8000 studenter hvert år på vår hoved campus i West Spokane, vår campus i Pullman og Online.

Vår misjon, kjerne tema,

Oppdrag

Spokane Falls Community College møter behovene til samfunnet vårt ved å fremme studentprestasjon gjennom kvalitet, tilgjengelige læringsmuligheter som omfavner mangfold, fremmer egenkapital og fremmer global bevissthet.

Kjernetemaer

Vi oppfyller vårt oppdrag gjennom fem kjerne temaer:

 • Utmerket Instruksjon / Læring
  • SFCC fakultet, studenter og administrasjon forplikte seg til dyktighet i undervisning og læring.
 • Studentprestasjon
 • SFCC gir studentene verktøy og muligheter til å nå sine mål.
 • Bred tilgang
 • SFCC åpner tilgang til alle studenter gjennom en rekke undervisningsmetoder, modaliteter av instruksjon og tjenester og lokasjoner.
 • Mangfold, Equity, Global Awareness
 • SFCC fremmer mangfold, fremmer egenkapital og forbereder studentene til å leve ansvarlig i en stadig mer global sivilisasjon.
 • Responsiveness to Community Needs
 • SFCC møter de skiftende behovene til våre samfunnsinteressenter gjennom samarbeid og innovasjon.

Syn

SFCC er en pedagogisk leder og partner med samfunnet og regionen i å tilby fleksible, responsive programmer av høyeste kvalitet. Våre fakultet og ansatte er dedikert til student suksess, kulturell berikelse og livslang læring i et student-sentrert miljø som oppmuntrer til personlig og profesjonell vekst.

Kjerneverdier

 1. Academic Excellence hvor både læreren og læreren er ansvarlig for læring som gjenspeiler intellektuell vitalitet, nysgjerrighet, kreativitet og rigor.
 2. Akademisk Frihet der vi anerkjenner ytringsfrihet, uttrykk og ideer, samt rettighetene til studenter, fakultet og ansatte som er involvert i intellektuell forespørsel i kunnskapsutvikling.
 3. Samarbeid i styring og samarbeid i samarbeid som anerkjenner synergien som følge av bred deltakelse og verdsetting av alle stemmer.
 4. Mangfold i våre studenter, fakultet, ansatte og samfunn i troen på at det beriker vår læring og vekst.
 5. Personlig Excellence som reflekterer integritet og omsorg i hele arbeidet på høgskolen.
 6. Respekter for hverandre i anerkjennelse av ulike livserfaringer og fremme av kollegialitet basert på troen på menneskerettigheter og verdigheten til hver enkelt person.
 7. Student suksess forbedret av våre omfattende støttetjenester designet for å hjelpe studentene lykkes.
 8. Environmental Stewardship gjennom hvilket vi demonstrerer vår respekt og ansvar for det naturlige miljøet.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Steder

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, USA

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, USA