Cypress College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er min oppriktige glede å ønske deg velkommen til Cypress College, Hvor student suksess er vår første prioritet. Vi er stolte av vårt rykte for faglig dyktighet, for bredden og dybden av vår karriere og tekniske utdanningsprogram, og for å tilby høy kvalitet og studentfokusert støttetjenester. På Cypress College, er vår prisbelønte fakultet anerkjent for å gi studenter med individuell oppmerksomhet og veiledning, utnytte en rekke pedagogiske tilnærminger og metoder for å hjelpe deg å lykkes. Studentene vil oppdage her et rikt fagmiljø utviklet for å gi næring og støtte suksess.

Våre faglige og yrkesfaglige programmer støttes med et bredt utvalg av tjenester. Blant disse er vurdering, rådgivning og veiledning, studie ferdigheter klasser, bibliotek og læringssenter for individ og gruppe studie og veiledning, økonomisk støtte, og helsetjenester, for å nevne noen. Våre intercollegiate friidrett lag konkurrerer på høyeste nivå, tjene en rekke statlige mesterskap i løpet av årene. Vi oppfordrer studenter til å delta i våre scenekunst programmer og student statlig virksomhet, og å utvide sine erfaringer ved å bli involvert med en rekke college klubber som er koblet til sine akademikere eller samfunnsengasjement.

Cypress College har nytt godt sterkt fra støtte fra lokalsamfunnet og har benyttet bindingen inntekter godkjent av velgerne til å forbedre og forskjønne campus. Vår Bibliotek, Student Center, bokhandel og nylig oppusset Humanities Building alt ble til som et resultat av en felles støtte og er state-of-the-art fasiliteter som betjener elevenes behov. Våre håndverksfag og karriere programmer er sterkt koblet til vårt næringsliv og gi instruksjonsvideoer muligheter for studenter som benytter moderne og oppdatert utstyr.

Vi inviterer deg til å bli en del av dette fellesskapet av elever. Vi tror at du vil finne Cypress College å være en varm og innbydende institusjon, et sted som fostrer elevenes prestasjoner og oppfordrer studentengasjement. Vi ser frem til å se deg her på College, forfølge drømmene og oppnå dine mål i en ånd av dyktighet, integritet, kollegialitet, og inkludering som preger alt vi gjør.

Hvorfor Cypress

Cypress College er den amerikanske drømmen På Cypress College kan du starte med ingenting og la med alle de ferdighetene du trenger for å trives.

Alt som trengs er vilje og ønske. Når enten er lav, vil vår vennlige, støttende personale låne en hånd.

Cypress College, I solfylte Sør-California, er i skyggen av de store turistattraksjoner som Disneys fornøyelsesparker og Downtown Disney (ca seks miles), Knott er Berry Farm (mindre enn fem miles), og The Block underholdningskompleks (ca 10 miles). Campus er 12 miles fra stranden og gir rask tilgang til Long Beach og Los Angeles.

Studenter fullført lavere divisjon allmennutdanning på Cypress College og deretter continuetheir utdanning på et 4-årig universitet. Cypress College har artikulasjon og overføring agreementswith University of California (UC) studiesteder, inkludert UC Los Angeles og UC Irvine, California State University (CSU) studiesteder, inkludert Cal State Long Beach og CaliforniaState Fullerton, samt private universiteter som University of Southern (USC) og Chapman University. California

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Overføre Bachelor I Reiseliv Og Turisme

Campus Heltidsstudier August 2018 USA Cypress

The Travel and Tourism Program gir studentene en karrierevei for å oppnå kommunikasjonsferdigheter, praktisk kunnskap og teknisk opplæring som er nødvendig for å forfølge en karriere som reisebyrå, reiseleder, eller bedriftens reisekonsulent. [+]

The Travel and Tourism Program gir studentene en karrierevei for å oppnå kommunikasjonsferdigheter, praktisk kunnskap og teknisk opplæring som er nødvendig for å forfølge en karriere som reisebyrå, reiseleder, eller bedriftens reisekonsulent. Studenter som fullfører denne graden vil utvikle en avansert forståelse av reiselivsbransjen og salg, sikkerhet og service krav som er nødvendige for å arbeide i reiselivsbransjen.

Å tjene Transfer Bachelor i reiseliv grads studenter må fullføre: (1) alle store arbeidskrav med et minimum karakteren "C"; (2) 25 enheter av generell utdanning Graduation Krav; (3) det kulturelle mangfoldet og lese krav; (4) eventuelle valgfag å fullføre et minimum av 60 enheter; og, (5) har et minimum GPA på 2,0. Minst 50% av alle større selvfølgelig arbeid må være avsluttet på Cypress College.... [-]


Som I Kulinariske Kunster

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Cypress

Etablert i 1975, og kombinerer vår Culinary Arts Program opplevelsen av vår prisbelønte fakultet med våre nybygde revolusjonære fasiliteter, og er utformet for å forberede deg for vellykket inntreden i den kulinariske bransjen. [+]

Fra EPICURE til etiquettes, til gourmet matlaging og garde manger, har som mål HRC Culinary Arts Program for å gi deg, seriøs student, grunnleggende ennå grundig grunnlag for å bli en respektert Culinarian.

Etablert i 1975, vår Culinary Arts Program kombinerer opplevelsen av vår prisbelønte fakultet med våre nybygde revolusjonære fasiliteter, og er utformet for å forberede deg for vellykket inntreden i den kulinariske bransjen.

Våre kandidater oppfylle en rekke jobbmuligheter, herunder stillinger Cook, Line Cook, Bankett, Pantry, Sous og kjøkkensjef, bedrifts Chef, Personal Chef, og Gourmet Market Chef.

Du vil lære ved demonstrasjon, instruksjon og lærebok studier, samt on-the-job training gjennom vårt Internship Program. At The Bistro og Café Cypress, campus 'studentdrevne offentlige restauranter, vil du designe, lage og tilby moderne mat. Du vil også imøtekomme college-sponset funksjoner, samt enkelte lokale samfunnet hendelser.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
9200 Valley View Street
Cypress, California, 90630 US
Sosiale medier