Delaware County Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DCCC fasade

Delaware County Community College (DCCC) Er en akkreditert, offentlig toårig høyskole i media, Pennsylvania. Kollegiet serverer 12 500 studenter, Inkludert mer enn 200 internasjonale studenter Fra over 50 land. DCCC Studentene har en trygg, høyteknologisk campus omgitt av natur, med lett tilgang til den dynamiske og historiske byen Philadelphia, 22 km unna. De Høyskole tilbud 40+ grad programmer Til internasjonale studenter. Studentene kan fullføre en 2-årig assisterende grad og overføre til en 4-årig bachelorgrad, hvis de ønsker det. Vårt overføringskontor har samarbeidet med over 40 høgskoler og universiteter for å danne to og garanterte inngåelsesavtaler og kjerne-til-kjerne artikulasjonsavtaler. Vår beliggenhet i forstadsområdet Philadelphia Gir studentene mulighet til å besøke disse og mange andre skoler på østkysten av USA

DCCC Gir internasjonale studenter tilgang til en utmerket eSL program; Individuell oppmerksomhet fra professorer gjennom små klassestørrelser (20 studenter i gjennomsnitt); Og en-til-en-rådgivning for akademisk, innvandring og personlige problemer.

Åpne opptakspolicy

For å bli tatt opp i høgskolen, er TOEFL, IELTS, SAT og ACT-poeng IKKE kreves. Under orientering vil studentene bli testet og plassert på riktig nivå i engelsk og matematikk. Vi tilbyr et ESL-program for studenter som kanskje trenger flere engelskspråklige studier. Selv om de ikke er påkrevd for opptak, kan de bli brukt til plasseringsformål hvis du har testresultater. Poengene må være nåværende innen 5 år.

  • En TOEFL iBT-poengsum på 80+, TOEFL PBT-poengsum på 550+, eller IELTS-score på 6,5 + vil kvalifisere deg til å ta engelsk plasseringstest (og ikke ESL-plasseringstesten.) - En SAT-lesepoengsum på 500 eller ACT Reading Poengsum på 18 kvalifiserer studenter til å registrere seg for engelsk sammensetning I (ENG 100).
  • En SAT Math score på 500+ eller ACT Math score på 20+ kvalifiserer studenter til å registrere seg for matematikk klasser på riktig nivå.
DCCC-studenter

Campus Life

Media, Pennsylvania er et komfortabelt forsted samfunn kjent som "Everybody's Hometown." Det er trygt og rolig med praktisk shopping, teatre, restauranter og leiligheter. Lett å bruke offentlig transport fra Media kobler deg til den pulserende byen Philadelphia. Philadelphia er kjent for sin historie og er et av Amerikas viktigste globale sentre for næringsliv, helse, utdanning og kultur. Byen tilbyr historiske og kulturelle skatter som Liberty Bell og verdensklasse museer, inkludert Philadelphia Museum of Art, Constitution Center og Barnes Foundation. Fra DCCC kan studentene utforske New York City (2 timer), Washington, DC (2,5 timer), Baltimore og Boston, samt vakre strender og fjell.

En godt avrundet utdanning som omfatter aktiviteter, idrett og samfunnsengasjement imponerer potensielle overføringsskoler, øker mulighetene for overføringsstipendier og appeller til fremtidige arbeidsgivere. Det er derfor Delaware County Community College tilbyr en rekke aktiviteter for å forbedre din læringsopplevelse, styrke selvtilliten og gi deg en sann følelse av fellesskap. Ekstracurricular aktiviteter, fra friidrett til akademiske klubber og studentregering, bringer deg sammen med mennesker fra alle turer av livet - folk som deg som forvandler sine liv og muligheter gjennom jakten på ny kunnskap og ferdigheter.

DCCC Campus

Studentboliger

DCCC er stolt av å tilby en rekke boligalternativer til studenter, inkludert assistanse fra boligkoordinatoren som jobber på det internasjonale studenttjenestekontoret.

Studenter som ønsker ekte amerikansk opplevelse av å leve med en familie kan velge vårt Homestay Program. Studentene i programmet vil bo hos en vertsfamilie og vil ha et privat møblert soverom, bruk av hjemmets fasiliteter og samspill med vertsfamilien. Sengetøy, håndklær, alle verktøy og 2 måltider per dag er inkludert. I tillegg til ordinære vertsfamilieplasseringer, er det et begrenset antall homestay plasseringer uten måltider tilgjengelig. Disse stedene gir alle de ovennevnte unntatt måltider. Eleven skal være ansvarlig for sin egen matbutikk og matlaging.

Noen studenter foretrekker å bo i uavhengige, delte boliger med andre studenter og ingen vert - som er kjent som student house-share. Huset er fullt møblert og utstyrt. Hver student har et privat soverom og deler alle andre rom, inkludert bad, stue og spisestue og kjøkken. Studentene er ansvarlige for sine egne måltider. Det spesifikke arrangementet og den månedlige avgiften bestemmes av hjemmet. Det er også mange muligheter for leilighet som bor i samfunnet rundt College. Byene i nærheten av College er Media, Newtown Square, Broomall og Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus

Steder

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, USA
Telefon
+1 610-359-5050

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss