Delaware County Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DCCC fasade

Delaware County Community College (DCCC) Er en akkreditert, offentlig toårig høyskole i media, Pennsylvania. Kollegiet serverer 12 500 studenter, Inkludert mer enn 200 internasjonale studenter Fra over 50 land. DCCC Studentene har en trygg, høyteknologisk campus omgitt av natur, med lett tilgang til den dynamiske og historiske byen Philadelphia, 22 km unna. De Høyskole tilbud 40+ grad programmer Til internasjonale studenter. Studentene kan fullføre en 2-årig assisterende grad og overføre til en 4-årig bachelorgrad, hvis de ønsker det. Vårt overføringskontor har samarbeidet med over 40 høgskoler og universiteter for å danne to og garanterte inngåelsesavtaler og kjerne-til-kjerne artikulasjonsavtaler. Vår beliggenhet i forstadsområdet Philadelphia Gir studentene mulighet til å besøke disse og mange andre skoler på østkysten av USA

DCCC Gir internasjonale studenter tilgang til en utmerket eSL program; Individuell oppmerksomhet fra professorer gjennom små klassestørrelser (20 studenter i gjennomsnitt); Og en-til-en-rådgivning for akademisk, innvandring og personlige problemer.

Åpne opptakspolicy

For å bli tatt opp i høgskolen, er TOEFL, IELTS, SAT og ACT-poeng IKKE kreves. Under orientering vil studentene bli testet og plassert på riktig nivå i engelsk og matematikk. Vi tilbyr et ESL-program for studenter som kanskje trenger flere engelskspråklige studier. Selv om de ikke er påkrevd for opptak, kan de bli brukt til plasseringsformål hvis du har testresultater. Poengene må være nåværende innen 5 år.

  • En TOEFL iBT-poengsum på 80+, TOEFL PBT-poengsum på 550+, eller IELTS-score på 6,5 + vil kvalifisere deg til å ta engelsk plasseringstest (og ikke ESL-plasseringstesten.) - En SAT-lesepoengsum på 500 eller ACT Reading Poengsum på 18 kvalifiserer studenter til å registrere seg for engelsk sammensetning I (ENG 100).
  • En SAT Math score på 500+ eller ACT Math score på 20+ kvalifiserer studenter til å registrere seg for matematikk klasser på riktig nivå.
DCCC-studenter

Campus Life

Media, Pennsylvania er et komfortabelt forsted samfunn kjent som "Everybody's Hometown." Det er trygt og rolig med praktisk shopping, teatre, restauranter og leiligheter. Lett å bruke offentlig transport fra Media kobler deg til den pulserende byen Philadelphia. Philadelphia er kjent for sin historie og er et av Amerikas viktigste globale sentre for næringsliv, helse, utdanning og kultur. Byen tilbyr historiske og kulturelle skatter som Liberty Bell og verdensklasse museer, inkludert Philadelphia Museum of Art, Constitution Center og Barnes Foundation. Fra DCCC kan studentene utforske New York City (2 timer), Washington, DC (2,5 timer), Baltimore og Boston, samt vakre strender og fjell.

En godt avrundet utdanning som omfatter aktiviteter, idrett og samfunnsengasjement imponerer potensielle overføringsskoler, øker mulighetene for overføringsstipendier og appeller til fremtidige arbeidsgivere. Det er derfor Delaware County Community College tilbyr en rekke aktiviteter for å forbedre din læringsopplevelse, styrke selvtilliten og gi deg en sann følelse av fellesskap. Ekstracurricular aktiviteter, fra friidrett til akademiske klubber og studentregering, bringer deg sammen med mennesker fra alle turer av livet - folk som deg som forvandler sine liv og muligheter gjennom jakten på ny kunnskap og ferdigheter.

DCCC Campus

Studentboliger

DCCC er stolt av å tilby en rekke boligalternativer til studenter, inkludert assistanse fra boligkoordinatoren som jobber på det internasjonale studenttjenestekontoret.

Studenter som ønsker ekte amerikansk opplevelse av å leve med en familie kan velge vårt Homestay Program. Studentene i programmet vil bo hos en vertsfamilie og vil ha et privat møblert soverom, bruk av hjemmets fasiliteter og samspill med vertsfamilien. Sengetøy, håndklær, alle verktøy og 2 måltider per dag er inkludert. I tillegg til ordinære vertsfamilieplasseringer, er det et begrenset antall homestay plasseringer uten måltider tilgjengelig. Disse stedene gir alle de ovennevnte unntatt måltider. Eleven skal være ansvarlig for sin egen matbutikk og matlaging.

Noen studenter foretrekker å bo i uavhengige, delte boliger med andre studenter og ingen vert - som er kjent som student house-share. Huset er fullt møblert og utstyrt. Hver student har et privat soverom og deler alle andre rom, inkludert bad, stue og spisestue og kjøkken. Studentene er ansvarlige for sine egne måltider. Det spesifikke arrangementet og den månedlige avgiften bestemmes av hjemmet. Det er også mange muligheter for leilighet som bor i samfunnet rundt College. Byene i nærheten av College er Media, Newtown Square, Broomall og Havertown.

DCCC CampusDCCC Campus
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se Associate of Arts » Se Associate of Science - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Applied Science

Assistere I Anvendt Vitenskap, Hotell Og Restaurant Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Programmet Hotel and Restaurant Management (HRM) er designet for enkeltpersoner som søker spesialisert opplæring og kunnskap som forberedelse til en karriere i den store gjestfrihetsbransjen. Den vellykkede kandidaten kan gå inn i bransjen på tilsynsnivå og utføre ledelsesfunksjoner og plikter til denne bransjen. [+]

Programmet Hotel and Restaurant Management (HRM) er designet for enkeltpersoner som søker spesialisert opplæring og kunnskap som forberedelse til en karriere i den store gjestfrihetsbransjen. Den vellykkede kandidaten kan gå inn i bransjen på tilsynsnivå og utføre ledelsesfunksjoner og plikter til denne bransjen.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Bruk føderale, statlige og lokale lover og forskrifter som er spesifikke for denne bransjen; Bruk allment aksepterte regnskapsprinsipper for effektiv og kostnadseffektiv drift av bedriften Kommunisere effektivt med arbeidsgivere, ansatte, kunder, leverandører og samfunnet ved hjelp av passende teknologi; Bevissthet om terminologi, felles veiledende ferdigheter og behovet for livslang karriereplanlegging for suksess; Bruk av salgs- og markedsførings teknikker for å forbedre aksept av produkt / tjeneste bransjen gir. ... [-]

Assistere I Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Dataprogrammering

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Dataprogrammerings spesialiseringen er ment å forberede studentene på en karriere eller videre studier i dataprogrammering. En dataprogrammer jobber med en dataanalytiker og dataanalyser for å analysere, designe, utvikle, teste, implementere og vedlikeholde dataprogrammer for å møte de funksjonelle målene for en bedrift. [+]

Dataprogrammerings spesialiseringen er ment å forberede studentene på en karriere eller videre studier i dataprogrammering. En dataprogrammer jobber med en dataanalytiker og dataanalyser for å analysere, designe, utvikle, teste, implementere og vedlikeholde dataprogrammer for å møte de funksjonelle målene for en bedrift.

Det er jobben til dataprogrammereren å designe og oppdatere programvaren som kjører på datamaskinen. En programmerer jobber vanligvis med en analytiker for å bestemme den beste måten å nærme seg et problem eller implementere ønsket funksjon for en ny versjon av en programvarepakke.

En programmerer koder for endringene og tester og debugger programvaren. Dataprogrammeringsspesialiseringen legger vekt på de mer populære programmeringsspråket som brukes i virksomheten i dag.... [-]


Assistere I Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Help Desk / Teknisk Støtte

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Spesialiseringen av help desk / teknisk support gir studentene de nødvendige ferdighetene til å ansette på en helpdesk eller som teknisk supportperson i et datamiljø. Programmet gjenspeiler den økende vekten på vurdering av ferdigheter og ferdighetsnivåer. [+]

Spesialiseringen av help desk / teknisk support gir studentene de nødvendige ferdighetene til å ansette på en helpdesk eller som teknisk supportperson i et datamiljø. Programmet gjenspeiler den økende vekten på vurdering av ferdigheter og ferdighetsnivåer.

Læringssekvensen som er opprettet ved denne læreplanen, er laget for å forberede studentene til å kvalifisere til å ta sertifiseringseksamen, inkludert Net +, Microsoft Office Specialist (MOS), Service Technician (A +), Microsoft Certified Professional (MCP), Novell Certified Netware Administrator (CNA) , Og Cisco (CCNA).

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne: ... [-]


Assistere I Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Nettverksteknologi

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Network Engineering spesialiserer studentene for ansettelse som nettverk spesialister i kommunikasjonsindustrien. Materialet som presenteres i Network Engineering læreplanen gir studentene den kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å fullføre mange av eksamenene som kreves for Computing Technology Industry Association (CompTIA) og Microsoft (MS) sertifiseringer. [+]

Network Engineering spesialiserer studentene for ansettelse som nettverk spesialister i kommunikasjonsindustrien. Materialet som presenteres i Network Engineering læreplanen gir studentene den kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å fullføre mange av eksamenene som kreves for Computing Technology Industry Association (CompTIA) og Microsoft (MS) sertifiseringer.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Installere og konfigurere et Linux-nettverksoperativsystem; Installer og konfigurer et MS Windows-nettverksoperativsystem; Administrer, administrer og feilsøk et Linux-operativsystem; Administrer, administrer og feilsøk et MS Windows-operativsystem; Analyser, test og foreslå løsninger for problemer knyttet til nettverkskabler, hubber, servere, arbeidsstasjoner og andre fysiske nettverksenheter; Analyser, test og foreslå løsninger relatert til nettverksutskrift; Analyser, test og foreslå løsninger for problemer knyttet til nettverksprotokoller, inkludert Internet Protocol Suite (TCP / IP). ... [-]

Assistere I Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Webutvikling

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Webutvikling spesialiseringen er designet for studenter interessert i å forfølge en karriere som en web profesjonell. Fullføring av dette programalternativet vil gi studentene de ferdighetene som trengs for opplæringsstillinger som webdesignere / utviklere. Begreper som omfattes inkluderer informasjonstjenester, nettverksadministrasjon, databasehåndtering, grensesnittdesign og programmering. [+]

Webutvikling spesialiseringen er designet for studenter interessert i å forfølge en karriere som en web profesjonell. Fullføring av dette programalternativet vil gi studentene de ferdighetene som trengs for opplæringsstillinger som webdesignere / utviklere.

Begreper som omfattes inkluderer informasjonstjenester, nettverksadministrasjon, databasehåndtering, grensesnittdesign og programmering.

Studentene lærer å lage nettsteder ved hjelp av dagens industristandard programvare og teknologi. I tillegg lærer elevene hvordan å innlemme medieteknologier som lyd, video og animasjon til nettsteder.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne: ... [-]


Assistere I Anvendt Vitenskap, Kulinarisk Kunst

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

The Culinary Arts-programmet forbereder studentene for sysselsetting i ulike segmenter av foodservice-bransjen i stillinger som restaurantkokk, bankettkokk, souskokk, kjøkkenleder, produksjonskokk, linjekook og prep-kokk. Programmet inkluderer faglige kurs, ferdighetsutvikling i kjøkkenlaboratorier og praktisk praktikopplevelse. [+]

The Culinary Arts-programmet forbereder studentene for sysselsetting i ulike segmenter av foodservice-bransjen i stillinger som restaurantkokk, bankettkokk, souskokk, kjøkkenleder, produksjonskokk, linjekook og prep-kokk.

Programmet inkluderer faglige kurs, ferdighetsutvikling i kjøkkenlaboratorier og praktisk praktikopplevelse.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Demonstrere kunnskap og bruk av foodservice og kulinarisk terminologi; Vis evnen til å identifisere ulike matvarer og deres vanlige bruksområder; Demonstrere ulike matlagingsmetoder og passende presentasjonsteknikker; Demonstrere evnen til riktig bruk og omsorg for profesjonelt matutstyr og kulinariske verktøy; Produsere matvarer som oppfyller arbeidsgiverens standarder og tilfredsstille forbrukernes krav; Utstilling evne til å produsere ulike etniske og regionale retter; Demonstrere evnen til å anvende prinsipper for god ernæring i å produsere matvarer som oppfyller forbrukerens krav; Demonstrere kunnskap om sikker og mathåndteringspraksis Motta sertifisering av matbehandlere Søke vellykket sysselsetting i et bredt spekter av kommersielle og ikke-kommersielle food service operasjoner; Demonstrere aksepterte rutiner og prosedyrer som kreves for planlegging, drift og registrering som brukt i en restaurant, catering eller mat service operasjon. ... [-]

Assistere I Anvendt Vitenskap, Regnskap

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Karriereprogrammet i regnskap forbereder studentene for ulike oppføringsnivåer innen regnskap. Det anbefales sterkt at studenter som planlegger å forfølge videre studier ved en fireårig institusjon umiddelbart etter uteksaminering til regnskap i regnskap, tar bedriftsøkonomien med regnskapskonsentrasjonsprogrammet. [+]

Karriereprogrammet i regnskap forbereder studentene for ulike oppføringsnivåer innen regnskap. Det anbefales sterkt at studenter som planlegger å forfølge videre studier ved en fireårig institusjon umiddelbart etter uteksaminering til regnskap i regnskap, tar bedriftsøkonomien med regnskapskonsentrasjonsprogrammet.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Utfør alle trinn i regnskapssyklusen for forretningsenheter; Analyser regnskap, gjenkjenner potensielle problemområder og foreslår passende tiltak for å lindre eller eliminere problemer; Forbered en føderal inntektsavkastning og andre skatteskjemaer for representative personer, inkludert personen som driver virksomheten som en enkelt eiendomsforetak; Registrere representative kostnadsregnskapstransaksjoner og deretter reflektere effekten av disse transaksjonene i relevante årsregnskap; Kjenne spesielle behov for virksomheten; Forbered ulike driftsbudsjetter som fører til utarbeidelse av et hovedbudsjett; Forbered variansrapporter; Demonstrere kunnskap om kapitalbudsjett Diskutere betydningen av etisk oppførsel i næringslivet; Demonstrere effektiv utnyttelse av passende regnskapsprogramvare; Bruk grunnleggende økonomiske prinsipper i forretnings beslutningsprosessen; Beskriv det moderne juridiske miljøet i virksomheten. ... [-]

Assosiere Med Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Interaktivt Multimedia

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Interactive Multimedia spesialiserer studentene for design og utvikling av multimedieprogrammer og nettsteder som kombinerer en rekke audiovisuelle elementer, inkludert tekst, grafikk, lyd, animasjon og video. Interactive Multimedia spesialiseringen legger vekt på de mer populære multimedia utviklingsverktøyene og programmeringsspråkene som brukes i industrien i dag. [+]

Interactive Multimedia spesialiserer studentene for design og utvikling av multimedieprogrammer og nettsteder som kombinerer en rekke audiovisuelle elementer, inkludert tekst, grafikk, lyd, animasjon og video. Interactive Multimedia spesialiseringen legger vekt på de mer populære multimedia utviklingsverktøyene og programmeringsspråkene som brukes i industrien i dag.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Utnytte viktige skritt i multimedieutformingen og utviklingsprosessen, inkludert men ikke begrenset til behovs vurdering, målgruppeprofil, mediavalg, storyboarding, materialutvikling og evaluering; Bestem riktig maskinvare, programvare og utstyrspesifikasjoner for multimedieprogrammer eller nettsteder; Bruk bransjestandardprogrammer til å lage tekst, grafikk, lyd, animasjon og / eller video for multimedieprogrammer eller nettsteder; Bruk skripting, programmering og opptakspråk som kreves for multimedieprogrammer eller nettsteder; Opprett multimedieprogrammer eller nettsteder som illustrerer riktig bruk av tekst, farge, lyd, video og / eller interaktivitet; Undersøke nødvendige ferdigheter og karrierer knyttet til multimedia og webutvikling. ... [-]

Assosiere Med Anvendt Vitenskap, Informasjonsteknologi - Spillutvikling

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Spillutviklingsspesialiseringen er ment å forberede studentene på karriere eller videre studier i spillutvikling. Kursene vektlegger de spesifikke ferdighetene som er nødvendige for design, utvikling, markedsføring og testing av dataspill. Industri standard programmeringsspråk og utviklingsverktøy benyttes i denne spesialiseringen. [+]

Spillutviklingsspesialiseringen er ment å forberede studentene på karriere eller videre studier i spillutvikling. Kursene vektlegger de spesifikke ferdighetene som er nødvendige for design, utvikling, markedsføring og testing av dataspill. Industri standard programmeringsspråk og utviklingsverktøy benyttes i denne spesialiseringen.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Demonstrere bruken av web- og programmeringsspråk som er relevante for spillutvikling; Bruk datamaskinens videospillutviklingsprosess for å lage spill ved hjelp av en rekke gjeldende verktøy og teknologier; Lag dataspill ved hjelp av industristandard utviklingsverktøy; Bruk industristandardverktøy for å lage lyd og / eller visuelle elementer; Utvikle en spillportefølje. ... [-]

Associate of Arts

Assistere I Kunst, Globale Studier

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Major i Global Studies vil gi studentene tverrfaglige perspektiver på samspillet mellom lokale og globale samfunn, samt forberede studentene til å delta effektivt i dette globale miljøet. [+]

Major i Global Studies vil gi studentene tverrfaglige perspektiver på samspillet mellom lokale og globale samfunn, samt forberede studentene til å delta effektivt i dette globale miljøet.

Programmet er utviklet for studenter som planlegger å tjene minst en bachelorgrad på områder som International Relations, International Studies, Global Affairs, National Security Studies, og Peace and Conflict Studies.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Finn nøyaktige regioner i verden og forstå deres miljømessige, antropologiske, sosiologiske og kulturelle egenskaper. Demonstrere kunnskap om menneskekulturens historie, inkludert virkningen av sammenhenger mellom ulike kulturer; Anerkjenner ulike kulturelle organisasjoner; Slik som politiske, religiøse, økonomiske eller filosofiske, og hvordan de påvirker deres kultur og andre kulturer; Diskutere virkningen av kunstnerisk uttrykk i bestemte kulturer og på tvers av kulturer; Demonstrere minst en grunnleggende evne til å snakke og forstå et fremmedspråk både i muntlig og skriftlig form Forstå begrepet globalisering i sine miljømessige, antropologiske, sosiologiske eller kulturelle konnotasjoner og vurdere fordelene og skadene knyttet Demonstrere selvbevissthet og forståelse av andres kulturelle verdier, tro og kommunikasjonsstil og en forståelse for dette mangfoldet. ... [-]

Assistere I Kunst, Grafisk Design

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

The Associate of Fine Art-grad i grafisk design lærer elevene hvordan man utvikler designkonsepter og estetisk ordner type og bilde for å planlegge og produsere intelligente visuelle kommunikasjonsløsninger til klientproblemer eller selvforfattere. [+]

The Associate of Fine Art-grad i grafisk design lærer elevene hvordan man utvikler designkonsepter og estetisk ordner type og bilde for å planlegge og produsere intelligente visuelle kommunikasjonsløsninger til klientproblemer eller selvforfattere.

Visuelle kommunikasjonsevner utvikles innenfor tidsbegrensning, budsjett og teknologi. Disse løsningene kan omfatte en rekke utskriftsbaserte og digitale medier.

Associate in Fine Arts gradprogram i grafisk design vil utfordre studenter og forberede dem til å overføre til en fireårig Bachelor of Fine Art programmer samtidig som de støtter studenter som søker karriere stillinger som entry level designere, freelance designere og print produksjon kunstnere .... [-]


Assistere I Kunst, Kommunikasjonsteknologi - Kommunikasjonsstudier

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Kommunikasjonskunsten ved Delaware County Community College blander det teoretiske med det praktiske ved å gi studentene et grunnlag i studiet av menneskelig kommunikasjon som forbereder dem til å fortsette faglig studium på feltet. [+]

Kommunikasjonskunsten ved Delaware County Community College blander det teoretiske med det praktiske ved å gi studentene et grunnlag i studiet av menneskelig kommunikasjon som forbereder dem til å fortsette faglig studium på feltet.

Kommunikasjonsstudiet er designet for studenter som ønsker å fortsette akademisk studie i menneskelig kommunikasjon, inkludert, men ikke begrenset til, mellommenneskelige, interkulturelle, offentlige taler og mediestudier.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Bruk grunnleggende teorier og prinsipper for menneskelig kommunikasjon; Konstruer meldinger som viser bruk av kritisk tenkning og organisasjonsferdigheter; Identifisere, evaluere og anvende etiske prinsipper som kommunikator Demonstrere og tilpasse passende former for verbalt, ikke-verbalt og formidlet uttrykk. ... [-]

Assistere I Kunst, Studieteknikk

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Studio Arts-programmet vektlegger en konsentrasjon både i maleri og tegning, men tillater elevene å utnytte et mangfold av blandede medier som skal infunderes innenfor tradisjonelle tilnærminger til sjangeren. Studenter i dette programmet vil bli oppfordret til å utforske og utvikle en rekke teknikker innen en rekke medier. [+]

Studio Arts-programmet vektlegger en konsentrasjon både i maleri og tegning, men tillater elevene å utnytte et mangfold av blandede medier som skal infunderes innenfor tradisjonelle tilnærminger til sjangeren.

Studenter i dette programmet vil bli oppfordret til å utforske og utvikle en rekke teknikker innen en rekke medier.

Personlig vekst og utvikling av både tekniske ferdigheter og konseptuelle ideer vil bli oppmuntret. Associate in Fine Arts Degree i Studio Arts vil forberede studentene til å overføre til en 4-årig Bachelor of Fine Arts-programmet.

Studentene vil bli forsynt med alle studietilbud på grunnnivå og et bredt utvalg av kunsthistoriekurs.... [-]


Assistere I Kunst, Utdanning

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Utdanningen læreplanen ble utviklet for å møte behovene til nåværende og potensielle studenter interessert i å overføre til en fireårig institusjon for å motta en PA offentlig skole lærer sertifisering. [+]

Utdanningen læreplanen ble utviklet for å møte behovene til nåværende og potensielle studenter interessert i å overføre til en fireårig institusjon for å motta en PA offentlig skole lærer sertifisering.

Denne graden er designet for å overføre til middelkarakterer, videregående opplæring, spesialundervisning eller andre fireårige sertifiseringsprogrammer. Blant høgskoler og universiteter er det avvik i løpet av de to første årene på enkelte skoler som er avhengige av området PA Offentlig Skolesertifisering forfulgt. I tillegg innebærer hvert av disse sertifiseringsområdene forskjellige kursvalg.

Alle disse forholdene krever at man arbeider tett med en overføringsrådgiver i Karriere- og rådgivningsenteret for å sikre en sømløs overføringsprosess til en fireårig institusjon.... [-]


Associate In Arts, Liberal Arts

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Philadelphia

The Liberal Arts læreplanen gir kjernen liberal arts komponent i de fleste bachelorstudier og forbereder studentene for overføring til fireårige høyskoler eller universiteter. Tverrfaglig pensum er velegnet for studenter som enten er ubeslutte om sin major eller som søker en bred, generell opplæring før innsnevring av fokuset på studiet. Etter å ha fullført dette programmet, vil studentene være godt posisjonert til å forfølge et antall forskjellige Bachelor of Arts-programmer ved fireårige institusjoner. Siden pensumkravene til andre institusjoner varierer, bør studentene møte en overføringsrådgiver ved DCCC å få opplysninger om adgangskrav til den spesifikke skolen og programmet de er interessert i. [+]

The Liberal Arts læreplanen gir kjernen liberal arts komponent i de fleste bachelorstudier og forbereder studentene for overføring til fireårige høyskoler eller universiteter. Tverrfaglig pensum er velegnet for studenter som enten er ubeslutte om sin major eller som søker en bred, generell opplæring før innsnevring av fokuset på studiet. Etter å ha fullført dette programmet, vil studentene være godt posisjonert til å forfølge et antall forskjellige Bachelor of Arts-programmer ved fireårige institusjoner. Siden pensumkravene til andre institusjoner varierer, bør studentene møte en overføringsrådgiver ved DCCC å få opplysninger om adgangskrav til den spesifikke skolen og programmet de er interessert i.... [-]


Associate of Science

Assistere I Vitenskap, Bedriftsadministrasjon

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Business Administration programmet gir studentene de nødvendige kurs for å overføre til en fireårig høyskole eller universitet for å forfølge en baccalaureate grad i virksomheten. Denne læreplanen er fullt kompatibel med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angitt av Pennsylvania Department of Education. [+]

Business Administration programmet gir studentene de nødvendige kurs for å overføre til en fireårig høyskole eller universitet for å forfølge en baccalaureate grad i virksomheten. Denne læreplanen er fullt kompatibel med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angitt av Pennsylvania Department of Education.

Denne avtalen sikrer at bedriftsøkonomestudenten kan overføre sin fulle grad til et bachelorprogram ved en deltakende Pennsylvania-tilknyttet institusjon, som overfører med full Junior-klassestatus. (Dette inkluderer alle PASSHE institusjoner.) Overføring Studenter i dette programmet kan understreke regnskap, markedsføring eller sportsadministrasjon. ... [-]


Assistere I Vitenskap, Datavitenskap

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Datavitenskapsprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studenter som planlegger å fortsette sin utdanning ved en fireårig institusjon og fullføre sin hovedfag innen datavitenskap. Denne læreplanen er fullt kompatibel med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angitt av Pennsylvania Department of Education. [+]

Datavitenskapsprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studenter som planlegger å fortsette sin utdanning ved en fireårig institusjon og fullføre sin hovedfag innen datavitenskap. Denne læreplanen er fullt kompatibel med Pennsylvania Statewide Program-to-Program Articulation Agreement (TAOC) som angitt av Pennsylvania Department of Education.

Denne avtalen sikrer at studenten for datavitenskap kan overføre full grad til et bachelorprogram ved en deltakende Pennsylvania-tilknyttet institusjon, som overfører med full junior klassestatus.

Studenter som er innkrevet i denne grad, oppfordres sterkt til å velge overføringsskole så snart som mulig, og deretter konsultere denne institusjonen, deres fakultetrådgiver og DCCC-overføringsbyrået for å sikre at studiet av studiet overholder kravene til overføringsinstitusjonen.... [-]


Assistere I Vitenskap, Engineering

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Ingeniørprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studenter som planlegger å fortsette sin utdanning ved en fireårig institusjon og fullføre sin hovedfag i et ingeniørvitenskapsområde. [+]

Ingeniørprogrammet er en toårig forberedende læreplan for studenter som planlegger å fortsette sin utdanning ved en fireårig institusjon og fullføre sin hovedfag i et ingeniørvitenskapsområde.

Program Outcomes

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

Demonstrere forståelse av sentrale begreper i fysiske, matematiske og beregningsfaglige fag; Bruk matematiske og vitenskapelige begreper og prinsipper til ingeniørproblemer; Nåværende teknisk informasjon i skriftlig eller grafisk form; Demonstrere forståelse av faglige og karriere aspekter av ulike disipliner innen ingeniørfag eller ingeniørteknologi, velg en bestemt disiplin og utvikle en faglig plan som er i samsvar med den valgte disiplinen. ... [-]

Assistere I Vitenskap, Matematikk Og Naturfag

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA Philadelphia

Matematikk og naturvitenskapsprogram gir et sterkt grunnlag for studenter som planlegger å delta i en fireårig institusjon og hovedfag i matematikk eller en av naturvitenskapene. [+]

Matematikk og naturvitenskapsprogram gir et sterkt grunnlag for studenter som planlegger å delta i en fireårig institusjon og hovedfag i matematikk eller en av naturvitenskapene.

Studenter som fullfører programkravene vil være forberedt på å fortsette sin utdanning for å forfølge faglig, forsknings- eller industriell karriere innen så ulike områder som biologi, bioteknologi, økologi, dyrelivbiologi, kjemi, biokjemi, astronomi, geologi, fysikk, matematikk, Og anvendt matematikk.

Studentene oppfordres sterkt til å møte en matematikk- eller naturvitenskapelig fakultetsrådgiver og konsultere DCCC Transfer Office før kursvalg for å bestemme riktig sekvens og nivå på kurs.... [-]


Kontakt

Delaware County Community College - Marple Campus

Adresse, linje 1 901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, USA
HJemmeside www.dccc.edu/inter
Telefon +1 610-359-5050