University of Denver

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om University of Denver

Grunnlagt i 1864-bare noen få år etter at byen Denver i seg selv ble stiftet-the University of Denver er en av landets fremste private universiteter.

Universitetets 125-acre campus, noen få miles sør for sentrum Denver, er hjem for mer enn 11.500 studenter hailing fra alle regioner i USA og 83 andre land.

Universitetet tilbyr:

mer enn 100 undergraduate studier. mer enn 120 graduate og profesjonelle programmer.

Uansett hva de studerer, University of Denver studenter fatt på en personlig dannelsesreise som hjelper dem med å finne og følge deres individuelle formål.

COLLABORATIVE, erfaringskunnskap

Våre studenter jobber tett med fakultetet, kolleger og medlemmer av samfunnet på prosjekter, forskning og feltarbeid. De krysser disipliner for å oppdage nye perspektiver og tilnærminger til problemløsning.

Inn og ut av klasserommet, våre studenter lære ved å gjøre, uansett om de er å samle inn data i felten eller å sette teori ut i praksis i en klinisk setting.

Gjør en innvirkning, lokalt og globalt

Ikke bare jobber vi for å forbedre vår umiddelbare samfunnet, men vi sender våre studenter og lærere i utlandet for studier og forskning med bred innvirkning. Like viktig, men vi vil gjerne studenter og lærere fra hele verden for å bringe nye ideer og innsikter til vår campus.

Gjennom lokale og internasjonale tjeneste læring programmer, har våre studenter jobbet sammen med lokalsamfunn overalt fra downtown Denver til Afrika, Europa, Asia og utover. Forskning ledet av våre lærere og elever har gjort en reell forskjell i et stort spekter av fagområder, genererer nye medisinske teknologier, miljømessige hensyn, arkeologiske funn og mye mer.

Men den mest betydelig innvirkning Universitetet har er gjennom sine alumni. Når de drar herfra, University of Denver studenter går på å lage meningsfulle og varige bidrag til sine yrker og deres samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se BA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Engelsk Språksenter / Betinget Opptak

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Denver

Oppgaven for English Language Center (ELC) er å støtte målene for University of Denver ved å forberede engelsk språkstudenter med de nødvendige kommunikative og kulturelle kompetanse for å være vellykkede medlemmer av DU og andre amerikanske institusjoner for høyere utdanning. [+]

Oppgaven for English Language Center (ELC) er å støtte målene for University of Denver ved å forberede engelsk språkstudenter med de nødvendige kommunikative og kulturelle kompetanse for å være vellykkede medlemmer av DU og andre amerikanske institusjoner for høyere utdanning.

Curriculum

Etter en plassering test ved ankomst på ELC, blir elevene tildelt en av de følgende seks nivåer av engelsk språkstudier:

Foundations gjennom Advanced Høy (5 nivåer)

20 kontakt timer per uke Undervisningen i lesing, skriving, grammatikk, lytte, snakke og uttale Valgfrie klasser i videregående nivåer: for eksempel service Læring og Digital Magazine

LANSERING Curriculum... [-]


Videoer

DU: Where Phenomenal Happens

The DU Student Experience

DU Virtual Tour

The Value of a DU Education

Kontakt

University of Denver

Adresse, linje 1 University of Denver 2199 S. University Blvd.
CO 80208 Denver, Colorado, USA
HJemmeside http://www.du.edu/apply/admission/apply/international/index.html
Telefon +1 303-871-2000