EDLATAM - NYIP

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss i EDLatam?

Født fra vår lidenskap for fotografering å tilby online og i spansk til alle spansktalende befolkningen, Complete Course i Professional Photography fra New York Institute of Photography (NYIP). Når dannet, satte vi oss et mer ambisiøst mål: Å identifisere, oversette og tilby vår spanske språket de beste banene verdensomspennende anerkjennelse, med fokus på overføring av informasjon og kunnskap slik at du kan utvikle dine personlige ferdigheter for livet - (Min Skills4Life).

fotografering

misjon

Bidra vesentlig til nivået av personlig tilfredsstillelse av våre studenter og klienter, gjennom kurs for å utvikle sine personlige ferdigheter for å bedre live (MySkills4Life).

Kursmålet

Å være leder i segmentet i nettbasert utdanning selskapet (Internett) for folk som morsmål er spansk.

strategi

Skape, produsere, oversette, distribuere, markeds, tilby og selge produkter og lærings tjenester via Internett (kurs) for spansktalende, som er rettet mot å fremme selv-utdanning, demokratisering av kunnskap og utvikling av personlige ferdigheter til å bidra til realiseringen av full menneskelig potensial.

fotografering

På New York Institute of Photography ™

Den New York Institute of Photography (NYIP ™) Den ble grunnlagt i Manhattan, hovedstaden i den fotografiske verden, i New York i 1910, og at kreditert som den eldste skolen i hele verden.

Mer enn 100 års erfaring undervisning og opplæring fotografer og fotoelskere, også kreditert NYIP fotografering skolen som nummer 1 i verden og flere studenter uteksaminert hvert år av fotografering.

Det unike system for undervisning NYIP gjennom mer enn 50 års erfaring med sin modell av Distance Education (nå på nett), har gjort ham til å utvikle de mest etterspurte Complete Course in Professional verdensomspennende og mest prestisjefylte fotografering. Mer enn 15.000 studenter hvert år å studere noen av kursene online fotografi av New York Institute of Photography.

Enten du er eller ønsker å være en profesjonell fotograf, artist eller bare en elsker av fotografi, uttrykke sine kunstneriske talenter gjennom kunsten av fotografering som en seriøs hobby, er dette kurset passer for deg.

I dag, gjennom EDLatamDu kan ta det beste full løpet av Professional Photography på ditt språk NYIP spansk (eller noen av dets moduler) uten overføringer fra hjemmet, i ditt eget tempo og på din egen plass. Samtidig, er du i hendene på den beste skolen online fotografering verden og få den beste kunnskapsnivået til en svært rimelig pris, siden en stor andel av besparelsene som oppnås ved å være et online kurs, overføres til våre studenter .

Hvis du er en profesjonell og du vet at du trenger å ta fotograferingen til neste nivå, eller hvis du aldri har studert foto og virkelig ønsker å lære og mestre, i dette kurset vil du få et nivå som ligner på hva du får i en fotografering karriere kunnskap, uten å måtte betale en formue. Du vil lære av hvorfor kameraet "tenker" at verden er 18% grå og hvorfor kameraet ikke kan se øynene dine ser, selv de grener av fotografering som krever større spesialisering, med nivået på dybden du forventer og fortjener, slik at du kommer til å dominere flere av dem.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

YouTube EDLatam Channel - Conócenos

Kontakt
Sosiale medier