Epic Flight Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Epic Flight Academy Ligger strategisk til KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport i Florida, USA. Flytrening har vært vårt fokus på Epic Flight Academy siden 1999, og vi er stolte av vår fortsatte vekst og evne til å gi studentene en vei for å oppnå profesjonelle pilotdrømmer. Gjennom årene har vi utviklet våre individuelle kurs til en fullpakkeopplevelse, slik at elevene fullfører opplæring med de nødvendige kravene for å nå sine pilotkarriere mål.

Med studenter som reiser fra mer enn 70 land over hele verden for å forfølge flygetrening hos Epic Flight Academy, innser vi at det er høye forventninger til vår evne til å sette opp for suksess og å være kunnskapsrik om deres Luftfartsmyndighets krav. På Epic Flight Academy vil studentene finne komplette flyetrening skapt spesielt for verdens mest fremtredende sivil luftfartsmyndigheter: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... og mange flere.

Vi forstår at det er vanskelig som en studentpilot å fullt ut forstå alt treningstrening som er nødvendig, mye mindre vite om de er på riktig spor basert på deres mål. Som de fleste av våre utdannede piloter vil fortelle deg, uten at Epic fulgte kursflyvetreningsopplegg, ville de gå tapt i deres pilotkarriere. Slapp av og la vår opplærte Admissions Team veilede deg i riktig retning til din drømskarriere som profesjonell pilot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Enten du ønsker å bli en kommersiell pilot, trenger en privatpilot, eller har hatt tidligere flygetrening, er flyeskolen din for deg! Vårt campus tilbyr pilotskoleopplæring, inkludert både FAA og EASA-opplæring med ATPL-teori.

Internasjonale og amerikanske borgerpilot karriere kurs: Epic tilbyr et komplett flygetrening fra null erfaring til en kommersiell flermotor pilot. Anslått flyvetreningstid er 8-10 måneder, avhengig av antall timer. Flyveopplæringen "Zero to Hero" er satt opp for at elevene skal fullføre sin pilotflyvetrening og starte karrieren på mindre enn ett år!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

FAA Kommersiell Pilot Trening

Campus Heltidsstudier 6 - 8 måneder September 2018 USA New Smyrna Beach

Epic Professional Pilot-programmet er den ledende del 141 godkjent akselerert FAA kommersiell pilot kurs. [+]

Epic Professional Pilot program er den ledende del 141 godkjent akselerert FAA kommersiell pilot kurs.

Dette kurset er utformet for å ta en student med null flytrening erfaring til Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 måneder. Fokus for dette kommersiell pilot kurs er for studenten å først få en sterk forankring i allmennflyging kunnskap. Når dyktig i det grunnleggende strategisk, full nedsenking programmet er lansert for studentens spesielle læringsstil.

Det neste trinnet er for studentene til å utvikle sine faktiske flight ferdigheter og øve grunnleggende sikkerhetsrutinene ved hjelp av sanntids simulering i vår Frasca Tru Flite og Mentor nivå 5 felt trening enheter. Dette kombinert scenario basert trening med databasert undervisning innrømmer studenten komfort for læring og gjøre feil på bakken. Dette øker tilliten til at de vet og kan med hell utføre prosedyrer og manøvrer før du begynner selve fly i flyet, noe som sparer både tid og penger i løpet av kommersiell pilot trening. Våre Professional pilotprogram ligner det av større flyselskap trening, forbereder deg for flyselskapet fra dag én.... [-]


Videoer

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Kontakt

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Adresse, linje 1 600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, USA
HJemmeside http://www.epicflightacademy.com/
Telefon +1 386-409-5583