Epic Flight Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Epic Flight Academy Ligger strategisk til KEVB - New Smyrna Beach Municipal Airport i Florida, USA. Flytrening har vært vårt fokus på Epic Flight Academy siden 1999, og vi er stolte av vår fortsatte vekst og evne til å gi studentene en vei for å oppnå profesjonelle pilotdrømmer. Gjennom årene har vi utviklet våre individuelle kurs til en fullpakkeopplevelse, slik at elevene fullfører opplæring med de nødvendige kravene for å nå sine pilotkarriere mål.

Med studenter som reiser fra mer enn 70 land over hele verden for å forfølge flygetrening hos Epic Flight Academy, innser vi at det er høye forventninger til vår evne til å sette opp for suksess og å være kunnskapsrik om deres Luftfartsmyndighets krav. På Epic Flight Academy vil studentene finne komplette flyetrening skapt spesielt for verdens mest fremtredende sivil luftfartsmyndigheter: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA .... og mange flere.

Vi forstår at det er vanskelig som en studentpilot å fullt ut forstå alt treningstrening som er nødvendig, mye mindre vite om de er på riktig spor basert på deres mål. Som de fleste av våre utdannede piloter vil fortelle deg, uten at Epic fulgte kursflyvetreningsopplegg, ville de gå tapt i deres pilotkarriere. Slapp av og la vår opplærte Admissions Team veilede deg i riktig retning til din drømskarriere som profesjonell pilot.

Epic Flight Academy Flight Training Options

Enten du ønsker å bli en kommersiell pilot, trenger en privatpilot, eller har hatt tidligere flygetrening, er flyeskolen din for deg! Vårt campus tilbyr pilotskoleopplæring, inkludert både FAA og EASA-opplæring med ATPL-teori.

Internasjonale og amerikanske borgerpilot karriere kurs: Epic tilbyr et komplett flygetrening fra null erfaring til en kommersiell flermotor pilot. Anslått flyvetreningstid er 8-10 måneder, avhengig av antall timer. Flyveopplæringen "Zero to Hero" er satt opp for at elevene skal fullføre sin pilotflyvetrening og starte karrieren på mindre enn ett år!

Steder

Ny Smyrna-stranden

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 Ny Smyrna-stranden, Florida, USA
Telefon
+1 386-409-5583

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss