Les den offisielle beskrivelsen

OPPDRAG

Vår oppgave er å fremme faglig orientert utdanning og anvendt kompetanseopplæring med et internasjonalt perspektiv i en rekke teknologi- og forretningsdisipliner som ikke er tilgjengelige hos mange tradisjonelle høyere utdanningsinstitusjoner. Vi er forpliktet til å forberede våre studenter til å lykkes i det globale markedet. Dette oppnås ved å blande akademisk rigor med faglig opplæring og kulturell mangfoldsbevissthet, mens konsentrere seg om den faglige og personlige veksten av våre studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Elyon College

Den digitale markedsføring diplom programmet begynner med en introduksjon av det digitale markedsføring landskapet, får en grunnleggende forståelse av sine kjerneprinsipp ... [+]

Hva du lærer

➔ Forstå sentrale begreper for digital, hvordan det har endret kundeadferd og konsekvensene for din rolle og den bredere virksomheten. ➔ Oppnå forretningsmål ved å forstå hvordan å utforme, implementere og måle digitale kampanjer som engasjerer og konverterer. ➔ Forstå viktigheten av digitale kanaler og strategier, og vite hvordan du bruker SEO, betalt søk, innhold, annonsering og e-post for å drive kundengasjement.

[-]
USA Brooklyn
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
6 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk