Les den offisielle beskrivelsen

FSD oppnår samfunnsdrevne mål gjennom aktivbasert utvikling og internasjonal utveksling i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

KJERNEVERDIER

START MED EIENDELER, IKKE PROBLEMER

Vi tar en eiendomsbasert tilnærming til utviklingsarbeid. Vi begynner med å lytte til prioriteringene som er satt av våre samfunnsbaserte partnere på våre internasjonale programområder. Vi identifiserer og utnytter eksisterende ressurser og kapasitet til å takle disse prioritetene.

MOTIVERE FELLESSKAPS EIERENDOM

Vi samarbeider med ledere, organisasjoner og interessenter forpliktet til forandring, handling og sosial rettferdighet. Vi understreker fellesskapets eierskap og deltakelse før vi starter initiativer, spesielt i våre frivillige og studentprogrammer.

GENERATE RESULTATER OG KONSEKVENSER

Vi sikrer at resultatene av vår støtte har langvarige fordeler for våre partnere. Vi tenker hardt på hvordan vi skal delta hensiktsmessig og effektivt i utviklingen, og hvordan vi blir overflødige, slik at våre initiativer overgår vårt engasjement.

BUILD CAPACITY

Vi styrker kompetansen, kompetansen og evnen til lederne på våre samfunnsbaserte partnere og våre studenter og profesjonelle frivillige. Vi utdanner og trener, forenkler deling av beste praksis i alle våre interessenter for å støtte våre partners prioriteringer.

VÆRE EN BRUG

Vi bygger ubøyelig et nettverk av studenter, fagfolk og lidenskapelige fortalere for våre samfunnsbaserte partnere å få tilgang til. Vi forbinder dette nettverket av eiendeler og frivillige med arbeidet til våre partnere gjennom våre internasjonale utvekslings- og stipendprogrammer.

ENDRE PERSPEKTIVER

Vi deler våre erfaringer og lærer om kompleksiteten i utviklingen med venner, familie og kolleger. Vi fremmer kulturell utveksling og sensitivitet, oppmuntrer til en reflekterende tilnærming til å navigere på tverrkulturelle problemer, forvirringer og spenninger.

Fremme RECIPROCITY

Vi opererer på grunnlagsprinsippet om at produksjon av sterke samfunnsutfall må prioriteres. Vi baserer alle partnerskap, strategier og beslutninger på Fair Trade Learning-konseptet som vi må være etiske og gjensidige i planlegging, implementering og utfall.

GJØR TILSLUTNINGER FOR ØKERE OG MERE BÆREDYKKE

Kraften til å avslutte fattigdom og oppnå bærekraftig velstand er hos mennesker. Hver person kan gjøre en forskjell. Hver person er kraftig og har noe å bidra. Når folk jobber sammen, er de enda sterkere. Vi er forpliktet til å forene mennesker for det felles gode.

Vår tilnærming fokuserer på mobilisering av ressurser - menneskelig, økonomisk og naturlig - for bærekraftig, livsforandrende tiltak. Vi bruker en ressursbasert samfunnsutviklingsmetode som oppmuntrer til selvtillit og inspirerer til forståelse av eksisterende ressurser i samfunnet og tilliten til å bygge på dem. Vi utfordrer oss hele tiden og andre til å gjøre mer med det vi har. Vi tror at med en holdning av ressurssterkhet er positiv endring mulig, selv i lavressursinnstillinger.

Vi tilrettelegger forandring ved å samle stemmer i samfunnet, den pågående innsatsen til lokale grupper og organisasjoner, og de lokale ressursene som er identifisert i samfunnet, forbinder dem med internasjonale studenter, fagfolk og givere som ønsker å gjøre en forskjell. Fordi bedre resultater kommer fra å jobbe sammen, streber vi etter å kombinere ulike erfaringer, talenter og perspektiver for å få sterkere resultater. Fordi vi tror at respekt for ulike perspektiver er kritisk for konstruktiv dialog og meningsfylt fremgang, søker vi bevisst disse perspektiver og engasjerer samfunnet i dialog rundt viktige saker. På denne måten er hele større enn summen av delene. Vi legger hodene våre sammen med samfunnet for å løse problemer og bringe løsninger til virkelighet på en bærekraftig og lokalt egnet måte.

HVORDAN VI ARBEIER - VÅR MODELL

Vi begynner med å lytte til samfunnet vårt. Vårt samfunn består av lokale frivillige organisasjoner og samfunnsmedlemmer i 6 land, universiteter, studenter, alumner, ansatte, givere og sosialt ansvarlige selskaper. Vi lytter etter hva hver søker å oppnå og hva de må gi. Vi identifiserer samfunnsprioriteter og derfra bygger programmer.

På hvert programområde jobber vi med et bredt spekter av grøntrods samfunnsutviklingsorganisasjoner som tar opp saker som er viktige for samfunnet, for eksempel tilgang til rent vann, bærekraftig landbruk, inntektsgenerering, utdanning, kjønn og helse. Vi har lokalt ansatte på bakken som er medlemmer av det samfunnet og som holder kontakten med hva som skjer.

Dagordningen er fastsatt av de lokale samfunnsutviklingsorganisasjonene. De legger fram sine ideer og tiltak for å forbedre livskvaliteten i samfunnet. FSD arbeider for å mobilisere menneskelige ressurser, midler, ferdigheter og kunnskap for å støtte de lokalt ledede tiltakene.

FSD arbeider med universiteter, bedrifter, samfunnsgrupper og enkeltpersoner som er interessert i å engasjere seg i samarbeidende, underjordiske utviklingsarbeid sammen med lokale grøntrodsledere. FSD gir opplæring og orientering til de studentene og frivillige samt lette igangværende læring og refleksjon. I hver plassering blander FSD interessene og talentene til disse menneskene med lokal kunnskap og kompetanse for å utvikle og implementere bærekraftige utviklingsprosjekter i samfunnet.

For å utfylle denne flytningen av menneskelige ressurser og den medfølgende kunnskapsutvekslingen, tilbyr FSD to typer tilskuddsprogrammer. Først et konkurransedyktig gavefond administrert av FSD selv. For det andre forenkler vi dannelsen av å gi sirkler til å fungere som mini-grunnlag som gir stipend til samfunnsutviklingsorganisasjoner i våre programområder.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

FSD - Foundation for Sustainable Development

FSD Research Internships tillater deltakerne å engasjere seg med FSD-fellesskapspartnere for å undersøke lokale problemer og utvikle potensielle løsninger. Med samfunnsba ... [+]

FSD Research Studerende La deltakerne engasjere seg med FSD-fellesskapspartnere ved å undersøke lokale problemer og utvikle potensielle løsninger. Med samfunnsbasert deltakende forskning er forskningsspørsmålet definert og funnene analyseres sammen med samfunnet. Målet er å skape kunnskap som tjener til å informere samfunnsaksjoner. Forskningsstipendier legger stor vekt på samfunnsbasert deltakende forskning for å sikre at forskerne arbeider side om side med fellesskapsmedlemmer.

Hva er fellesskapsbasert deltakende forskning?

Fellesskapsbasert deltakende forskning (CBPR) er et rammeverk eller tilnærming til å utføre forskning som er preget av forholdet mellom samfunn og forskere. Denne typen forskning er samarbeidende og krever partnerskapsutvikling, samarbeid, forhandling, fleksibilitet og forpliktelse til å takle lokale problemer. CBPR arbeider for å oppnå mål og utvikling gjennom empowerment og eierskap.... [-]

Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua  + 8 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
FSD - Foundation for Sustainable Development

FSD Gap Year-programmet er et intensivt, nedsettende program for førskolestudenter (17+) som ønsker å få internasjonal utviklingstrening og erfaring. Det er en spennende ... [+]

FSD Gap Year-programmet er et intensivt, nedsettende program for førskolestudenter (17+) som ønsker å få internasjonal utviklingstrening og erfaring. Det er en spennende måte å utforske og lære før du starter college.

Vår Gap Year program Var spesielt utviklet for videregående akademikere og gir deg mulighet til praktisk erfaring før du begynner på studiet på universitetet. Gap Year-programmet legger stor vekt på fellesskapets eierskap og følger prinsippene for Asset-Based Community Development. Deltakerne får omfattende opplæring i prinsipper for bærekraftig utvikling og får faglige ferdigheter i prosjektplanlegging og budsjettering, programvurdering, fellesskapsvurdering og forslagskreving. Deltakerne bruker sine nye og eksisterende ferdighetssett når de samarbeider med sine lokale kolleger om å identifisere, designe og implementere et prosjekt for å ha nytte for fellesskapet.... [-]

Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua  + 8 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 56 uker
Campus
Les mer på norsk
FSD - Foundation for Sustainable Development

FSD International Development Internships er en mulighet for studenter og unge fagfolk å få praktisk erfaring innen bærekraftig utvikling og innsikt i andre kulturer som ... [+]

FSD International Development Internships Er en mulighet for studenter og unge fagfolk å få praktisk erfaring innen bærekraftig utvikling og innsikt i andre kulturer som kun kan oppnås ved å delta i arbeidet på bakken. Internshipene er gjennomtenkt utformet for å hjelpe deg med å bygge din karriere mens du har en varig innvirkning på folkene i samfunnet du tjener. Våre utviklingsstipendier legger stor vekt på fellesskapets eierskap og følger prinsippene for Asset-Based Community Development. Praktikanter får omfattende opplæring i prinsipper for bærekraftig utvikling og får faglige ferdigheter i prosjektplanlegging og budsjettering, programvurdering, fellesskapsvurdering og forslagskreving. Praktikanter bruker sine nye og eksisterende ferdighetssett som de samarbeider med sine lokale kolleger om å identifisere, designe og implementere et prosjekt for å ha nytte for fellesskapet.... [-]

Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua  + 8 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
FSD - Foundation for Sustainable Development

Med Language Immersion-programmet kan praktikanter øke språkkunnskapene sine før og under sitt internasjonale utviklingsfeltarbeid. ... [+]

I forbindelse med FSD International Development Internship Program tilbyr FSD også en Language Immersion program På vår side i Cochabamba, Bolivia. FSD International Development Internships er en mulighet for studenter og unge voksne å få erfaring i bærekraftig utvikling og innsikt i andre kulturer som kun kan oppnås gjennom direkte erfaring, og språk er en viktig komponent for vellykket prosjektimplementering. Med Language Immersion program, Praktikanter kan øke sine språkkunnskaper før og under sitt internasjonale utviklingsfeltarbeid.

Dette programmet har blitt tilpasset med to alternativer, nivå 1: nybegynner og nivå 2: mellomliggende. Gjennom dette Language Immersion Program får praktikanter individuell språkinstruksjon, lignende programkomponenter i FSDs Intern Abroad-program (vertsfamilie, nettstedstøtte, orientering, etc.) og fleksible kursalternativer.... [-]

Bolivia Cochabamba
September 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk