Glendale Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

oversikt

høgskolen Glendale Community CollegeGrunnlagt i 1927 og akkreditert av Association of West Colleges skoler (WASC, akronym på engelsk), er det et fellesskap college i statlige universiteter i California system som tilbyr toårige kurs. The Glendale CC tilbyr grader av "førsteamanuensis i kunst og førsteamanuensis i Science" og faglig korte kurs for kvalifiserte studenter.

Glendale har en av de høyeste overføringshastigheter på community college system i California; mange studenter delta på college for å delta på de to første årene av en lavere grad før du overfører til en konkurransedyktig fireårig universitets. Det har i dag 15.000 studenter og 600 fra andre land på et studentvisum. full støtte og veiledning, og et fleksibelt opptak politikk er tilgjengelig som en del av avdelingens programmer for internasjonale studenter. The College aksepterer kandidater fra hele verden.

"Fast Data"

 • Skole to år blandet publikum
 • 15.000 studenter, inkludert 600 internasjonale studenter fra 50 land
 • Akkreditering: West Colleges Schools Association (WASC)
 • Som ligger i en liten by (trygg og gjest); 16 km nord for sentrum av Los Angeles
 • Grader tilbys: Førsteamanuensis i Arts, førsteamanuensis i Science (60 enheter) og profesjonelle kurs. Språkkurs i engelsk (ESL) utgjør kreditt tilgjengelig for nye studenter
 • Opptakskrav: fullføring av videregående skole eller midten "C" (gjennomsnittlig 2,0 GPA) om overføring fra et amerikansk college eller universitet og en egenerklæring
 • TOEFL: 450 på papirutgaven eller 45 på IBT eksamen. Eller IELTS (undersøkelse av British Council) med en 4,5 poengsum
 • Undervisning og avgifter (Academic Year: 2016-2017): US $ 6385. Kursavgift for "non-resident" = US $ 205 per enhet
 • estimerte utgifter levekostnadene (off-campus, for 10 måneder): $ 12 000
 • akademisk kalender: halvårlige System (perioder på 16 uker) og "sessions" short-term. Høstsemesteret starter i begynnelsen av september, Vårsemesteret starter i midten av februar; vinteren økten starter i begynnelsen av januar, sommeren økten begynner i slutten av juni
 • Gjennomsnittlig størrelse av klasser: 25 til 30 studenter
 • Lærere og instruktører har master- og doktorgrads
 • Norsk som andrespråk er regnet som studiepoeng som kan brukes i løpet av konfirmasjonen. Kurset inkluderer avansert undervisning i grammatikk ferdigheter, skrive, snakke og lytte
 • De mest populære kursene er: Kunst og animasjon Design, Aviation (med en konsentrasjon i Flight Attendant), økonomi og administrasjon, kommunikasjon, Matlaging, Computer Science / Information Systems, Hotel Management og restauranter, musikk, sykepleie, Teater , TV Produksjon og Visual Arts. Det er 75 kurs totalt.
 • moderne og høyteknologiske campus ligger i en åsside på 40 hektar med 18 permanente bygninger
GCC

studie

The Glendale Community College har tjent Glendale og området rundt siden 1927, hvor han kjøpte et utmerket rykte for faglig dyktighet som oppfyller behovene til en verden i endring. Som en behørig anerkjent institusjon, Glendale CC tilbyr et bredt spekter av akademiske kurs, yrkesrettet, og korte kurs. Og mer enn 75 høyere utdanning tilbyr knytte grad, sammen med et bredt utvalg av allmennutdanning kurs -allowing studentene mulighet til å fullføre kravene i de to første årene av college for å kunne overføre til det tredje året av et universitet . Dette gjør at internasjonale studenter å spare tid og penger på sin utdannelse i USA.

Internasjonale studenter fra Glendale har individuelle møter med student mentorer som hjelper dem med deres faglige planer og generell orientering ferdighetene som trengs for å lykkes, og hjelpe dem i valg av materialer som heltidsstudenter (12 studiepoeng per semester) .

Den akademisk utdanning på høyskole tilbys i små, personlige klasser; passende tidspunkt med dag og kveldskurs som er avhengige av den nyeste teknologien, utstyr, laboratorier og moderne undervisningsmetoder.

Opptakskrav

Internasjonale studenter må levere følgende dokumenter for å søke om F-1 visa: (1) internasjonal registrering form av GCC og behandlingsgebyr på $ 60 (2) Offisiell avskrift oversatt til engelsk (3) Erklæring om økonomisk støtte og kontoutskrift viser en balanse av US $ 20 800 - totalkostnaden for en akademisk år eller 10 måneder (4) minimum TOEFL score på 450 (papirutgaven) eller 45 i den nye iBT eksamen (5) erklæring / personlig essay

Opptak Be perioder (International Students)

 • Høstsemesteret (september) = 1 juli
 • vårsemesteret (februar) = 1 desember

Vennligst merk: Fristene kan være fleksibel vennligst kontakt International Student kontor for mer informasjon.

GCC

Beliggenhet og klima

The Glendale Community College ligger i Glendale, en trygg bolig samfunnet om ti miles (20 kilometer) nordøst for Los Angeles.

Med en blanding av moderne og tradisjonelle, er Glendale College i en vakker campus i åsene i fjellene i San Rafael der du ser dalene i Glendale og deler av Los Angeles skyline. Dens campus består av 40 hektar og 18 bygninger blant dem er det nye komplekset "Science Center" og et planetarium og nylig oppusset bibliotek / studentsenteret, en snackbar og fasiliteter for matlaging.

Andre fasiliteter inkluderer en renovert bibliotek, flere laboratorier datamaskiner, student helsesenter, overføring sentrum, matematikk senter / vitenskap, avansert teknologi sentrum, auditorium for scenekunst, kunststudenter vise, gym og friidrett spore.

The City of Glendale har en befolkning på 200.000 innbyggere. Været i Sør-California er generelt temperert og varmt hele året, med gjennomsnittlig temperaturer fra 15 ° C i vintermånedene ved 35 ° C om sommeren.

The International Student Life

Alle nybegynnere internasjonale studenter er pålagt å delta på en spesiell orientering før høst-og vårsemesteret. Det anbefales at studentene komme minst to uker før starten av klassene for å motta spesialrådgivning, gjøre testen og utvikle pensum. Studentene blir ønsket velkommen av rektor ved høgskolen, flere lærere, ansatte og representanter for forsikringsselskaper. De får detaljerte instruksjoner og hjelp i registreringsprosessen. Alle relevante forskrifter og innvandring prosedyrer er forklart i detalj. En plassering test er tilgjengelig for de studentene som ikke kunne ta testen før orientering. Informasjon om bolig utenfor campus er et tilbud til studenter som er interessert i leiligheter eller som ønsker å leve med en partner eller kanskje med en rekke amerikansk familie.

Den internasjonale studentmassen på Glendale er en aktiv og integrert del av høgskolen samfunnet. Kulturelle og sosiale aktiviteter inkluderer International Students Association relatert til student regjeringen, og "Internasjonal Uke" årlige våren - komplett med et moteshow, world music, kulturelle utstillinger, rettferdig og typisk mat middag dans. Internasjonalt kontor fremmer også ulike "ekskursjoner" til lokale attraksjonene i Sør-California.

Steder

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss