GEOS Languages Plus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med GEOS Languages Plus får du en utmerket utdanning og en fantastisk opplevelse i utlandet. Våre klasser og programmer er optimalisert ved å benytte seg av de nyeste ESL-materialer og undervisningsmetoder, slik at du er sikker på å lære raskt. Dine klasser vil bli undervist av erfarne lærere som kan hjelpe deg med å nå dine mål og fortsette til College eller University med vårt Pathways ! Studenter fra hele verden kommer til GEOS for rimelige kurs og programmer. Vi tilbyr også aktiviteter og utflukter i klassen som vil hjelpe deg med å oppdage din nye by og øve dine engelske evner.

Vi har eksepsjonelle engelskskoler i New York og Los Angeles.

New York Campus

NYC er ofte ærverdig som kunsten

Våre gjester i New York presenteres med valget om å bo i et enkeltrom eller tomannsrom på boligen vår beleilig plassert i nærheten av vår skoleplassering eller på en av våre flerkulturelle homestays. Enten velge fra Full Board (3 måltider om dagen) eller halvpensjon (2 måltider om dagen) måltidsmuligheter.

Los Angeles Campus

Los Angeles kombinerer klimatiske glans med flotte attraksjoner. Byen gir enkel tilgang til mange av de store attraksjonene i California, som strender, fjellområder, Disneyland, Six Flags Magic Mountain og Palm Springs. Foruten sine bemerkelsesverdige kjøpesentre er Los Angeles også kjent for sine mangfoldige kunstgallerier og kunstorienterte arrangementer som finner sted på Hermosa- og Malibu-stranden.

Skolen ligger i et attraktivt forstadskvarter, ca 30 minutter fra sentrum av Los Angeles. Mens du studerer hos oss, vil du bli innkvartert i en av våre hytter i et enkelt møblert enkeltrom eller dobbeltrom eller sammen med andre studenter på vår høyskole. Homestays er vanligvis lokalisert 45-60 minutter unna skolen ved hjelp av offentlig transport.

På GEOS Language Plus får studentene fordel av variasjon i sine daglige klasser. De er i stand til å trene alle engelskspråklige ferdigheter fordi de får tre forskjellige klasser hver dag. Hver klasse blir undervist av en annen lærer. I tillegg garanterer GEOS Language Plus at du vil motta ekstra engelsktalende tid, mer enn i en vanlig klasse på en annen skole fordi hver dag tar studentene en 90-minutters talebeskyttelse og lyttingsblokk.

Steder

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus