Georgia Gwinnett College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til fremtiden for utdanning. Din utdannelse.

For noen år siden, Georgia Gwinnett college var hjemmet til drøyt 100 studenter. La oss bare si - ting har endret seg. Hva var en gang 260 dekar av rullende terreng har blitt den perfekte metropolitan college campus, nærmer seg 11.000 studenter. Hva er så perfekt om det? GGC tilpasser seg hvordan du gjør ting - din læringsstil, fremdriftsplan og ditt liv. Fra grunnen av, ble GGC utviklet for å hjelpe deg å lykkes.

Stiftet

I 1994 Gwinnett fylke var det største fylket øst for Mississippi uten en fireårig college. Så Gwinnett fylket ledere kjøpt 160 dekar jord og utpekte det spesielt for utvikling av et universitetsområde. GGC åpnet sine dører i 2006, som den første fireårig college grunnlagt i Georgia i mer enn 100 år, og den første fireårig, offentlig college skapt i USA i det 21. århundre. Georgia Gwinnett College er medlem av University System of Georgia.

Beliggenhet

The College ligger i Lawrenceville, Georgia, i hjertet av Gwinnett County. Gwinnett er et levende fellesskap 30 miles nordøst for Atlanta sentrum der en blanding av rolige postkort nabolag og travle handelsområdene blande fortid med nåtid. Her, fremdrift og livskvalitet koble slik at alle liker den lille byen atmosfære med alle fasilitetene til en storby. Bedrifter og beboerne nyte trygge nabolag, gode skoler, moderne infrastruktur og en blomstrende økonomi.

Gwinnett fylke er fortsatt en av de mest dynamiske regionene i sør til å leve og arbeide med en anslått befolkning på 859 304, og en befolkning på 1,2 millioner anslått innen år 2025.

Visjon

Georgia Gwinnett College vil være en ledende 21st Century Liberal Arts College der læring foregår kontinuerlig i og utenfor rammen av det tradisjonelle klasserommet. Dens hjørnesteinene vil være innovativ bruk av pedagogisk teknologi og en forpliktelse til en integrert pedagogisk erfaring som utvikler hele mennesket. GGC vil være et oppkomme av pedagogisk innovasjon. Det vil være en dynamisk læringsfellesskap der fakultetet engasjement i undervisning og veilede studentene vil være kjennetegnet. Det vil være en pådriver for endring i student suksess. Derfor vil det være en modell for innovative tilnærminger til utdanning, fakultetet engasjement med elevene, og svært effektiv student, studio og administrative tjenester.

Mission

Georgia Gwinnett College gir tilgang til målrettet Baccalaureate og knytte nivå grader som oppfyller de økonomiske utviklingen behovene til den voksende og mangfoldig befolkning nordøst Atlanta metropolitan region. Det understreker innovativ bruk av teknologi og aktiv læringsmiljøer for å gi studentene forbedret læringsopplevelser, praktiske muligheter til å anvende kunnskap, økt planlegging fleksibilitet, og en rekke kurs leveringsalternativer. Georgia Gwinnett utestående lærere og ansatte aktivt engasjere elevene i ulike læringsmiljøer, fungere som mentorer og rådgivere, og hjelpe elevene gjennom programmer som er laget for å styrke sin faglige, sosiale og personlige utvikling. GGC produserer medvirkende borgere og fremtidige ledere for Georgia og nasjonen. Sine kandidater blir inspirert til å bidra til den lokale, nasjonale og internasjonale samfunn og er forberedt på å forutse og reagere effektivt på en usikker og skiftende verden.

Drifts Principles

Georgia Gwinnett College er forpliktet til å:

Kontinuerlig gjennomgang, vurdering, endring og eksperimentering Helhetlig utvikling av studenter Bygge partnerskap med sine nærings- og samfunns bestanddeler Utvikling av en arbeidsstyrke på høyt kompetente lærere og ansatte som også er handlingsorientert og nyskapende Innovativt integrere teknologi i pedagogiske erfaringer Mangfold og bygge et flerkulturelt miljø for å forberede studentene til å lykkes i et globalt samfunn Å være fellesskapet av valget for å arbeide for lærere, administratorer, og ansatte Gir en støttende arbeidsmiljø som omfatter engasjement, åpen kommunikasjon, en ånd av kollegialitet og en passende belønningssystem

Akkreditering Status

Georgia Gwinnett College er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele Baccalaureate grader.

Kommisjonen skal videre bli kontaktet for å sende inn en tredjepart kommentar på tidspunktet for institusjonens decennial gjennomgang eller angående påståtte manglende overholdelse av krav eller standard. Normale henvendelser om institusjonen, som opptakskrav, økonomisk støtte, utdanningsprogrammer, osv, skal rettes direkte til institusjonen og ikke til kommisjonens kontor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs » Se BBA'er » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Norsk Som Andrespråk (ESL)

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Lawrenceville

Den ELI tilbyr både vanlig undervisning og spesial kortsiktige programmer for engelskspråklige elever på en rekke ferdighetsnivåer. På ELI, kvaliteten på hver deltakers erfaring er vår primære bekymring. [+]

engelsk som andrespråk det engelske Language Institute (ELI) etablert i januar 2015 gir engelsk som andrespråk (ESL) undervisning og kulturelle læringsmuligheter på den vakre campus av Georgia Gwinnett College (GGC).

Den ELI tilbyr både vanlig undervisning og spesial kortsiktige programmer for engelskspråklige elever på en rekke ferdighetsnivåer. På ELI, kvaliteten på hver deltakers erfaring er vår primære bekymring.

Hva er spesielt med GGC ELI program?

GGC tilbyr internasjonale deltakerne et trygt sted å studere, en vennlig campus for å møte amerikanske studenter og vakker natur å nyte utendørs.

Studier i små klasser. ELI klasser normalt har færre enn 12 deltakere og gi individuell oppmerksomhet for deltakerne studerer intensiv engelsk. Har muligheter til å observere lavere klasser for å få førstehånds erfaring med et amerikansk college klasserom mens han studerte i ELI. Ta ekskursjoner til noen viktige historiske steder i Atlanta-området for å berike kunnskap om amerikansk kultur. Møt amerikanske språk partnere for å praktisere engelsk og få venner. Nytte av å lære engelsk i vår kulturelt mangfoldig campus samfunnet. NORSK Language Institute (ELI) ... [-]

Kontakt

Georgia Gwinnett College

Adresse, linje 1 1000 University Center Lane Lawrenceville, GA 30043 United States of America
30043 Lawrenceville, Georgia, USA
HJemmeside http://www.ggc.edu/
Telefon +1 678-407-5300