Culinary and Pastry School in Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gastronomicom Culinary Institute har vært trening neste generasjon av gastronomiske kokker for de siste ti årene i en liten, solrik by i Sør-Frankrike. Studenter fra hele verden har lært gastronomisk mat fra dyktige kokker, oppdage nye teknikker og bygge på de som de kanskje allerede har.

Fransk mat er kjent over hele verden for sin lidenskap for å strebe etter perfeksjon ved å respektere tradisjonelle teknikker, omfavner ny teknologi og sikre bare de beste råvarer brukes. Det er av denne grunn at fransk gastronomi ble anerkjent av UNESCO i 2010 som en del av verdens «immateriell kulturarv».

Vår misjon er å gi våre studenter den høyeste grad av kulinarisk utdanning og smi sine ferdigheter for å nå excellence ved å tilby hands-on kurs i fransk mat og konditori.

Det finnes uendelige muligheter over hele verden til å omfavne en vellykket karriere i mat, og vi er klare til å produsere neste generasjons beste kokker.

Våre meget erfarne og engasjerte lærere gi kurs på linje med strenge standarder for Michelin-stjerne tildelt restauranter.

Michelin er de eldste og mest og disse er vurdert europeiske restauranter 'guide som tildeler Michelin-stjerner for excellence til et fåtall utvalgte virksomheter. Tjene en Michelin-stjerne er noe alle fine dining Kokker strebe etter å holde en dag.

Michelin-stjerne rangeringer:

En stjerne: «En meget god restaurant i sin kategori»

To stjerner: «Excellent matlaging, verdt en omvei»

Tre stjerner: «Eksepsjonell mat, verdt en spesiell reise» Hvis du er klar til å oppnå excellence og oppfylle din appetitt for en kulinarisk kompetanse, sjekk på våre skreddersydde programmer og ta kontakt med oss ​​i dag.

Den Gastronomicom Institute er en internasjonal Kulinarisk Akademi opprettet i 2004 av fagfolk i gastronomi og French Pastry. Alle våre lærere skryte av mange års erfaring på prestisjetunge, high-end Gastronomisk Hotel-restauranter.

Sammen har vi kanalisert vår kunnskap og ferdigheter til å utvikle spesialiserte programmer konsolidert av de fineste undervisningsmetoder i disse fire fagene.

Programmene her, på vår International Culinary Academy, vil gjøre deg i stand til å lære kunsten av fransk matlaging og Pastry kunst skole på en Michelin-stjerne nivå (den beste referanse i verden for høy kvalitet hotell-restauranter eller restauranter).

Alle kursene er gjennomført på engelsk.

Hvorfor velge dette nivået på trening?

Velger å ta klasser på vår kulinariske akademi vil åpne dørene til mange arbeidsplasser i ditt land og så vel som i utlandet. Vi vet også at i de fleste land er det en alvorlig mangel på kvalifiserte folk i mat og drikke industrien, spesielt i Gastronomi!

Skolen har to state-of-the-art kjøkken, hver tilpasset for å passe enten gastronomiske matlaging eller bakverk klasser, med verktøy som finnes i de fleste restaurant og hotellkjøkken.

Oppskriftene du lært er basert på årstidene og hver uke vil du fokusere på et nytt område av mat eller bakverk, fra forretter til filetering og tilberede fisk og brød til spektakulære belagt desserter.

I matlagingskurs, Chef Samuel vil lære deg alt fra det grunnleggende, for eksempel lage en perfekt egg og Hollandaise-saus, å gjenoppfinne franske klassikere som cassoulet for et moderne publikum. Du vil også lære hemmelighetene av disker opp viser stoppe måltider ved hjelp av skum, geleer og litt vitenskap.

I bakverk, Kokken Cyril formidler sin kunnskap om verden av deigen, sjokolade og dessert. Du vil lære franske boulangerie klassikere som baguetter og croissanter, samt beherske kunsten å tempe sjokolade og lage lagdelte kaker som ville imponere selv Marie Antoinette.

Ovenpå er det en felles plass å henge ut før eller mellom klasser og klasserom hvor du vil lære å mestre det franske språket, med fokus på teknisk kjøkken vokabular. For de studentene som allerede snakker fransk, er en mer avansert klassen tilgjengelig for å presse deg videre.

Skolen ligger en kort spasertur fra konferansesenteret i Agde, en by på Middelhavet, ikke langt fra grensen til Spania. Agde er en middelalderby, fylt med smale kjørefelt veier og en fantastisk søndag marked hvor du kan plukke opp ferske råvarer, smake lokale delikatesser og øve på fransk.

Cap d'Agde er navnet gitt til sjø-grenser bosetninger like sør for sentrum, og hvor du skal bo mens han studerte ved Gastronomicom. Populær blant turister i løpet av sommeren, kan overnatting finnes mellom en av de største strendene ved Middelhavet og den viktigste havnebyen, som er fylt med restauranter, butikker og temaparker.

Steder

Miami

Address
2151 Lejeune Rd, Coral Gables, Fl,
33134 Miami, Florida, USA