Culinary and Pastry School in Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gastronomicom Culinary Institute har vært trening neste generasjon av gastronomiske kokker for de siste ti årene i en liten, solrik by i Sør-Frankrike. Studenter fra hele verden har lært gastronomisk mat fra dyktige kokker, oppdage nye teknikker og bygge på de som de kanskje allerede har.

Fransk mat er kjent over hele verden for sin lidenskap for å strebe etter perfeksjon ved å respektere tradisjonelle teknikker, omfavner ny teknologi og sikre bare de beste råvarer brukes. Det er av denne grunn at fransk gastronomi ble anerkjent av UNESCO i 2010 som en del av verdens «immateriell kulturarv».

Vår misjon er å gi våre studenter den høyeste grad av kulinarisk utdanning og smi sine ferdigheter for å nå excellence ved å tilby hands-on kurs i fransk mat og konditori.

Det finnes uendelige muligheter over hele verden til å omfavne en vellykket karriere i mat, og vi er klare til å produsere neste generasjons beste kokker.

Våre meget erfarne og engasjerte lærere gi kurs på linje med strenge standarder for Michelin-stjerne tildelt restauranter.

Michelin er de eldste og mest og disse er vurdert europeiske restauranter 'guide som tildeler Michelin-stjerner for excellence til et fåtall utvalgte virksomheter. Tjene en Michelin-stjerne er noe alle fine dining Kokker strebe etter å holde en dag.

Michelin-stjerne rangeringer:

En stjerne: «En meget god restaurant i sin kategori»

To stjerner: «Excellent matlaging, verdt en omvei»

Tre stjerner: «Eksepsjonell mat, verdt en spesiell reise» Hvis du er klar til å oppnå excellence og oppfylle din appetitt for en kulinarisk kompetanse, sjekk på våre skreddersydde programmer og ta kontakt med oss ​​i dag.

Den Gastronomicom Institute er en internasjonal Kulinarisk Akademi opprettet i 2004 av fagfolk i gastronomi og French Pastry. Alle våre lærere skryte av mange års erfaring på prestisjetunge, high-end Gastronomisk Hotel-restauranter.

Sammen har vi kanalisert vår kunnskap og ferdigheter til å utvikle spesialiserte programmer konsolidert av de fineste undervisningsmetoder i disse fire fagene.

Programmene her, på vår International Culinary Academy, vil gjøre deg i stand til å lære kunsten av fransk matlaging og Pastry kunst skole på en Michelin-stjerne nivå (den beste referanse i verden for høy kvalitet hotell-restauranter eller restauranter).

Alle kursene er gjennomført på engelsk.

Hvorfor velge dette nivået på trening?

Velger å ta klasser på vår kulinariske akademi vil åpne dørene til mange arbeidsplasser i ditt land og så vel som i utlandet. Vi vet også at i de fleste land er det en alvorlig mangel på kvalifiserte folk i mat og drikke industrien, spesielt i Gastronomi!

Skolen har to state-of-the-art kjøkken, hver tilpasset for å passe enten gastronomiske matlaging eller bakverk klasser, med verktøy som finnes i de fleste restaurant og hotellkjøkken.

Oppskriftene du lært er basert på årstidene og hver uke vil du fokusere på et nytt område av mat eller bakverk, fra forretter til filetering og tilberede fisk og brød til spektakulære belagt desserter.

I matlagingskurs, Chef Samuel vil lære deg alt fra det grunnleggende, for eksempel lage en perfekt egg og Hollandaise-saus, å gjenoppfinne franske klassikere som cassoulet for et moderne publikum. Du vil også lære hemmelighetene av disker opp viser stoppe måltider ved hjelp av skum, geleer og litt vitenskap.

I bakverk, Kokken Cyril formidler sin kunnskap om verden av deigen, sjokolade og dessert. Du vil lære franske boulangerie klassikere som baguetter og croissanter, samt beherske kunsten å tempe sjokolade og lage lagdelte kaker som ville imponere selv Marie Antoinette.

Ovenpå er det en felles plass å henge ut før eller mellom klasser og klasserom hvor du vil lære å mestre det franske språket, med fokus på teknisk kjøkken vokabular. For de studentene som allerede snakker fransk, er en mer avansert klassen tilgjengelig for å presse deg videre.

Skolen ligger en kort spasertur fra konferansesenteret i Agde, en by på Middelhavet, ikke langt fra grensen til Spania. Agde er en middelalderby, fylt med smale kjørefelt veier og en fantastisk søndag marked hvor du kan plukke opp ferske råvarer, smake lokale delikatesser og øve på fransk.

Cap d'Agde er navnet gitt til sjø-grenser bosetninger like sør for sentrum, og hvor du skal bo mens han studerte ved Gastronomicom. Populær blant turister i løpet av sommeren, kan overnatting finnes mellom en av de største strendene ved Middelhavet og den viktigste havnebyen, som er fylt med restauranter, butikker og temaparker.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

EPICURE Fransk Bakverk Program

Campus Heltidsstudier 2 måneder February 2019 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Vi utdypet dette programmet for profesjonelle og nybegynnere "kokker som ønsker å forbedre og finjustere sine ferdigheter i French Pastry på en Michelin-stjerne nivå. [+]

Vi utdypet dette programmet for profesjonelle og nybegynnere kokker som ønsker å forbedre og finjustere sine ferdigheter i Konditorkaker på en Michelin-stjerne nivå.

Påmelding Gebyrer: $ 150 Forsynings Gebyrer: $ 180

Studentens utfall vil inneholde en ny oppskrifter portefølje, mer kreativitet, en masse tips og triks lært av våre dyktige lærere, evnen til å arbeide i team og en minneverdig opplevelse i Miami.

8 uker, 5 dager i uken for hands-on klasser fra kl 11 til 15:00. Alle helgene er gratis.

Den første måneden studenten vil begynne med Gourmet Program (se her ovenfor), følgende med:

5. uke: Brød, viennoiseries, deiger, nivå II 6. uke: Kaker og entremets, nivå II 7. Uke: Sjokolade, Level II 8. Uke: Plated Desserter og Dekor, Level II [-]

EPICURE Fransk Matlaging Program

Campus Heltidsstudier 2 måneder February 2019 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Dette programmet har blitt opprettet for å matche både profesjonelle og nybegynnere 'ønske om å lære eller forbedre sine ferdigheter i fransk matlaging, ved å tilby eksklusive hands-on klasser på en Michelin-stjerne nivå med svært erfarne lærere. [+]

Påmelding Gebyrer: $ 150 Forsynings Gebyrer: $ 180

Dette programmet har blitt opprettet for å matche både profesjonelle og nybegynnere 'ønske om å lære eller forbedre sine ferdigheter i French Cooking, Ved å tilby eksklusive hands-on klasser på en Michelin-stjerne nivå med meget erfarne lærere.

Som et resultat våre studenter kan regne med en velsmakende oppskrifter portefølje, en masse nye matlaging teknikker, inkludert vår lærerens hemmelige tips, utvikling av sin kreativitet og en once in a lifetime opplevelse i Miami.

Programmet er laget av 8 uker, 5 dager i uken (mandag-fredag), kl 11 til 15:00.

Den første måneden vil studenten oppnå en måned Gourmet program etterfulgt av en en-måneders program på et høyere nivå. Starter den andre måneden:... [-]


Gourmet Fransk Bakverk Program

Campus Heltidsstudier 1 måned September 2018 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Denne korte programmet er spesielt utarbeidet for personer som ønsker å lære eller forbedre sine kunnskaper i fransk Pastry på et høyere nivå. Den er skreddersydd for nybegynnere så vel som for profesjonelle. Avhengig av tidligere nivå av erfaring student inntakene 'datoene er forskjellige. [+]

Denne korte programmet er spesielt utarbeidet for personer som ønsker å lære eller forbedre sine kunnskaper i Konditorkaker på et høyere nivå. Den er skreddersydd for nybegynnere så vel som for profesjonelle. Avhengig av tidligere nivå av erfaring student inntakene 'datoene er forskjellige.

Påmelding Gebyrer: $ 150 Forsynings Gebyrer: $ 180

Vi legger vekt på å gi våre studenter en spesiell og unik opplevelse på et profesjonelt nivå, og gjør det meste av våre meget erfarne konditorier lærernes råd, tips og triks. Vi gjør garanti utelukkende hands-on klasser basert på Michelin-stjerne standarder for forskning og teamarbeid i par for å hjelpe hverandre.

4 uker, 5 dager i uken, 4 timer om dagen, kl 11 - 15:00 (helgene er gratis):... [-]


Gourmet Fransk Matlaging Program

Campus Heltidsstudier 4 uker September 2018 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Denne korte programmet er utviklet for profesjonelle eller nybegynnere som ønsker å lære eller forbedre sine ferdigheter og kunnskaper i gastronomisk fransk matlaging med våre meget erfarne lærere. [+]

Påmelding Gebyrer: $ 150 Forsynings Gebyrer: $ 180

Denne korte programmet er utviklet for profesjonelle eller nybegynnere som ønsker å lære eller forbedre sine ferdigheter og kunnskaper i gastronomisk fransk matlaging med våre meget erfarne lærere.

Inntakene datoer forbli annerledes hvis du er nybegynner, avansert eller profesjonell, kan du sjekke de ulike intakes her.

Vår prioritet er at våre studenter kan få mest mulig ut av våre en Michelin-stjerne nivå undervisning i ulike områder som kreativitet, teamarbeid, hygiene og profesjonell matlaging teknikker.

Studentene arbeider i team på to til å hjelpe og motivere hverandre og lærere vil oppmuntre elevene til å kontinuerlig streber etter perfeksjon og å nå sine personlige mål.... [-]


Internship-programmet I Matlaging Eller Kringle - Miami / Sør For Frankrike

Campus Heltidsstudier 11 måneder September 2018 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Dette kurset gir deg muligheten til å lære gastronomiske teknikk fra kokker i to svært ulike deler av verden, slik at du kan ikke bare suge opp det dobbelte av kunnskap, men også utforske doble kulturer som du starte din kulinarisk reise. [+]

Innmeldingsgebyr: $ 330

Dette kurset gir deg muligheten til å lære gastronomiske teknikk fra kokker i to svært ulike deler av verden, slik at du kan ikke bare suge opp det dobbelte av kunnskap, men også utforske doble kulturer som du starte din kulinarisk reise.

Det har blitt utarbeidet for nybegynnere, fagfolk og folk som søker å endre karriere, og ønsker å lære eller forbedre sine kunnskaper i fransk matlaging eller Pastry (en Michelin-stjerne nivå). Dette spesielle programmet vil gi studentene muligheten til å oppdage den vakre byen Miami og også oppdage Languedoc Roussillon regionen i Sør-Frankrike.

Alle våre lærere har mange års erfaring i topp high-end hoteller og / eller restauranter.... [-]


Oppdagelse: Enten En Eller To Uker Fransk Bakverk Program

Campus Heltidsstudier 1 - 2 uker January 2019 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Denne korte programmet har blitt opprettet for "amatører" eller ikke-profesjonelle som er lidenskapelig opptatt kringle og ønsker å gå videre til neste nivå. [+]

Denne korte programmet har blitt opprettet for "amatører" eller ikke-profesjonelle som er lidenskapelig opptatt kringle og ønsker å gå videre til neste nivå.

Vårt mål er at våre studenter lære mange nye oppskrifter, har en spesiell og unik opplevelse, og få mest mulig ut av våre dyktige instruktører 'råd. Vi gjør garanti utelukkende hands-on klasser og et team arbeid i par for å hjelpe hverandre.

Mandag - fredag, vil 16:00 til 8pm Tematiske programmer organiseres for hver uke, og står til din disposisjon på forespørsel.

[-]

Oppdagelsen Fransk Matlaging Program

Campus Heltidsstudier 1 - 2 uker January 2019 USA Miami Frankrike Agde + 2 fler

Denne korte programmet er spesielt utarbeidet for "amatører" eller ikke-profesjonelle som ønsker å oppdage den høye standarden på den fransk matlaging. [+]

Denne korte programmet er spesielt utarbeidet for "amatører" eller ikke-profesjonelle som ønsker å oppdage den høye standarden på den fransk matlaging.

Våre hovedmål er at våre elever lærer mange nye smakfulle oppskrifter, forbedre sine ferdigheter, tar gleden av å lage mat med helt nytt profesjonelt utstyr og nyte sine erfaringer med oss.

1 eller 2 uker med 4 timer i døgnet, 16:00-20:00, 5 dager i uken for hands-on klasser. Alle helgene er gratis. Spesielle programmer basert på ulike temaer er organisert for hver uke og står til din disposisjon på forespørsel.

Studentene arbeider i par for å stimulere og støtte hverandre.

Lærerne vil gi studentene med mange tips og triks for å skape lett svært velsmakende retter, med en vakker og imponerende presentasjon.... [-]