Globe Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi vet at pedagogisk erfaring er viktig for deg. Så vi vil at du skal vite noen av våre egenskaper, fordeler og fordelene ved en utdanning som tilbys av Globe Institute of Technology:

Relevante forretninger, Healthcare og teknologiprogrammer som passer dine behov og potensial

Våre sertifikat programmer og studieprogrammene i New York er bygget på en bred base av kunnskap suge business management og informasjonsteknologi felt. Det er dynamisk, akkreditert programsthat vil fascinere og inspirere deg.

Finansiell bistand

Alle bør få den utdanningen de ønsker og trenger. Sammen Globe Institute of Technology ønsker å se deg å oppnå dine planer for fremtiden. Vi kan tilby økonomisk støtte til studenter som qualify.Our økonomisk bistand teamet vil jobbe med deg for å finne de beste alternativene for en bedre opplevelse.

Verdifulle karriere etterretning tjenester

Alle bør få den utdanningen de ønsker og trenger. Sammen Globe Institute of Technology ønsker å se deg å oppnå dine planer for fremtiden. Vi kan tilby økonomisk støtte til studenter som qualify.Our økonomisk bistand teamet vil jobbe med deg for å finne de beste alternativene for en bedre opplevelse.

Globe Institute of Technology er en akkreditert, spesialisert institusjon for høyere utdanning tilbyr Baccalaureate, førsteamanuensis, og sertifikat programmer i næringslivet og informasjonsteknologi.

Oppgaven til Globe Institute of Technology er å gi en utdanning for studenter fra ulike bakgrunner, inkludert de som tradisjonelt har vært underrepresentert i høyere utdanning og for å forberede studentene med markedsklare ferdigheter som er nødvendige for vellykket karriere oppføring, utvikling og avansement.

Globe Institute of Technology arbeider for å oppnå sitt mål ved å fremme en student-sentrert læringsmiljø med vekt på gjensidig respekt og toleranse, støttet av en dedikert fakultet og ansatte og ledende teknologi.

Støtte Mål

Å gi en student-sentrert læringsmiljø, som omhandler de unike behovene til individer av ulike bakgrunner, evner og aldre, og gjenspeiler mangfoldet i college beliggenhet Å innpode en sterk følelse av fellesskap og en forståelse og respekt for multikulturalisme, pluralisme, mangfold og utdanning som gir grunnlag for å lykkes i samfunnet og karriere Å forbedre elevenes intellektuelle, sosiale og personlige vekst ved å tilby en dynamisk generell utdanningsprogram Å tilby kurs og en rekke støttetjenester for å møte de unike behovene til studenter som ikke er faglig forberedt på college-nivå arbeid Å gi omfattende student tjenester som er utformet for å gi muligheter for personlig berikelse, forbedre studentenes lederegenskaper og fremme toleranse og forståelse av verden som vi lever i For å opprettholde en åpen innleggelser politikk og rimelig undervisning og redusere de sosiale og økonomiske barrierer for pedagogisk mulighet Å utvikle sammenhengene med dekkede lokalsamfunn og gi tilgang til programmer og tjenester ved å utvikle fleksible planlegging og leveringssystemer Å fremme en atmosfære av akademisk frihet som bidrar til intellektuell forespørsel og varierende tenkning og diskusjon Å gi muligheter for karriere mobilitet og personlig berikelse ved å tilby enkelte kurs for kreditt og ikke-kreditt etterutdanningskurs For å bruke vurderingspraksis som opprettholder og forbedre standarder for elevenes prestasjoner, undervisning, programkvalitet, ressurser og tjenester, og som støtter faglig vekst og utvikling av personell For å bruke strategisk planlegging og utfall vurdering for å sikre College finansielle integritet og å sørge for riktig prioritering og fordeling av ressurser

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Assosierer I Anvendt Vitenskap I Business Management Og Dataprogram

Campus Heltidsstudier September 2018 USA New York

Associate grad i Business Management og dataprogrammer er utviklet for personer som er interessert i å utforske anvendelser av praktisk virksomhet kunnskap i en moderne og stadig mer teknologisk virksomhet miljø. Programmet tilbyr sterk funksjonell kunnskap i virksomheten disipliner og informasjonsteknologi for karriere-orientert student. Nyutdannede av dette programmet kan fortsette sin utdanning mot en Baccalaureate grad i denne disiplinen. [+]

I et stadig skiftende bedrifts landskapet, er sterkt lederskap og effektiv beslutningsprosess som trengs for å utmerke seg. Våre Business Management grader vil gi deg en karriere-orientert utdanning i ledelse. Våre læreplanen dekker sentrale forretningskonsepter som vil tjene som et fundament for din karriere. Innen du oppgraderer, vil du være forberedt på å inngå en rekke finansjobber i ledelse, e-handel, menneskelige ressurser, markedsføring, prosjektledelse, offentlig administrasjon, eller internasjonal business. Din utdannelse fra Globe vil gi deg forståelse, ferdigheter og analytiske verktøy som trengs for å bli en vellykket profesjonell virksomhet.

Associate grad i Business Management og dataprogrammer er utviklet for personer som er interessert i å utforske anvendelser av praktisk virksomhet kunnskap i en moderne og stadig mer teknologisk virksomhet miljø. Programmet tilbyr sterk funksjonell kunnskap i virksomheten disipliner og informasjonsteknologi for karriere-orientert student. Nyutdannede av dette programmet kan fortsette sin utdanning mot en Baccalaureate grad i denne disiplinen.... [-]