Graduate Management Admission Council® (GMAC®)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Graduate Management Admission Council (GMAC) er en global, misjonsdrevet forening av ledende handelshøyskoler.

Vi er opptatt av arbeidet du gjør hver dag.

GMAC ble grunnlagt i 1953, og er aktivt opptatt av å fremme kunsten og vitenskapen om opptak ved å samle og representere industrien og tilby best-in-class produkter og tjenester for skoler og studenter.

Vi eier og administrerer eksamen for Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Først ble administrert i 1954, i dag, og det er avhengig av mer enn 7000 kandidatprogrammer over hele verden, og 9 av 10 nye MBA-påmeldinger globalt gjøres ved hjelp av en GMAT-poengsum. * GMAT er den mest brukte eksamenen for opptak på handelshøyskoler, og mer enn 200 000 kandidater tar GMAT-eksamen hvert år.

Våre andre premierevurderinger inkluderer NMAT by GMAC ™ -eksamen, for opptak til kandidatledelsesprogrammer i India og Sør-Afrika, og Executive Assessment, spesielt designet for Executive MBA-programmer over hele verden.

Rådet er basert i USA med kontorer i Storbritannia, India og Hong Kong.

Vår visjon, misjon, formål og verdier: Å drive alt vi gjør

Syn

Vi ser en verden der talent matchet med ambisjon kan dra nytte av den beste handelshøyskoleutdanningen som mulig.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å tilby de nødvendige løsningene for skoler og kandidater til å oppdage og evaluere hverandre.

Hensikt

For å sikre at talent aldri blir uoppdaget.

verdier

 • Mot: Vi er modige til å utfordre status quo.
 • Kreativitet: Mens vi gjør det, må vi være kreative i hvordan vi løser problemer. Uten mot og kreativitet, vil vi ikke holde oss relevante.
 • Lytter: For å handle med mot og kreativitet lytter vi til markedet og interessentene våre og handler etter det vi hører.
 • Samarbeid: Handling krever samarbeid. Vi kan ikke utføre vårt oppdrag som enkeltpersoner eller til og med som en organisasjon.
 • Integritet: Fremfor alt opptrer vi med usvikelig integritet for å sikre ærlighet og rettferdighet.

Ved å leve disse verdiene daglig, søker vi å bygge varige forbindelser i vår organisasjon og utdanningssamfunnet, både i dag og i fremtiden.

GMACs Code of Ethical Behaviour bekrefter våre verdier, vårt oppdrag og vår visjon, og bekrefter våre forpliktelser overfor hverandre og overfor våre interessenter.

Våre medlemmer støtter våre verdier og følger våre retningslinjer for medlemskap. Som en organisasjon verdsetter vi og forfølger sterke, kreative forhold til organisasjoner hvis oppdrag gjenspeiler vår forpliktelse til dyktighet innen utdannelse innen hovedledelse. Vi drar også fordel av våre partnerskap med ledende organisasjoner for høyere utdanning og teknologi, inkludert Pearson VUE, våre globale GMAT-eksamensadministratorer, og ACT, Inc., vår partner for å utvikle GMAT-eksamen. Disse partnerskapene hjelper oss med å levere uovertruffen verdi til kandidatledelsen.

people, girls, women

GMAC-fordelen

Vi åpner dører for kandidatstudier og potensielle studenter over hele verden.

Hos GMAC samarbeider vi med deg for å sikre at du finner de beste kandidatene til programmet ditt.

Dette partnerskapet strekker seg langt utover vårt flaggskipstilbud, eksamen for Graduate Management Admission Test ™ (GMAT ™). Vi tilbyr også forskning og markedsinformasjon, markedsføring og rekruttering av verktøy og programmer, verdensomspennende muligheter for profesjonell utvikling og innovative tilskuddsinitiativer. Alt vi gjør er designet for å hjelpe deg med å lykkes.

Hvorfor GMAC? Fem gode grunner

 1. GMAT-eksamen er den mest benyttede vurderingen for opptak i kandidatledelse over hele verden.
  GMAT-eksamen ble opprettet av administrasjonsskoler for forvaltningskoler og er tilgjengelig i 114 land, og er så mye brukt fordi den er den mest pålitelige prediktoren for akademisk suksess i studenter innen kandidatledelse. Å godta GMAT-eksamensscore gir deg tilgang til et stort basseng med svært dyktige og engasjerte potensielle studenter.


 2. Våre intelligente markedsundersøkelser, forskning og innsikt er uten sidestykke.
  Analysen og dataene våre om GMAT-testtakere og etterspørselen etter hovedutdanning utdanner skoler og programmer over hele verden. Denne eksklusive informasjonen lar deg spore alt fra nye globale trender til dine egne beste potensielle kunder. Forskningen er anerkjent for å være både målrettet og pålitelig og sitert i ledende nyhetspublikasjoner som The Wall Street Journal, Bloomberg BusinessWeek, Financial Times og China Times.


 3. Våre målrettede rekrutteringsverktøy og programmer kan hjelpe deg med å finne de rette kandidatene.
  Vi kan hjelpe deg med å opprette kontakter, målrette enkeltpersoner og bygge relasjoner som fører til bekreftede påmeldinger. Enten du rekrutterer med presisjon gjennom databasen for Graduate Management Admission Search Service ™ (GMASS ™), vil vi hjelpe deg med å møte de best passende kandidatene til programmet ditt.


 4. Vår portefølje av markedsføringsverktøy og tjenester vil hjelpe deg med å nå og rekruttere de beste kandidatene til din neste klasse.
  Våre markedsføringstilbud lar deg vise frem institusjonen og programmene dine for alle som er interessert i å tjene en grads ledelse. Introduser potensielle elever det du tilbyr, inviter dem til arrangementer og informer dem om muligheter. Og hvis institusjonen eller programmet ditt godtar GMAT-eksamen, kan du dra nytte av enda flere måter for potensielle studenter å finne deg, og for deg å benchmarke deg mot konkurransen din og optimalisere markedsføringen.


 5. Våre profesjonelle utviklingsmuligheter vil hjelpe deg med å skjerpe ferdighetene dine og lykkes i jobben din.
  Hos GMAC forstår vi hva du trenger for å lykkes i karrieren, enten du er opptaksveteran eller bare kommer i gang. Vi tilbyr muligheter på stedet og online for å hjelpe deg og dine ansatte til å oppfylle karrieremål, yte bedre på jobben og utvide nettverksmuligheter innen det globale utdanningssamfunnet for ledere innen gradsledelse. Vi opprettholder også en aktuell liste over profesjonelle stillinger som er tilgjengelige innen utdannelse innen gradsledelse over hele verden.

Steder

Reston

Address
PO Box 2969
20195 Reston, Virginia, USA

London

Address
PO Box 70184
WC1A 9HZ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Hong Kong

Address
Graduate Management Admission Council (Hong Kong) Ltd.
Hong Kong Special Administrative Region, China

Hong Kong, Hongkong

Shanghai

Address
Graduate Management Admission Council (Shanghai) Management Consulting Co.,Ltd.
Shanghai, Shanghai, Kina

Gurugram

Address
405, 4th floor, Business Tower,
Suncity, Sector 54

122003 Gurugram, Haryana, India

London

Address
BusinessBecause
20 Jerusalem Passage

EC1V 4JP London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Concord

Address
The MBA Tour
73 Junction Square Drive

01742 Concord, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer