Hillsboro Aero Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi vokste opp med en drøm å fly, Too.

Det er derfor Hillsboro Aero Academy tilbyr eksepsjonelle profesjonelle helikopter og fly pilot kurs for studenter fra hele verden. For 37 år, har elevene brukt vår flyskole erfaring og globalt rykte for å slå sin karriere drømmer til virkelighet.

Vi er en av de største helikopter og fly flyskoler i USA og våre kandidater flyr for operatører over hele verden.

Ti grunner til å starte din karriere i Hillsboro

 1. erfaring saker
  Vi har 37 års erfaring utdanne profesjonelle piloter fra over 75 land. Våre FAA-godkjent FAR Part 141 og Part 61 pilotopplæringsprogrammer sende deg sveve inn din karriere.

 2. REAL WORLD FLIGHT OMGIVELSER
  Flying i den virkelige verden betyr overfor skiftende omgivelser og utfordrende vær-de unike flight miljøer i Pacific Northwest forberede deg for din karriere.

 3. Din sikkerhet er vår prioritet
  Vår skole er dedikert til din sikkerhet, og vi er den første del 141 primær flyskole (akademiet) med IS-BAO akkreditering fra International Business Aviation Council. Sikkerhet for oss er mer enn en måte å fly, er det en del av vår læreplan og en viktig del av hver av våre student trening.

 4. Kameratskap og FELLESSKAP
  Når du velger Hillsboro, velger du en flyskole som bryr seg om din individuelle suksess og bli med i et globalt nettverk av piloter fra over 75 land som flyr forskjellige oppdrag over hele verden.

 5. AIRLINE & helikopteroperatør TILKOBLINGENE
  Med 37 års erfaring utdanne profesjonelle piloter, har vi et rykte for å lage høykvalitets piloter og tilkoblinger for å hjelpe deg å ta det første skritt i din karriere. Vårt nettverk for nyutdannede spenner over hele kloden, og bidrar til åpne dører for våre studenter.

 6. INTERNASJONALE visum for studenter
  Vi har erfaring trening piloter fra hele verden og tilbyr student visum programmer, inkludert F-1 Visa som gir deg mulighet til å trene og få en pilot jobb i USA før du tar neste skritt i din karriere.

 7. COLLEGE studieprogrammene
  Vi tilbyr to- og fireårige studieprogrammene for piloter gjennom Portland Community College og Embry Riddle Aeronautical University Portland Campus, slik at du kan gå videre din luftfart utdanning.

 8. VA-GODKJENT flyskole
  USAs militære veteraner kan bruke sine GI Bill fordeler på vår flyskole-velger fra flytrening studieprogrammene og andre alternativer.

 9. Pay as you go
  Vi lar våre studenter til å betale når du går på flyet trening, noe som betyr at du ikke pålagt å sette inn penger på kontoen din før du begynner treningen. Studentene er bare pålagt å betale mellomlegget ved avslutningen av hver leksjon.

 10. Ingen mva
  Det er ingen mva belastet i delstaten Oregon, hvor alle våre studiesteder er lokalisert. Dette kan legge opp til betydelige besparelser på flytrening uten å betale disse ekstra avgifter belastet i nesten alle andre statlige.

Vår misjon er å gjøre drømmen å fly inn i en karriere

Når du velger Hillsboro Aero Academy, får du FAA-godkjent helikopter eller fly pilot trening støttet av 37 års erfaring. Etter at du oppgraderer, er du koblet til et globalt nettverk av piloter er interessert i din suksess.

Akkreditering

Vi er en akkreditert flyskole. Det betyr at Hillsboro Aero akademiets godkjent skole, Airman dyktighet Center, er holdt til høye standarder av Accrediting Commission of Career skoler og høyskoler, og vi har til å sikkerhetskopiere alle krav vi gjør om vår trening. Vi er FAA-godkjent for å administrere FAR Part 141 trening, og vi har også den internasjonale standarden for Business flyoperatører akkreditering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Høyere Sertifikater » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Sertifikat

Helikopteret Profesjonell Pilot Program

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Prineville Troutdale Hillsboro + 1 fler

[+]

Når du lærer å fly her, kan du fly hvor som helst.

[-]

Kurs

Airplane Professional Pilot Program

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Prineville Troutdale Hillsboro + 1 fler

[+]

Den

instrumentrettighet Multi-Engine Rating

Merknader:

[-]