Hancock International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

HISTORIE Hancock International College ble etablert for å gi god utdanning til rimelige priser for studenter som ønsker å gå inn i raskt voksende undervisning i engelsk som andrespråk. Mens noen skoler bare lære teoretiske begreper, både studenter og universiteter krever kunnskap om de praktiske elementene i det engelske språket i dag. Hancock International College først åpnet sine dører i Irvine, California i 2011. HIC har lagt grunnlaget for utviklingen av sine Intensiv ESL kurs for alle nivåer av engelsk språkstudenter, som tilbyr intensiv engelskkurs for nybegynnere til avanserte høyttalere av ESL. MISSION Oppgaven til Hancock International College er å gi en helhetlig pedagogisk program på engelsk som andrespråk for internasjonale studenter som representerer mange ulike språklige og kulturelle bakgrunn. Grunnlaget for vårt program er undervisning i grammatikk, lesing, skriving, lytte og snakke. Vi tilbyr også internasjonale studenter eksponering mot amerikansk kultur og historie. HVORFOR HIC? Enten målet ditt er å delta på et amerikansk universitet i USA eller oppnå profesjonell suksess i din karriere, er HIC er IESL Program designet for å øke dine ferdigheter med det engelske språket samtidig få en større forståelse av den amerikanske kulturen.

For internasjonale studenter er i et fremmed land kan være svært skremmende. HIC gir små og intime klasser for at studentene skal få en best mulig undervisning.

HIC har mange aktiviteter gjennom hele året for studenter. Ferie parter (dvs. Halloween, Thanksgiving, jul, etc.). HIC stolt også på slutten av kvartalet kulturfeltet tur der alle elevene på alle nivå kan kose seg og bruke kunnskap og utdanning de fikk i sin klasse. Kulturelle ekskursjoner kan variere avhengig av sesong.

HIC ligger i det sørlige California, med det beste klimaet i USA. For internasjonale studenter, er dette en flott mulighet; når du er klar til å overføre kan du velge mellom hundrevis av private og offentlige universiteter i og ut av delstaten California. Når studentene har fullført HIC IESL Program, har Hancock International College fostret relasjoner med mange universiteter gjør overføre enda enklere.

Hancock International College Commercial fra JL43 Entertainment på Vimeo.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Undergraduate Pathways » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Intensiv Engelsk Som Andrespråk Program (iesl)

Campus Heltidsstudier June 2018 USA Irvine

Dette er en serie av intensive engelskkurs for studenter som ønsker å forbedre sin engelsk faglig eller profesjonelt. Disse kursene hjelpe studentene utvikle grammatisk korrekt, leseforståelse, lytte, snakke og skrive som vil dyrke engelskkunnskaper er nødvendig for å lykkes og trives. [+]

Hancock International College tilbyr 6 nivåer av intensiv ESL (IESL) Program. Nivåene er som følger:

IESL 100 (nybegynner): Målet med dette kurset er å hjelpe studentene få grunnleggende lytting og muntlige ferdigheter for hverdagen; utvikle grunnleggende engelsk ordforråd og leseferdigheter, og utvikle grunnleggende grammatikk og skriveferdigheter. I tillegg introduserer dette kurset til amerikansk kultur og historie.

IESL 101 (Nybegynner Høy): Målet med dette kurset er å hjelpe studentene fortsette å få grunnleggende lytting og muntlige ferdigheter for hverdagen; videreutvikle grunnleggende engelsk ordforråd og leseferdigheter, og videreutvikle grunnleggende grammatikk og skriveferdigheter er nødvendig for å produsere avsnitt. I tillegg introduserer dette kurset til amerikansk kultur og historie.... [-]


Undergraduate Pathway

Vei Til College Program

Campus September 2018 USA Irvine

Den Hancock International College Pathway Program gir studentene mulighet til å angi et amerikansk college eller universitet ved gjennomføring av HIC sin IESL Program! [+]

Den Hancock International College pathway program gir studentene mulighet til å angi et amerikansk college eller universitet ved gjennomføring av HIC sin IESL Program!

Etter studenter søker til en av våre partnerskoler, vil høyskole eller universitet avgjøre om de kvalifiserer for opptak. Dersom studenten oppfyller kravene for opptak, men har ikke det nødvendige nivået i engelsk, vil studenten få betinget opptak til høyskole eller universitet. Dette betyr at studenten skal kunne starte klasser etter at de har fullført HIC 's IESL Program.

[-]

Videoer

Hancock International College