Hesston College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Begynn med kvalitet

Suksess starter med et solid fundament. For mer enn 100 år, har Hesston College vært forberede studentene for vellykket liv og karriere.

Hesston College er et toårig private, bolig, liberal arts college i Hesston, Kansas. Her vil du finne støtte og oppmuntring som du oppleve livet og har muligheter som gagner din fremtid. Hesston ble kåret til nummer to to-årig høyskole i USA for student suksess ved Washington Monthly i 2010. Så høy anerkjennelse viser at våre studenter blir presentert med strenge faglige utfordringer og får hjelp til å møte disse utfordringene.

Hesson College er tilknyttet Mennonite Church USA hvor verdiene er forankret i kristne prinsipper.

Du vil få mulighet til å utvikle seg i alle områder av livet ditt - intellektuelle, sosiale og religiøse. Vi tar imot alle bakgrunner, fordi når du starter på Hesston, bli med deg et samfunn som verdsetter hver person.

Begynn med suksess

På Hesston, starter suksess med support. Hesston elevene utforske ideer og muligheter med støtte og oppmuntring av instruktører og sånt er tilgjengelig for å svare på spørsmål, diskutere kurs eller bare snakke om livet. Å studere i en ny kulturell kontekst tar fungere. Vi tilbyr engelsk som andrespråk klasser og andre internasjonale student tjenester å hjelpe deg å tilpasse seg livet i Hesston College samfunnet. Med liten klasse størrelser og student-til-instruktør ratio på 11 til en, lærere vet du, og utstyre deg med kunnskap og ferdigheter du trenger for å nå dine mål.

Akademiske programmene er utviklet for å møte en rekke alternativer. Hesston innvilger knytte grad, så hvis du har spesielle karriere interesser, kan din to-årig utdanning fører direkte til arbeid eller kan være grunnlaget for videre studier. Flertallet av Hesston kandidater fullføre sin utdanning på et fire-årig høyskole eller universitet. Vår liberal arts læreplanen tilbyr deg et bredt spekter av pedagogisk forberedelse, og vi vil arbeide med å gjøre å overføre dine kreditter enkel.

Begynn med samfunn

Blir Hesston College raskt et hjem borte fra hjemmet til 450 studenter som venture her fra rundt 27 amerikanske stater og 14 land. Fordi våre studenter kommer fra hele verden, vil du støte på unike opplevelser og synspunkter. Du vil ha muligheter til å lære utenfor klasserommet om campus aktiviteter og organisasjoner, frivillig arbeid og deltakelse i våre kor, musikkgrupper og atletisk lag.

Her starter samfunnet i sovesaler. Mer enn 75 prosent av studentmassen bor på campus. Vi fremmer sosialt samvær, leve og arbeide sammen gjennom campus aktiviteter, mod levende og åndelig utvikling. Sovesaler er organisert slik at to studenter deler et rom som også er en del av en mod. Mods er enheter av fem eller åtte rom som er ledet av en andre-års student kalt bosatt assistent eller RA. Din RA er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål som du går over til en ny kultur.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Arts - AcademicCourses » Se Associate of Arts - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Medarbeider Av Kunst I Informatikk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Kansas City

The Computer Science program i Hesston College vil gi deg opplæring i en høyskole grad miljø. [+]

Hva er Computer Science?

Computer Science er en disiplin som krever både teori og praksis. Den praktiske siden av databehandling kan sees nesten overalt, men bak kulissene er de dataforskere. For eksempel, for å få datamaskiner gjøre hva du vil de skal gjøre kalles dataprogrammering, en svært givende og hands-on ferdigheter.

Computer Science er også en vitenskap om problemløsning. Computer forskere modell og analysere problemer. De designe løsninger og kontrollere at deres løsninger faktisk fungerer. Dataforskere også forske på nye metoder og ny teknologi for fremtidig bruk.

Hva gjør Hesston College Computer Science program tilby deg?

The Computer Science program i Hesston College vil gi deg opplæring i en høyskole grad miljø. Hands-on trening i det velutstyrte Computer Information Technology lab integrerer teori, praksis og profesjonelle teknikker.... [-]


Medarbeider Av Kunst I Ingeniørfag

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Kansas City

Hesston College tilbyr en medarbeider av science grad, et program som gir mulighet til å overføre til et universitet ingeniør program av ditt valg. [+]

Er du vurderer en karriere i ingeniørfag? På Hesston College får du den personlige oppmerksomheten og solid faglig forberedelse som vil ta deg hvor du vil gå.

Hvordan vil Hesston College forberede meg for fremtidige studier?

Hesston College tilbyr en medarbeider av science grad, et program som gir mulighet til å overføre til et universitet ingeniør program av ditt valg. Førsteamanuensis of Science grad er spesielt designet for å oppfylle den primære sekvens av kurs som kreves for de påfølgende øverste nivå ingeniør studieprogram.

Det er mange felt av ingeniør å velge mellom etter Hesston College. Disse inkluderer følgende engineering felt:

arkitektonisk landbruks romfart biomedisinsk kjemisk sivil computer elektrisk Miljø industriell mekanisk kjernekraft petroleum ... [-]

Medarbeider Av Kunst I Næringslivet

Campus Heltidsstudier 4 år August 2018 USA Kansas City

Etter to år på Hesston College, vil du ha tjent en Associate of Arts grad i business og fullførte 60 college [+]

Fire års bedrifts Transfer - også regnskap, økonomi

Etter to år på Hesston College, vil du ha tjent en medarbeider av kunst grad i business og fullførte 60 college studiepoeng. Din Hesston utdanning vil gi deg den sterke pedagogisk fundament som du trenger for øverste nivå studier og grader i regnskap, finans, økonomi, business management eller administrasjon, internasjonal business, salg eller markedsføring.

Hva å forutse i Hesston College Business Program

På Hesston, er vi forpliktet til å gi deg den personlige oppmerksomheten og relasjoner du fortjener fra professorer. Det er ingen lærerassistenter, bare godt forberedt og erfarne professorer som fokuserer all sin tid og energi på første og andre års studenter. De er tilgjengelige for å gi et lyttende øre eller gi råd i klassen planlegging eller karriereplanlegging.... [-]