High Point University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velg å være ekstraordinært!

Å være ekstraordinært er et valg. Det handler om å knytte faglig kunnskap til praktiske livskunnskaper. Det handler om å lede, tjene og leve et liv i balanse.
Dette er hva vi tror på HPU.

Livsferdigheter

Graden din er ikke den tingen som får deg til å jobbe. Du får deg en jobb. HPU er en livsaksentator - komprimeringstid, og lar deg samle en levetid på erfaring på bare fire år. Du starter din profesjonelle karriere så snart du kommer på campus. Du klarer deg klar for den virkelige verden. Og den virkelige verden ønsker deg.

HPU Spirit

High Point University fyller 16 divisjon I lag og konkurrerer i Big South Conference. Hundrevis av studenter deltar også i våre dynamiske, mesterskapspolitiske klubber Sports og Intramural Sports-lag. Ikke en spiller? Bli med i den bølle sektoren under alle omstendigheter med den studentledede cheer-gruppen, kjent som "Purple Reign".

Lagmål

Med mer enn 100 studentlivskampusorganisasjoner og mer enn 600 studenter som konkurrerer i klubb og intramural sport, ved High Point University , vil du ikke bare bli bedt om å stille spørsmål til verden rundt deg - du vil bli forventet å bli en aktiv borger.

Utrolig Dorms

Niche.com rangert High Point University med de beste sovesaler i Amerika i 2018, og med god grunn. På HPU gir studentlivet empower studentene ved å hjelpe dem til å skape en sterk følelse av selv, både i klasserommet og i boligmiljøet.

Verdier-basert læring

High Point University er på John Templeton Foundation-listen over 100 høyskoler i Amerika som støtter karakterutvikling. Det er i vårt DNA at vi utdanner lærte unge med utgangspunkt i god moralsk beslutningsprosess innrammet med god karakter.

Vekstbegrep

En vekstinnstilling er empowerment. Dine talenter og evner kan utvikles gjennom hardt arbeid, ved å lære nye strategier og gjennom hjelp og innspill fra andre. High Point University omfavner denne tankegangen for å hjelpe deg å lære å verdsette fremgang, ikke perfeksjon.

Global utdanning

I dag søker arbeidsgivere mer enn bare en grad; de vil ha avrundede personer som har kjennskap til ulike kulturer, spesielle ferdigheter og kunnskap om det globale markedet. High Point University studenter reiser utenlands i flere uker eller for et helt semester til mer enn 29 land innenfor 61 studier i utlandet programmer.

Tenk utenfor linjene

Erfaringslæring utgjør 25% av akademiske timer i hver hoved ved High Point University . Studentene er utdannet i klasserommet, men også utenfor klasserommet i laboratorier, studioer, karriere skygge, praktikplasser, studere i utlandet, gjennomføre forskning og i bedrifter som får erfaring i sine fagområder.

Du hører her

Din nye reise ringer. Sammen kan du og HPU gjøre livet ditt til virkelighet. Hva skiller oss fra hverandre? På HPU møter du en ekstraordinær utdanning i et inspirerende miljø med omsorgsfullt folk.

Steder

Høyt punkt

High Point University

Telefon
(800) 345-6993

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss