Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til INTO Hofstra University

Lær på en vakker, naturskjønn campus, mens du bor bare få minutter fra alle fordelene ved New York City. Studer med vår bransjeledende fakultet som er dedikert til dine faglige og faglige mål. Begynn å jobbe mot graden din på dag ett av ditt Pathway program.

Med et 13: 1-student-til-fakultet-forhold legger Hofstra vekt på forskning, opplæringsopplevelser utenom klasserommet og personlig oppfølging med fakultet og ansatte. Fakultetet samarbeider med toppledere i hver bransje for å bygge sterke programmer og sikre at Hofstra studenter møter arbeidsmarkedsbehov. Få støtte som sikrer forsknings- og praktikmuligheter på campus eller i byen. Ta det du lærer ut i verden å vite at du er fullt forberedt.

Bo i komforten av et trygt og vakkert nabolag, med en av de største byene i nærheten. Dra nytte av de kulturelle, forretningsmessige og pedagogiske fordelene ved New York City. Bo i rimelige boliger på boligområdet, nyt fordelene ved Hofstra University og rundt Long Island, og gjør deretter den korte turen til byen for mer.

Dra nytte av en storby og et lite samfunn

Når du studerer i våre engelsksprogede og Pathway programmer, hjelper vi deg med å tilpasse seg det amerikanske universitetslivet og forberede deg ikke bare på gradstudier, men også på karriere. Du møter venner fra hele USA og fra hele verden når du deltar i aktiviteter og får overførbare ferdigheter i og utenfor klasserommet.

117044_rsz_adobestock_125218431.jpg

Læringsfasiliteter

Å velge et universitet er en stor beslutning, derfor er INTO Hofstra her for å støtte deg. Så snart du bekrefter tilbudet, hjelper vi deg med justeringen av å leve og studere i utlandet. Fra å hjelpe deg med forhånds ankomst trenger du å se deg gå på opplæringsstadiet, gir vi den støtten du trenger for å lykkes.

Vi hjelper deg med å utnytte våre faglige, faglige og sosiale muligheter fullt ut. Lær beste forretningspraksis i Frank G. Zarb School of Business, en splitter ny 52 000 kvadratmeter bygning med bransjeledende fakultet. Studer og undersøk forbrukernes fysiske og fysiologiske oppførsel med den nyeste teknologien i Behavioral Science and Market Research Lab. Martin B. Greenberg Trading Room tilbyr et av de største akademiske handelsrommene i nasjonen, identisk med de som brukes av ledende finansinstitusjoner, og utstyrt med 34 Bloomberg Professional-terminaler.

Uansett hvilken interesse du har, har du tilgang til alle de bemerkelsesverdige fasilitetene på Hofstra University . Hver ressurs og klasse vil forberede deg til å våge ut og forfølge muligheter på campus og i New York. Velg mellom banebrytende forskning, internships med globale organisasjoner og mer. 99% av studentene er ansatt, deltar eller planlegger å gå på grunnskole (Alumni Outcomes, 2016-17).

INTO Hofstra Advantage

Hofstra samarbeider med INTO for å skape et støttesystem for internasjonale studenter. Våre Academic English, International Year One og Graduate Pathway programmer hjelper deg overgangen til et amerikansk grad program. Du vil legge inn et fullt integrert program hvor du vil lære sammen med dine amerikanske jevnaldrende å tjene akademiske studiepoeng mot Hofstra-graden din mens du utvikler dine engelsk- og akademiske ferdigheter. Etter vellykket gjennomføring av ditt Pathway vil du fortsette å jobbe for å fullføre din Hofstra-grad.

En sømløs amerikansk overgang

Fra det øyeblikket du melde deg på et akademisk program, har du tilgang til å bruke alle fasiliteter og ressurser gjennom hele campus. Dra nytte av toppmoderne teknologi og komfortable innkvartering på campus som passer til dine behov. Vi ønsker at du får den beste faglige opplevelsen i løpet av din tid på Hofstra.

On-campus ressurser

Hofstra er fylt med ressursene du trenger for å lykkes. Finn støtte på INTO Hofstra Center, dykk inn i forskning på biblioteket, og bli involvert i studentorganisasjoner som utvider din læring. I Hofstra fakultet kan du hjelpe deg med alt fra en lekseroppgave til overførbare ferdigheter for din karriere.

Forankringstjenester

Støtte fra INTO Hofstra begynner dagen du bekrefter tilbudet ditt. Vi tilbyr flere forhåndsinnstilte støttetjenester som å hjelpe deg med å forstå visumprosessen, plukke deg opp fra flyplassen og gi deg en detaljert orientering før starten av skolen.

Små klassestørrelser

Ta kurs med både internasjonale og amerikanske studenter og bidra til å bygge dine engelskspråklige ferdigheter. Små klassestørrelser gjør at du kan ha mer en-mot-en-interaksjon med instruktører og samarbeid med andre studenter.

Programmer gitt i:
  • English (USA)

Denne skolen tilbyr også:

Graduate Pathway

Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i biologi vil forberede deg til å gå inn på neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i biologi vil forberede deg til å gå inn på neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

33 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

33 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i biologi. Studentene må ha en karakter på B eller bedre i minst tre øvre nivå biologi kurs som hver er lik minst 3 semester timer (US system tilsvarende).Engelsk Språkkrav: Fra TOEFL 65 eller IELTS 5.5 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i Integrativ Biologi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Business Analytics vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Business Analytics vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Science i Business Analytics på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Creative Arts Therapy Counseling vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Creative Arts Therapy Counseling vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

60 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway48 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

60 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway51 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende , med 18 studiepoeng av Studio Art, inkludert tegning, maleri og 3D kunst, og 12 studiepoeng av psykologi kurs.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i Creative Arts Therapy Counseling ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsstudium ved Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway18 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i datavitenskap eller relatert felt.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i datalogi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Engineering Management vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Engineering Management vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway18 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Faglige krav: GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i ingeniørfag.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Science i Engineering Management ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i folkehelsen vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i folkehelsen vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

42 timers timeplan13 kreditt timer gjelder fra Pathway29 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

42 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway33 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i biologi, helse, folkehelse, helsepolitikk, offentlig politikk, statsvitenskap, økonomi, helsestyring, bærekraftstudier, antropologi eller andre relaterte felt. Ett kurs i statistikk.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i Hofstra University på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Helseadministrasjonen vil forberede deg til å gå inn på neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Helseadministrasjonen vil forberede deg til å gå inn på neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

48 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway36 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

48 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway39 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i næringsliv, kliniske yrker (f.eks medisin, tannlege, farmakologi), helsepersonell, helsevitenskap eller andre relaterte områder.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en helsepersonell på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i helseinformatikk vil forberede deg til å inngå neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i helseinformatikk vil forberede deg til å inngå neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

41 timers timeplan11 kreditt timer gjelder fra Pathway30 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

41 timers timeplan8 kreditt timer gjelder fra Pathway33 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i næringsliv, kliniske yrker (f.eks medisin, tannlege, farmakologi), helsepersonell, helsevitenskap, informatikk eller andre relaterte områder.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i helseinformatikk ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Human Resource Management vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i Human Resource Management vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i human resource management på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i høyere utdanning Lederskap og Policy Studies vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofs ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i høyere utdanning Lederskap og Policy Studies vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

36 kreditt timer program12 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

36 kreditt timer program9 kreditt timer gjelder fra Pathway27 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i høyere utdanning og studiestudier ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Idrettsfag - Øvelsesfysiologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra Univer ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Idrettsfag - Øvelsesfysiologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

34 kreditt timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway22 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

34 kreditt timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway25 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i øvelsesvitenskap, helse og fitness, kroppsopplæring eller annet relatert område.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i idrettsvitenskap i treningsfysiologi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i informasjonssystemer vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i informasjonssystemer vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i informasjonssystemer på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i kvantitativ finans vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i kvantitativ finans vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

33 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

33 timers timeplan6 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i næringsliv med minst en klasse i hvert av følgende: kalkulator, mikroøkonomi, makroøkonomi og regnskap 2 klasser i statistikk.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i kvantitativ økonomi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Literacy Studies, Fødselsgrad 6 eller Grader 5-12 (ikke-sertifisering) vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester p ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Literacy Studies, Fødselsgrad 6 eller Grader 5-12 (ikke-sertifisering) vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på en mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

32 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway20 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

32 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway23 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i Literacy Studies, Fødselsgrad 6 eller Grad 5-12 (ikke-sertifisering) ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Markedsundersøkelser vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i Markedsundersøkelser vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

33 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

33 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i Hofstra University ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway Program i Markedsføring vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway Program i Markedsføring vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i markedsføring på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i MBA vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i MBA vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

38-45 kreditt timer program12 kreditt timer gjelder fra Pathway26-33 kreditt timer gjenstår mot en grad

1-Semester

38-45 kreditt timer program12 kreditt timer gjelder fra Pathway26-33 kreditt timer gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en MBA i regnskap, forretningsanalyse, økonomi, helsestyring, informasjonssystemer, internasjonal virksomhet, ledelse, markedsføring, kvalitetsstyring og beskatning på Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i medisinsk fysikk vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i medisinsk fysikk vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

39 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway27 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

39 timers timeplan8 kreditt timer gjelder fra Pathway31 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende eller en stor eller mindre i fysikk eller ingeniørfag med minst tre fysikkfag på høyere nivå.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i medisinsk fysikk ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i økonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i økonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan6 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i næringsliv med minst en klasse i hvert av følgende: kalkulator, mikroøkonomi, makroøkonomi og regnskap og 2 klasser i statistikk.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i økonomi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i bærekraftig utvikling vil forberede deg til å komme inn på neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i bærekraftig utvikling vil forberede deg til å komme inn på neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway18 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i bærekraftig utvikling ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i regnskap vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på en mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway program i regnskap vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på en mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

30 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i næringsliv med minst to kurs i regnskapEngelsk Språkkrav: Fra TOEFL 65 eller IELTS 5.5 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en mastergrad i regnskap ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

En INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i språk annet enn engelsk ... [+]

En INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i språk annet enn engelsk

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

40 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway28 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

40 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway31 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 3,0. Bachelorgrad eller tilsvarende på målspråket (arabisk, kinesisk / mandarin, fransk, tysk, italiensk, russisk eller spansk) eller minst 36 timer på høyskolekurs over nivå fire på respektive språk. Generell liberal kunstutdanning nødvendig.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i andre språk enn engelsk og TESOL ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i urban økologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University . ... [+]

Et INTO Hofstra Graduate Pathway programmet i urban økologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrad på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Pathway programmet og møte universitetskrav for opptak til opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på studiestudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

33 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

33 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway24 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kursarbeid.NøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 20 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Bachelorgrad eller tilsvarende i biologi.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 65 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en Master of Arts i urban økologi ved Hofstra University .Kursalternativer: 2-semester, 1-semesterDine kursalternativer2-Semester... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Hofstra University

Det akademiske engelsk-programmet forbereder deg til universitetsstudiet i USA. ... [+]

Kursfunksjoner

Hva du lærer:

Present muntlig og skriftlig ideer nøyaktig og effektivt på engelskSkriv forskningsmateriale med riktig bruk av sitater og referanserLes, forstå og kritisk vurdere akademiske teksterForstå og bruk ordforråd felles for fagfagTa nyttige og nøyaktige notater i faglige forelesninger og presentasjonerForstå amerikanske verdier i en akademisk innstillingNøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, mai, august; 2021: januar, maiAvgifter: Fra $ 7 400Akademisk Krav: Videregående opplæringsbevis kreves.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 0.0 eller TOEFL 00 eller tilsvarendePris: Du kan gå videre til et Pathway eller til et universitetsstudium etter at du har oppnådd det språketivå som kreves og oppfyller alle andre krav.Kursalternativer: 1-semester, 2-semester, 3-semester.... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

Hofstra University

Internasjonalt år ett i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

124 kreditt timer program33 kreditt timer gjelder fra Pathway91 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

124 kreditt timer program16 kreditt timer gjelder fra Pathway108 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i fin og utøvende kunst vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i fin og utøvende kunst vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

124 kreditt timer program30 kreditt timer gjelder fra Pathway94 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

124 kreditt timer program15 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i generell vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i generell vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

124 kreditt timer program30 kreditt timer gjelder fra Pathway94 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

124 kreditt timer program15 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i helsefag / treningsvitenskap vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i helsefag / treningsvitenskap vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

127 kreditt timeprogram32 kreditt timer gjelder fra Pathway95 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

127 kreditt timeprogram16 kreditt timer gjelder fra Pathway111 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i ingeniørfag vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i ingeniørfag vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

128 - 133 kreditt timeprogram32 kreditt timer gjelder fra Pathway112 - 117 kreditt timer gjenstår mot en grad

1-Semester

128 - 133 kreditt timeprogram16 kreditt timer gjelder fra Pathway108 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i kommunikasjon vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium på Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i kommunikasjon vil forberede deg til å legge inn ditt neste semester på et bachelorstudium på Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

124 kreditt timer program30-31 kreditt timer gjelder fra Pathway93-94 kreditt timer gjenstår mot en grad

1-Semester

124 kreditt timer program15 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt år ett i naturvitenskap vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt år ett i naturvitenskap vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Denne overgangen fra et INTO Hofstra-program til et universitetsutdanningsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester

124 kreditt timer program33 kreditt timer gjelder fra Pathway91 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

124 kreditt timer program17 kreditt timer gjelder fra Pathway107 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Internasjonalt År ett i Business vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University . ... [+]

Internasjonalt År ett i Business vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Hofstra University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du gå inn i neste semester på bachelorstudiet ved Hofstra University . Dette programmet parrer deg med dedikert fakultet som hjelper deg med å lykkes i ditt første år på Hofstra University .

Grad Program Komponenter

2-Semester

128 timers timeplan31 kreditt timer gjelder fra Pathway97 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester

128 timers timeplan15 kreditt timer gjelder fra Pathway113 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelordKurslengde: 1 - 3 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.0 eller TOEFL 50 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester Pathway , 3-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hofstra University

Hvis du allerede har fullført kurs på høyskole eller på universitetsnivå og ønsker å overføre til Hofstra University , er vårt 2-semester / 1-semester bacheloroverførings ... [+]

Hvis du allerede har fullført kurs på høyskole eller på universitetsnivå og ønsker å overføre til Hofstra University , er vårt 2-semester / 1-semester bacheloroverføringsprogram (UTP) for deg. Du vil motta et estimat av overførbare kreditter mot graden din før du starter programmet.

Grad Program Komponenter124 - 128 kreditt timeplan1-semester: 15 studiepoeng gjelder fra UTP2-semester: 31 studiepoeng gjelder fra UTPKredittene som gjenstår til en grad, avhenger av overføringskreditter som er bruktKursfunksjonerOverføring av studiepoeng fra din høyskole eller universitet-nivå klasser til din gradTilpasset læreplan for universitets kredittbærende kursGarantert progresjon til et bachelorprogram ved vellykket gjennomføring av UTPAkademisk rådgivning gjennom hele programmet inkludert progression og student suksess rådgivereNøkkelordKurslengde: 1 - 2 SemesterStartdato: 2019: august; 2020: januar, august; 2021: januarAvgifter: Fra $ 27 400Akademiske krav: Minimum GPA på 2,5. Videregående diplom. Studenten må ha minimum 24 studiepoeng på høyskole / universitet.Engelsk Språkkrav: Fra IELTS 5.5 eller TOEFL 60 eller tilsvarendePris: Dette Pathway fører til en rekke bachelorgrader ved Hofstra University .Kurs alternativer: 1-Semester Pathway , 2-Semester PathwayDine kursalternativer1-Semester Pathway... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk

Welcome to our new partner: Hofstra University