Hudson County Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Hudson County Community College

Hudson County Community College er en offentlig, omfattende urban community college som forplikter seg til å tilby programmer av høy kvalitet som er rimelige, tilgjengelige og fellessentrerte. Studenter ved HCCC kan følge kurs på to studiesteder, som begge ligger i nærheten av knutepunkter for offentlig transport.

Høgskolen betjener innbyggerne og virksomhetene i Hudson County, et av de tettest befolkede og etnisk forskjellige områdene i Amerika. Studentkroppen vår gjenspeiler sminke av Hudson County, med litt mer enn 50% av latinamerikansk kulturarv, ca 16% afroamerikansk, 11% hvit og 8% asiatisk-amerikansk / stillehavsboer. Mer enn en tredjedel av HCCC-studentene ble født utenfor USA og har rapportert nesten 105 forskjellige land som fødested. Seksti prosent av kollegiets studentmasse er kvinner.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
Høstens 2011-periode åpnet med en rekordstor innmelding på mer enn 9.400 studenter, hvorav 97% søker studier. HCCC-studenter tar flere studiepoeng per semester enn noen gang før, og når det gjelder årsverk, er College nå rangert som det åttende største community college i New Jersey. I mai 2011 hadde kollegiet sin største eksamensklasse noensinne - mer enn 1000 studenter!

I løpet av de siste årene har HCCC utviklet enestående vekst i sine kurstilbud, etablert et sentralt rådgivningsprogram, omorganisert studentaktiviteter og offentlige programmer, og utvidet antall og kvalitet på fasilitetene. I tillegg til dag- og kveldskurs sørger høgskolen nå for studier sju dager i uken, og dets online kurstilbud er fullstendig realisert.

HCCC er fullstendig akkreditert av Commission on Higher Education of the Middle States Association of Colleges and Schools. Andre akkrediteringer inkluderer Technology Accreditation Commission of the Accreditation Board of Engineering Technology; National League for Nursing Accrediting Commission; og komiteen for akkreditering av respiratorisk pleie.

Hudson County Community College har lenge vært kjent for sitt Culinary Arts Institute. Den prisbelønte nasjonalt anerkjente CAI-læreplanen er en av bare to programmer i New York-regionen som er akkreditert av American Culinary Federation Accrediting Commission. CAI-studenter kan forfølge en rekke ett-semester til ett-års sertifikater samt to-års tilknyttede grader. En artikulasjonsavtale med Fairleigh Dickinson University gjør det mulig for CAI-studenter å tjene bachelor- og mastergrader mens de fremdeles studerer i lokalene til HCCC Culinary Arts Institute. CAI gir også både sertifikat- og AAS-programmer i Hospitality Management.

HCCC Community Education Division jobber i samarbeid med CAI, og i partnerskap med en rekke lokale lokalsamfunnsbaserte grupper, for å gi opplæring, jobbberedskap / livsopplæring og sertifiseringsundersøkelser for å hjelpe kvinner og deres familier til å oppnå selvforsyning og å leve oppfylle og produktive liv.

College's Center for Business & Industry (CBI) er dedikert til å gi Hudson County-samfunnet den dyktige og utdannede arbeidsstyrken som vil tillate området å blomstre og utvikler og leverer pedagogiske klasser og programmer for å oppfylle læringsbehovene til bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner.

I tillegg til å tilby et av de mest omfattende programmene for økonomisk støtte, gir Hudson County Community College Foundation stipend for fortjente studenter. HCCC Foundation har tildelt $ 1,25 millioner i stipend til mer enn 1000 studenter.

Utforsk HCCC

Når du vurderer Hudson County Community College (HCCC), vil to ord komme til hjernen: akademisk fortreffelighet . Å tilby utdanning av høy kvalitet er vår høyeste prioritet på HCCC. To andre ord vil imidlertid også komme til å tenke når du utforsker HCCC: bekvemmelighet og rimelig pris . Vår vakre urbane Journal Square-campus (vår viktigste campus) ligger beleilig til i hjertet av Hudson County, mindre enn 20 minutter fra New York City og Newark Liberty International Airport, og er lett tilgjengelig via PATH, tog eller buss. Når du er på campus, vil du se hvor enkelt det er å komme seg rundt. Våre fire satellittcampuser er strategisk plassert i hele Hudson County, så uansett hvor du er, har du tilgang til våre campuser og programmer.

Gå på college på timeplanen din

På HCCC gjør vi det enkelt for deg å tjene sertifikatet eller graden ved å tilby mer enn 300 dag-, kvelds- og helgekreditt- og ikke-kredittkurs som passer din tidsplan og ditt budsjett. Klassestørrelsene våre er små, med et gjennomsnitt på 18: 1 elev / lærer for garantert individuell oppmerksomhet. Hvis det er vanskelig å komme til campus, tilbyr vi også gradekurs online. Uansett hva livsstilen din krever, hjelper vi deg med å sette opp en tidsplan som fungerer innenfor tidslinjen, budsjettet og livet ditt.

Best av alt, på HCCC, kan du velge mellom mer enn 60 graders og sertifikatprogrammer, inkludert vårt flaggskip kulinariske og sykepleieprogrammer. Mange av studentene våre velger å fortsette utdannelsen etter endt utdanning fra HCCC; både Fairleigh Dickinson University og New Jersey City University godtar overføring av HCCC-studenter til sine fireårige og mastergradsstudier, og begge tilbyr stipendpakker.

Rimelig og fleksibel

Vi vet hvor dyrt en høyskoleutdanning kan være, men vi tror du vil finne HCCC som den beste verdien for pengene. Du vil bli positivt overrasket over å høre at HCCC har rimelig undervisning i området. Og visste du at 80 prosent av våre heltidsstudenter får økonomisk støtte? Våre erfarne rådgivere jobber med hver student individuelt, og hjelper med å finne økonomiske hjelpepakker, deltidsarbeid og stipend for å lette kostnadene ved å gå på college. Vi tilbyr også spesialundervisning og / eller fravik for veteraner og arbeidsledige. Vi ønsker å sørge for at alle som ønsker å delta på HCCC ikke har råd til å ikke delta på HCCC.

Når du har utforsket HCCC, vil du se at det helt klart er førstevalget for utdannelsen din.

Steder

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, USA

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss