Les den offisielle beskrivelsen

En høyt ladet kraft som vil flytte verden.

Alt vi gjør handler om IES i utlandet student. Vårt sterkt lidenskapelige team av studier i utlandet vurderer å skape enestående opplevelser som overgår forventninger. Vårt mål er å stenge verden rundt 6000 studere studenter i utlandet hvert år.

Fra vårt hovedkvarter i Chicago til våre 125+ studier i utlandet programmer på mer enn 30 globale steder over hele verden, skaper vi autentisk global utdanning og livbevisende kulturopplevelser. Vi jobber hos IES Abroad fordi vi tror at hver student skal ha mulighet til å reise utenlands - spesielt i et morsomt, trygt og overlegent faglig og kulturelt miljø.

Vi tror så sterkt i kraften i vårt program, at vi aktivt rekrutterer studenter fra ulike befolkninger og gir mer enn $ 4 millioner i stipendier år etter år. Vi er stolte over at våre studenter er like varierte og spennende som landene de studerer i.

Hvem vi er

Institutt for internasjonal utdanning av studenter ("IES Abroad") Representerer et konsortium på mer enn 235 amerikanske høyskoler og universiteter. Som en ideell organisasjon for 501 (c) (3) har IES Abroad et all-frivillig styre og et omfattende akademisk styringssystem som inkluderer 5 utvalg med demokratisk representasjon fra IES Abroad-konsortiet.

Siden begynnelsen i 1950 har over 100 000 studenter deltatt i IES Abroad internasjonalt utenlandsstudier. IES Abroad driver 120 + programmer på mer enn 30 steder i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Australia og New Zealand. IES Abroad er med i 6.000+ studenter som er registrert i IES Abroad-programmer hvert år, og er den største studien i utlandet i USA og en innovativ leder innen utlandet.

studere

Vår misjon

IES Abroad utdanner studenter til å bli globale ledere gjennom premierstudier i utlandet og internship programmer, som tilbyr studenter over hele verden erfaringsbaserte læringsmuligheter som oppfyller de høyeste standarder for akademisk kvalitet.

Vår visjon

Vår visjon for fremtiden forblir knyttet til det opprinnelige IES Abroad-programmet i 1950 ... en verden fylt av interkulturelt kompetente ledere som har både forståelse og ferdigheter til å effektivt, menneskelig og positivt navigere på forskjellige kulturer, i politikk, utdanning, næringsliv , Eller non-profit sektor.

VÅR FILOSOFI

Vi er forpliktet til å plassere våre studenters interesser først, til levering av overlegne akademiske programmer, og å yte god service til våre studenter og utdannede partnere over hele verden. Dette er våre høyeste prioriteter.

Vi mener at åpenhet, beste praksis og opprettholde integriteten til våre forretningsprinsipper er i beste grad for våre studenter, våre globale akademiske partnere og vår organisasjon. Styringsstrukturen i IES Abroad har et tilsynssystem som er preget av konsortiemedlem og tredjepartsdrevne sjekker og balanser.

student

Hva vi tilbyr

Et pass til globalt statsborgerskap.

IES Abroad skaper en reise - en spennende utfordring av akademikere og kulturelt nedsenkning - en uovertruffen global pedagogisk opplevelse. Våre verdensklasse fakultet og krevende, relevante kurs engasjerer og inspirerer studenter som de oppdager uventede måter å lære både i og utenfor klasserommet.

Snart befinner våre elever seg i skjæringspunktet mellom språkkunnskaper og interkulturell kommunikasjon som de lærer å navigere verden som 21. århundre globale borgere. Slik gjør vi det:

 • Mer enn 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 land
 • Et nettverk av 600+ ambassadører som har meldt seg til å svare på spørsmål
 • Mer enn 1200 IES Utlandet kurs undervist av kvalifisert internasjonal fakultet
 • Kredittoverføring, basert på programmer som allerede er godkjent av studentskoler eller gjennom programmer akkreditert av IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligalternativene sikret og overvåket av IES Abroad, inkludert hytter, residens med lokale studenter og / eller leiligheter (ofte med lokal assistent)
 • Mer enn $ 4 millioner i IES Abroad stipend og hjelp tilgjengelig
 • Mulighet til å ta kurs på et av våre internasjonale partneruniversiteter sammen med lokale studenter
 • Personlig rådgivning for å bistå med spørsmål, bekymringer og prosesser før avreise
 • Bistand med visum søknadsprosessen
 • Omfattende helse- og sikkerhetstjenester, som inkluderer:
  • 24/7 nødhjelpsassistanse på stedet for å svare på de umiddelbare helse- og sikkerhetsbehovene til studentene
  • Internasjonal helseforsikring i nødstilfeller
  • US-baserte studentstudent og støttepersonell som etablerer og overvåker helse- og sikkerhetsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for å opprettholde høye sikkerhetsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En internasjonal politisk plan for krisestyring og nødprosedyrer på alle steder for evakuering i tilfelle naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende predeparture ressurser, inkludert kulturell og akademisk informasjon
 • Tilgang til Moodle, et nettbasert læringsmiljø som involverer studenter utenfor klasserommet
 • Familiestøtte, inkludert IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerte lokalt ansatte på stedet
 • Måltider, avhengig av boligvalg
 • Praktikplasser og feltplasseringer på områder som: Kunst / Teater, Næringsliv, Utdanning, Regjeringen / Politikk, Lov, Vitenskap / Helserelaterte programmer, Sosiale / NGO Organisasjoner
 • Tjenesten lærer og frivillig muligheter på ulike lokale, nasjonale og internasjonale veldedighetsorganisasjoner på områder som: dyrevelferd, samfunnsutvikling, økonomisk utvikling, utdanning, helse, menneskerettigheter etc.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering som fokuserer på kulturjustering, målinnstilling og prestasjon, og forbereder hjemkomst
 • Tilgang til organiserte utflukter og kulturelle arrangementer
 • avskrift
 • Tilgang til vårt 100.000 + alumni nettverk og The Exchange bi-årlige nyhetsbrev
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

IES Abroad

Med sin sentrale beliggenhet i Europa og fullmedlemsstatus i EU, er Nederland det perfekte stedet å studere i utlandet og forstå ikke bare næringsliv og økonomi i Nederla ... [+]

Hvorfor Amsterdam?

Tenk deg å studere internasjonal virksomhet og global økonomi i vakre Amsterdam, en av Europas ledende byer for næringsliv og progressiv sosial og økonomisk politikk. Det er også et knutepunkt for entreprenørskap og oppstart. Med sin sentrale beliggenhet i Europa og fullmedlemsstatus i EU, er Nederland det perfekte stedet å studere i utlandet og forstå ikke bare næringsliv og økonomi i Nederland, men over hele Europa - dets viktige handelspartnere er Tyskland, Belgia , Frankrike og Storbritannia.

Hva du skal studere

Ved å skrive inn dette programmet har du en unik mulighet til å velge fra et stort utvalg av Business and Economics kurs ved Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Ligger i Amsterdams forretningsdistrikt, School of Economics... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du l ... [+]

Oversikt

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du leter etter? Dette programmet gir deg den muligheten. Lær om komparativ lov i internasjonal sammenheng mens du studerer utenlands hos oss i Nederland, hvor lokale studenter starter sin juridiske grad på bachelornivå.

Ved å melde deg på dette programmet, legger du til internasjonal lov og kriminologi erfaring til transkripsjonen din - et godt snakkepunkt når du intervjuer for lovskolen eller din første jobb. Melde deg på et IES Abroad -kurskurs i juridikk, og tre til fire lov- eller kriminologi-relaterte kurs ved den berømte Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med nederlandske og internasjonale studenter som dine jevnaldrende på oppgaver som case briefs og moot court, får du et verdifullt internasjonalt perspektiv som bare kommer med å studere i utlandet.... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Nederlandsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Ditt klasserom er ikke i en ... [+]

Oversikt

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Ditt klasserom er ikke i en av de gamle kjente bygningene på ditt hjem campus; Det er i et av Europas mest spennende og unike byer-Amsterdam-på et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sine sterke kurstilbud i psykologi og naturvitenskap, finner du engelsklærte kurs ved VU for å søke på din store, fra eksperimentell cellbiologi til historien og filosofien om psykologi. Du kan dykke dypt inn i din store, men du har også mulighet til å utvide dine studier med IES Abroad , som tilbud på nederlandsk språk og kultur, seksualitet og kjønn, studio kunst og kunsthistorie.... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Nederlandsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byen ... [+]

Oversikt

Er du ivrig etter å ta et uavhengig, friskt blikk på verden - og til deg selv? La Amsterdam omdefinere perspektivet ditt. Denne progressive byen er kjent for sin banebrytende bidrag til kunst, næringsliv, politikk og sosialpolitikk, og for dens betydning i Europas og verdens historie.

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byens unike balanse mellom historie og moderne kultur, og lar deg strukturere studiene på den prestisjetunge Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center.

Med et sterkt fokus på internasjonalisme tilbyr UvA et bredt spekter av kurs for deg å melde deg på, blant annet Konflikt og kulturell mangfold, globalisering og internasjonale relasjoner og sosiologi. Du kan også velge fra IES Abroad kurstilbud, i studio kunst, nederlandsk språk, forskning og andre fag.... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for menneskets ånd. ... [+]

Oversikt

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for menneskets ånd.

Påmelding til konservatoriet van Amsterdam, den største og mest varierte konservatoriet i Nederland, integrerer deg fullt ut i en spesialisert institusjon hvor du studerer med andre studenter som er dedikert til musikkstudiet.

Konservatoriet van Amsterdam utnytter Amsterdams etablerte rykte i musikk til å gi enestående undervisning i klassisk og jazzmusikkutvikling, teori og komposisjon. Konservatoriet er dedikert til å opprettholde overordnede standarder for undervisning, utførelse og skape musikk gjennom et svært individuelt studium. Hvis du ønsker å studere på CvA, bør du være en sterk og uavhengig prestasjon, komposisjon eller teori hoved med motivasjon og intensjon om å bli profesjonell musiker, musikklærer eller komponist.... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk,Nederlandsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs ... [+]

Oversikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerte Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med vakre vulkaner og lavastrømmer, en dynamisk blanding av europeisk, asiatisk og Stillehavsinnflytelse, vennlige innbyggere og fantastisk kystutsikt, vil du falle for Aucklands unike sjarm.

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. Universitetet har et vell av muligheter i Māori-studier og har en maraj (Māori hellig bakke) på campus, som tyder på Aucklands mangfold og New Zealands Māori-arv. Auckland blir din klasserom. Besøk Auckland War Memorial Museum for å utforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til isthmusen som Auckland ligger på. Alt du gjør og se er en del av din internasjonale utdanning.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Oppdag den første hånden som trekker den globale filmindustrien til New Zealand og lage din egen korte drama-episode. Strukturert rundt en praktisk produksjonsprosess basert på profesjonell fjernsynsindustri praksis, er dette programmet en praktisk opplevelse designet for å sette deg opp med verktøyene du trenger for å starte din karriere innen film, fjernsyn og digital media. På grunn av den lille størrelsen og intensiviteten til programmet er opptaket svært selektivt.

Studier

IES Utlands oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Derfor samarbeidet vi med University of Auckland.... [-]

New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvorfor Barcelona? Barcelona blir klasserommet ditt. Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i ... [+]

Hvorfor Barcelona?

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Studier

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Våre professorer i verdensklasse og kursalternativer på prestisjetunge lokale universiteter øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigh ... [+]

Oversikt

Få en start på din karriere ved å få internasjonal arbeidserfaring med et semesterstipend i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knutepunktet på den iberiske halvøy. Barcelona er en stor aktør i mange bransjer, inkludert handel, utdanning, teknologi oppstart, underholdning, media og mote. Det er også gode muligheter i internasjonale helseforeninger, ikke-profittorganisasjoner og kunst. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne vakre spanske byen som ligger mellom det lyse blå havet og majestetiske fjell-har å tilby.

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Det er et bredt utvalg av IES Abroad kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer ... [+]

Oversikt

Fest øynene dine på de mange severdighetene i Barcelona! Beundre den fantastiske, modernistiske arkitekturen i Antoni Gaudís Sagrada Familia-kirke, spasere gjennom den lunefullte Park Güell, handle på markeder og gateleverandører av Las Ramblas, besøk de vakre strendene - bør vi fortsette? Du kan oppleve alt her.

Det er et bredt utvalg av IES Abroad kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer for å fokusere på kursinnskrivning. Dette gir også en følelse av fellesskap med dine medstudenter og utfordrer deg til å maksimere din læring.

I tillegg til språkkurset ditt, velger du fra en rekke engelsk- og IES Abroad områdestudier, samt spansk- og engelsklærte lokale universitetskurs for å avslutte semesteret. Alle IES Abroad kurs inkluderer kursrelaterte aktiviteter som hjelper deg med å koble kursarbeid med omgivelsene dine. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar. Barcelona blir klasserommet ditt.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

I dette programmet kan du ta kurs i et bredt spekter av emner, inkludert politikk, regionalisme, internasjonal sikkerhet, internasjonal virksomhet og relasjoner, og mange ... [+]

Hvorfor Barcelona?

Som den mest internasjonale byen i Spania er Barcelona et viktig sted for internasjonale relasjoner, samt internasjonal handel og handel. På grunn av byens blanding av spansk, engelsk, fransk og mer, har den sterke politiske bånd med resten av Europa og utover. Og med sin blanding av kulturer, tilbyr Barcelona den uvanlige muligheten til å se hvordan regionale, nasjonale og internasjonale synder er sammenflettet.

Hva du skal studere

I dette programmet kan du ta kurs i et bredt spekter av emner, inkludert politikk, regionalisme, internasjonal sikkerhet, internasjonal virksomhet og relasjoner, og mange andre. Tenk deg å ta med alt som Barcelona har å tilby, mens du tar spennende kurs, som Kampanjer i Europa: Fra propaganda til politisk markedsføring eller globalisert økonomi... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Mens du er i Barcelona, ​​tar du 15-19 studiepoeng per semester. Vårt mål er å sikre at dine faglige behov blir oppfylt. Du kan lage din egen faglige erfar ... [+]

Mens du er i Barcelona, ​​tar du 15-19 studiepoeng per semester. Vårt mål er å sikre at dine faglige behov blir oppfylt. Du kan lage din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende kurstyper:

Område studier kurs * (kreves, 3 studiepoeng) tilbys på IES Abroad Center på engelsk og spansk i et bredt spekter av fagområder. (Engelsk plasseringer er tilgjengelige. En grunnleggende kunnskap om spansk er nødvendig for noen.) Disse spanske og engelsklærte kursene er tilgjengelige på Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra, og i et bredt spekter av fagområder. ... [-]
Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for store byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studer ... [+]

Oversikt

Spaser gjennom Berlin-gatene og rundt et hjørne, vil du se skyve moderne bygninger som inneholder banebrytende bærekraftig teknologi. Rundt neste hjørne ser du kunstgallerier, kafeer og butikker som har gamle brosteinsteiner. Som en by som er blitt bygget og ombygd i løpet av det siste århundre, forblir Berlin en by med kontraster og innovasjon. Kom og studere utenlands i Berlin, og opplev energien og spenningen i denne fantastiske byen.

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for store byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som arkitektur, kulturell identitet, kjønn og seksuell politikk, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrast ... [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12.000.

Våre Berlin - internasjonale saker

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrasterer fordeler og ulemper ved EUs åpne grenser, strategier for å bekjempe terrorisme, og de utfordringene og fordelene som migrasjonen gir.

Berlin vil også være klasserommet ditt. Tenk deg å studere de europeiske og globale utfordringene som Tyskland står overfor og vandre langs restene av Berlinmuren, en sterk påminnelse om byens turbulente fortid. Eller vandre gjennom det tyrkiske markedet mens du lærer om migrasjon i Tyskland. Kan du prøve å utforske Berlins nabolag, ta den fantastiske arkitekturen og nyte donere og currywurst? Dette er studie i utlandet!... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
14 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende his ... [+]

Oversikt

Minutten du drar av flyet i Berlin, vil du føle deg energisk. Det er et sted for nye ideer, hvor bærekraftig teknologi og moderne design er en livsstil, og kunstgallerier finnes på nesten hvert hjørne. Men ikke glem, denne dynamiske byen er også et senter for moderne europeisk historie - det er ikke like for å gi sitt preg på den politiske, sosiale og kulturelle historien til det 20. århundre. Vi inviterer deg til å studere i Berlin og utforske en av verdens mest pulserende byer. Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende historie.

IES Abroad kurs er undervist på tysk av lokale fakultet, og en rekke akademiske alternativer er tilgjengelig på lokale universiteter. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I ... [+]

Oversikt

Du leser, skriver og snakker spansk godt, så hvorfor ikke ta opplæringen til neste nivå? Bor og studer i Buenos Aires, hvor lokalbefolkningen er åpen og interessert i å snakke spansk med deg og hjelpe deg med å lære seg språk, historie og kulturer.

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I tillegg til avansert språkstudie ved vårt Buenos Aires-senter, velger du fra en rekke IES Abroad områdestudier med fokus på følgende områder:

LitteraturFolk, Politikk

Du kan melde deg på kurs ved lokale universiteter, inkludert Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires og Pontifica Universidad Católica Argentina, hvor du vil oppleve det argentinske utdanningssystemet og få tilgang til lokale studentaktiviteter. Kanskje du vil gjøre noen argentinske venner mens du er på den.... [-]

Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Åpent for studenter på alle språknivåer, Latinamerikanske samfunn ... [+]

Oversikt

Hvis du er klar for et urbane eventyr, er Buenos Aires din by. Med uendelige bydeler og nabolag å utforske, vil du gå seg vill i severdighetene og lydene i Buenos Aires. Tango natten bort når du lærer landets populære dans, delta på en av de mange fotballkampene, og bla gjennom den lokale kunstscenen - alt dette og mer venter deg som en utlandsstudent i Buenos Aires.

Åpent for studenter på alle språknivåer, Latinamerikanske samfunn

Hvis du har språkkompetanse på begynnelses- eller mellomnivå, kan du velge mellom et bredt spekter av engelsklærte IES Abroad kurs på områder som litteratur, historie, antropologi, internasjonal handel og statsvitenskap. Hvis du har avansert spansk språkkunnskaper, har du muligheten til å velge mellom IES Abroad kurs og kurs gjennom den prestisjetunge Pontificia Universidad Católica Argentina. Du kan også ta engelskspråklige IES Abroad kurs.... [-]

Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Hvorfor Sør-Afrika?

Disse kursene vil inkludere komparative perspektiver basert på eksempler fra Sør-Afrika.

Mens du er i Cape Town, tar du 15-17 studiepoeng per semester; Alle kurs er verdt 3 studiepoeng, med mindre annet er angitt.

Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Cape Town gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omsorg. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer og turstier som tar deg til steder utenfor allfarveien - vi handler om våre studenttjenester.

[-]
Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, Universitetet i Cape Town (UCT), som ligge ... [+]

Oversikt

I Cape Town vil hver dag være som en valgfri opplevelse-bok: forestill deg fantastisk utsikt fra toppen av Table Mountain, vandre Lion's Head ved solnedgang, besøke strender - det er enda en strand med pingviner! - og mer.

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, Universitetet i Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. UCT er Sør-Afrikas eldste universitet og har gjennomgått en utrolig forandring siden åpningen, spesielt siden slutten av apartheid, og arbeider for å gjøre høyere utdanning av høy kvalitet tilgjengelig for studenter uavhengig av rase. UCT er offisielt anerkjent for sine styrker i afrikanske studier, biologi, botanikk, næringsliv, miljøvitenskap, historie, matematikk, ingeniørfag, sosiologi og antropologi.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, en av de tre beste universitetene i New Zealand, og i topp 3% av verdens univer ... [+]

Oversikt

Når du ser ut av vinduet ditt i Christchurch, vet du leting venter på vandring, fiske, kajakk eller svømming. Det er bare en typisk dag her. Nyt den eventyrlystne, men likevel avslappede, livsstilen som Christchurch har å tilby.

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, en av de tre beste universitetene i New Zealand, og i topp 3% av verdens universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter. Spredt over 215 hektar med vakkert anlagt hage og hage, ligger universitetets campus kun 15 minutter fra byen.... [-]

New Zealand Christchurch
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, ... [+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, økonomi, næringsliv og internasjonale relasjoner som aldri før. Den sentralt beliggende byen Freiburg, Tyskland, vil være din hjemmebase. Det er her at du skal ta engelsklærte kurs som Global lederskap, statsvitenskap og tysk.

Som en del av programmets nødvendige Integrative Seminar, vil du reise i 22 dager for å få eksponering for EU og utover. Ikke bare vil disse kursrelaterte utfluktene gi deg bedre innblikk i Europas styrker og utfordringer, men de vil også gi deg den erfaringen du trenger for å bygge ditt resumé og forberede deg på en internasjonal karriere. Når du besøker hvert nytt land, utvikler du en forståelse av EU, dens historie og dens institusjoner.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt entreprenørskap ... [+]

Oversikt

Det er grunnen til at Dublin nå fungerer som det europeiske hovedkontoret for selskaper som Google, Facebook og Twitter. I det siste tiåret har Irlands proffesjonsmiljø vært en inkubator for oppstart, særlig innen teknologi, og dets rykte som Europas viktigste teknologihavn er veletablert.

Vårt entreprenørskap

Dublin er Europas teknologiske knutepunkt for verdens mest innovative bedrifter med 8 av de 10 globale informasjons-, kommunikasjons- og teknologibedrifterne her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er godt etablert, og i de siste årene har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp satt opp en base i Dublin.

Tenk på Dublin som klasserommet ditt. Her kan du fremme dine egne grunnleggende ferdigheter som trengs for å utvikle nye virksomheter gjennom våre Entrepreneurship and Globalization, Technology Ventures og Digital Marketing and Communication kurs. Vårt entreprenørskap... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere ... [+]

Oversikt

Dublin er en global leder innen kunst og entreprenørskap. Det er også et stort medie- og forlagsenter med gode muligheter for næringsliv, økonomi, kommunikasjon, sosial oppsøking og mer. Denne hovedstadenes bredde av voksende næringer gjør et semesteropphold i Dublin den perfekte opplevelsen for en rekke interesser.

Ta en flott tur, lån fra Dublinbikes, eller bruk DART-linjen til å pendle til internship. Til lunsj kan du nyte en tradisjonell corned beef sandwich eller irsk stuing.

Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne fantastiske byen har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Dublin garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- ... [+]

Oversikt

Rik i kultur og stolthet, er moderne Dublin en levende by med mer enn halvparten av befolkningen under 25 år. Denne fargerike, kosmopolitiske byen er hjemsted for en verdensklasse kunstscene og er kjent for sin litteratur og berømte forfattere, slik som som George Bernard Shaw, Oscar Wilde og Samuel Beckett.

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurs knyttes til Irlands rike kunstneriske historie, og du kan også velge å delta i en internship eller tjenesteopplæringsplassering som utfyller klasserommet ditt.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Utforsk byens kjente landemerker som River Liffey, St. Stephen's Green, Dublin Castle og Garden of Remembrance. Alt du gjør er en del av din lærerfaring som hjelper deg med å fullføre bildet av hva Irland har vært gjennom - og hvor det går.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt uttak, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske stemmen din og finpusse håndverket. Fra ko ... [+]

Oversikt

De berømte linjene WB Yeats, etableringen av James Joyces "universelle by" i Ulysses, scenen på Abbey Theatre, har blogger fra The Irish Times-forfattere i Irland brukt ord og bilder til å inspirere, informere, overtale og underholde deres lesere i århundrer. Da de flyttet inn i den digitale tidsalderen, nådde forfattere større og mer mangfoldige publikum gjennom plattformer som ikke eksisterte for et tiår siden.

Gjennom studiet av samtidige irske forfattere, så vel som tidligere, er vår Writer's Program designet for å inspirere og utfordre forfattere til å heve sine ferdigheter til neste nivå.

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt uttak, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske stemmen din og finpusse håndverket. Fra kortfattet skriving og grafisk roman til digital kommunikasjon og skriving på skjermen, dekker våre kurs et bredt utvalg av stiler og sjangere. Velg mellom en rekke skriftlig relaterte kurs, irsk studiekurs, eller en internship eller service læringsplassering for å lage ditt 15-kreditt-program.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av ... [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år). Dublin belønner den uavhengige ånden med en variert kultur og et bredt spekter av pedagogiske muligheter.

Dublin City University (DCU) tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript som er plassert i sitt eget klimakontrollerte arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Actin ... [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting spesialiserer seg på vinterhagen. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript, som er plassert i sitt eget klimastyrte arkiv på universitetets gamle bibliotek. Velkommen til å studere i utlandet!... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Trinity College Dublin tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs og appeller først og fremst til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny ak ... [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å registrere deg direkte på Trinity College Dublin (TCD), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

Trinity College Dublin tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs og appeller først og fremst til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript som er plassert i sitt eget klimakontrollerte arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Universitetshøgskolen Dublin (UCD) ble grunnlagt i 1854 og har mer enn 160 års tradisjon. Blant alumni er revolusjonære som deltok i kampen for irsk uavhengighet, den ber ... [+]

Hvorfor Dublin?

Universitetshøgskolen Dublin (UCD) ble grunnlagt i 1854 og har mer enn 160 års tradisjon. Blant alumni er revolusjonære som deltok i kampen for irsk uavhengighet, den berømte romanforfatteren James Joyce, og mange irske presidenter og Taoiseach (statsministre).

I dag er UCD Irlands største universitet. Kjent for sin topprangerte forretningsskole, deres bemerkelsesverdige humaniora, og deres lederskap innen vitenskap og teknologiinnovasjon, er det noe for alle på UCD.

Den UCD campus i Belfield ligger i den sørlige forstedene i Dublin, bare femten minutter fra kysten og tretti minutter til den vakre Dublin / Wicklow Mountains. Campusen strekker seg over 300 hektar og inkluderer toppmoderne fasiliteter, museer og skogsturer rundt campusvannene. Delta i klasser sammen med irske studenter og dra nytte av hele byen Dublin har å tilby unge voksne da mer enn halvparten av byen er under 25 år.... [-]

Irland Dublin
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette er din mulighet til å leve og lære sammen med studenter fra Frankrike og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderne ... [+]

Oversikt

Nice ligger beleilig mellom Cannes og Monaco, og er kjent for sin fantastiske havnefront og idylliske livsstil på den franske rivieraen. Men visste du at Nice også ligger nær Sophia Antipolis, Europas velkjente vitenskapspark, som huser mer enn 1300 internasjonale selskaper innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi, bioteknologi og forskning? Denne parken er også kjent som den franske Silicon Valley.

Dette er din mulighet til å leve og lære sammen med studenter fra Frankrike og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderne business campus ligger i hjertet av Sophia Antipolis, hvor du direkte registrerer deg på kursene dine. SKEMA, som har AACSB og EQUIS akkreditering, er konsekvent rangert som en av de beste europeiske handelshøyskolene av Financial Times årlige rangering.... [-]

Frankrike Hyggelig
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøstudier, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald-dale ... [+]

Oversikt

Miljøbevegelsen tok ro i Freiburg for lenge siden - og nå er det en livsstil. Kjent for å ta ledelsen i utviklingen av miljøvennlige teknologier og arkitektur, tiltrekker Freiburg også forskere og miljøorganisasjoner fra hele verden. Kom og studer Freiburgs mange unike bidrag til denne viktige bevegelsen.

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøstudier, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald-dalen.

Freiburg og de omkringliggende områdene vil være i klasserommet ditt. Tenk deg å reise til Rhinen for å ta prøver og observere lokal økologi, eller skogene i de sveitsiske alper for å videreføre diskusjonene dine om skogsforvaltning og turisme. Når det er mulig, tar kursene deg utenfor klasserommet for å gi deg praktisk erfaring og å dra nytte av alt som din studie i utlandet har å tilby.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Ideell for studenter interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES Abroad og universitets kurs undervist på tysk a ... [+]

Oversikt

Freiburg ligger ved foten av Schwarzwald, den typiske sørtyske byen med sine svingete gater og historisk arkitektur. Det er også hjemsted for Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent vurdert til en av de beste universitetene i Tyskland. Vi inviterer deg til å studere utenlands i Freiburg og å fordyre deg i studentliv og tysk språk i denne pulserende universitetsbyen.

Ideell for studenter interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES Abroad og universitets kurs undervist på tysk av utmerkede lokale fakultet. Du kan også delta i et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Det er en grunn til at mange av verdens mest berømte forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyes ... [+]

Oversikt

Det er en grunn til at mange av verdens mest berømte forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi. Dette direkte innmeldingsprogrammet er organisert gjennom Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS), en ekstern campus av Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på øya San Cristóbal. Før du går til Galápagos, starter programmet med en måned i Quito, hvor du deltar i en orientering, et kurs på USFQ Cumbayá campus og kursrelaterte utflukter. De resterende månedene blir brukt på San Cristóbal i Galápagosøyene. Ytterligere kursrelaterte utflukter gir deg mulighet til å tilbringe tid på andre steder, basert på din kursinnmelding. Velg mellom kurs i tre spor:... [-]

Ecuador Puerto Ayora
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Det er ikke noe sted i verden som Galápagos-øyene. Ligger 600 miles utenfor kysten av Ecuador, er disse 3,5 millioner år gamle øyene hjem til noen av de sjeldneste artene ... [+]

Hvorfor Galápagosøyene?

Det er ikke noe sted i verden som Galápagos-øyene. Ligger 600 miles utenfor kysten av Ecuador, er disse 3,5 millioner år gamle øyene hjem til noen av de sjeldneste artene på planeten, og er der Charles Darwin først formulerte sin teori for naturlig utvalg. Å studere i utlandet her med oss ​​lar deg oppdage den utrolige skjønnheten og biologiske mangfoldet av Galápagos-øyene som har fanget berømte forskere og verdensreisende i flere tiår.

Hva skal du studere?

Denne tre ukers januarperioden er perfekt for studenter interessert i marinøkologi og miljøstudier. Du vil studere ved Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) på øya San Cristóbal. Denne fjerntliggende campus i Universidad San Francisco de Quito ble etablert for videre satsing på bevaring og bærekraftig utvikling på Galápagosøyene.... [-]

Ecuador Puerto Baquerizo Moreno
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår læreplan tar full nytte av Andalusia og hele Sør-Spania har å tilby. Programmet tilbyr to unike programalternativer som er designet for å forbedre spansk ferdighet: I ... [+]

Oversikt

Mange reisende som besøker Granada insisterer på at det er må-se byen i hele Spania. Granada er med en av de klareste vinduene i Spanias unike historiske symbiose av islam, kristendom og jødedom, en ungdommelig by med et levende studentliv som vil gjøre møtet nye venner enda enklere. Granada venter!

Vår læreplan tar full nytte av Andalusia og hele Sør-Spania har å tilby. Programmet tilbyr to unike programalternativer som er designet for å forbedre spansk ferdighet: Intermediate Spanish Program og Advanced Spanish Program.

Studenter plassert i Intermediate Program ta IES Abroad kurs i både engelsk og spansk. Avanserte programkursene utføres helt på spansk, inkludert studier ved Universidad de Granada. Begge alternativene introduserer deg til Spanias mauriske arv og jødiske fortid, og dens fortsatte lenker til Nord-Afrika gjennom islamske og moderne nordafrikanske studier. Avanserte studenter kan også oppleve arabiske språkkurs på alle nivåer, ved Universidad de Granada. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]

Spania Granada
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren ... [+]

Hvorfor Hong Kong?

Intern i en unik, travle storby som ligger på Pearl River Delta. Hong Kong er en blanding av de naturlige høye tinder, havner og øyer og arkitektonisk. Som en tidligere britisk koloni og nå en spesiell administrativ region i Kina, er Hong Kong også en sammensmelting av kulturer, språk og mat.

Din praktik

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren din i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i opptil 40 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Hong Kong.... [-]

Hongkong Hong Kong
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere ... [+]

Oversikt

London er verdens ledende by for internasjonal økonomi og en stor drivkraft for verdensøkonomien. Ikke glem at det også er en stor aktør innen kunst, næringsliv og markedsføring, utdanning, media og kommunikasjon, politikk og ikke-for-profit organisasjoner, og gjør en semesterplass i London til en ideell mulighet. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar med alt som London har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i London garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i 32-40 timer i uken.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Et urbane eventyr venter på deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske bye ... [+]

Oversikt

Et urbane eventyr venter på deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske by-tanke Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - og alt det har å tilby.

Målet med vårt 40-årige program er å hjelpe deg med å utforske moderne London, både fysisk og kulturelt. Få en dypere kunnskap om britisk kultur, inkludert den sentrale betydningen av historie til britene. Utforsk Storbritannias globale innflytelse på vestlig kultur, inkludert kunst, litteratur og økonomiske og politiske systemer.

Velg blant mer enn 40 IES Abroad -faglige kurs undervist av lokale ekspertfakultet på vårt senter, samt et kurs på et av våre prestisjefylte lokale partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjon ... [+]

Oversikt

William Shakespeare sa det best da han skrev: "Alt i verden er et stadium" - hvor er det bedre å studere teater enn Shakespeare hjem og så mange andre strålende dramatister og utøvere?

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjonelle strukturer som påvirker teater i Storbritannia, med vekt på London. Du undersøker også nøkkeltekster og forestillinger innen relevant historisk og kulturell sammenheng og dykker inn i teaterkritikk, mottaksteori, dramaturgi og sceneprofil.

London blir klasserommet ditt. Tenk på alle forestillingene du vil se - minst ni med IES Abroad alene - som du opplever forestillinger på små frie teaterlokaler og bedrifter, samt større forestillinger for å lære førstehånds om teaterindustrien i London. Utvid artikkelen din ved å ta et kreativt verksted i playwriting. Intern som teaterassistent på et lokalt sted for å få et innblikk i Londons teaterscene. London og alt det har å tilby, vil være en del av din lærerfaring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på City, University of London. ... [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på City, University of London.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisj ... [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisjefylte institusjoner å velge mellom, finner du en partnerskole og et program som passer dine behov.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. ... [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet. London blir klasserommet ditt. Innblanding i lokalsamfunnet eller en studentklubb beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon. W... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Lev og lær som en lokal student denne sommeren i London når du registrerer deg og tar kurs på verdensberømte University College London (UCL). Fra samfunnsvitenskap til helse, vitenskap og mer, er det noe for alle på UCL.

Studier

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk u ... [+]

Oversikt

Som ledende senter for industri, handel og teknologiforskning i Spania, er Madrid en ideell by for å studere ingeniørfag, arkitektur og vitenskap og deres applikasjoner i den profesjonelle verden.

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Spesialiser dine studier med en rekke tekniske kurs, fra luftfart til mekanisk. Generelle arkitekturkurs - inkludert introduksjon til arkitektur, utkast og designkurs - gir deg unike innsikt i ditt felt. Vitenskapskurs gir deg muligheten til å studere farmasøytisk vitenskap og matvitenskap, med kurs i biologi og kjemi. Bland disipliner eller fokus på et enkelt felt for mer konsentrerte studier.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt program er designet for studenter som ønsker å oppleve Spanias vitalitet og det store urbane universitetsmiljøet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et av lan ... [+]

Oversikt

Det blir ikke vanskelig å bli forelsket i Madrid. Denne hovedstaden ligger i hjertet av Spania, og er spesielt unik fordi den har et urbane tempo og er kjent for sin rike kunstneriske, politiske og forretningskultur.

Vårt program er designet for studenter som ønsker å oppleve Spanias vitalitet og det store urbane universitetsmiljøet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et av landets mest fremtredende universiteter der vårt senter ligger.

Dette programmet streber etter å fordyre deg i Madrileños kultur gjennom sine akademiske muligheter, utvide aktiviteter med universitetsstudenter og boligvalg. I tillegg til et nødvendig spanskkurs har du muligheten til å ta et bredt utvalg av IES Abroad kurs, samt lokale universitetskurs. Du kan også ta en prep kurs for Diploma de español como lengua extranjera (DELE), som fører til et sertifikat. Denne prisen vil være en fordel for ditt resumé og kan tjene uten ekstra kostnad. Flere utflukter tar deg utover byens grenser til steder av historisk og moderne interesse. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Diversifiser dine modstudier med et valgfag fra vårt Italia Today Program. Kursene inkluderer historie, statsvitenskap, litteratur, musikk og mye mer. ... [+]

Hvorfor Milan?

Mote er i luften i Milano. Som en av de "store fire" motehoffene (sammen med London, New York og Paris), er Milan hjemsted for mange avanserte motehus som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu og mange andre; og nesten alle de "store navnene" er representert. Forbered deg på å bli inspirert av Milanese standarder for eleganse og besettelse med stil - fra rullebanen til gaten.

Vår Fashion Design & Merchandising Program tilbyr en holistisk mote opplevelse. Møt kildene til globale trender innen forretning, design, skreddersy, tekstiler og materialer, modellering og markedsføring. Lær om virksomheten til mote fra lokale eksperter og professorer fra de beste universitetene i Milano. Bli med på Milanese design og skreddersy scenen gjennom praktiske kurs på profesjonelle mote institutter tilbyr praktiske leksjoner i klær og tilbehør skapelse.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
3 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår Business Studies Programmet lar deg ta kurs i Business, Finance, Marketing, økonomi og ledelse undervist av fakultetet fra den lokale Università Commerciale Luigi Boc ... [+]

Oversikt

Kjent som Italias hovedstad, Milan er stedet å studere i utlandet for Bedriftsledere. Hjem til Italias børs, Borsa Italiana, og kjente globale selskaper som Giorgio Armani, Bugatti og Pirelli, Milan tilbyr en dynamisk internasjonal forretningsmiljø.

Vi tilbyr enestående kurs som utforsker verden av virksomheten, samt et bredt spekter av kurs med fokus på moderne problemstillinger i Italia. Alle IES Abroad områdestudier kurs er undervist av eksperter på sine felt, og er utført på engelsk. Vi tilbyr også en gjestelesningsserie og en omfattende liste med kursrelaterte utflukter som hjelper deg med å lære mer om den italienske forretningskulturen. Rundt ut studiet i utlandet utdanning med et påkrevet italiensk språkkurs som er skreddersydd til ditt ferdighetsnivå.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Tenk deg å ha et internship i Milano ... [+]

Oversikt

Tenk deg å ha en praktikplass i Milano - hjem til Borsa Italiana (børs) og Milan Fashion Week, og design og forretningskapital i Italia. Her kan du tilbringe semesteret honing håndverket på en atelier eller i PR for et internasjonalt motehus, for ikke å nevne praktikmuligheter i e-handel, luksusfirmaer og musikk.

Med fem store togstasjoner og høyhastighetsforbindelser til andre italienske byer føler du at du er midt i alt. For din daglige pendling til din internship, bruk Milan Metro, byens trikk, eller Il Passante, den underjordiske jernbanen.

Mens du utforsker byen, sørg for å gjøre en tur til Milanos andre spesialitet - mat! På lunsjpause, nyt en plate med risotto alla milanese, og hvis det er rundt vinterferien, følg det med et stykke panettone - mangia! Fordelene ved en interning i utlandet er mange. Et internasjonalt internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og ... [+]

Oversikt

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og finansaktiviteter og mote. Absorber alt som Milano har å tilby gjennom IES Abroad Milanos brede utvalg av kurs, praksisplasser og kulturelle aktiviteter.

Uansett hvilket nivå av italiensk du snakker inviterer vi deg til å studere her og oppleve Milanas rike kultur. Du vil bli plassert i et italiensk språkkurs i IES Abroad som er designet for deg basert på ditt språknivå.

Vårt Italia Today Program tilbyr også kurs i liberal arts og samfunnsvitenskap, som alle adresserer aspekter av det moderne italienske samfunnet. Kurs er undervist av høyt kvalifiserte eksperter på sine fagområder. Du har også mulighet til å ta kurs på et av seks lokale universiteter. To partner institusjonskurs er inkludert i kostnaden av Italia Today Program.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Fra gamle Ambrosian chants til banebrytende multi-media installasjoner, har Italia alltid vært i forkant med musikalsk innovasjon. Som musikkstudent i Milano har du mulig ... [+]

Oversikt

Italia har alltid vært i forkant med alt = "musikalsk innovasjon. Som en alt =" musikkstudent i Milano har du muligheten til å jobbe med verdensklasse alt = " musikere, nyte den lokale alt = "musikkscenen, utføre på en rekke spillesteder, og delta på et bredt spekter av forestillinger.

Enten du er flytende på italiensk eller du bare kan si ciao, er du velkommen med åpne armer av IES Abroad Milan Center-staben. På senteret er det et bredt spekter av muligheter for instrumentalister, vokalister, komponister og performance majors, og partnerskap med Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Chamber Orchestra (kun våren) og La Verdi Symfonisk kor og orkester.... [-]

Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Designet for studenter interessert i næringsliv, økonomi, sosiologi og statsvitenskap, tilbyr dette multi-sted tverrfaglige programmet et unikt komparativt perspektiv på ... [+]

Oversikt

Designet for studenter interessert i næringsliv, økonomi, sosiologi og statsvitenskap, tilbyr dette multi-sted tverrfaglige programmet et unikt komparativt perspektiv på to av de mest bemerkelsesverdige vekstøkonomiene i Sør-Amerika: Santiago, Chile og Buenos Aires, Argentina.

Programmet begynner med orientering i Buenos Aires, hvor første halvdel av programmet holdes, etterfulgt av en ukes lang, kursrelatert tur til Peru, og andre halvdel av programmet i Santiago.

Lær om det akselererte tempoet i globalisering og økonomisk vekst i disse markedene, mens du opplever to svært forskjellige kulturer, komplett med egne distinkte institusjoner, lover og forretningspraksis og kulturer. Begge fungerer som modeller for både fallgruvene og mulighetene som omgir økonomier i overgang på verdensmarkedet.... [-]

Argentina Buenos Aires Chile Santiago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Fordyp deg i japansk kultur gjennom heltidsopptak på Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University. Som et fremstående privat universitet tilbyr Nanzan Universi ... [+]

Oversikt

Tradisjon møter modernitet i den blomstrende japanske byen Nagoya. Uteløse kulturelle tradisjoner begynte i Nagoya og har blitt sendt ned gjennom generasjoner - byen er referert til som Geidokoro, et senter for kunst og kultur. Ikke gå glipp av ritualer og festivaler som foregår i templer og helligdommer i hele Nagoya-området.

Sammen med sine kulturelle tradisjoner, er Nagoya en viktig havn og industri sentrum. Store internasjonale bedrifter har en tilstedeværelse i Nagoya, inkludert Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing og Mitsubishi Heavy Industries.

Fordyp deg i japansk kultur gjennom heltidsopptak på Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University. Som et fremstående privat universitet tilbyr Nanzan University gode læringsmuligheter. I tillegg til en obligatorisk intensiv japansk språkkurs, vil du velge mellom en rekke CJS engelsklærte kurstilbud i Business, Humaniora og samfunnsvitenskap, og nyt praktisk opplæring i japansk kunst, som ikebana, shodo, hanga, og sumie. Studenter med svært avanserte språkkunnskaper oppfordres til å melde seg på seminarer undervist på japansk med lokale studenter.... [-]

Japan Nagoya
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår franske språkdypning ... [+]

Oversikt

Vår franske språkdypning

Dette programmet har et nært forhold til Université de Nantes, så du vil få mange muligheter til å melde deg på lokale universitetsbaner. IES Abroad kurs er undervist på fransk av innfødt fransk fakultet, hvorav mange er professorer ved Université de Nantes. Du har også tilgang til universitetsbiblioteker, datalabber, kafeteriaer og idrettsanlegg, og du er velkommen til å bli med i studentsklubber og andre sosiale og sportsorganisasjoner. Du kan også melde deg på et kunstkurs ved Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA), eller studere Business and Communications på AASCB- og EQUIS-akkreditert Audencia Business School.

Nantes er klasserommet ditt. Besøk La Beaujoire stadion for å se fotballspill eller Ile de Versailles til folk se og utforske. Tour museet og hjemmet til Nantes egen science fiction forfatter, Jules Verne. Ta en spasertur rundt i byen eller i nærheten av elva Erdre og Loire og utforske hva som gjør Nantes til en modell "grønn" by i Frankrike. Øv franskene dine mens du bestiller crêpes i regionen der de ble laget først. Du kan også registrere deg for en lærerplass, som inkluderer tid brukt på plassering i tillegg til et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]

Frankrike Nantes
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Nyt alt som Côte d'Azur har å tilby mens du studerer emner som er relevante for Middelhavskysten, som bærekraft og innvandring, forbedre dine språkkunnskaper (ingen erfar ... [+]

Oversikt

Ligger på kanten av Middelhavet på den glamorøse franske rivieraen, alt = "Nice vinker med det milde klimaet og klare himmelen. Uansett om du spaserer i de smale gatene i gamlebyen eller ser ned fra Colline du Chateau (Castle Hill) ved det feiende panoramaet av denne fantastiske byen, alt = "Nice vil fortrylle deg. Nyt alt som Côte d'Azur har å tilby mens du studerer emner som er relevante for Middelhavskysten, som bærekraft og innvandring, forbedre dine språkkunnskaper (ingen erfaring er nødvendig) og lære om forretninger med andre internasjonale studenter.

Du vil ta dine språk- og områdestudier på IES Abroad Center og har mulighet til å ta 6 studiepoeng på SKEMA, som ligger i Sophia Antipolis, og ble kåret til en av de beste europeiske handelshøgskolene av Financial Times.... [-]

Frankrike Hyggelig
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt program gir deg muligheten til å direkte registrere deg på St. Catherine's College, en av de 38 selvstyrende høyskolene som sammen utgjør University of Oxford. I ... [+]

Oversikt

Tenk deg at du sitter i klassen, lytter til professorens foredrag om Shakespeare's plays eller Winston Churchills politikk. Men du er ikke hjemme hos universitetet ditt - du lærer i England, hvor disse kjente figurene bodde. Dette er din sjanse til å studere ved et av verdens mest anerkjente universiteter: Oxford University.

Vårt program gir deg muligheten til å direkte registrere deg på St. Catherine's College, en av de 38 selvstyrende høyskolene som sammen utgjør University of Oxford. I 2013 rangert Oxford University som det fjerde beste universitetet i verden, ifølge Times Higher Education.

Nyt å studere på et av verdens eldste universiteter. Undervisningen eksisterte her i noen form allerede i 1096. I dag har Oxford en total studentpopulasjon på over 21000, med over 140 nasjonaliteter representert i studentkroppen, og er en kjent sted for læring og tradisjon. Studentlegemet ved Oxford University er mangfoldig, samt professorene. Om lag 40% av universitetets akademiske ansatte er borgere fra andre land enn Storbritannia.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Nyt alt som Paris har å tilby mens du studerer forretnings- og internasjonale forhold i City of Light. Du kan også registrere deg for et internship, som inkluderer tid br ... [+]

Oversikt

Når de fleste tenker på Paris, tenker de på ikoniske severdigheter, som Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen. Disse områdene er emblem av Frankrikes historie, men i dag er Paris en av de viktigste forretnings-, finans- og politiske sentrene i verden. Den har en av de høyeste BNPene i enhver by og er hjemsted for Fortune Global 500 selskaper som spesialiserer seg på forsikring, bank og energi. Som et viktig sted i EU, er Paris også hjem for internasjonale byråer som det europeiske instituttet for sikkerhetsstudier, OECD og UNESCO.

Nyt alt som Paris har å tilby mens du studerer forretnings- og internasjonale forhold i City of Light. Du kan også registrere deg for et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet kombinerer en streng studie av det franske språket på avansert nivå med et bredt spekter av klasser undervist på fransk av oppnådd fakultet. Du kan også ... [+]

Oversikt

Med sine store boulevards, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie, og den enkle joie de vivre, alt = "Paris er en by som vil forandre deg for alltid. Alt =" Paris i dag er en mangesidig og multikulturell storby som tilbyr døråpning til kulturen i verden. Den stammer fra befolkninger fra tidligere franske kolonier som Senegal og Marokko, med asiatiske og europeiske innvandrere, og med forretningsfolk og forskere fra hele verden.

Dette programmet kombinerer streng studie av det franske språket på avansert nivå med et bredt spekter av klasser undervist på fransk av oppnådd fakultet. Du kan også oppleve hvordan livet er for franske studenter ved å ta en eller flere kurs på et lokalt universitet - vi har fem muligheter du kan velge mellom. Gratis veiledning er tilgjengelig hvis du trenger hjelp med overgangen til høyere utdanning i Frankrike.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Fra bolig til kulturelle arrangementer, er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.

Studier

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer.

Du tar 15-19 studiepoeng per semester. Alle kurs er undervist på fransk.

Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter:

IES Abroad Fransk språkkurs (kreves, 4 studiepoeng) Fransklærte kunstkurs på partneruniversiteter (valgfritt, studiepoeng varierer) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais danseskole, Studio Vermès (fotografi) ... [-]
Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IE ... [+]

Oversikt

Med en befolkning på nesten 1,6 millioner mennesker, er Quito en levende og moderne by som er kjent for sin vakre koloniale spanske arkitektur. Det er også hovedstaden i Ecuador, en av de mest biologisk varierte landene i verden. Kom til Quito og fordyp deg i det lokale språket og kulturen når du fokuserer på studier på Ecuadors økologiske og etniske mangfold og utfordringene i utviklingen.

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IES Abroad . Du velger resten av kursene dine fra valgmuligheter på IES Abroad og et av de mest avanserte universitetene i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Du kan også registrere deg for en tjenesteopplæringsplassering i løpet av din tid i Quito, som vil hjelpe deg med å forstå byens sosiale problemer førstehånds.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Mens du er i Quito, registrer deg direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og ta de fleste av kursene dine ved Universitetet sammen med lokale studenter. Ford ... [+]

Oversikt

Quito er perfekt for den eventyrlystne sjelen. Med sine omkringliggende fjell er du alltid bare en klatre unna en fantastisk utsikt over dalen og fra et fugleperspektiv av den spanske koloniale arkitekturen som gjør byen berømt. Plus, Quito er en flott base for turer til regnskog og marine habitater som gjør Ecuador kjent over hele verden. Vi inviterer deg til Ecuador for å forbedre spansken din mens du nyter alt dette fantastiske landet har å tilby.

Mens du er i Quito, registrer deg direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og ta de fleste av kursene dine ved Universitetet sammen med lokale studenter. Fordi USFQ tilbyr nesten 1500 kurs hvert semester i et bredt spekter av fagområder, kan studenter med nesten hvilken som helst akademisk interesse finne spennende og utfordrende innskrivningsmuligheter.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dykk inn i den fascinerende kulturen i denne nordafrikanske nasjonen mens du lærer moderne standard arabisk med kurs i begynnelse, mellomliggende og avanserte nivåer. Lær ... [+]

Oversikt

Når du går langs Rabatbulevarden, er det vanskelig å ikke fortrylles av mysteriet og tradisjonen i denne tidløse byen. Rabat er et ideelt sted å lære om språk, kulturer og religioner i Nord-Afrika og Midtøsten, fra de travle souqene (friluftsmarkeder) og energisk atmosfæren til byen til roen til de omkringliggende fjellene og havet.

Dykk inn i den fascinerende kulturen i denne nordafrikanske nasjonen mens du lærer moderne standard arabisk med kurs i begynnelse, mellomliggende og avanserte nivåer. Lær kollokvial marokkansk arabisk å kommunisere med marokkanere, og hvis du allerede har tatt avansert fransk, kan du ta fransklærte områdestudier på IES Abroad Centre eller hos vår partnerinstitusjon Université Mohammed V. Vår læreplan fokuserer på Nordafrikansk, Midtøsten Østlige og islamske studier, og IES Abroad kursene introduserer deg til de mange innflytelsesrike kreftene som formidler Marokkos historie og kultur.... [-]

Marokko Rabat
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk,Arabisk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Designet for å ta deg inne i italiensk kino, gjør Film- og medievitenskapsprogrammet Roma til et sett av studiet i utlandet. Det er her du vil koble din lidenskap til din ... [+]

Hvorfor Roma?

IES Abroad Italiensk språkkurs på ditt ferdighetsnivå (kreves, 4 eller 8 studiepoeng) Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Tjenestelæring / sosial handlingsplassering og seminar (valgfritt, 3 studiepoeng) Praktik eller sosial handlingsplassering og tilhørende seminar (3 studiepoeng hver, valgfritt) [-]
Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere ... [+]

Oversikt

Lev og intern i Roma - hovedstaden og største byen i Italia. Bygget på nesten 3000 års historie, er Roma hjem for nesten 3 millioner innbyggere. I tillegg til den verdensberømte kunst, arkitektur, mat og mote, finner du en travel finans, oppstart og teknologi.

Pendle til internship i Roma via Metropolitana (jernbane), buss, trikk, eller til fots for en pittoresk spasertur. Til lunsj stopper du inn i en tavola calda for å nyte et friskt, varmt måltid og kaffe, etterfulgt av en skål med gelato på turen tilbake til arbeid.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Roma garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 25 timer i uken.... [-]

Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. ... [+]

Hvorfor Roma?

Når du tenker på kunst eller mote, tenker du på Roma og Italia. Fra de massive fremskrittene som ble oppnådd av det romerske riket i kunst og arkitektur, gjennom verkene fra den italienske renessansen av det 15. århundre (tenk Michelangelo og Raphael) til i dag - med slående moderne arkitektur av Renzo Piano og fremtidsrettede moter av Fendi, Gattinoni , Brioni og de andre husene som er basert her - Roma har veldig bokstavelig talt tusenvis av kunstneriske og arkitektoniske skatter, triumfer og trender for å studere.

Hva du skal studere

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. Du har også en gang i livet muligheten til å ta mote-relaterte kurs (inkludert design og styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kjente Fashion Academies i Roma, eller ta kunst klasser i Roma University of Fine Arts (RUFA).... [-]

Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Enten du tar alle dine områdestudier i et tema eller blander og kombinerer kurs fra flere, vil Roma være klasserommet ditt. Kan du forestille deg at steder som Vatikanet, ... [+]

Oversikt

Utforsk italiensk språk, historie og kultur når du studerer i utlandet i Roma. Tilpass din erfaring ved å velge kurs fra våre seks faglige temaer:

Kunst historieBarnehageutdanningFilmstudierHistorieInternasjonale relasjonersosiologi

Enten du tar alle dine områdestudier i et tema eller blander og kombinerer kurs fra flere, vil Roma være klasserommet ditt. Kan du forestille deg at steder som Vatikanet, Pantheon, Forum eller Colosseum er en del av utdanningen din? Våre kurs er erfaringsmessige, og vi organiserer mer enn 150 kursrelaterte utflukter hvert semester til historiske, kunstneriske og kulturelle steder som utnytter byens mange muligheter.

Uansett ditt nåværende nivå av italiensk språkferdighet, er dette programmet for deg som du melde deg på et nødvendig språkkurs på ditt nivå. Hvis du har fire eller flere semestre i italiensk språk, kan du registrere deg i vårt avanserte italienske studiestudium, som er designet for å være en full nedsenking erfaring, inkludert italiensk-lærte kurs, en italiensk-eneste språkloven og mer.... [-]

Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Mens du studerer i utlandet i Roma, tar du kurs på barneutvikling, korskulturpsykologi, det italienske utdanningssystemet og mer. ... [+]

Hvorfor Roma?

Når det gjelder å studere utdanning i Italia, er det ikke noe sted som Roma. Fra Montessori-skolene til Italias inkluderende utdanningsmodell har Roma vært fødestedet for ulike revolusjonære utdannelsespraksis. Lær om historien om skolegang i Italia på vår barnehageutdanningsprogram, og få praktisk erfaring i lokale klasserom som gir deg et innblikk i globale temaer som påvirker utdanningsverdenen i dag.

[-]
Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs. ... [+]

Hvorfor Roma?

Utforsk mote design og produksjon i en av verdens beste mote byer i sommer - Roma! Gjennom kurs og praktisk erfaring, vil du utforske både de teoretiske og praktiske aspektene av moderne italiensk moteproduksjon. Felturer til lokale museer, utstillinger og andre interessepunkter gir sammenheng for det du lærer i klasserommet.

Hva du skal studere

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs.

Du vil melde deg på både mote og design kurs, og deretter har du mulighet til å ta et ekstra kurs i Art History på IES Abroad Center. Kurset vil hjelpe deg med å oppdage mesterverk i byen, og også analysere hvordan selv i kunst og arkitektur, stil og design dypt karakteriserer ulike historiske perioder.... [-]

Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Med tusenvis av år med veldokumentert historie, inkludert utallige skrifter, fantastiske arkeologiske steder, monumenter, skulpturer og andre gjenstander, er det ingen bedre by å studere historie og klassikere enn Roma.

I dag, på toppen av hele historien, er Roma en blomstrende europeisk hovedstad, med viktige roller i internasjonal politikk og næringsliv.

[-]
Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) [-]
Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Et bredt spekter av andre disipliner tilbys gjennom våre andre programmer i Roma, så du kan også komplettere studiet av sosiologi og religion med kurs i italiensk språk, kunsthistorie, historie, klassikere og mer.

akademikere [-]
Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvorfor Salamanca? Når du studerer menneskets sinn og atferd, hvilken bedre måte å lære mer om deg selv og andre enn å leve og lære utenlands i Salamanca? Vårt Psykologi ... [+]

Hvorfor Salamanca?

Når du studerer menneskets sinn og atferd, hvilken bedre måte å lære mer om deg selv og andre enn å leve og lære utenlands i Salamanca?

Vårt Psykologi Program er utviklet for psykologi majorer eller mindreårige, og er et samarbeid mellom IES Abroad og Universidad Pontificia de Salamanca, et prestisjetunge universitet kjent for sin psykologi. Kursene vil bli tatt på IES Abroad Salamanca Centre og Universidad Pontificia de Salamanca, og vil bli undervist på engelsk. Du vil kunne utøve dine spanske ferdigheter med et obligatorisk språkkurs i Salamanca.

Salamanca og utover vil være i klasserommet ditt. Programmet tilbyr også en rekke kulturelle aktiviteter og ekskursjoner for å forbedre studentopplevelsen. ... [-]

Spania Salamanca
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvis du ... [+]

Oversikt

Kombiner atmosfæren til en universitetsby og den sjarmerende gjestfriheten til en liten by, og du har Salamanca. Salamanca er den viktigste universitetsbyen i Spania, og er kjent for sine bidrag til spansk utdanning.

Hvis du leter etter et spansk program som er helt nedsenket, er vårt program i Salamanca for deg. I tillegg til en intensiv spansk språkorientering og semester-lang spansk kurs, er det spansktalende skrift-, snakk- og teaterverksteder for å bringe kursene dine til livs.

Programmet er også knyttet til det akademiske og sosiale livet til Universidad de Salamanca (USAL), det eldste universitetet i Spania og en av de mest prestisjefylte i Europa. Lær langs dine spanske jevnaldrende ved å registrere deg på USAL eller Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Uansett din store, kan du kombinere dine interesser i språklig og kulturell ferdighet med dine faglige gjerninger. Du kan bidra til en lokal organisasjon ved å delta i en utdannelsesoppgave i vårsemesteret eller en tjenesteopplæringsopplevelse hos en lokal ikke-profittorganisasjon i høstsemesteret.... [-]

Spania Salamanca
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere ... [+]

Oversikt

Intern utenlands dette semesteret i Santiago - den økonomiske, politiske og kulturelle hovedstaden i Chile. Utover det travle sentrum, er Santiago omgitt av fjellkjeder på hver side og er en enkel kjøretur til Stillehavskysten. En sommerplass i Santiago er den perfekte måten å utforske denne sydamerikanske metropolen og de nærliggende naturens underverker, øke dine spanske språkkunnskaper, og få erfaring i utdanning, helse, næringsliv og regjeringen for å nevne noen.

Kommuter til internship via Santiago Metro, Sør-Amerika største metroanlegg. Gå ut for en spasertur til lunsj og besøk Mercado Central for å nyte noen congrio frito (stekt lokal chilensk fisk) og puree de papas (potetmos).... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår politikk, sosial rettferdighet ... [+]

Oversikt

Vår politikk, sosial rettferdighet

Kurs er undervist på spansk av profesjonelle professorer, de fleste med primære avtaler ved en av IES Abroad partneruniversiteter. Du kan også registrere deg for en internship eller tjenesteopplæringsplassering i løpet av din tid i Santiago, som vil hjelpe deg med å legge til internasjonal arbeidserfaring i ditt resume eller hjelpe deg med å forstå byens sosiale problemer, "førstehånds Santiag", vil være i klasserommet ditt.

Tenk deg å praktisere din spansk som du besøker lokale nabolag eller besøk lokale bedriftsorganisasjoner som en del av studiet av Chiles regionale og globale handel. Når det er mulig, utnytter kursene våre byens mange historiske, kunstneriske og kulturelle steder, og flere kurs inkluderer også en praktisk praktisk komponent. Du kan melde deg på kurs på lokale universiteter, inkludert Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de... [-]

Chile Santiago
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Det er ingen feil i Sjanghai skyline. Fra det høye orientalske pereltårnet til den feiende Bund over Huangpu-elven, skinner Shanghai med mulighet. Vi inviterer deg til å ... [+]

Oversikt

Det er ingen feil i Sjanghai skyline. Fra det høye orientalske pereltårnet til den feiende Bund over Huangpu-elven, skinner Shanghai med mulighet. Vi inviterer deg til å oppleve førstehånds alt som denne spennende byen har å tilby.

Shanghai er et økonomisk og kulturelt knutepunkt på mer enn 22 millioner mennesker. Du vil lære og kommunisere på Mandarin og engelsk, mens du blir utsatt for den lokale Shanghai dialekten - bare ett eksempel på de mange unike språkene og kulturer som finnes i forskjellige regioner over hele landet.

Mens du er i Shanghai, studerer mangfoldet og innflytelsen som internasjonal påvirkning fra hele verden har på kinesisk kultur. Vitne hvordan globalisering påvirker Shanghai og utvikle en større forståelse av hvordan Kinas innflytelse i økende grad påvirker verden.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hva bedre sted å studere ingeniør enn verden ... [+]

Oversikt

Hva bedre sted å studere ingeniør enn verdens raskest voksende økonomi og produksjonssenter? Du har mulighet til å studere enten Mekanisk, Elektroteknikk eller Computer Engineering på engelsk på et av de beste universitetene i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU rangert femte i Kina i 2013 QS University rangeringer og først i maskinteknikk. Universitetet har en rekke teknologiske prestasjoner og bemerkelsesverdige alumner innen ingeniørfag.

Du studerer ved Universitetet i Michigan-SJTU Joint Institute, hvor du vil få tilgang til fakultet, forskningslaboratorier og et bredt spekter av engelsklærte kurs som Fysikk, Elektromagnetikk, Datastrukturer og Algoritmer, Forbrenning og Probabilistiske Metoder i ingeniørfag.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk,Kinesisk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

... [+]

Den fremmer vitenskapelig og akademisk innovasjon, tar sikte på økonomisk og sosial utvikling, og støtter veksten i virksomheten.

Kurs

Corporate høyttaler økter av næringslivsledere og ledende eksperter Selskapsbesøk i ulike bransjer og på tvers av selskaper (multinasjonale selskaper, joint ventures, statseide bedrifter) Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Shanghai, gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omhyggelig. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer som tar deg utenfor banket banen - vi handler om våre studenttjenester. Dette er bare en av tingene vi er kjent for.... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vår virksomhet ... [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12 750.

Vår Siena - Business

Krysset mellom kultur og mat er tatt til neste nivå i Toscana, hvor tradisjonell mat og vin ikke bare er en stor del av den kulturelle identiteten, men også en primær økonomisk bidragsyter.

Vår virksomhet

Du vil bo i den innbydende byen Siena, hjem til mange spesialmatvarer, inkludert håndrullet pici pasta, crostini med kyllingelever og panforte nøtter og fruktkake laget av lokale kvalitetsdrevne produsenter. Det er her at du vil melde deg på fire kurs for totalt 12 studiepoeng hvor du vil undersøke hvordan forretnings- og økonomiske konsepter er vevd inn i stoffet i den italienske næringsmiddelindustrien. Tenk deg å utforske globale markedsføringsstrategier en dag og besøke en lokal Brunello-vinprodusent med internasjonal distribusjon neste. Hva med å studere EUs landbrukspolitikk og deretter snakke med eieren av en agriturismo gård om hvordan disse retningslinjene påvirker sin virksomhet? Velkommen til å studere i utlandet!... [-]

Italia Siena
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
12 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmets nødvendige kjernefag, Foreløpig fortid, gjør Siena og Toscana i klasserommet ditt gjennom aktiviteter som utforsker viktige steder i og rundt byen, og i ... [+]

Oversikt

Forbered deg på å bli sjarmert av Sienas middelalderske historie og rik kultur. Ligger på tre åser i hjertet av det fortryllende toskanske landskapet, har denne gamle byens historiske sentrum blitt kalt UNESCOs verdensarvliste. Når du ankommer, er det lett å se hvorfor.

Dette programmets nødvendige kjernefag, Foreløpig fortid, gjør Siena og Toscana i klasserommet ditt gjennom aktiviteter som utforsker viktige steder i og rundt byen, og introduserer deg til skjønnheten i Sienas kulturelle og kunstneriske arv. Utforsk de mange piazzaene, katedralene og torgene i Sienas bymurer som hiker tilbake til middelalderen. Dette er ikke bare en utstilling på et museum - dette er hvor du bor. Mens du er i Siena, har du ikke bare tid til å se nettstedene, men også å samhandle med italienere og fordyle deg i den lokale kulturen.... [-]

Italia Siena
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i New South Wales med tilgang til et stort ... [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i New South Wales med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av disipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i Sydney med tilgang til et stort utvalg se ... [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens). Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i Sydney med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på tvers av hundrevis av disipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge Macquarie University med tilgang til et stort utvalg selv ... [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge Macquarie University med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av discipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Utvid din forståelse av Japan ved å fordype deg i dagens Japan og dens kultur - og hvilken bedre måte å lære det japanske språket på? På Kanda Universitetet for Internasj ... [+]

Oversikt

Te ceremoni, kalligrafi, musikk, dans og kampsport-Japan er et medley av kultur, gammelt og nytt, som du kan utforske i løpet av din tid i Tokyo. Lev og lær i denne spennende byen hvor fortiden blander seg med fremtiden, og de ultramoderne står side ved side med den tradisjonelle.

Utvid din forståelse av Japan ved å fordype deg i dagens Japan og dens kultur - og hvilken bedre måte å lære det japanske språket på? På Kanda Universitetet for Internasjonale Studier (KUIS) tar du et 6-språkkurskurs spesielt utviklet for IES Abroad (med mulighet for å ta opptil 12 studiepoeng språk), samt kursstudier på engelsk. Engelskspråklige kurstilbud ser på Japan med utgangspunkt i populærkultur, historie, politikk og kunst. KUIS ble grunnlagt i 1987 og er et privat universitet dedikert til utøvelse av fortreffelighet i internasjonale studier, fremmedspråk, interkulturell kommunikasjon, japansk kultur og lingvistikk.... [-]

Japan Tokyo
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Velg fra et bredt utvalg av kurs innen disipliner som økonomi, økonomi, internasjonal handel, ledelse, markedsføring og statsvitenskap. Du kan også forbedre din erfaring ... [+]

Hvorfor Wien?

En utrolig vakker by, Wien, har en unik posisjon ved krysset mellom øst og vest, nord og sør, som lenge gjør byen til et sentralt møtested for handel og internasjonal politikk, samt kunst og kultur. Tenk deg å studere internasjonal virksomhet i Peter Druckers fødested, eller lære om politikk og internasjonale organisasjoner og deretter besøke FN, OSSE, OPEC. Dette er studie i utlandet!

Hva du skal studere

Velg fra et bredt utvalg av kurs innen disipliner som økonomi, økonomi, internasjonal handel, ledelse, markedsføring og statsvitenskap. Du kan også forbedre din erfaring ved å ta kurs i kunsthistorie, historie, humaniora, psykologi og så mye mer.

Studiene vil også ta deg gjennom hele Wien og utenfor byen, med en programrelatert tur hvor du besøker selskaper som Red Bull i Salzburg, BMW i München, samt organisasjoner i og rundt Wien.... [-]

Østerrike Wien
September 2020
Engelsk,German (Austria)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Tilbyr både engelsk- og tysklært kurs, IES Abroad Vienna European Society ... [+]

Oversikt

Tilbyr både engelsk- og tysklært kurs, IES Abroad Vienna European Society

Tysk språkEuropeisk næringsliv, økonomi og politikkSamfunn og SelvKunsten

Med tilstrekkelig bakgrunn på tysk kan du også melde deg på kurs på det prestisjetunge Universität Wien, hvor du opplever det østerrikske utdanningssystemet og har mulighet til å delta i studentaktiviteter. Kanskje vil du til og med gjøre noen østerrikske venner mens du er på den.

Wien vil være i klasserommet ditt. Kan du forestille deg å lære om Freuds teorier om psykoanalyse og deretter turnere hjemmet sitt og kontoret der han praktiserte? Eller studerer politikk og internasjonale organisasjoner og besøker FN, OSSE eller OPEC? Hva med å utforske kunsthistorie i Wiens verdensberømte gallerier og museer? Velkommen til å studere i utlandet! Når det er mulig, utnytter kursene våre byens historiske, kunstneriske og kulturelle steder og inkluderer en praktisk praktisk komponent. Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Wien, så vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.... [-]

Østerrike Wien
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

IES Abroad Vienna Music Programmet er ideelt for studenter som driver eller driver undervisning i musikk, og gir deg muligheten til å delta i et bredt utvalg av kurs med ... [+]

Oversikt

Hjemmet til et forbløffende antall legendariske komponister - fra Haydn, Mozart og Beethoven til Brahms, Mahler og Schoenberg-Vienna opprettholder en utrolig rikdom av musikalsk kultur frem til i dag. Det verdensberømte Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein og Staatsoper er bare noen av de mange ledende institusjonene som gjør Wien til en sann "musikkby" - og gjør den til et perfekt sted for en engasjerende studie av musikkhistorie og forestilling .

IES Abroad Vienna Music Programmet er ideelt for studenter som driver eller driver undervisning i musikk, og gir deg muligheten til å delta i et bredt utvalg av kurs med fokus på musikk og europeisk kultur og samfunn. Programmet er organisert i samarbeid med Wien European Society... [-]

Østerrike Wien
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Opplev livet i Wien som student i psykologi og samfunnsvitenskap. Våre kurs gir deg muligheten til å utforske ungdomskulturer, barndomsutvikling, virtuell identitet på ne ... [+]

Hvorfor Wien?

Wien drømmer med mennesker fra hele verden som har gjort denne byen til deres hjem.

Ligger i sentrum av Europa og rik på kultur, er dette et sted hvor folk fra alle turer av livet trives. Kanskje ikke overraskende, det er også en by hvor studiet av samfunnet har en lang historie og hvor moderne psykologi hevder sin fødested. Mange fremtredende tenkere gjorde Wien deres hjem Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lærte på IES Abroad ), og selvfølgelig Sigmund Freud.

Hva du skal studere

Opplev livet i Wien som student i psykologi og samfunnsvitenskap. Våre kurs gir deg muligheten til å utforske ungdomskulturer, barndomsutvikling, virtuell identitet på nettet, innvandreropplevelsen og de sosiale og psykologiske dimensjonene av diskriminering. Dekk din lærerfaring med en programrelatert tur til destinasjoner over hele Østerrike, Ungarn og Tyskland for å utforske disse problemene i en bredere kulturell og geografisk sammenheng.... [-]

Østerrike Wien
September 2020
Engelsk,German (Austria)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

IES Abroad

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen f ... [+]

Oversikt

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen for kjønnsstudier. Vi inviterer deg til å utforske Amsterdams historie og presentasjon og å vurdere hvordan disse begrepene er - eller endrer seg ikke.

Amsterdam er klasserommet ditt, med kursrelaterte utflukter til førsteklasses museer og bemerkelsesverdige Amsterdam-områder, som spiller en viktig rolle i hvert kurs. For eksempel vil du studere representasjonene av kjønn og seksualitet i Rembrandts arbeid og besøke Anne Frank-museet. Dette programmet inkluderer også en kursrelatert utflukt til Berlin for å undersøke dine emner nærmere.... [-]

Nederland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som foregår på lokale r ... [+]

Oversikt

Den sjarmerende provençalske byen Arles, med en 2000 år gammel romersk arena i sentrum, er kjent for sin vakre arkitektur og tilknytning til Van Gogh, Gauguin, Cézanne og Picasso. Mange dans-, musikk-, fotograferings-, teater- og folklorefestivaler foregår i og rundt byen gjennom sommeren, noe som gjør det til et levende sted for sommerstudie i Frankrike.

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som foregår på lokale restauranter, hvor du trener franskmennene dine med IES Abroad professorer og ansatte mens du nyter det fantastiske kjøkkenet i Provence. Fredager er reservert for kursrelaterte aktiviteter og utflukter, som matlagingskurser, konserter på Arènes d'Arles, en Van Gogh-tur, teaterverksteder og mer.... [-]

Frankrike Arles
September 2020
Fransk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens ... [+]

Oversikt

Med stor innflytelse i handel, utdanning, underholdning, media, mote og kunst har Barcelona gjort seg kjent som en stor aktør i det globale markedet. Gå på jobb eller ta metro, buss eller trikk gjennom denne bemerkelsesverdige byen arkitektoniske og kulturelle underverk. Lunsj er alltid en mulighet til å prøve det beste av middelhavsprisen: deilig tapas, den ferskeste sjømat og Crema Catalana til dessert!

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkkursen øker språkkunnskapen og flytigheten. Du vil bli garantert * en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 22 timer i uken. Vi vil samarbeide med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og faglige mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i Barcelona. Før du går, jobber din praktikerkoordinator med deg for å finjustere resuméet ditt, perfeksjonere ditt følgebrev og finpusse kommunikasjons- og intervjuevitenskapen når du forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

IES Abroad Barcelona Language ... [+]

Oversikt

IES Abroad Barcelona Language

Språkkurs utvikler din skriftlige og muntlige ferdigheter i spansk og områdestudier kurs gir en utmerket mulighet til å lære om moderne Spania i større sammenheng av EU. Kurs er tilgjengelig på både spansk og engelsk.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne sine livlige torg og svingete gater for deg selv. Barcelona-språket

Studer i utlandet i Barcelona og opplev byens unike og livlige kultur!

Kjappe faktaSenter: IES Abroad BarcelonaBy: BarcelonaLand: SpaniaStudiepoeng: 6-7 studiepoengUndervisningsspråk: Engelsk, SpanskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.... [-]

Spania Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer og gir materiell arbeidserfaring for å starte din karriere i ... [+]

Oversikt

Opplev Berlin - Tysklands økonomiske og politiske sentrum. Denne hovedstaden har også en blomstrende kunstscene (med over 175 museer og gallerier) og noen av verdens mest spektakulære arkitektur. Når du praktiserer i Berlin, kan du gå, sykle eller ta buss, trikk eller trene til jobb. På lunsj kan du spasere gjennom en av Berlins utallige parker og hager. Om natten kan du nyte live musikk eller teater i denne Kulturhaupstadt (kulturelle hovedstaden) i Tyskland. Interning i Berlin vil øke både din CV og din kulturelle kompetanse.

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]

Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfun ... [+]

Oversikt

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfunn. Tyske språkkurs er tilgjengelig på begynnelses- og mellomnivå. En tysklært litteraturkurs tilbys for studenter på avansert nivå. Kursrelaterte utflukter spiller en sentral rolle i programmet, og tar deg utenfor klasserommet for å oppdage den rike arv og samtidskulturen i Berlin og Tyskland. Studer i Berlin i sommer!

Curriculum Highlights

Forbedre dine tyske språkkunnskaper gjennom begynnelses- og mellomnivå IES Abroad språkkurs. Tysk erfaring er ikke nødvendig å delta.Melde deg på områdestudier med fokus på kunsthistorie, filmstudier, tysk språk og litteratur, jødiske studier og statsvitenskap.... [-]
Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk,Tysk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre. ... [+]

Oversikt

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre. Kursrelaterte utflukter er integrert for å gi en førstehånds titt på Berlins arkitektoniske innovasjoner, metoder for integrering av bærekraftig design og ulike historiske og politiske bevegelser. Utflukter til andre byer i Tyskland utvider programmet, og lar deg utforske Tysklands kultur og arkitektur i en komparativ sammenheng.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesBy: BerlinLand: TysklandStudiepoeng: 6-9 studiepoengUndervisningsspråk: EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]
Tyskland Berlin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet gir plass til studenter på alle spanske ferdighetsnivåer, og gir deg muligheten til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs ... [+]

Oversikt

Med sin innflytelsesrike historie, vakker europeisk stilarkitektur og et rikt kulturliv, tilbyr Buenos Aires deg en innbydende atmosfære for å leve og lære utenlands. Rik på kultur-tanke teater, tango dans, museer, sport ... og maten! -Buenos Aires vil være en fest for dine sanser og et uforglemmelig pedagogisk eventyr.

Dette programmet gir plass til studenter på alle spanske ferdighetsnivåer, og gir deg muligheten til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs samt et kurs i en rekke aktuelle emner. Du vil også nyte kulturelle arrangementer og kursrelaterte utflukter for å avrunde din faglige erfaring og få studiene til liv.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Buenos AiresBy: Buenos AiresLand: ArgentinaStudiepoeng: 7 studiepoengUndervisningsspråk: Spansk, EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]
Argentina Buenos Aires
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Din seks ukers opphold på et av verdens eldste universiteter lar deg oppleve den unike Cambridge-stilinnlæringen av små klassestørrelser med fokus på intens diskusjon i k ... [+]

Hvorfor Cambridge?

Tilbring sommeren ved å studere ved University of Cambridge, alma mater av Isaac Newton, Stephen Hawking og Jane Goodall, for å nevne noen. Hosted av King's College og Pembroke College, to av universitetets 31 autonome høyskoler, vil sommeren i historiske Cambridge engasjere deg faglig og kulturelt.

Ta kurs i arbeidet ditt, eller branch ut og ta en klasse i en ny disiplin. Uansett emnet, får du direkte samhandling med foreleserne i små diskusjonsbaserte klasser. På fritiden kan du utforske vakre parker, restauranter ved elvebredden og prestisjetunge museer i den sjarmerende byen Cambridge.

Hva du skal studere

Din seks ukers opphold på et av verdens eldste universiteter lar deg oppleve den unike Cambridge-stilinnlæringen av små klassestørrelser med fokus på intens diskusjon i klasserommet og individuell tilbakemelding og støtte. I stedet for et av kursene dine kan du utvikle dine forsknings- og prosjektledelsesferdigheter gjennom et valgfritt uavhengig tilsyn basert på faglig interesse. Spesielt anbefalt for studenter som har til hensikt å forfølge forsknings- eller oppgraderingsstudier, vil du møte en Cambridge-ekspert hver uke for å jobbe på en rekke forskningsbaserte avhandlinger, eller en lengre avhandling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karrier ... [+]

Oversikt

Hjemme til 3,7 millioner innbyggere i hovedstadsområdet, er Cape Town en sammensmelting av språk, kulturer og religioner og den økonomiske knutepunktet til Cape Colony. Ta i den naturskjønne utsikten over fjell og kystlinje på pendling. Start dagen med kaffe og en koeksister (sydafrikansk doughnut). Til lunsj, del et stort Gatsby-smørbrød med en kollega. En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert et ubetalt sommeropphold i Cape Town, hvor du vil jobbe opptil 32 timer i uken på en lokal bedrift eller organisasjon. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine faglige og personlige mål med det som er tilgjengelig for praktik i Cape Town.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære a ... [+]

Oversikt

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære arv. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, har du muligheten til å oppdage Irlands rike arv, samt sin samtidskultur gjennom kunst, teater og film.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm. Dublin Irish Studies Summer Program tilbyr innmelding i IES Abroad-kurs, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter, og utflukter. Starter på IES Abroad Center, nær St. Stephen's Green, vil dette programmet hjelpe deg med å få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]

Irland Dublin Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerk ... [+]

Oversikt

IES Abroad Intensive Acting Program gir deg en intensiv, praktisk tilnærming til ytelse. I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerkjente National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter og utflukter gjennom hele Irland og Nord-Irland.

Kursene er undervist av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) og IES Abroad instruktører. Disse kursene holdes på NTSI-GSA og IES Abroad Center, og er verdt 6 studiepoeng totalt.

Viktig merknad: En kjerneverdi som er viet av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting er ensemble. Dette programmet er fysisk og følelsesmessig krevende, og alle studenter deltar fullt ut i alle aspekter av treningsprosessen.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES-internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i ... [+]

Oversikt

Opplev byens livfulle forretningsmiljø som har oppstått som en del av Irlands økonomiske utvinning. Gå for å jobbe gjennom Dublins historiske gater eller ta en dobbel decker buss, trikken, Dart eller Metro. Linger over en lunsj av shepherd's pie eller irsk laks.

En IES-internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Dublin. Før du reiser, jobber vi med deg for å finjustere resuméet ditt, perfeksjonere ditt følgebrev, og finpusse kommunikasjons- og intervjuevitenskapen når vi forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, T ... [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
8 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i ... [+]

Oversikt

Det er ingen tvil om at denne travle byen, rik på historie, kultur og mangfold, vil forandre deg. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Opplev alt dette globale forretningssenteret, kultur, arkitektur og læring har å tilby.

En IES internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og profesjonelle mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i London.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og rike arv i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britis ... [+]

Oversikt

Sommeren kan bare være den beste tiden å leve og lære i London. Hvem ønsker ikke å tilbringe en sommer her, med tid til å besøke alle de gratis museene, se filmer under stjernene, og utforske de 400 grønne områdene i byen?

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og rike arv i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britisk historie og kultur.

Vår unike akademiske opplevelse integrerer kursrelaterte utflukter i nesten alle kurs for å maksimere de mange mulighetene for læring som London presenterer. Dette programmet er en flott mulighet til å fortsette studiene din mens du bruker London som klasserom.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik ... [+]

Oversikt

Tenk deg å studere utenlands i Spanias hovedstad og største by-Madrid. Varm sommerkvelder tiltrekker seg massasjer av Madrileños til gatene i byen, hvor de nipper kaffe på terrazas og ser på en parade av fasjonable spanjoler - nå er det også en sjanse til å oppleve det. Madrid er et ledende kulturhus i Europa og hjemsted for mange verdensberømte museer, inkludert Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik at du kan forbedre dine spanske ferdigheter samtidig som du oppdager Spanias rike kunstneriske, teatrale og filmarv.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens ... [+]

Oversikt

Hvorfor Milan?

Forretninger, mote og design alt sammen i Milano - Italias nest største by - hvor gammel italiensk tradisjon blander seg med moderne innovasjon. Bli inspirert av Milanos bemerkelsesverdige institusjoner, fra Teatro alla Scala til Borsa Italiana, Italias største børs. Hvordan vil en heltidsopplæringsprogram i Italias hovedkapital forvandle deg?

Du kan praktisk talt føle Italias puls i fartsfylt Milano. Å komme på jobb er en bris med trikk, t-bane og buss systemer. Til lunsj, ta en rask pasta al pesto med dine medarbeidere, fyll på risotto alla Milanese, eller regionens berømte ossobuco.

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. Selv om italiensk ikke er nødvendig, kan noen felt kreve en grunnleggende forståelse av lokalspråket. Snakk med en IES Internship Advisor for å lære mer.... [-]

Italia Milan
September 2020
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvorfor studere i utlandet i en stor europeisk by om sommeren når du kan utforske kulturarven i Paris, Roma og Madrid? I dette syv ukers programmet vil du undersøke hvord ... [+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet i en stor europeisk by om sommeren når du kan utforske kulturarven i Paris, Roma og Madrid?

I dette syv ukers programmet vil du undersøke hvordan kunst og arkitektur har påvirket byutvikling, liv og kultur i tre fascinerende europeiske hovedsteder, og hvordan museene bevare, utvikle, studere og vise sine samlinger til fordel for publikum. Start programmet ditt i Paris, hvor du begynner å sette pris på hvordan disse byene har utviklet seg rundt den sentrale ideen om kulturarv og patrimonium. Det er her du starter de to cross-senter kursene som vil ta deg til Roma, og til slutt Madrid i to uker i hver by. Kursene dine vil integrere klassetid med kursrelaterte utflukter til kunst- og kulturforvaltningsinstitusjoner, inkludert besøk til kjente museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet og El Prado.... [-]

Spania Madrid Frankrike Paris Italia Roma  + 2 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du ... [+]

Oversikt

Hvilken bedre måte å øve japansk språkferdigheter og fordype seg i japansk liv og kultur enn ved å studere i Nagoya? Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du vil avrunde utdanningen din i Nagoya ved å lære om japansk kultur, politikk og kunst. Du vil få mulighet til å delta i to ekskursjoner med japanske studenter (organisert av CJS). I tillegg skal vi organisere en dagstur til Kyoto og kulturelle aktiviteter utelukkende for IES Abroad .

Kjappe faktaSenter: IES Abroad NagoyaBy: NagoyaLand: JapanStudiepoeng: 6 - 8,5 studiepoengUndervisningsspråk: japansk, engelskSpråk Forkunnskaper: 2 semestre på college-nivå japansk og vet minst 200 kanjiProgramdatoer... [-]
Japan Nagoya
Kontakt skolen
Engelsk,Japansk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank ... [+]

Oversikt

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank

En IES-internship i New York City utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Enten du registrerer deg i 8- eller 10-ukers programmet, vil du bli garantert en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og profesjonelle mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i New York.

Før du går, jobber din praktikerkoordinator med deg for å finjustere ditt CV, perfeksjonere ditt følgebrev og finpusse kommunikasjons- og intervjuevner når du forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]

USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
8 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Designet for studenter som er interessert i å lære om det voksende mangfoldet i Frankrike, Middelhavsbassenget og Europa som helhet, gjør at vårt program for flerkulturel ... [+]

Oversikt

Det er mange grunner til at folk fra hele verden reiser til alt = "Hyggelig om sommeren, solskinnet, den berømte kystlinjen og den livlige kunstscenen. Alt =" Nice er et ideelt sted på Middelhavet, som også har tiltrukket innvandrere fra en rekke land og har gjort regionen så vidunderlig mangfoldig.

Utformet for studenter som er interessert i å lære om det voksende mangfoldet i Frankrike, Middelhavsbassenget og Europa som helhet, har vår multikulturalitetsstudie i utlandet programmet alt = "Nice lar deg lære om innvandrerflyttingen som har skjedd gjennom årene og Forbedre din kulturelle forståelse. Programmet har en to ukers utflukt til Marseille og Marokko, hvor studentene vil utvide seg på materialene i deres områdestudier i faktisk feltbasert studie av disse to viktige stedene i fransk multikulturell sminke.... [-]

Frankrike Hyggelig
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens ko ... [+]

Oversikt

Intern i en av verdens høyest ansettte byer for kultur og internasjonal virksomhet. Gå eller ta bussen gjennom byens pulserende gater, eller hopp på Metro for å komme seg til jobb. Lunsjtid betyr quiche eller en sandwich au jambon i en nærliggende kafé, etterfulgt av en rolig espresso eller te. En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 25 timer i uken. Du vil også melde deg på et obligatorisk 3- eller 6-kreditt akademisk internship seminar med andre IES praktikanter, hvor du vil lære om en rekke lokale forretningsinnstillinger og muligheter.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Lær fransk mens du studerer internasjonal markedsføring og merkevareadministrasjon i Paris, en av verdens ... [+]

Oversikt

Lær fransk mens du studerer internasjonal markedsføring og merkevareadministrasjon i alt = "Paris, en av verdens store byer - hjem til Global Fortune 500-selskaper og luksuriøse merker, samt fortauarkafeer, fantastiske hager, utemarkeder og mer. Som en viktig internasjonalt forretningssenter som kan skryte av en av de høyeste BNPene i en hvilken som helst by, alt = "Paris er en ideell by for å studere markedsføring og å begynne studiet av det franske språket.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad alt = "Paris Business and International AffairsBy: alt = "ParisLand: FrankrikeStudiepoeng: 6 eller 7 studiepoengUndervisningsspråk: FranskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]
Frankrike Paris
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Fra og med sommeren 2019, vil våre mellomliggende og avanserte sommerspråklige programmer i Paris fusjonere til ett språk nedsenkingsprogram for studenter med minst to se ... [+]

Fra og med sommeren 2019, vil våre mellomliggende og avanserte sommerspråklige programmer i Paris fusjonere til ett språk nedsenkingsprogram for studenter med minst to semestre på høgskolenivå fransk.

Hvorfor Paris?

Med sine store boulevarder, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie, og den enkle joie de vivre, er Paris en by som forandrer deg for alltid.

Paris i dag er en mangesidig og multikulturell storby som tilbyr en døråpning til kulturen i verden. Lær om fransk kultur og historie, samtidig som du forbedrer dine franske språkferdigheter i Paris, en by som kommer til liv om sommeren.

Hva du skal studere

Du tjener 6 studiepoeng gjennom franskspråklige og / eller fransklærte områdestudier, avhengig av språknivå, som vil bli bestemt på stedet. Kurs er undervist av franske fransktalende, og omfatter kursrelaterte turer i Paris, inkludert besøk til kunstmuseer, og til arkitektoniske og historiske landemerker.... [-]

Frankrike Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Basert i Quito og med tre ukers kursrelaterte utflukter i Galápagos-øyene, lar du deg studere miljøledelse og bevaring, mens du s