IES Abroad

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En høyt ladet kraft som vil flytte verden.

Alt vi gjør handler om IES i utlandet student. Vårt sterkt lidenskapelige team av studier i utlandet vurderer å skape enestående opplevelser som overgår forventninger. Vårt mål er å stenge verden rundt 6000 studere studenter i utlandet hvert år.

Fra vårt hovedkvarter i Chicago til våre 125+ studier i utlandet programmer på mer enn 30 globale steder over hele verden, skaper vi autentisk global utdanning og livbevisende kulturopplevelser. Vi jobber hos IES Abroad fordi vi tror at hver student skal ha mulighet til å reise utenlands - spesielt i et morsomt, trygt og overlegent faglig og kulturelt miljø.

Vi tror så sterkt i kraften i vårt program, at vi aktivt rekrutterer studenter fra ulike befolkninger og gir mer enn $ 4 millioner i stipendier år etter år. Vi er stolte over at våre studenter er like varierte og spennende som landene de studerer i.

Hvem vi er

Institutt for internasjonal utdanning av studenter ("IES Abroad") Representerer et konsortium på mer enn 235 amerikanske høyskoler og universiteter. Som en ideell organisasjon for 501 (c) (3) har IES Abroad et all-frivillig styre og et omfattende akademisk styringssystem som inkluderer 5 utvalg med demokratisk representasjon fra IES Abroad-konsortiet.

Siden begynnelsen i 1950 har over 100 000 studenter deltatt i IES Abroad internasjonalt utenlandsstudier. IES Abroad driver 120 + programmer på mer enn 30 steder i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Australia og New Zealand. IES Abroad er med i 6.000+ studenter som er registrert i IES Abroad-programmer hvert år, og er den største studien i utlandet i USA og en innovativ leder innen utlandet.

studere

Vår misjon

IES Abroad utdanner studenter til å bli globale ledere gjennom premierstudier i utlandet og internship programmer, som tilbyr studenter over hele verden erfaringsbaserte læringsmuligheter som oppfyller de høyeste standarder for akademisk kvalitet.

Vår visjon

Vår visjon for fremtiden forblir knyttet til det opprinnelige IES Abroad-programmet i 1950 ... en verden fylt av interkulturelt kompetente ledere som har både forståelse og ferdigheter til å effektivt, menneskelig og positivt navigere på forskjellige kulturer, i politikk, utdanning, næringsliv , Eller non-profit sektor.

VÅR FILOSOFI

Vi er forpliktet til å plassere våre studenters interesser først, til levering av overlegne akademiske programmer, og å yte god service til våre studenter og utdannede partnere over hele verden. Dette er våre høyeste prioriteter.

Vi mener at åpenhet, beste praksis og opprettholde integriteten til våre forretningsprinsipper er i beste grad for våre studenter, våre globale akademiske partnere og vår organisasjon. Styringsstrukturen i IES Abroad har et tilsynssystem som er preget av konsortiemedlem og tredjepartsdrevne sjekker og balanser.

student

Hva vi tilbyr

Et pass til globalt statsborgerskap.

IES Abroad skaper en reise - en spennende utfordring av akademikere og kulturelt nedsenkning - en uovertruffen global pedagogisk opplevelse. Våre verdensklasse fakultet og krevende, relevante kurs engasjerer og inspirerer studenter som de oppdager uventede måter å lære både i og utenfor klasserommet.

Snart befinner våre elever seg i skjæringspunktet mellom språkkunnskaper og interkulturell kommunikasjon som de lærer å navigere verden som 21. århundre globale borgere. Slik gjør vi det:

 • Mer enn 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 land
 • Et nettverk av 600+ ambassadører som har meldt seg til å svare på spørsmål
 • Mer enn 1200 IES Utlandet kurs undervist av kvalifisert internasjonal fakultet
 • Kredittoverføring, basert på programmer som allerede er godkjent av studentskoler eller gjennom programmer akkreditert av IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligalternativene sikret og overvåket av IES Abroad, inkludert hytter, residens med lokale studenter og / eller leiligheter (ofte med lokal assistent)
 • Mer enn $ 4 millioner i IES Abroad stipend og hjelp tilgjengelig
 • Mulighet til å ta kurs på et av våre internasjonale partneruniversiteter sammen med lokale studenter
 • Personlig rådgivning for å bistå med spørsmål, bekymringer og prosesser før avreise
 • Bistand med visum søknadsprosessen
 • Omfattende helse- og sikkerhetstjenester, som inkluderer:
  • 24/7 nødhjelpsassistanse på stedet for å svare på de umiddelbare helse- og sikkerhetsbehovene til studentene
  • Internasjonal helseforsikring i nødstilfeller
  • US-baserte studentstudent og støttepersonell som etablerer og overvåker helse- og sikkerhetsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for å opprettholde høye sikkerhetsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En internasjonal politisk plan for krisestyring og nødprosedyrer på alle steder for evakuering i tilfelle naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende predeparture ressurser, inkludert kulturell og akademisk informasjon
 • Tilgang til Moodle, et nettbasert læringsmiljø som involverer studenter utenfor klasserommet
 • Familiestøtte, inkludert IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerte lokalt ansatte på stedet
 • Måltider, avhengig av boligvalg
 • Praktikplasser og feltplasseringer på områder som: Kunst / Teater, Næringsliv, Utdanning, Regjeringen / Politikk, Lov, Vitenskap / Helserelaterte programmer, Sosiale / NGO Organisasjoner
 • Tjenesten lærer og frivillig muligheter på ulike lokale, nasjonale og internasjonale veldedighetsorganisasjoner på områder som: dyrevelferd, samfunnsutvikling, økonomisk utvikling, utdanning, helse, menneskerettigheter etc.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering som fokuserer på kulturjustering, målinnstilling og prestasjon, og forbereder hjemkomst
 • Tilgang til organiserte utflukter og kulturelle arrangementer
 • avskrift
 • Tilgang til vårt 100.000 + alumni nettverk og The Exchange bi-årlige nyhetsbrev
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs » Se Kurs - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Amsterdam - Lov Og Kriminologi

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du leter etter? Dette programmet gir deg den muligheten. Lær om komparativ lov i internasjonal sammenheng mens du studerer utenlands hos oss i Nederland, hvor lokale studenter starter sin juridiske grad på bachelornivå. [+]

Oversikt

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du leter etter? Dette programmet gir deg den muligheten. Lær om komparativ lov i internasjonal sammenheng mens du studerer utenlands hos oss i Nederland, hvor lokale studenter starter sin juridiske grad på bachelornivå.

Ved å skrive inn dette programmet, legger du til internasjonal lov og kriminologi erfaring til transkripsjonen din - et godt snakkepunkt når du intervjuer for lovskolen eller din første jobb. Melde deg på et IES Utlands-undervist kjernefag på lov og tre til fire lov- eller kriminologi-relaterte kurs ved det berømte Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med nederlandske og internasjonale studenter som dine jevnaldrende på oppgaver som case briefs og moot court, får du et verdifullt internasjonalt perspektiv som bare kommer med å studere i utlandet.... [-]


Amsterdam - Psykologi Og Vitenskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Klasserommet ditt er ikke i en av de gamle kjente bygningene på ditt hjem campus; Det er i en av Europas mest spennende og unike byer - Amsterdam - på et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Oversikt

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Klasserommet ditt er ikke i en av de gamle kjente bygningene på ditt hjem campus; Det er i en av Europas mest spennende og unike byer - Amsterdam - på et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sine sterke kurstilbud i psykologi og naturvitenskap, finner du engelsklærte kurs på VU for å søke på din hoved, fra eksperimentell cellbiologi til historien og filosofien om psykologi. Du kan dykke dypt inn i din store, men du har også mulighet til å utvide dine studier med IES Abroad kursalternativer, som tilbud på nederlandsk språk og kultur, seksualitet og kjønn, studio kunst og kunsthistorie.... [-]


Amsterdam - Studie I Amsterdam

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byens unike balanse mellom historie og moderne kultur, og lar deg strukturere studiene på den prestisjetunge Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center. [+]

Oversikt

Er du ivrig etter å ta et uavhengig, friskt blikk på verden - og til deg selv? La Amsterdam omdefinere perspektivet ditt. Denne progressive byen er kjent for sin banebrytende bidrag til kunst, næringsliv, politikk og sosialpolitikk, og for dens betydning i Europas og verdens historie.

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byens unike balanse mellom historie og moderne kultur, og lar deg strukturere studiene på den prestisjetunge Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center.

Med et sterkt fokus på internasjonalisme tilbyr UvA et bredt spekter av kurs for deg å melde deg på, blant annet Konflikt og kulturell mangfold, globalisering og internasjonale relasjoner og sosiologi. Du kan også velge fra IES Abroads kurstilbud, i studio kunst, nederlandsk språk, forskning og andre fag.... [-]


Amsterdam Direkte Innmelding - Gerrit Rietveld Academie

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Som kunststudent vil du blomstre i det blomstrende kunstmiljøet i Amsterdam, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd. [+]

Oversikt

Som kunststudent vil du blomstre i det blomstrende kunstmiljøet i Amsterdam, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd.

Gerrit Rietveld Academie er en progressiv, innovativ kunst- og designskole som verdsetter det produktive samspillet mellom teori og praksis mellom forskning og eksperimentering. Med en filosofi som understreker uavhengighet og kreativitet gjennom en svært individualisert pensum, ønsker GRA at du skal være selvsikker og motivert kvaliteter du må være en vellykket profesjonell kunstner. Innenfor GRAs ustrukturerte gruppestudiemiljø får du ikke oppgaver eller pensum, men mottar individuell coaching fra akademieveiledere.... [-]


Amsterdam Direkte Innmelding - Konservatorium Van Amsterdam

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd. [+]

Oversikt

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd.

Påmelding til konservatoriet van Amsterdam, den største og mest varierte musikk konservatoriet i Nederland, integrerer deg fullt ut i en spesialisert institusjon hvor du studerer med andre studenter som er dedikert til musikkstudiet.

Konservatoriet van Amsterdam utnytter Amsterdams etablerte rykte i musikk til å gi enestående undervisning i klassisk og jazzmusikkutvikling, teori og komposisjon. Konservatoriet er dedikert til å opprettholde overordnede standarder for undervisning, utførelse og skape musikk gjennom et svært individuelt studium. Hvis du ønsker å studere på CvA, bør du være en sterk og uavhengig prestasjon, komposisjon eller teori hoved med motivasjon og intensjon om å bli profesjonell musiker, musikklærer eller komponist.... [-]


Amsterdam – Business & Economics

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Amsterdam, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen.

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer.

Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter:

Kurs

Dette er en liste over planlagte kurstilbud. Etter at du er akseptert, vil du se en liste over siste kurstilbud i MyIESabroad-kontoen.

[-]

Auckland Direkte Innmelding - University Of Auckland

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre Åpen påmelding New Zealand Auckland Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. [+]

Oversikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerte Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med vakre vulkaner og lavastrømmer, vil en dynamisk blanding av europeisk, asiatisk og Stillehavsinnflytelse, vennlige beboere og fantastisk kystutsikt faller for Aucklands unike sjarm.

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. Universitetet har et vell av muligheter i Māori-studier og har en maraj (Māori hellig bakke) på campus, som tyder på Aucklands mangfold og New Zealands Māori-arv.

Auckland blir din klasserom. Besøk Auckland War Memorial Museum for å utforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til isthmusen som Auckland ligger på. Alt du gjør og se er en del av din internasjonale utdanning.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 New Zealand Auckland Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Oppdag den første hånden som trekker den globale filmindustrien til New Zealand og lage din egen korte drama-episode. Strukturert rundt en praktisk produksjonsprosess basert på profesjonell fjernsynsindustri praksis, er dette programmet en praktisk opplevelse designet for å sette deg opp med verktøyene du trenger for å starte din karriere innen film, fjernsyn og digital media. På grunn av den lille størrelsen og intensiviteten til programmet er opptaket svært selektivt.

Studier

IES Utlands oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Derfor samarbeidet vi med University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Hvorfor Barcelona?

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Studier

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Våre professorer i verdensklasse og kursalternativer på prestisjetunge lokale universiteter øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen.... [-]


Barcelona - Avanserte Spanske Studier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet er utformet for å heve dine spanske språkkunnskaper. I tillegg til et avansert språkkurs og andre spansklærte IES Abroad-kurs, kan du også direkte registrere deg på et lokalt universitet: Universitat Pompeu Fabra (UPF) eller Universitat Ramon Llul (URL). [+]

Oversikt

Dette programmet er utformet for å heve dine spanske språkkunnskaper. I tillegg til et avansert språkkurs og andre spansklærte IES Abroad-kurs, kan du også direkte registrere deg på et lokalt universitet: Universitat Pompeu Fabra (UPF) eller Universitat Ramon Llul (URL). Her kan du lage noen spanske venner mens du studerer sammen med lokale studenter. Internship muligheter er også tilgjengelig for å fullt ut oppleve alt Barcelona har å tilby.

Barcelona vil også være klasserommet ditt. Styrken av de faglige og kulturelle opplevelsene som tilbys gjennom IES Abroad-senteret, er blant de mest karakteristiske egenskapene. Besøk et av byens utendørs markeder for å øve spansken med butikkene, bestille tapas mens du er ute på middag med nye venner, eller ta en spansk opera på det verdensberømte teatret i Gran Teatre del Liceu. Alle disse tingene (og mer!) Vil hjelpe deg med å ta spansken til et helt nytt nivå.... [-]


Barcelona - Heltids Semester Internship

Campus Heltidsstudier 3 måneder August 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Få en start på din karriere ved å få internasjonal arbeidserfaring med et semesterstipendium i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knutepunktet på den iberiske halvøy. Barcelona er en stor aktør i mange bransjer, inkludert handel, utdanning, teknologi oppstart, underholdning, media og mote. Det er også gode muligheter i internasjonale helseforeninger, ikke-profittorganisasjoner og kunst. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne vakre spanske byen som ligger mellom det lyse blå havet og majestetiske fjell-har å tilby.

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Barcelona - Liberal Arts & Business

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

Det er et bredt utvalg av IES Abroad-kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer for å fokusere på kursinnskrivningsalternativene dine. Dette gir også en følelse av fellesskap med dine medstudenter og utfordrer deg til å maksimere din læring. [+]

Oversikt

Fest øynene dine på de mange severdighetene i Barcelona! Beundre den fantastiske, modernistiske arkitekturen av Antoni Gaudís Sagrada Familia-kirke, spasere gjennom den lunefullte Park Güell, handle på markeder og gateleverandører av Las Ramblas, besøk de vakre strendene - bør vi fortsette? Du kan oppleve alt her.

Det er et bredt utvalg av IES Abroad-kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer for å fokusere på kursinnskrivningsalternativene dine. Dette gir også en følelse av fellesskap med dine medstudenter og utfordrer deg til å maksimere din læring.

I tillegg til språkkurset ditt, velger du fra en rekke engelsk- og spanskundervisede IES Abroad-områdestudier, samt spansk- og engelsklærte lokale universitetskurs for å avslutte semesteret. Alle IES Abroad-kurs inkluderer kursrelaterte aktiviteter som hjelper deg med å koble kursarbeid med omgivelsene dine. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]


Barcelona - Political Science & International Relations

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Hongkong Hong Kong

[+]

Hvorfor Barcelona?

Studier

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Våre professorer i verdensklasse og kursalternativer på prestisjetunge lokale universiteter øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen.

Mens du er i Barcelona, ​​tar du 15-19 studiepoeng per semester. Vårt mål er å sikre at dine faglige behov blir oppfylt. Du kan lage din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende kurstyper:

Område studier kurs * (kreves, 3 studiepoeng) tilbys på IES Abroad Center på engelsk og spansk i et bredt spekter av fagområder. (Engelsk plasseringer er tilgjengelige. En grunnleggende kunnskap om spansk er nødvendig for noen.) Disse spanske og engelsklærte kursene er tilgjengelige på Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra, og i et bredt spekter av fagområder. ... [-]

Barcelona – Journalism & Communications

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Mens du er i Barcelona, ​​tar du 15-19 studiepoeng per semester. Vårt mål er å sikre at dine faglige behov blir oppfylt. Du kan lage din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende kurstyper:

Område studier kurs * (kreves, 3 studiepoeng) tilbys på IES Abroad Center på engelsk og spansk i et bredt spekter av fagområder. (Engelsk plasseringer er tilgjengelige. En grunnleggende kunnskap om spansk er nødvendig for noen.) Disse spanske og engelsklærte kursene er tilgjengelige på Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra, og i et bredt spekter av fagområder. ... [-]

Beijing - Moderne Kinesisk Og Kinesisk Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Kina Beijing Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vårt moderne kinesisk og kinesisk språkprogram tilbyr studentene en rekke kinesiske språkkurser, inkludert øvre nivå, emnebasert kinesisk språkfag og kursstudier på engelsk. [+]

Oversikt

Beijing regnes som stedet for å studere kinesisk i Kina - det setter standarduttalen for resten av landet. Som den politiske, intellektuelle og kulturelle hovedstaden i Kina er det også et ideelt sted å studere moderne Kina. Folkene i Beijing er vennlige og stolte over å være fra denne fascinerende byen - et perfekt miljø for å studere i utlandet.

Vår Samtidig Kina og kinesisk språk Programmet tilbyr studentene en rekke kinesiske språkkurs, inkludert øvre nivå, emne-basert kinesisk språk valgfag, og områdestudier kurs undervist på engelsk. Dette programmet vil være til nytte for studenter som ønsker å raskt utvide sin kunnskap om skriftlig og muntlig kinesisk, og deres kunnskap om Kina generelt.... [-]


Berlin - Internasjonale Saker Og Sikkerhetsstudier

Campus Heltidsstudier 12 uker September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrasterer fordeler og ulemper ved EUs åpne grenser, strategier for å bekjempe terrorisme, og utfordringene og fordelene som migrasjonen gir. [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12.000.

Vår Berlin - International Affairs & Security Studies Program er en del av vår 12 til 12 for 12 programmer.

Byen Berlin har en fascinerende geopolitisk historie: dens ødeleggelse i andre verdenskrig, dens fiendtlige deling i den kalde krigen, murens fall, Tysklands gjenforening og Tysklands vekst som en stor kulturell, økonomisk, Og politisk kraft i det 21. århundre. Denne historien og dens nåværende betydning gjør Berlin til det ideelle stedet å studere internasjonale relasjoner, sikkerhetsstudier, sosiologi, næringsliv og økonomi, samt kultur, film, kunst og tysk språk.

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrasterer fordeler og ulemper ved EUs åpne grenser, strategier for å bekjempe terrorisme, og utfordringene og fordelene som migrasjonen gir.... [-]


Berlin - Språk Og Områdestudier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende historie. IES Utlandet kurs er undervist på tysk av lokale fakultet, og en rekke akademiske alternativer er tilgjengelig på lokale universiteter. [+]

Oversikt

Minutten du drar av flyet i Berlin, vil du føle deg energisk. Det er et sted for nye ideer, hvor bærekraftig teknologi og moderne design er en livsstil, og kunstgallerier finnes på nesten hvert hjørne. Men ikke glem, denne dynamiske byen er også et senter for moderne europeisk historie - det er ikke like for å gi sitt preg på den politiske, sosiale og kulturelle historien til det 20. århundre. Vi inviterer deg til å studere i Berlin og utforske en av verdens mest pulserende byer.

Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende historie. IES Utlandet kurs er undervist på tysk av lokale fakultet, og en rekke akademiske alternativer er tilgjengelig på lokale universiteter. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]


Berlin - Storbystudier

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for større byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som arkitektur, kulturell identitet, kjønn og seksuell politikk, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur. [+]

Oversikt

Spaser gjennom Berlin-gatene og rundt et hjørne vil du se skyve moderne bygninger som inneholder banebrytende bærekraftig teknologi. Rundt neste hjørne ser du kunstgallerier, kafeer og butikker som har gamle brosteinsgater. Som en by som har blitt bygget og ombygd i løpet av det siste århundre, forblir Berlin en by med kontraster og innovasjon. Kom og studere i utlandet i Berlin, og opplev energien og spenningen i denne fantastiske byen.

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for større byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som arkitektur, kulturell identitet, kjønn og seksuell politikk, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur.... [-]


Buenos Aires - Avansert Spansk Nedsenking

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong Hong Kong + 2 fler

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I tillegg til avansert språkstudie ved vårt Buenos Aires-senter, velger du fra en rekke spansklærte IES Abroad-områdestudier med fokus på følgende områder: [+]

Oversikt

Du leser, skriver og snakker spansk godt, så hvorfor ikke ta opplæringen til neste nivå? Bor og studer i Buenos Aires, hvor lokalbefolkningen er åpen og interessert i å snakke spansk med deg og hjelpe deg med å lære seg språk, historie og kulturer.

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I tillegg til avansert språkstudie ved vårt Buenos Aires-senter, velger du fra en rekke spansklærte IES Abroad-områdestudier med fokus på følgende områder:

Litteratur og kunst Folk, Politikk og økonomier i Latin-Amerika

Du kan melde deg på kurs på lokale universiteter, inkludert Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires og Pontifica Universidad Católica Argentina, hvor du vil oppleve det argentinske utdanningssystemet førstehånds og få tilgang til lokale studentaktiviteter. Kanskje du vil gjøre noen argentinske venner mens du er på den.... [-]


Buenos Aires - Latinamerikanske Samfunn Og Kulturer

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong Hong Kong + 2 fler

Åpent for studenter på alle språknivåer, gjør det latinamerikanske samfunns- og kultursprogrammet deg til å forbedre dine språkkunnskaper mens du tar kurs i næringsliv, humaniora og samfunnsvitenskap, som alle har en akademisk vekt på Latin-Amerika. [+]

Oversikt

Hvis du er klar for et urbane eventyr, er Buenos Aires din by. Med uendelige bydeler og nabolag å utforske, vil du gå seg vill i severdighetene og lydene i Buenos Aires. Tango natten bort mens du lærer landets populære dans, delta i en av de mange fotballkampene, og bla gjennom den lokale kunstscenen. Alt dette og mer venter deg som student i utlandet i Buenos Aires.

Åpent for studenter på alle språknivåer, gjør det latinamerikanske samfunns- og kultursprogrammet deg til å forbedre dine språkkunnskaper mens du tar kurs i næringsliv, humaniora og samfunnsvitenskap, som alle har en akademisk vekt på Latin-Amerika.

Hvis du har språkkompetanse på begynnelses- eller mellomnivå, kan du velge mellom et bredt spekter av engelsklærte IES Abroad-kurs på områder som litteratur, historie, antropologi, internasjonal handel og statsvitenskap. Hvis du har avansert spansk språkkunnskap, har du muligheten til å velge mellom spanskundervisede IES Abroad-kurs og kurs gjennom den prestisjetunge Pontificia Universidad Católica Argentina. Du kan også ta engelsklærte IES Abroad-kurs.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Sør-Afrika Cape Town Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Hvorfor Sør-Afrika?

Disse kursene vil inkludere komparative perspektiver basert på eksempler fra Sør-Afrika.

Mens du er i Cape Town, tar du 15-17 studiepoeng per semester; Alle kurs er verdt 3 studiepoeng, med mindre annet er angitt.

Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Cape Town gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omsorg. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer og turstier som tar deg til steder utenfor allfarveien - vi handler om våre studenttjenester.

[-]

Cape Town - University Of Cape Town

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Sør-Afrika Cape Town Hongkong Hong Kong + 2 fler

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. [+]

Oversikt

I Cape Town vil hver dag være som en valgfri opplevelse-bok: tenk fantastisk utsikt fra toppen av Table Mountain, vandre Lion's Head ved solnedgang, besøke strender - det er enda en strand med pingviner! - og mer.

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, University of Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. UCT er Sør-Afrikas eldste universitet og har gjennomgått en utrolig forandring siden åpningen, spesielt siden slutten av apartheid, og arbeider for å gjøre høyere utdanning av høy kvalitet tilgjengelig for studenter uansett race. UCT er offisielt anerkjent for sine styrker i afrikanske studier, biologi, botanikk, næringsliv, miljøvitenskap, historie, matematikk, ingeniørfag, sosiologi og antropologi. ... [-]


Christchurch Direkte Påmelding - University Of Canterbury

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 New Zealand Christchurch Hongkong Hong Kong + 2 fler

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, et av de tre beste universitetene i New Zealand, og i de 3% av verdens høyeste universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter. [+]

Oversikt

Når du ser utenfor vinduet ditt i Christchurch, vet du leting venter på fotturer, fiske, kajakk eller svømming. Det er bare en typisk dag her. Nyt den eventyrlystne, men likevel avslappede, livsstilen som Christchurch har å tilby.

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, et av de tre beste universitetene i New Zealand, og i de 3% av verdens høyeste universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter.

Spredt over 215 hektar med vakkert anlagt hage og hage, ligger universitetets campus kun 15 minutter fra byen. Skibakker, fjell, innfødt busk, elver, innsjøer, varme kilder og strender er alle innen 1,5 timer fra Christchurch, noe som gjør dette til et ideelt sted å studere og oppleve New Zealands utendørs livsstil.... [-]


Course: Milan - Italy Today

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia og interaktiv kommunikasjon for kunst: Italienske casestudier (høst, vår)

FI 356 - Internasjonale finansmarkeder og investeringer (høst, vår) Mote Design - Smykker Design, Herreklær, Dameklær, Barneklær, Stranddrag, Undertøy, Teaterkostyme, Tilbehør og Sko Design

Å jobbe sammen med lokalbefolkningen mot et felles mål, opplever du førstehånds noen av de sosiale problemene som påvirker Milano, samtidig som du bidrar dine ferdigheter til en fellesskapsdrevet løsning.

Få en bedre forståelse av virkeligheten, hverdagslige kulturen i vertslandet ditt Legg til global arbeidserfaring til CV eller søknad om høyere utdanning Forbedre din selvtillit I god stand på hjemme skolen din ... [-]

Course: Paris - Business & International Affairs

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Mens du er i Paris, kan du også tjene IES Abroad Global Leadership Certificate for å berike y vår erfaring i utlandet. I tillegg til dine IES Abroad-kurs kan du ta engelsklærte kurs med franske og internasjonale studenter ved Novancia, den fremste handelshøgskolen, grunnlagt av Handelskammeret i Paris. Nyt kursrelaterte utflukter til byer som Genève og Brussel.

Paris vil også være klasserommet ditt. Tenk deg å studere for en eksamen på en kafé i nærheten av Eiffeltårnet, ta med skjønnheten i Musée d'Orsay, eller rusle langs elven Seine, et UNESCOs verdensarvliste. Alt du gjør vil være en del av din lærerfaring.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i Paris, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer, er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. De fleste studenter bor i franske hjem for å få en smak av det parisiske livet egentlig liker. Medarbeiderne holder deg og dine medstudenter informert om rimelige lokale aktiviteter og arrangementer som skjer i Paris.... [-]


Course: Shanghai - Engineering

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Kina Shanghai Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Mens du er i Shanghai, kan du dra nytte av tilgjengelige aktiviteter på campus. Klubber er studentkjøring og gir en utmerket mulighet for økt campusintegrasjon. Tidligere klubber har inkludert:

Explorer Frivilligeforening (Gir hjelp til dårlige grupper i landlige områder) Luft og helse (Environmental Protection Association) [-]

Den Europeiske Union

Campus Heltidsstudier 1 semester August 2018 Tyskland Freiburg Hongkong Hong Kong + 2 fler

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, økonomi, næringsliv og internasjonale relasjoner som aldri før. [+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, økonomi, næringsliv og internasjonale relasjoner som aldri før.

Den sentralt beliggende byen Freiburg, Tyskland, vil være din hjemmebase. Det er her at du skal ta engelsklærte kurs som Global lederskap, statsvitenskap og tysk. Som en del av programmets nødvendige Integrative Seminar, vil du reise i 22 dager for å få eksponering for EU og utover. Ikke bare vil disse kursrelaterte utfluktene gi deg bedre innsikt i EUs styrker og utfordringer, de vil også gi deg den erfaringen du trenger for å bygge ditt CV og forberede deg på en internasjonal karriere. Når du besøker hvert nytt land, utvikler du en forståelse av EU, dens historie og dens institusjoner.... [-]


Dublin - Entreprenørskap Og Teknologi

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vårt Entreprenørskaps- og teknologiprogram har blitt utviklet for å gi deg ledelse, entreprenørskap og digitale ferdigheter i et avslappende miljø, slik at du kan kapitalisere på den forretningsvenlige energien i denne byen. [+]

Oversikt

Det er grunnen til at Dublin nå fungerer som det europeiske hovedkontoret for selskaper som Google, Facebook og Twitter. I det siste tiåret har Irlands proffesjonsmiljø vært en inkubator for oppstart, spesielt innen teknologi, og dets rykte som Europas viktigste teknologihavn er veletablert.

Vårt Entreprenørskaps- og teknologiprogram har blitt utviklet for å gi deg ledelse, entreprenørskap og digitale ferdigheter i et avslappende miljø, slik at du kan kapitalisere på den forretningsvenlige energien i denne byen.

Dublin er Europas teknologiske knutepunkt for verdens mest innovative bedrifter med 8 av de 10 globale informasjons-, kommunikasjons- og teknologibedrifterne her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er godt etablert, og i de siste årene har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp satt opp en base i Dublin.... [-]


Dublin - Heltid Semester Praktik

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Dublin er en global leder innen kunst og entreprenørskap. Det er også et stort medie- og forlagsenter med gode muligheter for næringsliv, økonomi, kommunikasjon, sosial oppsøking og mer.

Denne hovedstadenes bredde i voksende næringer gjør et semesteropphold i Dublin den perfekte opplevelsen for en rekke interesser. Ta en naturskjønn tur, lån fra Dublinbikes, eller bruk DART-linjen til å pendle til internship. Til lunsj kan du nyte en tradisjonell corned beef sandwich eller irsk stuing. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne fantastiske byen har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Dublin garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken.... [-]


Dublin - Irske Studier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurs knyttes til Irlands rike kunstneriske historie, og du kan også velge å delta i en internship eller tjenesteopplæringsplassering som utfyller lærerommet ditt. [+]

Oversikt

Rik i kultur og stolthet, er moderne Dublin en levende by med mer enn halvparten av befolkningen under 25 år. Denne fargerike, kosmopolitiske byen er hjemsted for en verdensklasse kunstscene og er kjent for sin litteratur og berømte forfattere, som George Bernard Shaw, Oscar Wilde og Samuel Beckett.

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurs knyttes til Irlands rike kunstneriske historie, og du kan også velge å delta i en internship eller tjenesteopplæringsplassering som utfyller lærerommet ditt.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Utforsk byens kjente landemerker som River Liffey, St. Stephen's Green, Dublin Castle og Garden of Remembrance. Alt du gjør er en del av din lærerfaring som hjelper deg med å fullføre bildet av hva Irland har gjennomgått og hvor det går.... [-]


Dublin Direkte Innmelding - Dublin City University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år). [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

Dublin belønner den uavhengige ånden med en variert kultur og et bredt spekter av pedagogiske muligheter.

Dublin City University (DCU) tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.... [-]


Dublin Direkte Innmelding - Nasjonal Teater Skole Av Ireland-glade Skole Av Skuespill

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting spesialiserer seg på vinterhage. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript, som er plassert i sitt eget klimastyrte arkiv på universitetets gamle bibliotek. Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Dublin Direkte Påmelding - Trinity College Dublin

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Trinity College Dublin tilbyr et bredt spekter av utfordrende kurs og appeller primært til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å registrere deg direkte på Trinity College Dublin (TCD), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

Trinity College Dublin tilbyr et bredt spekter av utfordrende kurs og appeller primært til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript, som er plassert i sitt eget klimastyrte arkiv på universitetets gamle bibliotek. Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Dublinskribentens Program

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt utløp, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske din stemme og finpusse håndverket ditt. Fra kortfattet skriving og grafisk roman til digital kommunikasjon og skriving på skjermen, dekker våre kurs et bredt utvalg av stiler og sjangere. [+]

Oversikt

De berømte linjene WB Yeats, etableringen av James Joyce's "universelle by" i Ulysses, scenen på Abbey Theatre, har blogger fra The Irish Times-forfattere i Irland brukt ord og bilder til å inspirere, informere, overtale og underholde Deres lesere i århundrer. Da de flyttet inn i den digitale tidsalderen, nådde forfattere større og mer mangfoldige publikum gjennom plattformer som ikke eksisterte enda et tiår siden. Gjennom studiet av samtidige irske forfattere, så vel som tidligere, er vårt Writer's Program designet for å inspirere og utfordre forfattere til å heve sine ferdigheter til neste nivå.

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt utløp, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske din stemme og finpusse håndverket ditt. Fra kortfattet skriving og grafisk roman til digital kommunikasjon og skriving på skjermen, dekker våre kurs et bredt utvalg av stiler og sjangere. Velg mellom en rekke skrive-relaterte kurs, irsk studiekurs, eller en internship eller service læringsplassering for å lage ditt 15-kreditt-program.... [-]


Freiburg - Miljøstudier Og Bærekraftighet

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Tyskland Freiburg Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøvitenskap, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald og Rhinen. [+]

Oversikt

Miljøbevegelsen tok ro i Freiburg for lenge siden - og nå er det en livsstil. Kjent for å ta ledelsen i utviklingen av miljøvennlige teknologier og arkitektur, tiltrekker Freiburg også forskere og miljøorganisasjoner fra hele verden. Kom og studer Freiburgs mange unike bidrag til denne viktige bevegelsen.

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøvitenskap, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald og Rhinen.

Freiburg og de omkringliggende områdene vil være i klasserommet ditt. Tenk deg å reise til Rhinen for å ta prøver og observere lokal økologi, eller skogene i de sveitsiske alper for å fremme diskusjonene dine om skogsforvaltning og turisme. Når det er mulig, tar kursene deg utenfor klasserommet for å gi deg praktisk erfaring og å dra nytte av alt du har å tilby i utlandet.... [-]


Freiburg - Språk Og Områdestudier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Tyskland Freiburg Hongkong Hong Kong + 2 fler

Ideell for studenter som er interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES i utlandet og universitetskurs undervist på tysk av utmerkede lokale fakultet. Du kan også delta i et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et akademisk seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer. [+]

Oversikt

Freiburg ligger ved foten av Schwarzwald, den typiske sørtyske byen med sine svingete gater og historisk arkitektur. Det er også hjemmet til Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent vurdert til en av de beste universitetene i Tyskland. Vi inviterer deg til å studere utenlands i Freiburg og å fordyre deg i studentliv og tysk språk i denne pulserende universitetsbyen.

Ideell for studenter som er interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES i utlandet og universitetskurs undervist på tysk av utmerkede lokale fakultet. Du kan også delta i et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et akademisk seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]


Galápagos øyene Direkte Påmelding - Gaias

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Ecuador Galapagos Islands Hongkong Hong Kong + 2 fler

Det er en grunn til at mange av verdens mest kjente forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi. [+]

Oversikt

Det er en grunn til at mange av verdens mest kjente forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi.

Dette direkte innmeldingsprogrammet er organisert gjennom Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS), en ekstern campus av Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på øya San Cristóbal.

Før du går til Galápagos, starter programmet med en måned i Quito, hvor du deltar i en orientering, et kurs på USFQ Cumbayá campus og kursrelaterte utflukter. De resterende månedene blir brukt på San Cristóbal i Galápagosøyene. Ytterligere kursrelaterte utflukter gir deg mulighet til å tilbringe tid på andre steder, basert på din kursinnmelding.... [-]


Granada - Study in Granada

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Spania Granada Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Studiepoeng : 15-19 per semester (4-5 kurs)

Internship Seminar

IN 395 - Internship Seminar (Høst, Vår)

Internasjonale relasjoner

Økonomi Miljøstudier Geografi Helse forskning Historie psykologi sosiologi Praksisplasser

Interning i utlandet som en del av studiet ditt i utlandet, vil bidra til å skille søknaden din på grunnskole eller en jobbmulighet i dagens konkurranseutsatte marked. Det er en spennende utfordring, og vi er her for å hjelpe deg med å sikre din plassering og lykkes i internshipet ditt.

Deltakelse i internship i utlandet hjelper deg med:

Legg til internasjonal erfaring i ditt resumé Få ekte arbeidserfaring og ferdigheter Bygg din selvtillit ... [-]

Hong Kong Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Hongkong Hong Kong

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren din i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Hvorfor Hong Kong?

Intern i en unik, travle storby som ligger på Pearl River Delta. Hong Kong er en blanding av de naturlige høye tinder, havner og øyer og arkitektonisk. Som en tidligere britisk koloni og nå en spesiell administrativ region i Kina, er Hong Kong også en sammensmelting av kulturer, språk og mat.

Din praktik

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren din i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i opptil 40 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Hong Kong.... [-]


London - Heltid Semester Praktik

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

London er verdens ledende by for internasjonal økonomi og en stor drivkraft for verdensøkonomien. Ikke glem at det også er en stor aktør innen kunst, næringsliv og markedsføring, utdanning, media og kommunikasjon, politikk og ikke-for-profit organisasjoner, og gjør en semesterplass i London til en ideell mulighet. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar inn alt som London har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i London garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i 32-40 timer i uken.... [-]


London - Studere London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Et urbane eventyr venter deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske bytanken: Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - og alt det har å tilby. [+]

Oversikt

Et urbane eventyr venter deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske bytanken: Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - og alt det har å tilby.

Målet med vårt 40 + år gamle program er å hjelpe deg med å utforske moderne London, både fysisk og kulturelt. Få en dypere kunnskap om britisk kultur, inkludert den sentrale viktigheten av historien til britene. Utforsk Storbritannias globale innflytelse på vestlig kultur, inkludert kunst, litteratur og økonomiske og politiske systemer.

Velg blant mer enn 40 IES Utlands-lærte kurs undervist av ekspert lokalt fakultet på vårt senter, samt et kurs hos et av våre prestisjefylte lokale partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental & African Studies. Ikke bare er det hundrevis av kurs og disipliner tilgjengelig gjennom våre partneruniversiteter, men du har også muligheten til å lage lokale britiske og internasjonale venner. Ekstra unike tilbud inkluderer vårt globale lederskapssertifikat for studenter interessert i lederstudier (se side 14) og våre kreative workshopskurs som fokuserer på produksjon av et kunstverk (skrift, film eller kunst).... [-]


London - Teaterstudier

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjonelle strukturer som påvirker teater i Storbritannia, med vekt på London. [+]

Oversikt

William Shakespeare sa det best da han skrev "All verden er en scene" - hvor bedre å studere teater enn Shakespeare hjem og så mange andre strålende dramatiker og utøvere?

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjonelle strukturer som påvirker teater i Storbritannia, med vekt på London. Du undersøker også nøkkeltekster og forestillinger innen relevant historisk og kulturell sammenheng og dykker inn i teaterkritikk, mottaksteori, dramaturgi og scenografi.

London blir klasserommet ditt. Forestill deg alle forestillingene du vil se - minst ni med IES Abroad alene - som du opplever opptredener på små frie teaterlokaler og bedrifter, samt større forestillinger for å lære førstehånds om teaterindustrien i London. Utvid artikkelen din ved å ta et kreativt verksted i playwriting. Intern som teaterassistent på et lokalt sted for å få et innblikk i Londons teaterscene. London og alt det har å tilby, vil være en del av din lærerfaring.... [-]


London Direct Enrollment - City, University of London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Matematikk* Politikk psykologi [-]

London Direkte Innmelding - Courtauld Institutt For Kunst

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Courtauld Institute of Art. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Courtauld Institute of Art.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Innmelding - Slade School Of Fine Art

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Slade School of Fine Art, University College London.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Innmelding - Soas, University Of London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS). [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS).

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Innmelding - University College London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Påmelding - Queen Mary

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisjefylte institusjoner å velge mellom, finner du en partnerskole og et program som passer dine behov. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisjefylte institusjoner å velge mellom, finner du en partnerskole og et program som passer dine behov.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Lev og lær som en lokal student denne sommeren i London når du registrerer deg og tar kurs på verdensberømte University College London (UCL). Fra samfunnsvitenskap til helse, vitenskap og mer, er det noe for alle på UCL.

Studier

[-]

Madrid - Engineering, Arkitektur Og Vitenskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Spania Madrid Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist i engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Oversikt

Madrid er den ledende senter for industri, handel og teknologiforskning i Spania, og er en ideell by for å studere ingeniørfag, arkitektur og vitenskap og deres applikasjoner i den profesjonelle verden.

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist i engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Spesialiser dine studier med en rekke tekniske kurs, fra romfart til mekanisk. Generelle arkitekturkurs - inkludert introduksjon til arkitektur, utkast og designkurs - gir deg unik innsikt i ditt felt. Vitenskapskurs gir deg muligheten til å studere farmasøytisk vitenskap og matematikk, med kurs i biologi og kjemi. Bland disipliner eller fokus på et enkelt felt for mer konsentrerte studier.... [-]


Madrid - Language & Area Studies Course

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Spania Madrid Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Oversikt

Dette programmet streber etter å fordyre deg i Madrileños kultur gjennom sine akademiske muligheter, utøvende aktiviteter med universitetsstudenter og boligvalg. Du kan også ta en prep kurs for Diploma de español como lengua extranjera (DELE), som fører til et sertifikat. Denne prisen vil være en fordel for ditt resume og kan tjene uten ekstra kostnad. Flere utflukter tar deg utover byens grenser til steder av historisk og moderne interesse. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.

Madrid vil også være i klasserommet ditt. Enten du besøker en av Madrids mange kunstgallerier eller museer, lærer du om spansk kultur ved å ta en film av en av Spanias opptreden filmskapere eller bare rusle rundt i byen og nyte det varme klimaet i en av byens mange parker, Du vil bli fengslet av Madrids livsstil.... [-]


Milan - Business Studies

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

entreprenørskap

Università Bocconi tilbyr et bredt spekter av engelsk- og italiensklærte forretnings-, økonomi-, økonomi- og ledelseskurs, som undervises på semesterbasis Etter godkjenning til IES Abroad, må du fullføre ytterligere skritt for å være kvalifisert for opptak til Bocconi:

[-]

Milan - Heltid Semester Internship

Campus Heltidsstudier 1 semester August 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

Tenk deg å ha en praktikplass i Milano - hjem til Borsa Italiana (børs) og Milan Fashion Week, og design og forretningskapital i Italia. Her kan du tilbringe semesteret honing håndverket ditt på en atelier eller i PR for et internasjonalt motehus, for ikke å nevne praktikmuligheter i e-handel, luksusfirmaer og musikk. [+]

Oversikt

Tenk deg å ha en praktikplass i Milano - hjem til Borsa Italiana (børs) og Milan Fashion Week, og design og forretningskapital i Italia. Her kan du tilbringe semesteret honing håndverket ditt på en atelier eller i PR for et internasjonalt motehus, for ikke å nevne praktikmuligheter i e-handel, luksusfirmaer og musikk.

Med fem store togstasjoner og høyhastighetsforbindelser til andre italienske byer føler du at du er midt i alt. For din daglige pendling til din praktikplass, bruk Milan Metro, byens trikk, eller Il Passante, den underjordiske jernbanen. Mens du utforsker byen, sørg for å gjøre en tur til Milanos andre spesialitet - mat! På lunsjpause, nyt en plate med risotto alla milanese, og hvis det er rundt vinterferien, følg det med et stykke panettone - mangia!... [-]


Milan - Mote Design Og Merchandising

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

Diversifiser dine modstudier med et valgfag fra vårt Italia Today Program. Kursene inkluderer historie, statsvitenskap, litteratur, musikk og mye mer. [+]

Hvorfor Milan?

Mote er i luften i Milano. Som en av de "store fire" motehoffene (sammen med London, New York og Paris), er Milan hjemsted for mange avanserte motehus som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu og mange andre; og nesten alle de "store navnene" er representert. Forbered deg på å bli inspirert av Milanese standarder for eleganse og besettelse med stil - fra rullebanen til gaten.

Vår Fashion Design & Merchandising Program tilbyr en holistisk mote opplevelse. Møt kildene til globale trender innen forretning, design, skreddersy, tekstiler og materialer, modellering og markedsføring. Lær om virksomheten til mote fra lokale eksperter og professorer fra de beste universitetene i Milano. Bli med på Milanese design og skreddersy scenen gjennom praktiske kurs på profesjonelle mote institutter tilbyr praktiske leksjoner i klær og tilbehør skapelse.... [-]


Milan - Music: Tradition & Innovation Course

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

italiensk

Enkeltrom i en leilighet har en ekstra avgift.

Leilighetens liv er forbedret av en live-i italiensk romkamerat kalt en fellesskapssjef (CA).

Kvalifiseringskrav [-]

Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires & Santiago

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Argentina Buenos Aires Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 4 fler

[+]

Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest engasjerende og autentiske studien i utlandet, som er mulig.

Kjappe fakta Senter : IES Utlandet Santiago By : Santiago, Buenos Aires Land : Chile, Argentina Studiepoeng : 16-18 per semester Undervisningsspråk : Engelsk Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Ankomst: Mandag 28. august 2017 - i Buenos Aires Avreise: lørdag 9. desember 2017 - fra Santiago

Våren 2018

Ankomst: Mandag 19. februar 2018 - i Buenos Aires [-]

Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

Campus Heltidsstudier 12 uker March 2018 Spania Granada Marokko Rabat Hongkong Hong Kong + 4 fler

[+]

Tenk deg å besøke frivillige organisasjoner og andre institusjoner som spiller en nøkkelrolle i dagens Marokkos politiske, økonomiske og kulturelle felt. Eller touring Alhambra i Granada som en del av studiet ditt om islamsk kunst og arkitektur.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i både Granada og Rabat, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i disse byene. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest engasjerende og autentiske studien i utlandet, som er mulig.

Kjappe fakta Senter : IES Utlandet Granada By : Rabat, Granada Land : Marokko, Spania Studiepoeng : 12 studiepoeng PO / IR 383 - Moderne problemer i arab-vestlige inngrep (høst, vår) ... [-]

Nagoya Direct Enrollment - Nanzan University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Japan Nagoya Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Business japansk Klassisk japansk Universitetsforberedende japansk

Ytterligere kursdisipliner

I løpet av høstsemesteret er enkelte ekstra kurs ved Nanzan University åpen for IES utenlandsstudenter. Disse 2 kredittkursene er en del av det vanlige bachelorprogrammet ved universitetet og er tilgjengelig på flere felt. I de senere år har kursene tatt med:

Debattpolitikk i Japan og USA Japansk lingvistikk Japansk nasjonalitet lov Observasjon og analyse av japanske språkaktiviteter Prinsipper for språkopplæring Seminar i amerikanske utenlandske relasjoner: En utsikt fra Japan Seminarer i krig og fred: et transnasjonalt perspektiv Studier i japansk språkpedagogikk ... [-]

Nantes - French Language Immersion & Area Studies

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Frankrike Nantes Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Studentliv Forsikring : $ 230 Totalt : $ 17,990

Studieår

Undervisning : $ 24.825 Bolig : $ 7,920 Forsikring : $ 455 Totalt : $ 33.200 [-]

Nice - Business, Sustainability & Immigration Course

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Frankrike Nice Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

SO / PO 380 - Innvandring i Middelhavsbassenget (høst, vår)

sosiologi

Deltakelse er basert på kursregistrering. Studenter som ikke er innmeldt i disse klassene kan delta, med ledig plass, mot et pristillegg.

Regional matlagingskurs kajakk [-]

Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Frankrike Nice Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

kurs

Du tar 15-19 studiepoeng per semester. Klasser varierer fra 1-4 studiepoeng, hvor de fleste kurs er 3 studiepoeng hver.

Rådgivning og støtte

I et direkte påmeldingsprogram, er du påmeldt som en heltidsstudent hos en av våre internasjonale partnerinstitusjoner. Selv om din lokale vertsinstitusjon er hvor du tar kursene dine, er vi fortsatt her for å støtte deg fullt ut.

Ekskursive aktiviteter og kulturelle arrangementer

Avgrens måten du bor og lære i Nice gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

Besøk til lokale kunstmuseer Tour of a perfumeries Regional matlagingskurs Forsikring : $ 455 [-]

Nice Direct Enrollment – Université Nice Sophia Antipolis

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Frankrike Nice Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Studenter interessert i ingeniørkurs vil delta på klasser på Polytech Nice Sophia, som ligger i Sophia Antipolis, kjent internasjonalt som den franske Silicon Valley.

I utlandet er IES Abroad Nice dedikert til å forbedre studiet i utlandet, med overlegen tjenester og muligheter til å oppleve livet fullt ut i Franske Riviera. Vårt personale i Nice hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.

Nice og den franske riviera blir klasserommet ditt. Engasjement i lokalsamfunnet beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i Frankrike, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i Nice. Våre boligalternativer i og rundt Nice gir deg muligheter til å møte og få nye venner, mens våre kulturelle arrangementer gjør deg kjent med Nice og den franske riviera.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

På grunn av den høye akademiske rigor av dette programmet, er det nødvendig med en 3,85 GPA (ut av 4,0).

Støttetjenestene vi tilbyr IES Abroad direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studier i utlandet mål så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor vil våre ansatte være der for deg.

St. Catherine er dedikert til å finne deg veiledere som best imøtekommer dine spesifikke faglige og personlige mål, noe som gjør dette til en virkelig unik og uovertruffen læring opplevelse.

Etter IES Abroad-orienteringen i London deltar du i et orienteringsprogram på St. Catherine som dekker emner som overnatting, akademiske retningslinjer, registrering, studenteliv, reise og sikkerhet.... [-]


Paris - French Studies Course

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Musikkstudie i Paris gjennom IES Abroad er begrenset til Ecole Normale; IES Abroad kan ikke tilpasse musikkstudie ved andre institusjoner i Paris.

Studenter som kvalifiserer kan ta opptil fire 3-kurser på École Normale, i tillegg til fransk og andre kurs på IES Abroad Paris Centre. Instrumentalister kan studere undervisning eller forestilling, mens vokalister fokuserer på ytelse bare. Kurstilbudene er begrenset i vårsemesteret, og enkelte spesialiteter, som perkusjon, blir ikke undervist på École Normale. Opptaksbeslutninger er laget av École Normale de Musique.

Instrumenter undervist på École Normale inkluderer:

Alto fiolin styrking ... [-]

Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Fra bolig til kulturelle arrangementer, er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Studier Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Du tar 15-19 studiepoeng per semester. Alle kurs er undervist på fransk. Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter: IES Abroad Fransk språkkurs (kreves, 4 studiepoeng) Fransklærte kunstkurs på partneruniversiteter (valgfritt, studiepoeng varierer) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais danseskole, Studio Vermès (fotografi) [-]

Quito - Area Studies & Language

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

SO / AN 301 - Den kulturelle mangfoldigheten i Ecuador (Fall)

spansk

[-]

Quito Direkte Innmelding - Universidad San Francisco De Quito

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong + 2 fler

Mens du er i Quito, registrer deg direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og ta de fleste av kursene dine ved Universitetet sammen med lokale studenter. Fordi USFQ tilbyr nesten 1500 kurs hvert semester i et bredt spekter av fagområder, kan studenter med nesten hvilken som helst akademisk interesse finne spennende og utfordrende innskrivningsmuligheter. [+]

Oversikt

Quito er perfekt for den eventyrlystne sjelen. Med sine omkringliggende fjell er du alltid bare en klatre unna en fantastisk utsikt over dalen og fra en fugleperspektiv av den koloniale spanske arkitekturen som gjør byen berømt.

Sophomore, junior eller senior står når programmet starter Påmeldt i spansk kurs innen året før startdato for programmet [-]

Rabat - Study in Rabat

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Marokko Rabat Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Rabat blir klasserommet ditt. Rik på kulturarv og mangfold har Marokko blitt påvirket av mange forskjellige etniske, kulturelle og religiøse grupper som har bosatt seg i landet gjennom sin lange historie. Besøk historiske skatter som Rabat arkeologiske museum, Hassan-moskeen og Mausoleet i Mohammed V for å se gamle gjenstander og lære mer om den islamske kulturelle innflytelsen. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i Marokko, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i Rabat. Fra bolig til kulturelle arrangementer, er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Enten det tar del i en frivillig mulighet, danselektioner eller matlagingskurs, har du mange muligheter til å få en dypere forståelse av marokkansk kultur.... [-]


Roma - Film Og Media Studier

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

Designet for å ta deg inne i italiensk kino, gjør Film- og medievitenskapsprogrammet Roma til et sett av studiet i utlandet. Det er her du vil koble din lidenskap til dine studier mens du registrerer deg i kurs som lar deg lage din egen dokumentarfilm, utforske historien om fortelling, og mer. [+]

Hvorfor Roma?

IES Abroad Italiensk språkkurs på ditt ferdighetsnivå (kreves, 4 eller 8 studiepoeng) Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Tjenestelæring / sosial handlingsplassering og seminar (valgfritt, 3 studiepoeng) Praktik eller sosial handlingsplassering og tilhørende seminar (3 studiepoeng hver, valgfritt) [-]

Roma - Kunsthistorie Og Mote

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. [+]

Hvorfor Roma?

Når du tenker på kunst eller mote, tenker du på Roma og Italia. Fra de massive fremskrittene som ble oppnådd av det romerske riket i kunst og arkitektur, gjennom verkene fra den italienske renessansen av det 15. århundre (tenk Michelangelo og Raphael) til i dag - med slående moderne arkitektur av Renzo Piano og fremtidsrettede moter av Fendi, Gattinoni , Brioni og de andre husene som er basert her - Roma har veldig bokstavelig talt tusenvis av kunstneriske og arkitektoniske skatter, triumfer og trender for å studere.

Hva du skal studere

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. Du har også en gang i livet muligheten til å ta mote-relaterte kurs (inkludert design og styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kjente Fashion Academies i Roma, eller ta kunst klasser i Roma University of Fine Arts (RUFA).... [-]


Roma - Tidlig Barndomsutdanning

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

Mens du studerer i utlandet i Roma, tar du kurs på barneutvikling, korskulturpsykologi, det italienske utdanningssystemet og mer. [+]

Hvorfor Roma?

Når det gjelder å studere utdanning i Italia, er det ikke noe sted som Roma. Fra Montessori-skolene til Italias inkluderende utdanningsmodell har Roma vært fødestedet for ulike revolusjonære utdannelsespraksis. Lær om historien om skolegang i Italia på vår barnehageutdanningsprogram, og få praktisk erfaring i lokale klasserom som gir deg et innblikk i globale temaer som påvirker utdanningsverdenen i dag.

[-]

Roma Sommer - Mote Studier

Campus Heltidsstudier Deltid May 2018 Italia Roma

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs. [+]

Hvorfor Roma?

Utforsk mote design og produksjon i en av verdens beste mote byer i sommer - Roma! Gjennom kurs og praktisk erfaring, vil du utforske både de teoretiske og praktiske aspektene av moderne italiensk moteproduksjon. Felturer til lokale museer, utstillinger og andre interessepunkter gir sammenheng for det du lærer i klasserommet.

Hva du skal studere

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs.

Du vil melde deg på både mote og design kurs, og deretter har du mulighet til å ta et ekstra kurs i Art History på IES Abroad Center. Kurset vil hjelpe deg med å oppdage mesterverk i byen, og også analysere hvordan selv i kunst og arkitektur, stil og design dypt karakteriserer ulike historiske perioder.... [-]


Rome - Full-Time Semester Internship

Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Oversikt

Lev og intern i Roma - hovedstaden og største byen i Italia.

.

By : Roma Land : Italia Studiepoeng : 3 studiepoeng Undervisningsspråk : Engelsk, Italiensk Språkforutsetninger : Ingen Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høsten 2017

Ankomst: Mandag 4. september 2017 Avgang: Fredag ​​15. desember 2017

Våren 2018

Ankomst: Mandag 29. januar 2018 Avreise: torsdag 10. mai 2018 akademikere

Før du går, samarbeider vi med deg for å finjustere resuméet ditt, perfeksjonere brevbrevet ditt, og finpusse kommunikasjons- og intervjuevitenskapen når vi forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø. ... [-]


Rome - History & Classics

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Med tusenvis av år med veldokumentert historie, inkludert utallige skrifter, fantastiske arkeologiske steder, monumenter, skulpturer og andre gjenstander, er det ingen bedre by å studere historie og klassikere enn Roma.

I dag, på toppen av hele historien, er Roma en blomstrende europeisk hovedstad, med viktige roller i internasjonal politikk og næringsliv.

[-]

Rome - International Relations

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) [-]

Rome - Language & Area Studies

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

PP / SØ 240 - Verdifulle mangfold? Italiensk Samtidig Innvandrings- og Integrasjonspolitikk (Vår)

Av denne grunn vil det ikke være mulig for deg å offisielt registrere deg før du kommer til Roma; Men du må referere til dagens kurstilbud for å forhåndsregistrere som en del av søknaden din.

Università degli Studi Roma Tre

Roma Tre ble grunnlagt i 1992 som Romas tredje universitet, og har blitt byens nest største, med over 35.000 studenter, og har fått et betydelig rykte i den italienske akademiske verden takket være sine kvalitetsprogrammer og internasjonale fokus. Roma Tre tilbyr avanserte italiensk-lærte kurs til studenter som er dyktige på italiensk. Det er også mulighet for å ta engelsklærte kurs i Statsvitenskapsavdelingen. ... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Et bredt spekter av andre disipliner tilbys gjennom våre andre programmer i Roma, så du kan også komplettere studiet av sosiologi og religion med kurs i italiensk språk, kunsthistorie, historie, klassikere og mer.

akademikere [-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campus Heltidsstudier 3 uker January 2019 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Kjappe fakta Senter : IES Utlandet Roma Språkforutsetninger : Ingen

Ikke-amerikanske statsborgere kan bli pålagt å få et studentvisum før ankomst.

[-]

Salamanca - Psychology

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Spania Salamanca Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Hvorfor Salamanca?

Når du studerer menneskets sinn og atferd, hvilken bedre måte å lære mer om deg selv og andre enn å leve og lære utenlands i Salamanca?

Vårt Psykologi Program er utviklet for psykologi majorer eller mindreårige, og er et samarbeid mellom IES Abroad og Universidad Pontificia de Salamanca, et prestisjetunge universitet kjent for sin psykologi. Kursene vil bli tatt på IES Abroad Salamanca Centre og Universidad Pontificia de Salamanca, og vil bli undervist på engelsk. Du vil kunne utøve dine spanske ferdigheter med et obligatorisk språkkurs i Salamanca.

Salamanca og utover vil være i klasserommet ditt. Programmet tilbyr også en rekke kulturelle aktiviteter og ekskursjoner for å forbedre studentopplevelsen. ... [-]


Salamanca - Studere I Salamanca

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Spania Salamanca Hongkong Hong Kong + 2 fler

Hvis du leter etter et spansk program som er helt nedsenket, er vårt program i Salamanca for deg. [+]

LT / AH 358 - Lesing av byen: Litteratur og kunst i Salamanca (høst)

Facultad de Informática

Bare fall

Det er en spennende utfordring, og vi er her for å hjelpe deg med å sikre din plassering og lykkes i internshipet ditt.

Deltakelse i internship i utlandet hjelper deg med:

Legg til internasjonal erfaring i ditt resumé Få ekte arbeidserfaring og ferdigheter

Tidligere orienteringsaktiviteter har inkludert danseklasser, en fotballturnering med spanske studenter og en utflukt til Segovia, kjent for sin romanske og gotiske arkitektur, og for å ha en av de best bevarte romerske akvedukten i hele Europa. Du besøker også den sjarmerende romanske byen Zamora og den berømte vinregionen Toro. Programmet er designet for å integrere deg i alle aspekter av livet i Salamanca.... [-]


Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Fall 2017

Ankomst: Mandag 24. juli 2017 Avgang: Fredag ​​10. november 2017 - Hvis du bare tar IES Abroad kurs; Fredag ​​1. desember 2017 - For studenter som er innmeldt i partneruniversitetskurs

Våren 2018

[-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campus Heltidsstudier 1 semester August 2018 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Kjappe fakta Senter : IES Utlandet Santiago By : Santiago Land : Chile Studiepoeng : 3 per semester [-]

Shanghai - økonomi, Næringsliv Og Samfunn

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre September 2018 Kina Shanghai Hongkong Hong Kong + 2 fler

Det er ingen feil i Shanghais skyline. Fra det høye orientalske pereltårnet til den feiende Bund over Huangpu-elven, kan Shanghai shimmere med mulighet. Vi inviterer deg til å oppleve førstehånds alt som denne spennende byen har å tilby. [+]

Oversikt

Det er ingen feil i Shanghais skyline.

Management Association [-]

Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Heltidsstudier Deltid May 2018 Kina Shanghai

[+]

Den fremmer vitenskapelig og akademisk innovasjon, tar sikte på økonomisk og sosial utvikling, og støtter veksten i virksomheten.

Kurs

Corporate høyttaler økter av næringslivsledere og ledende eksperter Selskapsbesøk i ulike bransjer og på tvers av selskaper (multinasjonale selskaper, joint ventures, statseide bedrifter) Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Shanghai, gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omhyggelig. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer som tar deg utenfor banket banen - vi handler om våre studenttjenester. Dette er bare en av tingene vi er kjent for.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campus Heltidsstudier 12 uker August 2018 Italia Siena Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Avgang: onsdag 18. april 2018 akademikere [-]

Siena - Study in Tuscany

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Italia Siena Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Et studentvisum kreves for amerikanske statsborgere å komme inn i Italia. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske statsborgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Høsten 2017

Undervisning : $ 13.335 Boliger : $ 3,765 Forsikring : $ 230 Totalt : $ 17,330

Studieår

Undervisning : $ 23,990 Bolig : $ 7,530 Forsikring : $ 455 Totalt : $ 31,975

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet kontoret for å bestemme de faktiske kostnadene for deg når du er involvert i økonomisk hjelp, stipend, hjemme skolepolitikk og andre faktorer. ... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 Australia Sydney Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

On-Site Staff

Uansett om du har spørsmål om akademiske krav, bolig, trivsel og sikkerhet, er vårt Sydney-baserte IES Abroad-personale tilgjengelig for å støtte deg fullt ut.

Et studentvisum kreves for å komme inn i Australia. Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske statsborgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Høsten 2017

Undervisning : $ 16.560 Bolig : $ 5,865 Forsikring : $ 475 Totalt : $ 22,900

Studieår

Undervisning : $ 29.790 Bolig : $ 11.730 [-]

Sydney Direct Enrollment

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 Australia Sydney Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Studenter som vil være andre semester sophomores når programmet begynner og som har to hele semesterer verdt karakterer på sine transkripsjoner på søknadstidspunktet kan vurderes for oppføring i USA vårsemesteret av programmet. Undervisning : $ 16 275 Bolig : $ 6,150 Forsikring : $ 475 Totalt : $ 22,900

Studieår

Undervisning : $ 29,280 Bolig : $ 12,300 Forsikring : $ 950 Totalt : $ 42.530

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet kontoret for å bestemme de faktiske kostnadene for deg når du er involvert i økonomisk hjelp, stipend, hjemme skolepolitikk og andre faktorer.

[-]

Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 Australia Sydney Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Med syv divisjoner som inneholder hundrevis av disipliner, er akademisk erfaring ved Macquarie definert av mangfold og bredde.

Marinvitenskap skrive

Globalt lederskapsprogram

Dette ikke-kredittbærende programmet hjelper deg med å bygge lederskapsfunksjoner, få tverrkulturell erfaring, og forbedre ditt CV. Programmet er også en fin måte å danne meningsfylte vennskap med australske studenter.

For å fullføre sertifikatprogrammet må du delta i fem colloquia (forelesninger) gjennom hele tiden i Australia (fra et valg på 25-30 tilbud hvert semester). Topikk kan omfatte:

Ledelse Tverrkulturell forståelse Business Etiquette ... [-]

Tokyo - Language & Culture

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre March 2018 Japan Tokyo Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

IES Abroad Tokyo-studenten er en lærer som er involvert i en form for pågående etnografisk forskning, hvor kjernefokus er betydningen av handlinger og hendelser til folket i den sosiale omgivelser studenten ønsker å forstå.

Målene for feltplasseringsprogrammet er som følger:

Gjennom et tilrettelagt seminar å oppmuntre studenter til kollektivt å dele og reflektere over feltplasseringserfaringer som grunnlag for å anerkjenne, forstå og forklare Japans sosiale organisasjon. Å oppdage Japans "virkelige verden" sosiale organisasjon som den er naturlig utstilt uten å pålegge et bestemt rammeverk eller teoretisk forutsetning om hva som skal eller skal bli funnet. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Østerrike Wien Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Kulturstudier

[-]

Vienna - Music

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Østerrike Wien Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

[-]

Sommerkurs

Amsterdam Sommer - Samfunn, Kultur Og Kjønn I Amsterdam

Campus Heltidsstudier 2 måneder Åpen påmelding Nederland Amsterdam Hongkong Hong Kong + 2 fler

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen for kjønnsstudier. Vi inviterer deg til å utforske Amsterdams historie og presentasjon, og å vurdere hvordan disse forestillingene er - eller endrer seg ikke. [+]

Oversikt

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen for kjønnsstudier. Vi inviterer deg til å utforske Amsterdams historie og presentasjon, og å vurdere hvordan disse forestillingene er - eller endrer seg ikke.

Amsterdam er klasserommet ditt, med kursrelaterte utflukter til verdensklasse museer og bemerkelsesverdige Amsterdam-områder spiller en viktig rolle i hvert kurs. For eksempel vil du studere representasjonene av kjønn og seksualitet i Rembrandts arbeid og besøke Anne Frank-museet. Dette programmet inkluderer også en kursrelatert utflukt til Berlin for å undersøke dine emner nærmere.... [-]


Arles Sommer - Studie I Provence

Campus Heltidsstudier 6 uker Åpen påmelding Frankrike Arles Hongkong Hong Kong + 2 fler

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som finner sted på lokale restauranter, hvor du trener franskmennene dine med IES Abroad professorer og ansatte mens du nyter det fantastiske kjøkkenet i Provence. [+]

Oversikt

Den sjarmerende provençalske byen Arles, med en 2000 år gammel romersk arena i sentrum, er kjent for sin vakre arkitektur og tilknytning til Van Gogh, Gauguin, Cézanne og Picasso. Mange dans-, musikk-, fotograferings-, teater- og folklorefestivaler finner sted i og rundt i byen gjennom sommeren, noe som gjør det til et levende sted for sommerstudie i Frankrike.

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som finner sted på lokale restauranter, hvor du trener franskmennene dine med IES Abroad professorer og ansatte mens du nyter det fantastiske kjøkkenet i Provence. Fredager er reservert for kursrelaterte aktiviteter og utflukter, for eksempel matlagingskurser, konserter på Arènes d'Arles, en Van Gogh-tur, teaterverksteder og mer.... [-]


Barcelona Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkklassen øker språkkunnskaper og flytbarhet. [+]

Oversikt

Med stor innflytelse i handel, utdanning, underholdning, media, mote og kunst har Barcelona gjort seg kjent som en stor aktør i det globale markedet. Gå på jobb eller ta metro, buss eller trikk gjennom denne bemerkelsesverdige byen arkitektoniske og kulturelle underverk. Lunsj er alltid en mulighet til å prøve det beste av middelhavsprisen: deilig tapas, den ferskeste sjømat og Crema Catalana til dessert!

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkklassen øker språkkunnskaper og flytbarhet.... [-]


Barcelona Sommer - Språkintensiv

Campus Heltidsstudier 4 uker September 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Program er designet for studenter som ønsker å engasjere seg i intensiv spansk språk og kultur læring i en fire-ukers studie i utlandet program. Programmet er lik et helt semester av spansk språkstudie og er åpen for alle språknivåer. [+]

Oversikt

IES Abroad Barcelona Summer Language Intensive Program er designet for studenter som ønsker å engasjere seg i intensiv spansk språk og kultur læring i en fire-ukers studie i utlandet program. Programmet er lik et helt semester av spansk språkstudie og er åpen for alle språknivåer.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Barcelonas livlige torg og svingete gater gjennom kulturelt berikende muligheter. Barcelona Summer Language Intensive Program tilbyr innmelding i spanskintensive IES Abroad-kurs, boliger i hytter med lokale familier, og DiscoverIES (kursrelaterte utflukter og ekskursjoner); Du vil få muligheten til å møte spanske og internasjonale studenter. Starter på IES Abroad Center i sentrum av Barcelona i nærheten av Plaza Catalunya, vil dette programmet hjelpe deg med å få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]


Barcelona Sommer - Språk Og Områdestudier

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Spania Barcelona Hongkong Hong Kong + 2 fler

IES Abroad Barcelona Language & Area Studies Summer Program er utviklet for studenter som ønsker å studere utenlands i Spania og oppleve moderne spansk kultur fra det katalanske perspektivet i et utfordrende akademisk miljø. [+]

Oversikt

IES Abroad Barcelona Language & Area Studies Summer Program er utviklet for studenter som ønsker å studere utenlands i Spania og oppleve moderne spansk kultur fra det katalanske perspektivet i et utfordrende akademisk miljø. Språkkurs utvikler din skriftlige og muntlige ferdigheter i spansk og områdestudier kurs gir en utmerket mulighet til å lære om moderne Spania i større sammenheng av EU. Kurs er tilgjengelig på både spansk og engelsk.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne sine livlige torg og svingete gater for deg selv. Barcelona Language & Area Studies Program tilbyr innmelding i IES Abroad-kurs, boliger i hytter med lokale innbyggere eller studentleiligheter med live-in Barcelona kulturkompanier for å lette din kulturelle nedsenkning, og DiscoverIES (kursrelaterte utflukter og ekskursjoner). Du vil få muligheten til å møte spanske og internasjonale studenter. Starter på IES Abroad Center i sentrum av Barcelona i nærheten av Plaza Catalunya, vil dette studiet i utlandet programmet hjelpe deg med å få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]


Beijing Sommer - Språkintensiv

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Kina Beijing Hongkong Hong Kong + 2 fler

Designet for å hjelpe deg med å skaffe eller forbedre kinesiske språkferdigheter gjennom intensiv språkinstruksjon, blir et helt år med høyskolekurs dekket under dette programmet. Små klassestørrelser og en-på-en-instruksjon med kinesisk språkfakultet gjør dette programmet perfekt for å forbedre dine språkkunnskaper. [+]

Oversikt

I Beijing konkurrerer skyskrapere om plass med historiske templer og overfylte gårdsplasser, mens sykler har gitt vei til utallige biler. Selv om Mandarin-kinesisk er snakkes i en eller annen form av flertallet av Kinas befolkning, er formen for kinesisk snakk i Beijing betraktet som standarden, noe som gjør den til et ideelt sted for å lære riktig uttale. IES-utlandet Beijing-sommerprogrammet tilbyr et ideelt miljø for å skaffe seg og forbedre kinesisk språkferdigheter, og tilbyr intensiv nybegynner, middels, avansert mellomnivå og avansert kinesisk språkkurs.

IES Abroads Beijing Summer studie i utlandet programmet tilbyr innmelding i IES Abroad kurs, bolig i studenthjem eller homestay gjennom Global Future Leaders (se nedenfor), regelmessige møter med lokale studenter som språk og kultur partnere, og utflukter i Beijing og i hele Kina ; Du vil få muligheten til å møte kinesiske og internasjonale studenter. Starter på IES utenlandssenter på vestkampus i Beijing utenlandsstudieruniversitet, vil du få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]


Berlin Sommer - Praktik

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Opplev Berlin - Tysklands økonomiske og politiske sentrum. Denne hovedstaden har også en blomstrende kunstscene (med over 175 museer og gallerier) og noen av verdens mest spektakulære arkitektur. Når du praktiserer i Berlin, kan du gå, sykle eller ta buss, trikke eller tog til jobb. På lunsj kan du spasere gjennom en av Berlins utallige parker og hager. Om natten kan du nyte live musikk eller teater i denne Kulturhaupstadt (kulturelle hovedstaden) i Tyskland. Interning i Berlin vil øke både din CV og din kulturelle kompetanse.

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Berlin Sommer - Språk Og Kultur

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfunn. Tyske språkkurs er tilgjengelig på begynnelses- og mellomnivå. [+]

Oversikt

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfunn. Tyske språkkurs er tilgjengelig på begynnelses- og mellomnivå. En tysklært litteraturkurs tilbys for studenter på avansert nivå. Kursrelaterte utflukter spiller en sentral rolle i programmet, og tar deg utenfor klasserommet for å oppdage den rike arven og samtidskulturen i Berlin og Tyskland.

Studer i Berlin i sommer!

læreplan Høydepunkter

Forbedre dine tyske språkkunnskaper gjennom begynnelses- og mellomnivå IES utenlands språkkurs. Tysk erfaring er ikke nødvendig å delta. Melde deg på områdestudier med fokus på kunsthistorie, filmstudier, tysk språk og litteratur, jødiske studier og statsvitenskap. ... [-]

Berlin Sommer - Storbystudier Og Arkitektur

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Tyskland Berlin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre. [+]

Oversikt

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre.

Kursrelaterte utflukter er integrert for å gi en førstehånds titt på Berlins arkitektoniske innovasjoner, metoder for å integrere bærekraftig design og ulike historiske og politiske bevegelser. Utflukter til andre byer i Tyskland utvider programmet, og lar deg utforske Tysklands kultur og arkitektur i en komparativ sammenheng.

Hurtigfakta Senter : IES Abroad Berlin Metropolitan Studies By : Berlin Land : Tyskland Studiepoeng : 6-9 studiepoeng Undervisningsspråk: Engelsk Språkforutsetninger : Ingen Programdatoer ... [-]

Buenos Aires Sommer - Landbruks- Og Miljøvitenskap

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong Hong Kong + 2 fler

Studie landbruks- og miljøvitenskap i Argentina, et land der landbruksproduksjonen spiller en viktig rolle i sin sosiale og økonomiske velstand. [+]

Oversikt

Studie landbruks- og miljøvitenskap i Argentina, et land der landbruksproduksjonen spiller en viktig rolle i sin sosiale og økonomiske velstand.

Åpent for studenter av alle de store, er dette sommeren programmet spesielt interessant for studenter med faglig bakgrunn i landbruks-, natur- og miljøvitenskap.

Med en biffindustri uten sidestykke, vin som er kjent som noen av verdens beste, og en stor produksjon av soyabønner, mais, sukkerrør, hvete, meieri og mer, har Argentina bevist seg som en stor global bidragsyter til verdens Matkurv. Hvor bedre å studere landbruksindustrien og deres innvirkning på miljøet?

Når du studerer i utlandet i Argentina, tar du kurs på engelsk på Universidad de Buenos Aires Agricultural School (UBA), en av de eldste og mest prestisjefylte landbruksinstitusjonene i Sør-Amerika med mer enn 100 års erfaring i akademikere og forskning. Kurs er undervist av toppfakultet innen emner som bioteknologi og miljø, meieriproduksjon, agribusiness og mer. Gjennom labarbeid, vil du søke hva du lærer i klasserommet med praktiske prosjekter som er relevante for landbruksmarkedet i Argentina. Det er ikke alt, disse kursene bruker det lokale miljøet ved å inkludere omfattende kursrelaterte utflukter, noe som gir deg et grundig perspektiv på betydningen av landbruket for den argentinske økonomien, samt vitenskapen bak denne bransjen.... [-]


Buenos Aires Sommer - Språk Og Argentinske Studier

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Argentina Buenos Aires Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet gir deg mulighet til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs samt et kurs i en rekke aktuelle emner. [+]

Oversikt

Med sin innflytelsesrike historie, vakker europeisk stilarkitektur og et rikt kulturliv, tilbyr Buenos Aires deg en innbydende atmosfære for å leve og lære utenlands. Rik på kultur-tanke teater, tango dans, museer, sport ... og maten! -Buenos Aires vil være en fest for dine sanser og et uforglemmelig pedagogisk eventyr.

Dette programmet gir deg mulighet til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs samt et kurs i en rekke aktuelle emner. Du vil også nyte kulturelle arrangementer og kursrelaterte utflukter for å utvide din faglige erfaring og få dine studier til liv.

Hurtigfakta Senter : IES Utlandet Buenos Aires By : Buenos Aires Land : Argentina Studiepoeng : 7 studiepoeng Undervisningsspråk : Spansk, Engelsk Språkforutsetninger : Ingen Programdatoer ... [-]

Cape Town Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Sør-Afrika Cape Town Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Hjem til 3,7 millioner innbyggere i hovedstadsområdet, er Cape Town en sammensmelting av språk, kulturer og religioner og den økonomiske knutepunktet til Cape Colony. Ta i den naturskjønne utsikten over fjell og kystlinje på pendling. Start dagen med kaffe og en koeksister (sydafrikansk doughnut). Til lunsj, del et stort Gatsby-smørbrød med en kollega.

En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert et ubetalt sommeropphold i Cape Town, hvor du vil jobbe opptil 32 timer i uken på en lokal bedrift eller organisasjon. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine faglige og personlige mål med det som er tilgjengelig for praktik i Cape Town.... [-]


Chicago Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 USA Chicago Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES internship i Chicago utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Intern i denne vakre byen på Lake Michigan, hjem til store globale selskaper og selskaper, med fantastisk arkitektur, grønne parker, sandstrender, god mat og spennende natteliv. Gå, sykle eller ta "L" (den forhøyede og underjordiske tunnelbanesystemet) for å jobbe i denne dynamiske byen med dype skyskrapere og store kulturelle arrangementer. Til lunsj kan du prøve stifter som pizzeria-pizza og Chicago-hotdogs. Ta en pose med karamellkorn på vei tilbake til kontoret til dessert!

En IES internship i Chicago utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og faglige mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i Chicago. ... [-]


Dublin Sommer - Irske Studier

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære arv. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, har du muligheten til å oppdage Irlands rike arv, samt sin samtidskultur gjennom kunst, teater og film. [+]

Oversikt

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære arv. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, har du muligheten til å oppdage Irlands rike arv, samt sin samtidskultur gjennom kunst, teater og film.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm. Dublin Irish Studies Summer Program tilbyr innmelding i IES Abroad-kurs, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter, og utflukter. Starter på IES Abroad Center, nær St. Stephen's Green, vil dette programmet hjelpe deg med å få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]


Dublin Sommer - Praktik

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Opplev byens livfulle forretningsmiljø som har oppstått som en del av Irlands økonomiske utvinning. Gå for å jobbe gjennom Dublins historiske gater eller ta en dobbel decker buss, trikken, Dart eller Metro. Linger over en lunsj av shepherd's pie eller irsk laks.

En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Dublin.... [-]


Dublin Sommerintensiv Skuespiller

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerkjente National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter, og utflukter gjennom hele Irland og Nord-Irland. [+]

Oversikt

IES Abroad Intensive Acting Program gir deg en intensiv, praktisk tilnærming til ytelse.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerkjente National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter, og utflukter gjennom hele Irland og Nord-Irland.

Kursene er undervist av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) og IES Abroad instruktører. Disse kursene holdes på NTSI-GSA og IES Abroad Center, og er verdt 6 studiepoeng totalt.

Viktig merknad: En kjerneverdi som eies av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting er ensemble. Dette programmet er fysisk og følelsesmessig krevende, og alle studenter deltar fullt ut i alle aspekter av treningsprosessen.... [-]


Europeisk Union Sommer

Campus Heltidsstudier 8 uker September 2018 Tyskland Freiburg Hongkong Hong Kong + 2 fler

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros. [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bro på Drina.... [-]


London Sommer - Praktik

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES-internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Det er ingen tvil om at denne travle byen, rik på historie, kultur og mangfold vil forvandle deg. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Opplev alt dette globale forretningssenteret, kultur, arkitektur og læring har å tilby.

En IES-internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og faglige mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i London. Du vil også melde deg på et obligatorisk 3- eller 6-kreditt akademisk internship seminar med andre IES praktikanter, hvor du vil lære om en rekke lokale forretningsinnstillinger og muligheter.... [-]


London Sommer - Uk I Dag

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Hongkong Hong Kong + 2 fler

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og den rike arven i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britisk historie og kultur. [+]

Oversikt

Sommeren kan bare være den beste tiden å leve og lære i London. Hvem ønsker ikke å tilbringe en sommer her, med tid til å besøke alle de gratis museene, se filmer under stjernene, og utforske 400 + grønne områder i byen?

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og den rike arven i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britisk historie og kultur.

Vår unike akademiske opplevelse integrerer kursrelaterte utflukter i nesten alle kurs for å maksimere de mange mulighetene for læring som London presenterer. Dette programmet er en flott mulighet til å fortsette studiene din mens du bruker London som klasserom.... [-]


Madrid Sommer

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Spania Madrid Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik at du kan forbedre dine spanske ferdigheter samtidig som du oppdager Spanias rike kunstneriske, teatrale og filmarv. [+]

Oversikt

Tenk deg å studere utenlands i Spanias hovedstad og største by-Madrid. Varm sommerkvelder tiltrekker seg masser av Madrileños til byens gater, hvor de nipper kaffe på terrazas og ser på en parade av fasjonable spanjoler - nå er det også sjansen for å oppleve det. Madrid er et ledende kulturhus i Europa og hjemsted for mange verdensberømte museer, inkludert Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik at du kan forbedre dine spanske ferdigheter samtidig som du oppdager Spanias rike kunstneriske, teatrale og filmarv.... [-]


Milan Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. [+]

Oversikt

Hvorfor Milan?

Forretninger, mote og design samler seg i Milano - Italias nest største by - hvor gammel italiensk tradisjon blander seg med moderne innovasjon. Bli inspirert av Milanos bemerkelsesverdige institusjoner, fra Teatro alla Scala til Borsa Italiana, Italias største børs. Hvordan vil en heltids internship program i Italias forretningskapital omforme deg?

Du kan praktisk talt føle Italias puls i fartsfylt Milano. Å komme på jobb er en bris med trikk, t-bane og buss systemer. Til lunsj, ta en rask pasta al pesto med dine medarbeidere, fyll på risotto alla Milanese, eller regionens berømte ossobuco.

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. Selv om italiensk ikke er nødvendig, kan noen felt kreve en grunnleggende forståelse av lokalspråket. Snakk med en IES Internship Advisor for å lære mer. ... [-]


Multi-location Sommer - Museer Og Utover: Kunst Og Kultur I Paris, Rome Og Madrid

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Spania Madrid Frankrike Paris Italia Roma Hongkong Hong Kong + 6 fler

[+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet i en stor europeisk by om sommeren når du kan utforske kulturarven i Paris, Roma og Madrid? I dette syv ukers programmet vil du undersøke hvordan kunst og arkitektur har påvirket byutvikling, liv og kultur i tre fascinerende europeiske hovedsteder, og hvordan museene bevare, utvikle, studere og vise sine samlinger til fordel for publikum.

Start programmet i Paris, hvor du begynner å sette pris på hvordan disse byene har utviklet seg rundt den sentrale ideen om kulturarv og forbrytelse. Det er her du starter de to cross-senter kursene som vil ta deg til Roma, og til slutt Madrid i to uker i hver by. Kursene dine vil integrere klassetid med kursrelaterte utflukter til kunst- og kulturforvaltningsinstitusjoner, inkludert besøk til kjente museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet og El Prado.... [-]


Nagoya Sommer - Språk

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Japan Nagoya Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du vil avrunde utdanningen din i Nagoya ved å lære om japansk kultur, politikk og kunst. [+]

Oversikt

Hvilken bedre måte å øve japansk språkferdigheter og fordype seg i japansk liv og kultur enn ved å studere i Nagoya? Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du vil avrunde utdanningen din i Nagoya ved å lære om japansk kultur, politikk og kunst. Du vil få mulighet til å delta i to ekskursjoner med japanske studenter (organisert av CJS). I tillegg skal vi organisere en dagstur til Kyoto og kulturelle aktiviteter utelukkende for IES Abroad .

Kjappe faktaSenter: IES Abroad NagoyaBy: NagoyaLand: JapanStudiepoeng: 6 - 8,5 studiepoengUndervisningsspråk: japansk, engelskSpråk Forkunnskaper: 2 semestre på college-nivå japansk og vet minst 200 kanjiProgramdatoer... [-]

New York Sommer - Internship

Campus Heltidsstudier 8 - 10 uker September 2018 USA Upper East Side Hongkong Hong Kong + 2 fler

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank og næringsliv, og for kunst og kultur. Ta New York City Subway til arbeid (verdens eldste, største og mest brukte offentlige transitt-system) i denne utrolig varierte og spennende byen, hvor alt er innen rekkevidde. [+]

Oversikt

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank og næringsliv, og for kunst og kultur. Ta New York City Subway til arbeid (verdens eldste, største og mest brukte offentlige transitt-system) i denne utrolig varierte og spennende byen, hvor alt er innen rekkevidde. Lunsj kan være et pastrami-smørbrød eller en knish fra en tradisjonell jødisk deli, et stykke klassisk pizza i New York-stil, eller en fersk og eksotisk sammensetning fra en trendy juicebar.

En IES-internship i New York City utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Nice Summer – Multiculturalism in France

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Frankrike Nice Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Programmet starter med en 3-dagers orientering som introduserer deg til IES Abroad Nice-staben, dine medstudenter, og byen og kulturen i Nice. Orienteringen dekker viktige temaer som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet.

CORE ™, IES Abroad er omfattende orientering og re-entry erfaring, begynner under orientering og fortsetter gjennom hele programmet med aktiviteter som fokuserer på kulturell tilpasning, måloppnåelse og forbereder hjemkomst.

Ekskursive aktiviteter og kulturelle arrangementer

Avgrens måten du bor og lære i Nice gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

Besøk til lokal kunst og historie museer Frivillig Fellesskapsmuligheter Arkitektoniske turer Kvalifikasjonskrav 18 år I god stand på hjemme skolen din 2,5 GPA eller bedre på en 4,0 skala (GPA under 2,5 vurderes i hvert enkelt tilfelle) Ingen tidligere fransk språkkurs er nødvendig Pass og Visa Krav ... [-]

Paris Sommer - Begynnelsesspråk Og Markedsføring

Campus Heltidsstudier 6 uker September 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

Lær fransk mens du studerer internasjonal markedsføring og merkevarestyring i Paris, en av verdens store byer - hjem til Global Fortune 500-selskaper og luksuriøse merkevarer, samt fortauskafeer, flotte hager, utendørs markeder og mer. [+]

[-]

Paris Summer - Advanced Language

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Destinasjoner kan omfatte:

Ile-Saint-Louis The Senat Musée d'Orsay Nabolagsturer bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker å se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo hvor du føler deg komfortabel.

[-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

[-]

Paris Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2018 Frankrike Paris Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

.

2 eller flere semestre på college-nivå fransk Innskrevet på fransk kurs innen året før startdato for programmet Pass og Visa Krav

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to blanke sider kreves.

Amerikanske statsborgere med gyldig pass trenger ikke å få visum til å gå inn, studere eller praktisere i Frankrike for et opphold på under 90 dager. Ikke-amerikanske statsborgere kan bli pålagt å få et studentvisum før ankomst.

Koste

Sommeren 2017 3 studiepoeng

Undervisning : $ 3,790 [-]

Quito Summer - Environmental Studies

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2018 Ecuador Quito Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Studer flora og fauna i Ecuador gjennom kursrelaterte utflukter til destinasjoner som Galápagosøyene, Amazonasområdet og høylandet. Delta i engelsklærte miljøstudier med fokus på Ecuador. Forbedre dine spanske ferdigheter gjennom IES Abroad språkkurs. Tidligere spansk studie er ikke nødvendig. Opplev Ecuadorian kultur ved å bo i en homestay. Kjappe fakta Senter : IES Abroad Quito By : Quito Land : Ecuador Studiepoeng : 9 studiepoeng Undervisning : $ 5,955 Bolig : $ 1,900 [-]

Rabat Sommer - Arabisk Språk

Campus Heltidsstudier 8 uker August 2018 Marokko Rabat Hongkong Hong Kong + 2 fler

Rabat har en kosmopolitisk blanding av europeisk modernisme og nordafrikansk og islamsk tradisjon. Den unike blanding av kultur, religioner, språk og identiteter skaper et perfekt bakteppe for å studere problemer i frankofon verden og for å studere arabisk språk. [+]

Oversikt

Rabat har en kosmopolitisk blanding av europeisk modernisme og nordafrikansk og islamsk tradisjon. Den unike blanding av kultur, religioner, språk og identiteter skaper et perfekt bakteppe for å studere problemer i frankofon verden og for å studere arabisk språk. Rabats kyststed, moderat vær året rundt, og sammenblanding av gammelt og nytt gjør det til en fascinerende by for å leve og studere i løpet av sommeren. Som hovedstad i Marokko er Rabat hjem for en rekke ikke-statlige og internasjonale organisasjoner, og Marokkos ledende universitet.

Studenter i det arabiske språket er pålagt å ta 1 kredittkurs i Colloquial Maroccan Arabic for å hjelpe deg med å kommunisere med lokalbefolkningen.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. [+]

Roma er hjemsted for både multinasjonale organisasjoner og mange mindre, familieeide selskaper.

.

Du kan også melde deg på et valgfritt 3-spansk italiensk språkkurs undervist på senteret.

kurs

Studentliv

orientering

Personalet på Roma sentrum vil ønske deg velkommen til orientering. Denne 2-dagers orienteringen inkluderer en introduksjon til byen og programmet, inkludert boliger, pendling og faglige og kulturelle forventninger. Rom-senteret er ditt sentrale sted for undervisning, støtte og møte andre praktikanter.

Ekskursive aktiviteter og kulturelle arrangementer

Tilbring din fritid med å utforske Roma, en av de mest fotogene byene i verden, med sine vakre piazzaer; Fantastiske statuer, parker, katedraler og fontener; Og svingete historiske gater.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campus Heltidsstudier 7 uker October 2018 Italia Roma Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

IES Abroad staff

Sommer 2017

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet kontoret for å bestemme de faktiske kostnadene for deg når du er involvert i økonomisk hjelp, stipend, hjemme skolepolitikk og andre faktorer.

[-]

Salamanca Sommer - Språk Og Kultur (økt I)

Campus Heltidsstudier 4 uker September 2018 Spania Salamanca Hongkong Hong Kong + 2 fler

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de fremste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språket studie, med en rekke språkkurser tilgjengelig. Du kan delta i begge programmøtene. [+]

Ekskursive aktiviteter og kulturelle arrangementer

Omdefinere måten du bor og lærer i Madrid gjennom våre kulturelle aktiviteter, for eksempel:

Vandringsturer i byen Lokale gastronomi utflukter [-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campus Heltidsstudier 4 uker September 2018 Spania Salamanca Hongkong Hong Kong + 2 fler

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de fremste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språket studie, med en rekke språkkurser tilgjengelig. [+]

Oversikt

Salamanca berømmelse ligger i prestisje på universitetet og den ypperlige arkitekturen til Plaza Mayor og omkringliggende nabolag. Universidad de Salamanca, det eldste universitetet i Spania og en av de mest prestisjefylte i Europa, åpnet i 1218. Tradisjon og historie gjennomsyrer byen, der byggingen på sin "nye" katedral begynte på 1500-tallet.

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de fremste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språket studie, med en rekke språkkurser tilgjengelig. Du kan delta i begge programmøtene.

Du har også muligheten til å skape en unik språk- og kulturopplevelse ved å kombinere to fire-ukers sommerferie. Hvis dette valget er valgt, er en ekstra tre-dagers utflukt til Sevilla og Granada inkludert i sommersesjon II.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder February 2019 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

.

Emner som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet dekkes i løpet av denne tiden.

Kvalifikasjonskrav 18 år

Sommeren 2017 3 studiepoeng

Undervisning : $ 3,430 Bolig : $ 1 630 Forsikring : $ 135 Totalt : $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campus Heltidsstudier 2 måneder February 2019 Chile Santiago Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

CN201 kinesisk språk i sammenheng: nybegynner i utlandet III CN301 Kinesisk språk i sammenheng: Fremvoksende uavhengig i utlandet I

Partner institusjon (er)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) er konsekvent rangert som et av de fem beste universitetene i Kina. Maskiningeniørprogrammet er rangert først nasjonalt. Engineering programmet vil være basert på engineering campus av SJTU, i sørvest Shanghai.

Dette programmet er organisert i samarbeid med University of Michigan-SJTU Joint Institute. Etablert i 2006 som et strategisk globalt partnerskap mellom de to universitetene, er det felles instituttets mål å utvikle innovative og høyt anerkjente utdannings- og forskningsprogrammer innen ingeniørfeltet.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 8 uker September 2018 Kina Shanghai Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Ved ankomst vil du tilbringe to uker på en Donghua University som tar en Mandarin-språkkurs før du går til seks uker praktikstedet ditt. Språkkurset kan også fortsette gjennom hele programmets varighet.

PLASSERING EKSEMPLER: Tidligere studenter har internert seg i feltene som er oppført nedenfor. Husk at denne listen ikke er uttømmende. Vi oppfordrer studenter fra alle de store til å søke.

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campus Heltidsstudier 7 uker October 2018 Italia Siena Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

IT 401 - Italiensk språk i sammenheng: Emerging Competent Abroad I (Summer)

sosiologi

SO / CU / HS 250 - Mat og historie i Italia og Toscana (sommer)

Personlig sikkerhet Italiensk hjemmeliv Praktiske aspekter av livet i Siena (transport, bank og shopping) Kvalifikasjonskrav 18 år I god stand på hjemme skolen din [-]

Sydney Sommerstudium Australia

Campus Heltidsstudier 6 uker January 2019 Australia Sydney Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet sørger for at du ikke trenger å-med engasjerende kurs, felt studiemuligheter, og organisert kulturelle arrangementer, vil du ikke ha et kjedelig øyeblikk. Oppfylle et krav til oppgradering eller prøve noe nytt, uansett hva du velger, lærer du mer om Australia, og deg selv enn du noensinne kunne hjemme. [+]

Oversikt [-]

Sydney Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Australia Sydney Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

.

Ved opptak vil du motta mer informasjon om søknadsprosessen og eventuelle tilknyttede gebyrer. Visum søknadsprosessen for ikke-amerikanske statsborgere kan være ekstremt lang, vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Koste

Sommer 2017

Undervisning : $ 4,450 Boliger : $ 2,425 [-]

Tokyo Summer

Campus Heltidsstudier 6 uker April 2018 Japan Tokyo Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

Når det er mulig, integrerer våre erfarne instruktører kursrelaterte utflukter og prosjektbaserte opptredener med regelmessig kurs. Besøk vår nettside for den nyeste informasjonen om språkkurs syllabi.

kurs

Dette er en liste over mulige kurstilbud. De endelige kursene og studentenivåplasseringen vil bli avgjort etter gjennomføring av en språkplasseringstest administrert under orientering.

[-]

Vienna Sommer - Musikkhistorie Og Forestilling

Campus Heltidsstudier 6 uker October 2018 Østerrike Wien Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

. [-]

Vienna Sommer - Psykologi

Campus Heltidsstudier 6 uker October 2018 Østerrike Wien Hongkong Hong Kong + 2 fler

I Wien, fødestedet til psykoanalyse og hjem til Sigmund Freud og mange andre legendariske psykologer, kan du oppleve både historien og praktikken av psykologi fra et unikt utsiktspunkt. Utforsk rikdom av denne byens fortid og nåtid i et akademisk miljø spesielt designet for student av psykologi. [+]

Oversikt

Som den berømte psykologen Carl Rogers sa en gang, "Dette er hvor alt trøbbel startet!" I Wien, fødestedet til psykoanalyse og hjem til Sigmund Freud og mange andre legendariske psykologer, kan du oppleve både historien og praktikken av psykologi fra et unikt utsiktspunkt. Utforsk rikdom av denne byens fortid og nåtid i et akademisk miljø spesielt designet for student av psykologi.

Programmet er organisert i to temaer: Psykologi og samfunn, og Helses psykologi og kommunikasjon. Studenter som studerer Psykologi og Samfunn lærer om fremveksten av psykologi i Wien og vurderer nøye hvordan ulike metodologier i dag både reflekterer og utfordrer Freuds arv. Studenter som studerer Helsepsykologi og Kommunikasjon tar en mer praktisk tilnærming når de utforsker fagområdet, og utvikler ferdigheter i å lytte og empati.... [-]


Videoer

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Kontakt
Besøksadresse
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Besøksadresse
Amsterdam, NL
Besøksadresse
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besøksadresse
Auckland, NZ
Besøksadresse
Barcelona, ES
Besøksadresse
Beijing, CN
Besøksadresse
Berlin, Berlin Region, DE
Besøksadresse
Buenos Aires, AR
Besøksadresse
Cape Town, ZA
Besøksadresse
Christchurch, NZ
Besøksadresse
Dublin, IE
Besøksadresse
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Besøksadresse
Granada, ES
Besøksadresse
London, England, GB
Besøksadresse
Madrid, ES
Besøksadresse
Milan, IT
Besøksadresse
Nagoya, JP
Besøksadresse
Nantes, Pays de la Loire, FR
Besøksadresse
Upper East Side, New York, US
Besøksadresse
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Besøksadresse
Paris, Ile-de-France, FR
Besøksadresse
Oxford, England, GB
Besøksadresse
Quito, EC
Besøksadresse
Rabat, MA
Besøksadresse
Rome, IT
Besøksadresse
Salamanca, ES
Besøksadresse
Santiago, CL
Besøksadresse
Shanghai, CN
Besøksadresse
Siena, IT
Besøksadresse
Sydney, New South Wales, AU
Besøksadresse
Tokyo, JP
Besøksadresse
Galapagos Islands, EC
Besøksadresse
Vienna, AT
Besøksadresse
Hong Kong, HK