IES Abroad

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En høyt ladet kraft som vil flytte verden.

Alt vi gjør handler om IES i utlandet student. Vårt sterkt lidenskapelige team av studier i utlandet vurderer å skape enestående opplevelser som overgår forventninger. Vårt mål er å stenge verden rundt 6000 studere studenter i utlandet hvert år.

Fra vårt hovedkvarter i Chicago til våre 125+ studier i utlandet programmer på mer enn 30 globale steder over hele verden, skaper vi autentisk global utdanning og livbevisende kulturopplevelser. Vi jobber hos IES Abroad fordi vi tror at hver student skal ha mulighet til å reise utenlands - spesielt i et morsomt, trygt og overlegent faglig og kulturelt miljø.

Vi tror så sterkt i kraften i vårt program, at vi aktivt rekrutterer studenter fra ulike befolkninger og gir mer enn $ 4 millioner i stipendier år etter år. Vi er stolte over at våre studenter er like varierte og spennende som landene de studerer i.

Hvem vi er

Institutt for internasjonal utdanning av studenter ("IES Abroad") Representerer et konsortium på mer enn 235 amerikanske høyskoler og universiteter. Som en ideell organisasjon for 501 (c) (3) har IES Abroad et all-frivillig styre og et omfattende akademisk styringssystem som inkluderer 5 utvalg med demokratisk representasjon fra IES Abroad-konsortiet.

Siden begynnelsen i 1950 har over 100 000 studenter deltatt i IES Abroad internasjonalt utenlandsstudier. IES Abroad driver 120 + programmer på mer enn 30 steder i Europa, Afrika, Asia, Sør-Amerika, Australia og New Zealand. IES Abroad er med i 6.000+ studenter som er registrert i IES Abroad-programmer hvert år, og er den største studien i utlandet i USA og en innovativ leder innen utlandet.

studere

Vår misjon

IES Abroad utdanner studenter til å bli globale ledere gjennom premierstudier i utlandet og internship programmer, som tilbyr studenter over hele verden erfaringsbaserte læringsmuligheter som oppfyller de høyeste standarder for akademisk kvalitet.

Vår visjon

Vår visjon for fremtiden forblir knyttet til det opprinnelige IES Abroad-programmet i 1950 ... en verden fylt av interkulturelt kompetente ledere som har både forståelse og ferdigheter til å effektivt, menneskelig og positivt navigere på forskjellige kulturer, i politikk, utdanning, næringsliv , Eller non-profit sektor.

VÅR FILOSOFI

Vi er forpliktet til å plassere våre studenters interesser først, til levering av overlegne akademiske programmer, og å yte god service til våre studenter og utdannede partnere over hele verden. Dette er våre høyeste prioriteter.

Vi mener at åpenhet, beste praksis og opprettholde integriteten til våre forretningsprinsipper er i beste grad for våre studenter, våre globale akademiske partnere og vår organisasjon. Styringsstrukturen i IES Abroad har et tilsynssystem som er preget av konsortiemedlem og tredjepartsdrevne sjekker og balanser.

student

Hva vi tilbyr

Et pass til globalt statsborgerskap.

IES Abroad skaper en reise - en spennende utfordring av akademikere og kulturelt nedsenkning - en uovertruffen global pedagogisk opplevelse. Våre verdensklasse fakultet og krevende, relevante kurs engasjerer og inspirerer studenter som de oppdager uventede måter å lære både i og utenfor klasserommet.

Snart befinner våre elever seg i skjæringspunktet mellom språkkunnskaper og interkulturell kommunikasjon som de lærer å navigere verden som 21. århundre globale borgere. Slik gjør vi det:

 • Mer enn 125 akademiske programmer
 • Programmer i 30 + byer og 21 land
 • Et nettverk av 600+ ambassadører som har meldt seg til å svare på spørsmål
 • Mer enn 1200 IES Utlandet kurs undervist av kvalifisert internasjonal fakultet
 • Kredittoverføring, basert på programmer som allerede er godkjent av studentskoler eller gjennom programmer akkreditert av IES Abroad's School of Record, University of Rochester
 • Boligalternativene sikret og overvåket av IES Abroad, inkludert hytter, residens med lokale studenter og / eller leiligheter (ofte med lokal assistent)
 • Mer enn $ 4 millioner i IES Abroad stipend og hjelp tilgjengelig
 • Mulighet til å ta kurs på et av våre internasjonale partneruniversiteter sammen med lokale studenter
 • Personlig rådgivning for å bistå med spørsmål, bekymringer og prosesser før avreise
 • Bistand med visum søknadsprosessen
 • Omfattende helse- og sikkerhetstjenester, som inkluderer:
  • 24/7 nødhjelpsassistanse på stedet for å svare på de umiddelbare helse- og sikkerhetsbehovene til studentene
  • Internasjonal helseforsikring i nødstilfeller
  • US-baserte studentstudent og støttepersonell som etablerer og overvåker helse- og sikkerhetsprotokollen, konsulterer IES Abroad Centers for å opprettholde høye sikkerhetsstandarder og fungere som en nødkontakt
  • En internasjonal politisk plan for krisestyring og nødprosedyrer på alle steder for evakuering i tilfelle naturkatastrofer, politisk uro eller terrorhandling.
 • Omfattende predeparture ressurser, inkludert kulturell og akademisk informasjon
 • Tilgang til Moodle, et nettbasert læringsmiljø som involverer studenter utenfor klasserommet
 • Familiestøtte, inkludert IES Abroad Family Guide
 • Erfarne og dedikerte lokalt ansatte på stedet
 • Måltider, avhengig av boligvalg
 • Praktikplasser og feltplasseringer på områder som: Kunst / Teater, Næringsliv, Utdanning, Regjeringen / Politikk, Lov, Vitenskap / Helserelaterte programmer, Sosiale / NGO Organisasjoner
 • Tjenesten lærer og frivillig muligheter på ulike lokale, nasjonale og internasjonale veldedighetsorganisasjoner på områder som: dyrevelferd, samfunnsutvikling, økonomisk utvikling, utdanning, helse, menneskerettigheter etc.
 • Omfattende orientering og re-entry programmering som fokuserer på kulturjustering, målinnstilling og prestasjon, og forbereder hjemkomst
 • Tilgang til organiserte utflukter og kulturelle arrangementer
 • avskrift
 • Tilgang til vårt 100.000 + alumni nettverk og The Exchange bi-årlige nyhetsbrev
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs » Se Health Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Amsterdam - Bedrift

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam + 1 fler

Med sin sentrale beliggenhet i Europa og fullmedlemsstatus i EU, er Nederland det perfekte stedet å studere i utlandet og forstå ikke bare næringsliv og økonomi i Nederland, men over hele Europa - dets viktige handelspartnere er Tyskland, Belgia , Frankrike og Storbritannia. [+]

Hvorfor Amsterdam?

Tenk deg å studere internasjonal virksomhet og global økonomi i vakre Amsterdam, en av Europas ledende byer for næringsliv og progressiv sosial og økonomisk politikk. Det er også et knutepunkt for entreprenørskap og oppstart. Med sin sentrale beliggenhet i Europa og fullmedlemsstatus i EU, er Nederland det perfekte stedet å studere i utlandet og forstå ikke bare næringsliv og økonomi i Nederland, men over hele Europa - dets viktige handelspartnere er Tyskland, Belgia , Frankrike og Storbritannia.

Hva du skal studere

Ved å skrive inn dette programmet har du en unik mulighet til å velge fra et stort utvalg av Business and Economics kurs ved Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Ligger i Amsterdams forretningsdistrikt, School of Economics... [-]


Amsterdam - lov

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du leter etter? Dette programmet gir deg den muligheten. Lær om komparativ lov i internasjonal sammenheng mens du studerer utenlands hos oss i Nederland, hvor lokale studenter starter sin juridiske grad på bachelornivå. [+]

Oversikt

Du vurderer å gå på lovskole etter eksamen - vil det ikke være nyttig å få et glimt av hvilken lovskole som er før du går, og finne ut hvilken type juridisk karriere du leter etter? Dette programmet gir deg den muligheten. Lær om komparativ lov i internasjonal sammenheng mens du studerer utenlands hos oss i Nederland, hvor lokale studenter starter sin juridiske grad på bachelornivå.

Ved å melde deg på dette programmet, legger du til internasjonal lov og kriminologi erfaring til transkripsjonen din - et godt snakkepunkt når du intervjuer for lovskolen eller din første jobb. Melde deg på et IES Abroad -kurskurs i juridikk, og tre til fire lov- eller kriminologi-relaterte kurs ved den berømte Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Med nederlandske og internasjonale studenter som dine jevnaldrende på oppgaver som case briefs og moot court, får du et verdifullt internasjonalt perspektiv som bare kommer med å studere i utlandet.... [-]


Amsterdam - Psykologi

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Ditt klasserom er ikke i en av de gamle kjente bygningene på ditt hjem campus; Det er i et av Europas mest spennende og unike byer-Amsterdam-på et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Oversikt

Forstå deg selv i et bio-laboratorium eller et psykologforelesning. Se deg om deg - du er omgitt av nederlandske og internasjonale studenter. Ditt klasserom er ikke i en av de gamle kjente bygningene på ditt hjem campus; Det er i et av Europas mest spennende og unike byer-Amsterdam-på et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Med sine sterke kurstilbud i psykologi og naturvitenskap, finner du engelsklærte kurs ved VU for å søke på din store, fra eksperimentell cellbiologi til historien og filosofien om psykologi. Du kan dykke dypt inn i din store, men du har også mulighet til å utvide dine studier med IES Abroad , som tilbud på nederlandsk språk og kultur, seksualitet og kjønn, studio kunst og kunsthistorie.... [-]


Amsterdam - Studie i Amsterdam

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byen [+]

Oversikt

Er du ivrig etter å ta et uavhengig, friskt blikk på verden - og til deg selv? La Amsterdam omdefinere perspektivet ditt. Denne progressive byen er kjent for sin banebrytende bidrag til kunst, næringsliv, politikk og sosialpolitikk, og for dens betydning i Europas og verdens historie.

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byens unike balanse mellom historie og moderne kultur, og lar deg strukturere studiene på den prestisjetunge Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center.

Med et sterkt fokus på internasjonalisme tilbyr UvA et bredt spekter av kurs for deg å melde deg på, blant annet Konflikt og kulturell mangfold, globalisering og internasjonale relasjoner og sosiologi. Du kan også velge fra IES Abroad kurstilbud, i studio kunst, nederlandsk språk, forskning og andre fag.... [-]


Amsterdam Direkte innmelding - Conservatorium van Amsterdam

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for menneskets ånd. [+]

Oversikt

Som musikkstudent blomstrer du i Amsterdams blomstrende kunstmiljø, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for menneskets ånd.

Påmelding til konservatoriet van Amsterdam, den største og mest varierte konservatoriet i Nederland, integrerer deg fullt ut i en spesialisert institusjon hvor du studerer med andre studenter som er dedikert til musikkstudiet.

Konservatoriet van Amsterdam utnytter Amsterdams etablerte rykte i musikk til å gi enestående undervisning i klassisk og jazzmusikkutvikling, teori og komposisjon. Konservatoriet er dedikert til å opprettholde overordnede standarder for undervisning, utførelse og skape musikk gjennom et svært individuelt studium. Hvis du ønsker å studere på CvA, bør du være en sterk og uavhengig prestasjon, komposisjon eller teori hoved med motivasjon og intensjon om å bli profesjonell musiker, musikklærer eller komponist.... [-]


Amsterdam Direkte innmelding - Gerrit Rietveld Academie

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Som kunststudent vil du blomstre i den blomstrende kunstmiljøet i Amsterdam, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd. [+]

Oversikt

Som kunststudent vil du blomstre i den blomstrende kunstmiljøet i Amsterdam, en by kjent for sin evne til å omfavne uttrykk for den menneskelige ånd.

Gerrit Rietveld Academie er en progressiv, innovativ kunst- og designskole som verdsetter det produktive samspillet mellom teori og praksis mellom forskning og eksperimentering. Med en filosofi som understreker uavhengighet og kreativitet gjennom en svært individuell læreplan, ønsker GRA at du skal være selvsikker og motivert kvaliteter du må være en vellykket profesjonell kunstner.

Innenfor GRAs ustrukturerte gruppestudiemiljø, får du ikke oppgaver eller pensum, men mottar individuell coaching fra akademieveiledere.... [-]


Auckland direkte innmelding - University of Auckland

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 New Zealand Auckland

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. [+]

Oversikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerte Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med vakre vulkaner og lavastrømmer, en dynamisk blanding av europeisk, asiatisk og Stillehavsinnflytelse, vennlige innbyggere og fantastisk kystutsikt, vil du falle for Aucklands unike sjarm.

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. Universitetet har et vell av muligheter i Māori-studier og har en maraj (Māori hellig bakke) på campus, som tyder på Aucklands mangfold og New Zealands Māori-arv. Auckland blir din klasserom. Besøk Auckland War Memorial Museum for å utforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til isthmusen som Auckland ligger på. Alt du gjør og se er en del av din internasjonale utdanning.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Heltidsstudier 1 måned June 2019 New Zealand Auckland

[+]

Oppdag den første hånden som trekker den globale filmindustrien til New Zealand og lage din egen korte drama-episode. Strukturert rundt en praktisk produksjonsprosess basert på profesjonell fjernsynsindustri praksis, er dette programmet en praktisk opplevelse designet for å sette deg opp med verktøyene du trenger for å starte din karriere innen film, fjernsyn og digital media. På grunn av den lille størrelsen og intensiviteten til programmet er opptaket svært selektivt.

Studier

IES Utlands oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Derfor samarbeidet vi med University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre January 2019 Spania Barcelona + 1 fler

[+]

Hvorfor Barcelona?

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Barcelona blir klasserommet ditt.

Forbedre det du lærer i klasserommet og legg til internasjonal arbeidserfaring til ditt resumé ved å delta i en valgfri internship eller sosial handling / tjeneste læringsplassering og tilhørende seminar.

Studier

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Våre professorer i verdensklasse og kursalternativer på prestisjetunge lokale universiteter øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen.... [-]


Barcelona - Heltids-semester praktik

Campus Heltidsstudier 3 måneder January 2019 Spania Barcelona

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Få en start på din karriere ved å få internasjonal arbeidserfaring med et semesterstipend i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knutepunktet på den iberiske halvøy. Barcelona er en stor aktør i mange bransjer, inkludert handel, utdanning, teknologi oppstart, underholdning, media og mote. Det er også gode muligheter i internasjonale helseforeninger, ikke-profittorganisasjoner og kunst. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne vakre spanske byen som ligger mellom det lyse blå havet og majestetiske fjell-har å tilby.

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Barcelona - Liberal Arts

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Barcelona

Det er et bredt utvalg av IES Abroad kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer for å fokusere på kursinnskrivning. Dette gir også en følelse av fellesskap med dine medstudenter og utfordrer deg til å maksimere din læring. [+]

Oversikt

Fest øynene dine på de mange severdighetene i Barcelona! Beundre den fantastiske, modernistiske arkitekturen i Antoni Gaudís Sagrada Familia-kirke, spasere gjennom den lunefullte Park Güell, handle på markeder og gateleverandører av Las Ramblas, besøk de vakre strendene - bør vi fortsette? Du kan oppleve alt her.

Det er et bredt utvalg av IES Abroad kurs tilgjengelig, først og fremst undervist på engelsk av vår verdensklasse fakultet. Du er gruppert i språkferdighetsbaserte nivåer for å fokusere på kursinnskrivning. Dette gir også en følelse av fellesskap med dine medstudenter og utfordrer deg til å maksimere din læring.

I tillegg til språkkurset ditt, velger du fra en rekke engelsk- og IES Abroad områdestudier, samt spansk- og engelsklærte lokale universitetskurs for å avslutte semesteret. Alle IES Abroad kurs inkluderer kursrelaterte aktiviteter som hjelper deg med å koble kursarbeid med omgivelsene dine. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar. Barcelona blir klasserommet ditt.... [-]


Barcelona - Statsvitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre January 2019 Spania Barcelona + 1 fler

I dette programmet kan du ta kurs i et bredt spekter av emner, inkludert politikk, regionalisme, internasjonal sikkerhet, internasjonal virksomhet og relasjoner, og mange andre. [+]

Hvorfor Barcelona?

Som den mest internasjonale byen i Spania er Barcelona et viktig sted for internasjonale relasjoner, samt internasjonal handel og handel. På grunn av byens blanding av spansk, engelsk, fransk og mer, har den sterke politiske bånd med resten av Europa og utover. Og med sin blanding av kulturer, tilbyr Barcelona den uvanlige muligheten til å se hvordan regionale, nasjonale og internasjonale synder er sammenflettet.

Hva du skal studere

I dette programmet kan du ta kurs i et bredt spekter av emner, inkludert politikk, regionalisme, internasjonal sikkerhet, internasjonal virksomhet og relasjoner, og mange andre. Tenk deg å ta med alt som Barcelona har å tilby, mens du tar spennende kurs, som Kampanjer i Europa: Fra propaganda til politisk markedsføring eller globalisert økonomi... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre January 2019 Spania Barcelona + 1 fler

[+]

Mens du er i Barcelona, ​​tar du 15-19 studiepoeng per semester. Vårt mål er å sikre at dine faglige behov blir oppfylt. Du kan lage din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende kurstyper:

Område studier kurs * (kreves, 3 studiepoeng) tilbys på IES Abroad Center på engelsk og spansk i et bredt spekter av fagområder. (Engelsk plasseringer er tilgjengelige. En grunnleggende kunnskap om spansk er nødvendig for noen.) Disse spanske og engelsklærte kursene er tilgjengelige på Universitat de Barcelona og Universitat Pompeu Fabra, og i et bredt spekter av fagområder. ... [-]

Berlin - Internasjonale saker

Campus Heltidsstudier 12 uker January 2019 Tyskland Berlin

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrasterer fordeler og ulemper ved EUs åpne grenser, strategier for å bekjempe terrorisme, og de utfordringene og fordelene som migrasjonen gir. [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12.000.

Våre Berlin - internasjonale saker

Kurs i dette programmet utnytter Berlins posisjon som Tysklands hovedstad og Tysklands posisjon som en ledende stat i EU. De engelsklærte kursene sammenligner og kontrasterer fordeler og ulemper ved EUs åpne grenser, strategier for å bekjempe terrorisme, og de utfordringene og fordelene som migrasjonen gir.

Berlin vil også være klasserommet ditt. Tenk deg å studere de europeiske og globale utfordringene som Tyskland står overfor og vandre langs restene av Berlinmuren, en sterk påminnelse om byens turbulente fortid. Eller vandre gjennom det tyrkiske markedet mens du lærer om migrasjon i Tyskland. Kan du prøve å utforske Berlins nabolag, ta den fantastiske arkitekturen og nyte donere og currywurst? Dette er studie i utlandet!... [-]


Berlin - Metropolitan Studies

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Tyskland Berlin

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for store byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som arkitektur, kulturell identitet, kjønn og seksuell politikk, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur. [+]

Oversikt

Spaser gjennom Berlin-gatene og rundt et hjørne, vil du se skyve moderne bygninger som inneholder banebrytende bærekraftig teknologi. Rundt neste hjørne ser du kunstgallerier, kafeer og butikker som har gamle brosteinsteiner. Som en by som er blitt bygget og ombygd i løpet av det siste århundre, forblir Berlin en by med kontraster og innovasjon. Kom og studere utenlands i Berlin, og opplev energien og spenningen i denne fantastiske byen.

Bruke Berlin som en case studie, undersøker dette engelsklærte programmet problemer som er relevante for store byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som arkitektur, kulturell identitet, kjønn og seksuell politikk, multikulturalisme, populærkultur og bystudier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur.... [-]


Berlin - Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre March 2019 Tyskland Berlin

Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende historie. IES Abroad kurs er undervist på tysk av lokale fakultet, og en rekke akademiske alternativer er tilgjengelig på lokale universiteter. [+]

Oversikt

Minutten du drar av flyet i Berlin, vil du føle deg energisk. Det er et sted for nye ideer, hvor bærekraftig teknologi og moderne design er en livsstil, og kunstgallerier finnes på nesten hvert hjørne. Men ikke glem, denne dynamiske byen er også et senter for moderne europeisk historie - det er ikke like for å gi sitt preg på den politiske, sosiale og kulturelle historien til det 20. århundre. Vi inviterer deg til å studere i Berlin og utforske en av verdens mest pulserende byer. Spesielt utviklet for å forbedre dine tyske språkferdigheter, bygger dette programmet på Berlins rike kultur og tradisjoner for å koble kursene dine med byens levende historie.

IES Abroad kurs er undervist på tysk av lokale fakultet, og en rekke akademiske alternativer er tilgjengelig på lokale universiteter. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]


Buenos Aires - Avansert spansk nedsmeltning

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Argentina Buenos Aires

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I tillegg til avansert språkstudie ved vårt Buenos Aires-senter, velger du fra en rekke IES Abroad områdestudier med fokus på følgende områder: [+]

Oversikt

Du leser, skriver og snakker spansk godt, så hvorfor ikke ta opplæringen til neste nivå? Bor og studer i Buenos Aires, hvor lokalbefolkningen er åpen og interessert i å snakke spansk med deg og hjelpe deg med å lære seg språk, historie og kulturer.

Spesielt utviklet for studenter med avansert spansk språkkunnskap, gjør vårt program deg til å bygge på dine språkkunnskaper når du fordyper deg i kulturen i Argentina. I tillegg til avansert språkstudie ved vårt Buenos Aires-senter, velger du fra en rekke IES Abroad områdestudier med fokus på følgende områder:

LitteraturFolk, Politikk

Du kan melde deg på kurs ved lokale universiteter, inkludert Universidad Torcuato di Tella, Universidad de Buenos Aires og Pontifica Universidad Católica Argentina, hvor du vil oppleve det argentinske utdanningssystemet og få tilgang til lokale studentaktiviteter. Kanskje du vil gjøre noen argentinske venner mens du er på den.... [-]


Buenos Aires - Latinamerikanske samfunn

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Argentina Buenos Aires

Åpent for studenter på alle språknivåer, Latinamerikanske samfunn [+]

Oversikt

Hvis du er klar for et urbane eventyr, er Buenos Aires din by. Med uendelige bydeler og nabolag å utforske, vil du gå seg vill i severdighetene og lydene i Buenos Aires. Tango natten bort når du lærer landets populære dans, delta på en av de mange fotballkampene, og bla gjennom den lokale kunstscenen - alt dette og mer venter deg som en utlandsstudent i Buenos Aires.

Åpent for studenter på alle språknivåer, Latinamerikanske samfunn

Hvis du har språkkompetanse på begynnelses- eller mellomnivå, kan du velge mellom et bredt spekter av engelsklærte IES Abroad kurs på områder som litteratur, historie, antropologi, internasjonal handel og statsvitenskap. Hvis du har avansert spansk språkkunnskaper, har du muligheten til å velge mellom IES Abroad kurs og kurs gjennom den prestisjetunge Pontificia Universidad Católica Argentina. Du kan også ta engelskspråklige IES Abroad kurs.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Heltidsstudier Deltid 1 semester January 2019 Sør-Afrika Cape Town + 1 fler

[+]

Hvorfor Sør-Afrika?

Disse kursene vil inkludere komparative perspektiver basert på eksempler fra Sør-Afrika.

Mens du er i Cape Town, tar du 15-17 studiepoeng per semester; Alle kurs er verdt 3 studiepoeng, med mindre annet er angitt.

Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Cape Town gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omsorg. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer og turstier som tar deg til steder utenfor allfarveien - vi handler om våre studenttjenester.

[-]

Cape Town - University of Cape Town

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Sør-Afrika Cape Town

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, Universitetet i Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. [+]

Oversikt

I Cape Town vil hver dag være som en valgfri opplevelse-bok: forestill deg fantastisk utsikt fra toppen av Table Mountain, vandre Lion's Head ved solnedgang, besøke strender - det er enda en strand med pingviner! - og mer.

Når du studerer hos oss i Sør-Afrika, vil du registrere deg for tre til fem kurs ved Sør-Afrikas ledende forskningsuniversitet, Universitetet i Cape Town (UCT), som ligger i et hyggelig forstadsområde fem miles fra sentrum. UCT er Sør-Afrikas eldste universitet og har gjennomgått en utrolig forandring siden åpningen, spesielt siden slutten av apartheid, og arbeider for å gjøre høyere utdanning av høy kvalitet tilgjengelig for studenter uavhengig av rase. UCT er offisielt anerkjent for sine styrker i afrikanske studier, biologi, botanikk, næringsliv, miljøvitenskap, historie, matematikk, ingeniørfag, sosiologi og antropologi.... [-]


Christchurch direkte innmelding - University of Canterbury

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 New Zealand Christchurch

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, en av de tre beste universitetene i New Zealand, og i topp 3% av verdens universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter. [+]

Oversikt

Når du ser ut av vinduet ditt i Christchurch, vet du leting venter på vandring, fiske, kajakk eller svømming. Det er bare en typisk dag her. Nyt den eventyrlystne, men likevel avslappede, livsstilen som Christchurch har å tilby.

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, en av de tre beste universitetene i New Zealand, og i topp 3% av verdens universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter. Spredt over 215 hektar med vakkert anlagt hage og hage, ligger universitetets campus kun 15 minutter fra byen.... [-]


Den Europeiske Union

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Tyskland Freiburg

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, økonomi, næringsliv og internasjonale relasjoner som aldri før. [+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet på ett sted når du kan oppleve politikken og kulturen i mer enn 15 europeiske land? Vårt EU-program lar deg leve og lære om europeisk politikk, økonomi, næringsliv og internasjonale relasjoner som aldri før. Den sentralt beliggende byen Freiburg, Tyskland, vil være din hjemmebase. Det er her at du skal ta engelsklærte kurs som Global lederskap, statsvitenskap og tysk.

Som en del av programmets nødvendige Integrative Seminar, vil du reise i 22 dager for å få eksponering for EU og utover. Ikke bare vil disse kursrelaterte utfluktene gi deg bedre innblikk i Europas styrker og utfordringer, men de vil også gi deg den erfaringen du trenger for å bygge ditt resumé og forberede deg på en internasjonal karriere. Når du besøker hvert nytt land, utvikler du en forståelse av EU, dens historie og dens institusjoner.... [-]


Dublin - Entreprenørskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

Vårt entreprenørskap [+]

Oversikt

Det er grunnen til at Dublin nå fungerer som det europeiske hovedkontoret for selskaper som Google, Facebook og Twitter. I det siste tiåret har Irlands proffesjonsmiljø vært en inkubator for oppstart, særlig innen teknologi, og dets rykte som Europas viktigste teknologihavn er veletablert.

Vårt entreprenørskap

Dublin er Europas teknologiske knutepunkt for verdens mest innovative bedrifter med 8 av de 10 globale informasjons-, kommunikasjons- og teknologibedrifterne her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er godt etablert, og i de siste årene har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp satt opp en base i Dublin.

Tenk på Dublin som klasserommet ditt. Her kan du fremme dine egne grunnleggende ferdigheter som trengs for å utvikle nye virksomheter gjennom våre Entrepreneurship and Globalization, Technology Ventures og Digital Marketing and Communication kurs. Vårt entreprenørskap... [-]


Dublin - Heltids-semester praktik

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Irland Dublin

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Dublin er en global leder innen kunst og entreprenørskap. Det er også et stort medie- og forlagsenter med gode muligheter for næringsliv, økonomi, kommunikasjon, sosial oppsøking og mer. Denne hovedstadenes bredde av voksende næringer gjør et semesteropphold i Dublin den perfekte opplevelsen for en rekke interesser.

Ta en flott tur, lån fra Dublinbikes, eller bruk DART-linjen til å pendle til internship. Til lunsj kan du nyte en tradisjonell corned beef sandwich eller irsk stuing.

Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne fantastiske byen har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Dublin garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken.... [-]


Dublin - irske studier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurs knyttes til Irlands rike kunstneriske historie, og du kan også velge å delta i en internship eller tjenesteopplæringsplassering som utfyller klasserommet ditt. [+]

Oversikt

Rik i kultur og stolthet, er moderne Dublin en levende by med mer enn halvparten av befolkningen under 25 år. Denne fargerike, kosmopolitiske byen er hjemsted for en verdensklasse kunstscene og er kjent for sin litteratur og berømte forfattere, slik som som George Bernard Shaw, Oscar Wilde og Samuel Beckett.

I dette programmet lærer du om irsk kultur gjennom kurs i humaniora og samfunnsfag som fokuserer på temaer av tradisjon, forandring og identitet i moderne Irland. Skrive- og litteraturkurs knyttes til Irlands rike kunstneriske historie, og du kan også velge å delta i en internship eller tjenesteopplæringsplassering som utfyller klasserommet ditt.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Utforsk byens kjente landemerker som River Liffey, St. Stephen's Green, Dublin Castle og Garden of Remembrance. Alt du gjør er en del av din lærerfaring som hjelper deg med å fullføre bildet av hva Irland har vært gjennom - og hvor det går.... [-]


Dublin - Writer's Program

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt uttak, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske stemmen din og finpusse håndverket. Fra kortfattet skriving og grafisk roman til digital kommunikasjon og skriving på skjermen, dekker våre kurs et bredt utvalg av stiler og sjangere. [+]

Oversikt

De berømte linjene WB Yeats, etableringen av James Joyces "universelle by" i Ulysses, scenen på Abbey Theatre, har blogger fra The Irish Times-forfattere i Irland brukt ord og bilder til å inspirere, informere, overtale og underholde deres lesere i århundrer. Da de flyttet inn i den digitale tidsalderen, nådde forfattere større og mer mangfoldige publikum gjennom plattformer som ikke eksisterte for et tiår siden.

Gjennom studiet av samtidige irske forfattere, så vel som tidligere, er vår Writer's Program designet for å inspirere og utfordre forfattere til å heve sine ferdigheter til neste nivå.

Enten du nærmer deg å skrive som et fremtidig kall eller som et kreativt uttak, hjelper våre kurs deg med å oppdage og utforske stemmen din og finpusse håndverket. Fra kortfattet skriving og grafisk roman til digital kommunikasjon og skriving på skjermen, dekker våre kurs et bredt utvalg av stiler og sjangere. Velg mellom en rekke skriftlig relaterte kurs, irsk studiekurs, eller en internship eller service læringsplassering for å lage ditt 15-kreditt-program.... [-]


Dublin Direct Enrollment - Dublin City University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år). [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å direkte registrere deg på Dublin City University (DCU), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år). Dublin belønner den uavhengige ånden med en variert kultur og et bredt spekter av pedagogiske muligheter.

Dublin City University (DCU) tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript som er plassert i sitt eget klimakontrollerte arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]


Dublin Direkte Registrering - National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Irland Dublin

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å skrive direkte på National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting spesialiserer seg på vinterhagen. Dette programmet appellerer primært til de studentene som er klare for utfordringen om å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid.

Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript, som er plassert i sitt eget klimastyrte arkiv på universitetets gamle bibliotek. Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Dublin Direkte Registrering - Trinity College Dublin

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

Trinity College Dublin tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs og appeller først og fremst til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. [+]

Oversikt

Du trenger ikke flaks av irsk å ha en uforglemmelig studie i utlandet erfaring i Dublin. Ved å registrere deg direkte på Trinity College Dublin (TCD), vil du ha glede av å være venner med irsk, som er kjent for sin gjestfrihet. Du vil føle deg hjemme mer og vite at Dublin har en ung befolkning (mer enn halvparten av byen er under 25 år).

Trinity College Dublin tilbyr et bredt utvalg av utfordrende kurs og appeller først og fremst til de studentene som er klare for utfordringen å tilpasse seg en helt ny akademisk kultur som krever betydelig selvstendig arbeid. Dublin vil også være i klasserommet ditt. Ta en irsk lek på Abbey Theatre, landets nasjonale teater. Lær om Dublins historie ved å utforske Dublin Castle, som ble bygget i 1204. Besøk Trinity College Dublin for å se Kells 7th Century Book, et mesterlig eksempel på et opplyst manuskript som er plassert i sitt eget klimakontrollerte arkiv på universitetets gamle bibliotek .... [-]


Dublin Direkte Registrering - University College Dublin

Campus Heltidsstudier September 2019 Irland Dublin

Universitetshøgskolen Dublin (UCD) ble grunnlagt i 1854 og har mer enn 160 års tradisjon. Blant alumni er revolusjonære som deltok i kampen for irsk uavhengighet, den berømte romanforfatteren James Joyce, og mange irske presidenter og Taoiseach (statsministre). [+]

Hvorfor Dublin?

Universitetshøgskolen Dublin (UCD) ble grunnlagt i 1854 og har mer enn 160 års tradisjon. Blant alumni er revolusjonære som deltok i kampen for irsk uavhengighet, den berømte romanforfatteren James Joyce, og mange irske presidenter og Taoiseach (statsministre).

I dag er UCD Irlands største universitet. Kjent for sin topprangerte forretningsskole, deres bemerkelsesverdige humaniora, og deres lederskap innen vitenskap og teknologiinnovasjon, er det noe for alle på UCD.

Den UCD campus i Belfield ligger i den sørlige forstedene i Dublin, bare femten minutter fra kysten og tretti minutter til den vakre Dublin / Wicklow Mountains. Campusen strekker seg over 300 hektar og inkluderer toppmoderne fasiliteter, museer og skogsturer rundt campusvannene. Delta i klasser sammen med irske studenter og dra nytte av hele byen Dublin har å tilby unge voksne da mer enn halvparten av byen er under 25 år.... [-]


Fin direkte registrering - SKEMA Business School

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Nice

Dette er din mulighet til å leve og lære sammen med studenter fra Frankrike og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderne business campus ligger i hjertet av Sophia Antipolis, hvor du direkte registrerer deg på kursene dine. [+]

Oversikt

Nice ligger beleilig mellom Cannes og Monaco, og er kjent for sin fantastiske havnefront og idylliske livsstil på den franske rivieraen. Men visste du at Nice også ligger nær Sophia Antipolis, Europas velkjente vitenskapspark, som huser mer enn 1300 internasjonale selskaper innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi, bioteknologi og forskning? Denne parken er også kjent som den franske Silicon Valley.

Dette er din mulighet til å leve og lære sammen med studenter fra Frankrike og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på SKEMA Business School. SKEMAs toppmoderne business campus ligger i hjertet av Sophia Antipolis, hvor du direkte registrerer deg på kursene dine. SKEMA, som har AACSB og EQUIS akkreditering, er konsekvent rangert som en av de beste europeiske handelshøyskolene av Financial Times årlige rangering.... [-]


Fin direkte registrering - Université Nice Sophia Antipolis

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Nice

Har du avanserte franskspråkkunnskaper? Kryss av. Er du interessert i å leve og lære i en vakker kystby, hvor blå himmel møter det glitrende blå Middelhavet, og du kan nyte fransk kultur på sitt beste? Kryss av. Vil du studere humaniora, statsvitenskap, vitenskap eller teknologi sammen med internasjonale og lokale studenter mens du lærer helt på fransk? Kryss av. Deretter pakker du posene og leder til Nice, hvor du direkte registrerer deg på Université Nice Sophia Antipolis (UNS). [+]

Oversikt

Har du avanserte franskspråkkunnskaper? Kryss av. Er du interessert i å leve og lære i en vakker kystby, hvor blå himmel møter det glitrende blå Middelhavet, og du kan nyte fransk kultur på sitt beste? Kryss av. Vil du studere humaniora, statsvitenskap, vitenskap eller teknologi sammen med internasjonale og lokale studenter mens du lærer helt på fransk? Kryss av. Deretter pakker du posene og leder til Nice, hvor du direkte registrerer deg på Université Nice Sophia Antipolis (UNS).

Siden 1965 har Université Nice Sophia Antipolis blitt et prestisjefylt opplærings- og forskningsuniversitet. UNS registrerer for øyeblikket over 26 000 studenter (omtrent 5000 av de er internasjonale studenter). Du vil melde deg på fransklærte Liberal Arts and Sciences kurs på UNS.... [-]


Freiburg - Miljøstudier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Tyskland Freiburg

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøstudier, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald-dalen. [+]

Oversikt

Miljøbevegelsen tok ro i Freiburg for lenge siden - og nå er det en livsstil. Kjent for å ta ledelsen i utviklingen av miljøvennlige teknologier og arkitektur, tiltrekker Freiburg også forskere og miljøorganisasjoner fra hele verden. Kom og studer Freiburgs mange unike bidrag til denne viktige bevegelsen.

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøstudier, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald-dalen.

Freiburg og de omkringliggende områdene vil være i klasserommet ditt. Tenk deg å reise til Rhinen for å ta prøver og observere lokal økologi, eller skogene i de sveitsiske alper for å videreføre diskusjonene dine om skogsforvaltning og turisme. Når det er mulig, tar kursene deg utenfor klasserommet for å gi deg praktisk erfaring og å dra nytte av alt som din studie i utlandet har å tilby.... [-]


Freiburg - Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Tyskland Freiburg

Ideell for studenter interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES Abroad og universitets kurs undervist på tysk av utmerkede lokale fakultet. Du kan også delta i et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer. [+]

Oversikt

Freiburg ligger ved foten av Schwarzwald, den typiske sørtyske byen med sine svingete gater og historisk arkitektur. Det er også hjemsted for Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsekvent vurdert til en av de beste universitetene i Tyskland. Vi inviterer deg til å studere utenlands i Freiburg og å fordyre deg i studentliv og tysk språk i denne pulserende universitetsbyen.

Ideell for studenter interessert i å raskt forbedre sine tyske språkkunnskaper, tilbyr IES Abroad Freiburg Program deg IES Abroad og universitets kurs undervist på tysk av utmerkede lokale fakultet. Du kan også delta i et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]


Galápagos Islands Direkte Registrering - GAIAS

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Ecuador Puerto Ayora

Det er en grunn til at mange av verdens mest berømte forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi. [+]

Oversikt

Det er en grunn til at mange av verdens mest berømte forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi. Dette direkte innmeldingsprogrammet er organisert gjennom Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS), en ekstern campus av Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på øya San Cristóbal. Før du går til Galápagos, starter programmet med en måned i Quito, hvor du deltar i en orientering, et kurs på USFQ Cumbayá campus og kursrelaterte utflukter. De resterende månedene blir brukt på San Cristóbal i Galápagosøyene. Ytterligere kursrelaterte utflukter gir deg mulighet til å tilbringe tid på andre steder, basert på din kursinnmelding. Velg mellom kurs i tre spor:... [-]


Galápagos Islands januar Term - Marine økosystemer

Campus Heltidsstudier 3 uker January 2019 Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Det er ikke noe sted i verden som Galápagos-øyene. Ligger 600 miles utenfor kysten av Ecuador, er disse 3,5 millioner år gamle øyene hjem til noen av de sjeldneste artene på planeten, og er der Charles Darwin først formulerte sin teori for naturlig utvalg. [+]

Hvorfor Galápagosøyene?

Det er ikke noe sted i verden som Galápagos-øyene. Ligger 600 miles utenfor kysten av Ecuador, er disse 3,5 millioner år gamle øyene hjem til noen av de sjeldneste artene på planeten, og er der Charles Darwin først formulerte sin teori for naturlig utvalg. Å studere i utlandet her med oss ​​lar deg oppdage den utrolige skjønnheten og biologiske mangfoldet av Galápagos-øyene som har fanget berømte forskere og verdensreisende i flere tiår.

Hva skal du studere?

Denne tre ukers januarperioden er perfekt for studenter interessert i marinøkologi og miljøstudier. Du vil studere ved Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) på øya San Cristóbal. Denne fjerntliggende campus i Universidad San Francisco de Quito ble etablert for videre satsing på bevaring og bærekraftig utvikling på Galápagosøyene.... [-]


Granada - Studie i Granada

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Granada

Vår læreplan tar full nytte av Andalusia og hele Sør-Spania har å tilby. Programmet tilbyr to unike programalternativer som er designet for å forbedre spansk ferdighet: Intermediate Spanish Program og Advanced Spanish Program. [+]

Oversikt

Mange reisende som besøker Granada insisterer på at det er må-se byen i hele Spania. Granada er med en av de klareste vinduene i Spanias unike historiske symbiose av islam, kristendom og jødedom, en ungdommelig by med et levende studentliv som vil gjøre møtet nye venner enda enklere. Granada venter!

Vår læreplan tar full nytte av Andalusia og hele Sør-Spania har å tilby. Programmet tilbyr to unike programalternativer som er designet for å forbedre spansk ferdighet: Intermediate Spanish Program og Advanced Spanish Program.

Studenter plassert i Intermediate Program ta IES Abroad kurs i både engelsk og spansk. Avanserte programkursene utføres helt på spansk, inkludert studier ved Universidad de Granada. Begge alternativene introduserer deg til Spanias mauriske arv og jødiske fortid, og dens fortsatte lenker til Nord-Afrika gjennom islamske og moderne nordafrikanske studier. Avanserte studenter kan også oppleve arabiske språkkurs på alle nivåer, ved Universidad de Granada. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]


Hong kong sommer - internship

Campus Heltidsstudier Deltid 2 måneder June 2019 Hongkong Hong Kong + 1 fler

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren din i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Hvorfor Hong Kong?

Intern i en unik, travle storby som ligger på Pearl River Delta. Hong Kong er en blanding av de naturlige høye tinder, havner og øyer og arkitektonisk. Som en tidligere britisk koloni og nå en spesiell administrativ region i Kina, er Hong Kong også en sammensmelting av kulturer, språk og mat.

Din praktik

En IES Internship i Hong Kong utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å hoppe på karrieren din i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i opptil 40 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Hong Kong.... [-]


London - Heltids-semester praktik

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

London er verdens ledende by for internasjonal økonomi og en stor drivkraft for verdensøkonomien. Ikke glem at det også er en stor aktør innen kunst, næringsliv og markedsføring, utdanning, media og kommunikasjon, politikk og ikke-for-profit organisasjoner, og gjør en semesterplass i London til en ideell mulighet. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar med alt som London har å tilby.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i London garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i 32-40 timer i uken.... [-]


London - studere London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Et urbane eventyr venter på deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske byen [+]

Oversikt

Et urbane eventyr venter på deg i London, en av Europas største og mest fascinerende byer. Med vårt Study London-program får du en praktisk opplæring i denne ikoniske by-tanke Big Ben, Parliament, Buckingham Palace - og alt det har å tilby.

Målet med vårt 40-årige program er å hjelpe deg med å utforske moderne London, både fysisk og kulturelt. Få en dypere kunnskap om britisk kultur, inkludert den sentrale betydningen av historie til britene. Utforsk Storbritannias globale innflytelse på vestlig kultur, inkludert kunst, litteratur og økonomiske og politiske systemer.

Velg blant mer enn 40 IES Abroad -faglige kurs undervist av lokale ekspertfakultet på vårt senter, samt et kurs på et av våre prestisjefylte lokale partneruniversiteter-City University, Queen Mary eller School of Oriental... [-]


London - Theatre Studies Course

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjonelle strukturer som påvirker teater i Storbritannia, med vekt på London. [+]

Oversikt

William Shakespeare sa det best da han skrev: "Alt i verden er et stadium" - hvor er det bedre å studere teater enn Shakespeare hjem og så mange andre strålende dramatister og utøvere?

Engasjere i Storbritannias rike historiske og moderne teatralske tradisjon gjennom teater og dramakurs. I kjerneplanen analyserer du kunstneriske, økonomiske og profesjonelle strukturer som påvirker teater i Storbritannia, med vekt på London. Du undersøker også nøkkeltekster og forestillinger innen relevant historisk og kulturell sammenheng og dykker inn i teaterkritikk, mottaksteori, dramaturgi og sceneprofil.

London blir klasserommet ditt. Tenk på alle forestillingene du vil se - minst ni med IES Abroad alene - som du opplever forestillinger på små frie teaterlokaler og bedrifter, samt større forestillinger for å lære førstehånds om teaterindustrien i London. Utvid artikkelen din ved å ta et kreativt verksted i playwriting. Intern som teaterassistent på et lokalt sted for å få et innblikk i Londons teaterscene. London og alt det har å tilby, vil være en del av din lærerfaring.... [-]


London Direct Enrollment - Courtauld Institute of Art

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Courtauld Institute of Art. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Courtauld Institute of Art. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direct Enrollment - Slade School of Fine Art

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre December 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på Slade School of Fine Art, University College London. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet. London blir klasserommet ditt. Innblanding i lokalsamfunnet eller en studentklubb beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon.... [-]


London Direct Enrollment - SOAS, University of London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS). [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS). IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Registrering - City, University of London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på City, University of London. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på City, University of London.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre medarbeidere i London hjelper deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Registrering - Queen Mary

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisjefylte institusjoner å velge mellom, finner du en partnerskole og et program som passer dine behov. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på et London universitet. Med syv prestisjefylte institusjoner å velge mellom, finner du en partnerskole og et program som passer dine behov.

IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet.... [-]


London Direkte Registrering - University College London

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre December 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. [+]

Oversikt

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn bor og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Dette er din sjanse til å leve og lære sammen med studenter fra Storbritannia og rundt om i verden ved å direkte registrere deg på University College London. IES Abroad London er dedikert til å forbedre din studie i utlandet med overlegen studenttjenester og muligheter til å fullt ut oppleve livet i London. Våre ansatte i London vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av din erfaring i utlandet. London blir klasserommet ditt. Innblanding i lokalsamfunnet eller en studentklubb beriker dine læringsopplevelser og gir gode muligheter for kulturell integrasjon. W... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Heltidsstudier 1 måned June 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Det er noe uimotståelig om London. Kanskje det er severdigheter som Big Ben eller Tower Bridge som allerede er kjent. Eller den internasjonale karakteren som er tydelig i alle nabolag, hvor mennesker med forskjellig kulturell, etnisk og sosioøkonomisk bakgrunn lever og jobber sammen. Uansett hva det er som har trukket deg til London, ikke se tilbake nå - London venter!

Lev og lær som en lokal student denne sommeren i London når du registrerer deg og tar kurs på verdensberømte University College London (UCL). Fra samfunnsvitenskap til helse, vitenskap og mer, er det noe for alle på UCL.

Studier

[-]

Madrid - Ingeniørfag, Arkitektur

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Madrid

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Oversikt

Som ledende senter for industri, handel og teknologiforskning i Spania, er Madrid en ideell by for å studere ingeniørfag, arkitektur og vitenskap og deres applikasjoner i den profesjonelle verden.

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Spesialiser dine studier med en rekke tekniske kurs, fra luftfart til mekanisk. Generelle arkitekturkurs - inkludert introduksjon til arkitektur, utkast og designkurs - gir deg unike innsikt i ditt felt. Vitenskapskurs gir deg muligheten til å studere farmasøytisk vitenskap og matvitenskap, med kurs i biologi og kjemi. Bland disipliner eller fokus på et enkelt felt for mer konsentrerte studier.... [-]


Madrid - Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Madrid

Vårt program er designet for studenter som ønsker å oppleve Spanias vitalitet og det store urbane universitetsmiljøet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et av landets mest fremtredende universiteter der vårt senter ligger. [+]

Oversikt

Det blir ikke vanskelig å bli forelsket i Madrid. Denne hovedstaden ligger i hjertet av Spania, og er spesielt unik fordi den har et urbane tempo og er kjent for sin rike kunstneriske, politiske og forretningskultur.

Vårt program er designet for studenter som ønsker å oppleve Spanias vitalitet og det store urbane universitetsmiljøet i Universidad Complutense de Madrid (UCM), et av landets mest fremtredende universiteter der vårt senter ligger.

Dette programmet streber etter å fordyre deg i Madrileños kultur gjennom sine akademiske muligheter, utvide aktiviteter med universitetsstudenter og boligvalg. I tillegg til et nødvendig spanskkurs har du muligheten til å ta et bredt utvalg av IES Abroad kurs, samt lokale universitetskurs. Du kan også ta en prep kurs for Diploma de español como lengua extranjera (DELE), som fører til et sertifikat. Denne prisen vil være en fordel for ditt resumé og kan tjene uten ekstra kostnad. Flere utflukter tar deg utover byens grenser til steder av historisk og moderne interesse. Du kan også legge til internasjonal arbeidserfaring til ditt resume mens du tjener kreditt ved å delta i en internshipplassering og tilhørende akademisk seminar.... [-]


Milan - mote design og merchandising

Campus Heltidsstudier 3 måneder January 2019 Italia Milan

Diversifiser dine modstudier med et valgfag fra vårt Italia Today Program. Kursene inkluderer historie, statsvitenskap, litteratur, musikk og mye mer. [+]

Hvorfor Milan?

Mote er i luften i Milano. Som en av de "store fire" motehoffene (sammen med London, New York og Paris), er Milan hjemsted for mange avanserte motehus som Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu og mange andre; og nesten alle de "store navnene" er representert. Forbered deg på å bli inspirert av Milanese standarder for eleganse og besettelse med stil - fra rullebanen til gaten.

Vår Fashion Design & Merchandising Program tilbyr en holistisk mote opplevelse. Møt kildene til globale trender innen forretning, design, skreddersy, tekstiler og materialer, modellering og markedsføring. Lær om virksomheten til mote fra lokale eksperter og professorer fra de beste universitetene i Milano. Bli med på Milanese design og skreddersy scenen gjennom praktiske kurs på profesjonelle mote institutter tilbyr praktiske leksjoner i klær og tilbehør skapelse.... [-]


Milano - Bedriftsstudier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

Vår Business Studies Programmet lar deg ta kurs i Business, Finance, Marketing, økonomi og ledelse undervist av fakultetet fra den lokale Università Commerciale Luigi Bocconi og Politecnico di Milano. [+]

Oversikt

Kjent som Italias hovedstad, Milan er stedet å studere i utlandet for Bedriftsledere. Hjem til Italias børs, Borsa Italiana, og kjente globale selskaper som Giorgio Armani, Bugatti og Pirelli, Milan tilbyr en dynamisk internasjonal forretningsmiljø.

Vi tilbyr enestående kurs som utforsker verden av virksomheten, samt et bredt spekter av kurs med fokus på moderne problemstillinger i Italia. Alle IES Abroad områdestudier kurs er undervist av eksperter på sine felt, og er utført på engelsk. Vi tilbyr også en gjestelesningsserie og en omfattende liste med kursrelaterte utflukter som hjelper deg med å lære mer om den italienske forretningskulturen. Rundt ut studiet i utlandet utdanning med et påkrevet italiensk språkkurs som er skreddersydd til ditt ferdighetsnivå.... [-]


Milano - Heltids-semester praktik

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Italia Milan

Tenk deg å ha et internship i Milano [+]

Oversikt

Tenk deg å ha en praktikplass i Milano - hjem til Borsa Italiana (børs) og Milan Fashion Week, og design og forretningskapital i Italia. Her kan du tilbringe semesteret honing håndverket på en atelier eller i PR for et internasjonalt motehus, for ikke å nevne praktikmuligheter i e-handel, luksusfirmaer og musikk.

Med fem store togstasjoner og høyhastighetsforbindelser til andre italienske byer føler du at du er midt i alt. For din daglige pendling til din internship, bruk Milan Metro, byens trikk, eller Il Passante, den underjordiske jernbanen.

Mens du utforsker byen, sørg for å gjøre en tur til Milanos andre spesialitet - mat! På lunsjpause, nyt en plate med risotto alla milanese, og hvis det er rundt vinterferien, følg det med et stykke panettone - mangia! Fordelene ved en interning i utlandet er mange. Et internasjonalt internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Milano - Italia i dag

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og finansaktiviteter og mote. Absorber alt som Milano har å tilby gjennom IES Abroad Milanos brede utvalg av kurs, praksisplasser og kulturelle aktiviteter. [+]

Oversikt

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og finansaktiviteter og mote. Absorber alt som Milano har å tilby gjennom IES Abroad Milanos brede utvalg av kurs, praksisplasser og kulturelle aktiviteter.

Uansett hvilket nivå av italiensk du snakker inviterer vi deg til å studere her og oppleve Milanas rike kultur. Du vil bli plassert i et italiensk språkkurs i IES Abroad som er designet for deg basert på ditt språknivå.

Vårt Italia Today Program tilbyr også kurs i liberal arts og samfunnsvitenskap, som alle adresserer aspekter av det moderne italienske samfunnet. Kurs er undervist av høyt kvalifiserte eksperter på sine fagområder. Du har også mulighet til å ta kurs på et av seks lokale universiteter. To partner institusjonskurs er inkludert i kostnaden av Italia Today Program.... [-]


Milano - Musikk: Tradisjon

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

Fra gamle Ambrosian chants til banebrytende multi-media installasjoner, har Italia alltid vært i forkant med musikalsk innovasjon. Som musikkstudent i Milano har du muligheten til å jobbe med førsteklasses musikere, nyte den lokale musikkscenen, utføre på en rekke spillesteder, og delta på et bredt spekter av forestillinger. [+]

Oversikt

Fra gamle Ambrosian chants til banebrytende multi-media installasjoner, har Italia alltid vært i forkant med musikalsk innovasjon. Som musikkstudent i Milano har du muligheten til å jobbe med førsteklasses musikere, nyte den lokale musikkscenen, utføre på en rekke spillesteder, og delta på et bredt spekter av forestillinger.

Enten du er flytende på italiensk eller du bare kan si ciao, er du velkommen med åpne armer av IES Abroad Milan Center-staben. På senteret er det et bredt spekter av muligheter for instrumentalister, vokalister, komponister og performance majors, og partnerskap med Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Chamber Orchestra (kun våren) og La Verdi Symfonisk kor og orkester.... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 2 fler

Designet for studenter interessert i næringsliv, økonomi, sosiologi og statsvitenskap, tilbyr dette multi-sted tverrfaglige programmet et unikt komparativt perspektiv på to av de mest bemerkelsesverdige vekstøkonomiene i Sør-Amerika: Santiago, Chile og Buenos Aires, Argentina. [+]

Oversikt

Designet for studenter interessert i næringsliv, økonomi, sosiologi og statsvitenskap, tilbyr dette multi-sted tverrfaglige programmet et unikt komparativt perspektiv på to av de mest bemerkelsesverdige vekstøkonomiene i Sør-Amerika: Santiago, Chile og Buenos Aires, Argentina.

Programmet begynner med orientering i Buenos Aires, hvor første halvdel av programmet holdes, etterfulgt av en ukes lang, kursrelatert tur til Peru, og andre halvdel av programmet i Santiago.

Lær om det akselererte tempoet i globalisering og økonomisk vekst i disse markedene, mens du opplever to svært forskjellige kulturer, komplett med egne distinkte institusjoner, lover og forretningspraksis og kulturer. Begge fungerer som modeller for både fallgruvene og mulighetene som omgir økonomier i overgang på verdensmarkedet.... [-]


Multi-Location - Europe

Campus Heltidsstudier 12 uker September 2019 Spania Granada Marokko Rabat + 2 fler

Designet for studenter som søker en dypere forståelse av båndene mellom Vest-Europa og den muslimske verden, gir dette multi-location-programmet et glimt inn i sammenblandingskulturer, politik, historier og økonomier i Marokko og Spania. [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12.000.

Vår Multi-Location - Europe

Designet for studenter som søker en dypere forståelse av båndene mellom Vest-Europa og den muslimske verden, gir dette multi-location-programmet et glimt inn i sammenblandingskulturer, politik, historier og økonomier i Marokko og Spania. Din studie i utlandet skjer i Marokkos livlige hovedstad Rabat. En utflukt på turen via Tangiers og Chefchaouen og over Middelhavet bringer deg til Granada, den siste hovedstaden i maurisk Spania, hvor du begynner å utforske konvergensen i den arabiske verden og Vesten. Det er her hvor du vil fortsette å oppdage hvordan de lange, meshed historiene har påvirket livet i disse to landene i dag.... [-]


Nagoya direkte påmelding - Nanzan University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Japan Nagoya

Fordyp deg i japansk kultur gjennom heltidsopptak på Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University. Som et fremstående privat universitet tilbyr Nanzan University gode læringsmuligheter. I tillegg til en obligatorisk intensiv japansk språkkurs, vil du velge mellom en rekke CJS Engelsk-lærte kurs tilbud i Business, humaniora og samfunnsvitenskap, [+]

Oversikt

Tradisjon møter modernitet i den blomstrende japanske byen Nagoya. Uteløse kulturelle tradisjoner begynte i Nagoya og har blitt sendt ned gjennom generasjoner - byen er referert til som Geidokoro, et senter for kunst og kultur. Ikke gå glipp av ritualer og festivaler som foregår i templer og helligdommer i hele Nagoya-området.

Sammen med sine kulturelle tradisjoner, er Nagoya en viktig havn og industri sentrum. Store internasjonale bedrifter har en tilstedeværelse i Nagoya, inkludert Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing og Mitsubishi Heavy Industries.

Fordyp deg i japansk kultur gjennom heltidsopptak på Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University. Som et fremstående privat universitet tilbyr Nanzan University gode læringsmuligheter. I tillegg til en obligatorisk intensiv japansk språkkurs, vil du velge mellom en rekke CJS engelsklærte kurstilbud i Business, Humaniora og samfunnsvitenskap, og nyt praktisk opplæring i japansk kunst, som ikebana, shodo, hanga, og sumie. Studenter med svært avanserte språkkunnskaper oppfordres til å melde seg på seminarer undervist på japansk med lokale studenter.... [-]


Nantes - Fransk språkundertrykkelse

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Nantes

Vår franske språkdypning [+]

Oversikt

Vår franske språkdypning

Dette programmet har et nært forhold til Université de Nantes, så du vil få mange muligheter til å melde deg på lokale universitetsbaner. IES Abroad kurs er undervist på fransk av innfødt fransk fakultet, hvorav mange er professorer ved Université de Nantes. Du har også tilgang til universitetsbiblioteker, datalabber, kafeteriaer og idrettsanlegg, og du er velkommen til å bli med i studentsklubber og andre sosiale og sportsorganisasjoner. Du kan også melde deg på et kunstkurs ved Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA), eller studere Business and Communications på AASCB- og EQUIS-akkreditert Audencia Business School.

Nantes er klasserommet ditt. Besøk La Beaujoire stadion for å se fotballspill eller Ile de Versailles til folk se og utforske. Tour museet og hjemmet til Nantes egen science fiction forfatter, Jules Verne. Ta en spasertur rundt i byen eller i nærheten av elva Erdre og Loire og utforske hva som gjør Nantes til en modell "grønn" by i Frankrike. Øv franskene dine mens du bestiller crêpes i regionen der de ble laget først. Du kan også registrere deg for en lærerplass, som inkluderer tid brukt på plassering i tillegg til et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]


Nice - Business, Bærekraft

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Nice

Nyt alt som Côte d'Azur har å tilby mens du studerer emner som er relevante for Middelhavskysten, som bærekraft og innvandring, forbedre dine språkkunnskaper (ingen erfaring er nødvendig), og lære om forretninger med andre internasjonale studenter. [+]

Oversikt

Nice ligger ved kanten av Middelhavet på den glamorøse franske rivieraen, med sitt milde klima og klare himmel. Enten du spaserer i de smale gatene i gamlebyen eller ser ned fra Colline du Chateau (Castle Hill) ved det feiende panoramaet av denne fantastiske byen, vil Nice fortrylle deg. Nyt alt som Côte d'Azur har å tilby mens du studerer emner som er relevante for Middelhavskysten, som bærekraft og innvandring, forbedre dine språkkunnskaper (ingen erfaring er nødvendig), og lære om forretninger med andre internasjonale studenter.

Du vil ta dine språk- og områdestudier på IES Abroad Center og har mulighet til å ta 6 studiepoeng på SKEMA, som ligger i Sophia Antipolis, og ble kåret til en av de beste europeiske handelshøgskolene av Financial Times.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford

Vårt program gir deg muligheten til å direkte registrere deg på St. Catherine's College, en av de 38 selvstyrende høyskolene som sammen utgjør University of Oxford. I 2013 rangert Oxford University som det fjerde beste universitetet i verden, ifølge Times Higher Education. [+]

Oversikt

Tenk deg at du sitter i klassen, lytter til professorens foredrag om Shakespeare's plays eller Winston Churchills politikk. Men du er ikke hjemme hos universitetet ditt - du lærer i England, hvor disse kjente figurene bodde. Dette er din sjanse til å studere ved et av verdens mest anerkjente universiteter: Oxford University.

Vårt program gir deg muligheten til å direkte registrere deg på St. Catherine's College, en av de 38 selvstyrende høyskolene som sammen utgjør University of Oxford. I 2013 rangert Oxford University som det fjerde beste universitetet i verden, ifølge Times Higher Education.

Nyt å studere på et av verdens eldste universiteter. Undervisningen eksisterte her i noen form allerede i 1096. I dag har Oxford en total studentpopulasjon på over 21000, med over 140 nasjonaliteter representert i studentkroppen, og er en kjent sted for læring og tradisjon. Studentlegemet ved Oxford University er mangfoldig, samt professorene. Om lag 40% av universitetets akademiske ansatte er borgere fra andre land enn Storbritannia.... [-]


Paris - Forretninger

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Paris

Nyt alt som Paris har å tilby mens du studerer forretnings- og internasjonale forhold i City of Light. Du kan også registrere deg for et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer. [+]

Oversikt

Når de fleste tenker på Paris, tenker de på ikoniske severdigheter, som Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen. Disse områdene er emblem av Frankrikes historie, men i dag er Paris en av de viktigste forretnings-, finans- og politiske sentrene i verden. Den har en av de høyeste BNPene i enhver by og er hjemsted for Fortune Global 500 selskaper som spesialiserer seg på forsikring, bank og energi. Som et viktig sted i EU, er Paris også hjem for internasjonale byråer som det europeiske instituttet for sikkerhetsstudier, OECD og UNESCO.

Nyt alt som Paris har å tilby mens du studerer forretnings- og internasjonale forhold i City of Light. Du kan også registrere deg for et internship, som inkluderer tid brukt på din plassering og et faglig seminar som hjelper deg med å kontekstualisere hva du lærer.... [-]


Paris - Fransk Studiekurs

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Paris

Dette programmet kombinerer en streng studie av det franske språket på avansert nivå med et bredt spekter av klasser undervist på fransk av oppnådd fakultet. Du kan også oppleve hvordan livet er for franske studenter ved å ta ett eller flere kurs ved et lokalt universitet [+]

Oversikt

Med sine store boulevarder, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie, og den enkle joie de vivre, er Paris en by som forandrer deg for alltid. Paris i dag er en mangesidig og multikulturell storby som tilbyr en døråpning til kulturen i verden. Den stammer fra befolkninger fra tidligere franske kolonier som Senegal og Marokko, med asiatiske og europeiske innvandrere, og med forretningsfolk og forskere fra hele verden.

Dette programmet kombinerer streng studie av det franske språket på avansert nivå med et bredt spekter av klasser undervist på fransk av oppnådd fakultet. Du kan også oppleve hvordan livet er for franske studenter ved å ta en eller flere kurs på et lokalt universitet - vi har fem muligheter du kan velge mellom. Gratis veiledning er tilgjengelig hvis du trenger hjelp med overgangen til høyere utdanning i Frankrike.... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Frankrike Paris

[+]

Fra bolig til kulturelle arrangementer, er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Studier Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet akademiske og kulturelle erfaringer. Du tar 15-19 studiepoeng per semester. Alle kurs er undervist på fransk. Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter: IES Abroad Fransk språkkurs (kreves, 4 studiepoeng) Fransklærte kunstkurs på partneruniversiteter (valgfritt, studiepoeng varierer) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais danseskole, Studio Vermès (fotografi) [-]

Quito - områdestudier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Ecuador Quito

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IES Abroad . Du velger resten av kursene dine fra valgmuligheter på IES Abroad og et av de mest avanserte universitetene i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). [+]

Oversikt

Med en befolkning på nesten 1,6 millioner mennesker, er Quito en levende og moderne by som er kjent for sin vakre koloniale spanske arkitektur. Det er også hovedstaden i Ecuador, en av de mest biologisk varierte landene i verden. Kom til Quito og fordyp deg i det lokale språket og kulturen når du fokuserer på studier på Ecuadors økologiske og etniske mangfold og utfordringene i utviklingen.

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IES Abroad . Du velger resten av kursene dine fra valgmuligheter på IES Abroad og et av de mest avanserte universitetene i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Du kan også registrere deg for en tjenesteopplæringsplassering i løpet av din tid i Quito, som vil hjelpe deg med å forstå byens sosiale problemer førstehånds.... [-]


Quito Direkte innmelding - Universidad San Francisco de Quito

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Ecuador Quito

Mens du er i Quito, registrer deg direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og ta de fleste av kursene dine ved Universitetet sammen med lokale studenter. Fordi USFQ tilbyr nesten 1500 kurs hvert semester i et bredt spekter av fagområder, kan studenter med nesten hvilken som helst akademisk interesse finne spennende og utfordrende innskrivningsmuligheter. [+]

Oversikt

Quito er perfekt for den eventyrlystne sjelen. Med sine omkringliggende fjell er du alltid bare en klatre unna en fantastisk utsikt over dalen og fra et fugleperspektiv av den spanske koloniale arkitekturen som gjør byen berømt. Plus, Quito er en flott base for turer til regnskog og marine habitater som gjør Ecuador kjent over hele verden. Vi inviterer deg til Ecuador for å forbedre spansken din mens du nyter alt dette fantastiske landet har å tilby.

Mens du er i Quito, registrer deg direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og ta de fleste av kursene dine ved Universitetet sammen med lokale studenter. Fordi USFQ tilbyr nesten 1500 kurs hvert semester i et bredt spekter av fagområder, kan studenter med nesten hvilken som helst akademisk interesse finne spennende og utfordrende innskrivningsmuligheter.... [-]


Rabat - Studie i Rabat

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Marokko Rabat

Dykk inn i den fascinerende kulturen i denne nordafrikanske nasjonen mens du lærer moderne standard arabisk med kurs i begynnelse, mellomliggende og avanserte nivåer. Lær kollokvial marokkansk arabisk å kommunisere med marokkanere, og hvis du allerede har tatt avansert fransk, kan du ta IES AbroadIES Abroad Center eller hos vår partnerinstitusjon, Université Mohammed V. [+]

Oversikt

Når du går langs Rabatbulevarden, er det vanskelig å ikke fortrylles av mysteriet og tradisjonen i denne tidløse byen. Rabat er et ideelt sted å lære om språk, kulturer og religioner i Nord-Afrika og Midtøsten, fra de travle souqene (friluftsmarkeder) og energisk atmosfæren til byen til roen til de omkringliggende fjellene og havet.

Dykk inn i den fascinerende kulturen i denne nordafrikanske nasjonen mens du lærer moderne standard arabisk med kurs i begynnelse, mellomliggende og avanserte nivåer. Lær kollokvial marokkansk arabisk å kommunisere med marokkanere, og hvis du allerede har tatt avansert fransk, kan du ta fransklærte områdestudier på IES Abroad Centre eller hos vår partnerinstitusjon Université Mohammed V. Vår læreplan fokuserer på Nordafrikansk, Midtøsten Østlige og islamske studier, og IES Abroad kursene introduserer deg til de mange innflytelsesrike kreftene som formidler Marokkos historie og kultur.... [-]


Roma - film og media studier

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

Designet for å ta deg inne i italiensk kino, gjør Film- og medievitenskapsprogrammet Roma til et sett av studiet i utlandet. Det er her du vil koble din lidenskap til dine studier mens du registrerer deg i kurs som lar deg lage din egen dokumentarfilm, utforske historien om fortelling, og mer. [+]

Hvorfor Roma?

IES Abroad Italiensk språkkurs på ditt ferdighetsnivå (kreves, 4 eller 8 studiepoeng) Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Tjenestelæring / sosial handlingsplassering og seminar (valgfritt, 3 studiepoeng) Praktik eller sosial handlingsplassering og tilhørende seminar (3 studiepoeng hver, valgfritt) [-]

Roma - Heltids-semester praktik

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Roma garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 25 timer i uken. [+]

Oversikt

Lev og intern i Roma - hovedstaden og største byen i Italia. Bygget på nesten 3000 års historie, er Roma hjem for nesten 3 millioner innbyggere. I tillegg til den verdensberømte kunst, arkitektur, mat og mote, finner du en travel finans, oppstart og teknologi.

Pendle til internship i Roma via Metropolitana (jernbane), buss, trikk, eller til fots for en pittoresk spasertur. Til lunsj stopper du inn i en tavola calda for å nyte et friskt, varmt måltid og kaffe, etterfulgt av en skål med gelato på turen tilbake til arbeid.

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Vårt 14-ukers program i Roma garanterer en ubetalt, forkreditt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 25 timer i uken.... [-]


Roma - kunsthistorie og mote

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. [+]

Hvorfor Roma?

Når du tenker på kunst eller mote, tenker du på Roma og Italia. Fra de massive fremskrittene som ble oppnådd av det romerske riket i kunst og arkitektur, gjennom verkene fra den italienske renessansen av det 15. århundre (tenk Michelangelo og Raphael) til i dag - med slående moderne arkitektur av Renzo Piano og fremtidsrettede moter av Fendi, Gattinoni , Brioni og de andre husene som er basert her - Roma har veldig bokstavelig talt tusenvis av kunstneriske og arkitektoniske skatter, triumfer og trender for å studere.

Hva du skal studere

I vårt kunsthistorie og moteprogram kan du velge mellom en rekke kurs på kunsthistorie (fra gammel til barokk), konservering og så mye mer. Du har også en gang i livet muligheten til å ta mote-relaterte kurs (inkludert design og styling) på Accademia di Costume e Moda, en av de mest kjente Fashion Academies i Roma, eller ta kunst klasser i Roma University of Fine Arts (RUFA).... [-]


Roma - Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

Enten du tar alle dine områdestudier i et tema eller blander og kombinerer kurs fra flere, vil Roma være klasserommet ditt. Kan du forestille deg at steder som Vatikanet, Pantheon, Forum eller Colosseum er en del av utdanningen din? [+]

Oversikt

Utforsk italiensk språk, historie og kultur når du studerer i utlandet i Roma. Tilpass din erfaring ved å velge kurs fra våre seks faglige temaer:

Kunst historieBarnehageutdanningFilmstudierHistorieInternasjonale relasjonersosiologi

Enten du tar alle dine områdestudier i et tema eller blander og kombinerer kurs fra flere, vil Roma være klasserommet ditt. Kan du forestille deg at steder som Vatikanet, Pantheon, Forum eller Colosseum er en del av utdanningen din? Våre kurs er erfaringsmessige, og vi organiserer mer enn 150 kursrelaterte utflukter hvert semester til historiske, kunstneriske og kulturelle steder som utnytter byens mange muligheter.

Uansett ditt nåværende nivå av italiensk språkferdighet, er dette programmet for deg som du melde deg på et nødvendig språkkurs på ditt nivå. Hvis du har fire eller flere semestre i italiensk språk, kan du registrere deg i vårt avanserte italienske studiestudium, som er designet for å være en full nedsenking erfaring, inkludert italiensk-lærte kurs, en italiensk-eneste språkloven og mer.... [-]


Roma - tidlig barndomsutdanning

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

Mens du studerer i utlandet i Roma, tar du kurs på barneutvikling, korskulturpsykologi, det italienske utdanningssystemet og mer. [+]

Hvorfor Roma?

Når det gjelder å studere utdanning i Italia, er det ikke noe sted som Roma. Fra Montessori-skolene til Italias inkluderende utdanningsmodell har Roma vært fødestedet for ulike revolusjonære utdannelsespraksis. Lær om historien om skolegang i Italia på vår barnehageutdanningsprogram, og få praktisk erfaring i lokale klasserom som gir deg et innblikk i globale temaer som påvirker utdanningsverdenen i dag.

[-]

Roma Januar Terminikk - Fra Pontius Pilatus til Theodosius: Kristi Advent

Campus Heltidsstudier 3 uker January 2019 Italia Rome

Undersøk den tidlige kristne kirken fra den rollen Pontius Pilatus spilte i korsfestelsen av Jesus Kristus, til oppstart og adopsjon av Nicene kristendom gjennom hele det romerske imperiet i det 4. århundre. [+]

Oversikt

Roma, den evige byen, tilbyr et bredt spekter av spennende opplevelser for studenter i utlandet. Mer enn 2500 års historie har dannet byens unike karakter, og å vandre i Roma er en konstant oppdagelsesreise. Mens fortiden er uunngåelig i Roma, er den moderne byen en pulserende, travle storby med 3 millioner mennesker. Hjem til Vatikanet, Roma gir den perfekte setting for å studere tidlig kristen kirke.

Undersøk den tidlige kristne kirken fra den rollen Pontius Pilatus spilte i korsfestelsen av Jesus Kristus, til oppstart og adopsjon av Nicene kristendom gjennom hele det romerske imperiet i det 4. århundre. Hjem til Vatikanet, Roma gir den perfekte setting for å studere tidlig kristen kirke og å besøke mange av de arkeologiske områdene forbundet med kristne tidligste århundrer.... [-]


Roma sommer - mote studier

Campus Heltidsstudier Deltid 6 uker May 2019 Italia Rome + 1 fler

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs. [+]

Hvorfor Roma?

Utforsk mote design og produksjon i en av verdens beste mote byer i sommer - Roma! Gjennom kurs og praktisk erfaring, vil du utforske både de teoretiske og praktiske aspektene av moderne italiensk moteproduksjon. Felturer til lokale museer, utstillinger og andre interessepunkter gir sammenheng for det du lærer i klasserommet.

Hva du skal studere

Vårt sommerprogram samarbeider med Accademia di Costume e Moda-et anerkjent kompetansesenter innen mote- og kostymdesignutdanning - for å gi to grunnleggende motekurs.

Du vil melde deg på både mote og design kurs, og deretter har du mulighet til å ta et ekstra kurs i Art History på IES Abroad Center. Kurset vil hjelpe deg med å oppdage mesterverk i byen, og også analysere hvordan selv i kunst og arkitektur, stil og design dypt karakteriserer ulike historiske perioder.... [-]


Rome - History & Classics

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

[+]

Med tusenvis av år med veldokumentert historie, inkludert utallige skrifter, fantastiske arkeologiske steder, monumenter, skulpturer og andre gjenstander, er det ingen bedre by å studere historie og klassikere enn Roma.

I dag, på toppen av hele historien, er Roma en blomstrende europeisk hovedstad, med viktige roller i internasjonal politikk og næringsliv.

[-]

Rome - International Relations

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

[+]

Engelsk-eller italiensk-lært IES Utlandet område studier kurs (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lært IES Utlandet kurs fra et annet Roma-program (valgfritt, 3 studiepoeng hver) Engelsk- eller italiensk-lærte kurs ved et lokalt universitet (valgfritt, 3 studiepoeng hver) [-]

Rome - Sociology & Religion

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome + 1 fler

[+]

Et bredt spekter av andre disipliner tilbys gjennom våre andre programmer i Roma, så du kan også komplettere studiet av sosiologi og religion med kurs i italiensk språk, kunsthistorie, historie, klassikere og mer.

akademikere [-]

Salamanca - Psychology

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Salamanca

[+]

Hvorfor Salamanca?

Når du studerer menneskets sinn og atferd, hvilken bedre måte å lære mer om deg selv og andre enn å leve og lære utenlands i Salamanca?

Vårt Psykologi Program er utviklet for psykologi majorer eller mindreårige, og er et samarbeid mellom IES Abroad og Universidad Pontificia de Salamanca, et prestisjetunge universitet kjent for sin psykologi. Kursene vil bli tatt på IES Abroad Salamanca Centre og Universidad Pontificia de Salamanca, og vil bli undervist på engelsk. Du vil kunne utøve dine spanske ferdigheter med et obligatorisk språkkurs i Salamanca.

Salamanca og utover vil være i klasserommet ditt. Programmet tilbyr også en rekke kulturelle aktiviteter og ekskursjoner for å forbedre studentopplevelsen. ... [-]


Salamanca - Studie i Salamanca

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Spania Salamanca

Hvis du [+]

Oversikt

Kombiner atmosfæren til en universitetsby og den sjarmerende gjestfriheten til en liten by, og du har Salamanca. Salamanca er den viktigste universitetsbyen i Spania, og er kjent for sine bidrag til spansk utdanning.

Hvis du leter etter et spansk program som er helt nedsenket, er vårt program i Salamanca for deg. I tillegg til en intensiv spansk språkorientering og semester-lang spansk kurs, er det spansktalende skrift-, snakk- og teaterverksteder for å bringe kursene dine til livs.

Programmet er også knyttet til det akademiske og sosiale livet til Universidad de Salamanca (USAL), det eldste universitetet i Spania og en av de mest prestisjefylte i Europa. Lær langs dine spanske jevnaldrende ved å registrere deg på USAL eller Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Uansett din store, kan du kombinere dine interesser i språklig og kulturell ferdighet med dine faglige gjerninger. Du kan bidra til en lokal organisasjon ved å delta i en utdannelsesoppgave i vårsemesteret eller en tjenesteopplæringsopplevelse hos en lokal ikke-profittorganisasjon i høstsemesteret.... [-]


Santiago - Fulltids semesterstipendiat

Campus Heltidsstudier 1 semester March 2019 Chile Santiago

En IES Internship i utlandet utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Intern utenlands dette semesteret i Santiago - den økonomiske, politiske og kulturelle hovedstaden i Chile. Utover det travle sentrum, er Santiago omgitt av fjellkjeder på hver side og er en enkel kjøretur til Stillehavskysten. En sommerplass i Santiago er den perfekte måten å utforske denne sydamerikanske metropolen og de nærliggende naturens underverker, øke dine spanske språkkunnskaper, og få erfaring i utdanning, helse, næringsliv og regjeringen for å nevne noen.

Kommuter til internship via Santiago Metro, Sør-Amerika største metroanlegg. Gå ut for en spasertur til lunsj og besøk Mercado Central for å nyte noen congrio frito (stekt lokal chilensk fisk) og puree de papas (potetmos).... [-]


Santiago - Kurs i politikk, sosial rettferdighet

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2019 Chile Santiago

Vår politikk, sosial rettferdighet [+]

Oversikt

Vår politikk, sosial rettferdighet

Kurs er undervist på spansk av profesjonelle professorer, de fleste med primære avtaler ved en av IES Abroad partneruniversiteter. Du kan også registrere deg for en internship eller tjenesteopplæringsplassering i løpet av din tid i Santiago, som vil hjelpe deg med å legge til internasjonal arbeidserfaring i ditt resume eller hjelpe deg med å forstå byens sosiale problemer, "førstehånds Santiag", vil være i klasserommet ditt.

Tenk deg å praktisere din spansk som du besøker lokale nabolag eller besøk lokale bedriftsorganisasjoner som en del av studiet av Chiles regionale og globale handel. Når det er mulig, utnytter kursene våre byens mange historiske, kunstneriske og kulturelle steder, og flere kurs inkluderer også en praktisk praktisk komponent. Du kan melde deg på kurs på lokale universiteter, inkludert Pontificia Universidad Católica de Chile og Universidad de... [-]


Shanghai - Engineering

Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 Kina Shanghai

Hva bedre sted å studere ingeniør enn verden [+]

Oversikt

Hva bedre sted å studere ingeniør enn verdens raskest voksende økonomi og produksjonssenter? Du har mulighet til å studere enten Mekanisk, Elektroteknikk eller Computer Engineering på engelsk på et av de beste universitetene i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU rangert femte i Kina i 2013 QS University rangeringer og først i maskinteknikk. Universitetet har en rekke teknologiske prestasjoner og bemerkelsesverdige alumner innen ingeniørfag.

Du studerer ved Universitetet i Michigan-SJTU Joint Institute, hvor du vil få tilgang til fakultet, forskningslaboratorier og et bredt spekter av engelsklærte kurs som Fysikk, Elektromagnetikk, Datastrukturer og Algoritmer, Forbrenning og Probabilistiske Metoder i ingeniørfag.... [-]


Shanghai - økonomi, forretninger

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Kina Shanghai

Det er ingen feil i Sjanghai skyline. Fra det høye orientalske pereltårnet til den feiende Bund over Huangpu-elven, skinner Shanghai med mulighet. Vi inviterer deg til å oppleve førstehånds alt som denne spennende byen har å tilby. [+]

Oversikt

Det er ingen feil i Sjanghai skyline. Fra det høye orientalske pereltårnet til den feiende Bund over Huangpu-elven, skinner Shanghai med mulighet. Vi inviterer deg til å oppleve førstehånds alt som denne spennende byen har å tilby.

Shanghai er et økonomisk og kulturelt knutepunkt på mer enn 22 millioner mennesker. Du vil lære og kommunisere på Mandarin og engelsk, mens du blir utsatt for den lokale Shanghai dialekten - bare ett eksempel på de mange unike språkene og kulturer som finnes i forskjellige regioner over hele landet.

Mens du er i Shanghai, studerer mangfoldet og innflytelsen som internasjonal påvirkning fra hele verden har på kinesisk kultur. Vitne hvordan globalisering påvirker Shanghai og utvikle en større forståelse av hvordan Kinas innflytelse i økende grad påvirker verden.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Heltidsstudier 1 måned May 2019 Kina Shanghai

[+]

Den fremmer vitenskapelig og akademisk innovasjon, tar sikte på økonomisk og sosial utvikling, og støtter veksten i virksomheten.

Kurs

Corporate høyttaler økter av næringslivsledere og ledende eksperter Selskapsbesøk i ulike bransjer og på tvers av selskaper (multinasjonale selskaper, joint ventures, statseide bedrifter) Dagliglivet

En del av å få deg til å føle deg som hjemme i Shanghai, gjør vårt beste for å hjelpe deg med å føle deg trygg og omhyggelig. Enten det er et orienteringsprogram som gjør at du føler deg forberedt, bolig som er beligget og komfortabelt, eller feltturer som tar deg utenfor banket banen - vi handler om våre studenttjenester. Dette er bare en av tingene vi er kjent for.... [-]


Siena - Business

Campus Heltidsstudier 12 uker January 2019 Italia Siena

Vår virksomhet [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12 750.

Vår Siena - Business

Krysset mellom kultur og mat er tatt til neste nivå i Toscana, hvor tradisjonell mat og vin ikke bare er en stor del av den kulturelle identiteten, men også en primær økonomisk bidragsyter.

Vår virksomhet

Du vil bo i den innbydende byen Siena, hjem til mange spesialmatvarer, inkludert håndrullet pici pasta, crostini med kyllingelever og panforte nøtter og fruktkake laget av lokale kvalitetsdrevne produsenter. Det er her at du vil melde deg på fire kurs for totalt 12 studiepoeng hvor du vil undersøke hvordan forretnings- og økonomiske konsepter er vevd inn i stoffet i den italienske næringsmiddelindustrien. Tenk deg å utforske globale markedsføringsstrategier en dag og besøke en lokal Brunello-vinprodusent med internasjonal distribusjon neste. Hva med å studere EUs landbrukspolitikk og deretter snakke med eieren av en agriturismo gård om hvordan disse retningslinjene påvirker sin virksomhet? Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Siena - Studie i Toscana

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Italia Siena

Dette programmets nødvendige kjernefag, Foreløpig fortid, gjør Siena og Toscana i klasserommet ditt gjennom aktiviteter som utforsker viktige steder i og rundt byen, og introduserer deg til skjønnheten i Sienas kulturelle og kunstneriske arv. [+]

Oversikt

Forbered deg på å bli sjarmert av Sienas middelalderske historie og rik kultur. Ligger på tre åser i hjertet av det fortryllende toskanske landskapet, har denne gamle byens historiske sentrum blitt kalt UNESCOs verdensarvliste. Når du ankommer, er det lett å se hvorfor.

Dette programmets nødvendige kjernefag, Foreløpig fortid, gjør Siena og Toscana i klasserommet ditt gjennom aktiviteter som utforsker viktige steder i og rundt byen, og introduserer deg til skjønnheten i Sienas kulturelle og kunstneriske arv. Utforsk de mange piazzaene, katedralene og torgene i Sienas bymurer som hiker tilbake til middelalderen. Dette er ikke bare en utstilling på et museum - dette er hvor du bor. Mens du er i Siena, har du ikke bare tid til å se nettstedene, men også å samhandle med italienere og fordyle deg i den lokale kulturen.... [-]


Sydney direkte innmelding - University of New South Wales

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Australia Sydney

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i New South Wales med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av disipliner. [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i New South Wales med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av disipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]


Sydney Direkte innmelding - University of Sydney

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre February 2019 Australia Sydney

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i Sydney med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på tvers av hundrevis av disipliner. [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens). Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge universitetet i Sydney med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på tvers av hundrevis av disipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]


Sydney Direkte Registrering - Macquarie University

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2019 Australia Sydney

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge Macquarie University med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av discipliner. [+]

Oversikt

Dra nytte av din sjanse til å leve og lære i en av de vakreste og mest livlige byene i verden-Sydney! Nyt det komfortable klimaet i Sydney (varme somre og milde vintre), verdensberømte strender (tenk: Bondi, Manly og Coogee), og ikoniske flekker rundt byen (Rocks, Harbour Bridge og Royal Botanical Gardens).

Våre studier i utlandet programmer i Sydney gir deg muligheten til å direkte registrere deg i det prestisjetunge Macquarie University med tilgang til et stort utvalg selvfølgelig tilbud på hundrevis av discipliner.

Sydney vil også være klasserommet ditt. Nyt byens robuste musikkscene med en forestilling i det verdensberømte Operahuset i Sydney. Besøk et av de mange museene, for eksempel Museum of Contemporary Art eller Kunstgalleriet i New South Wales, for å se noen av landets flotte kunstverk. Soak i skjønnheten i Sydney landskap ved å gå stien fra Coogee til Bondi Beach - eller, enda bedre, klatre til toppen av Harbour Bridge. Felturer til ikoniske destinasjoner som Blue Mountains, Royal National Park og Great Barrier Reef rundt våre studier i utlandet.... [-]


Tokyo - Språk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre March 2019 Japan Tokyo

Utvid din forståelse av Japan ved å fordype deg i dagens Japan og dens kultur - og hvilken bedre måte å lære det japanske språket på? På Kanda Universitetet for Internasjonale Studier (KUIS) tar du et 6-språkkurskurs spesielt utviklet for IES Abroad (med mulighet for å ta opptil 12 studiepoeng språk), samt kursstudier på engelsk. [+]

Oversikt

Te ceremoni, kalligrafi, musikk, dans og kampsport-Japan er et medley av kultur, gammelt og nytt, som du kan utforske i løpet av din tid i Tokyo. Lev og lær i denne spennende byen hvor fortiden blander seg med fremtiden, og de ultramoderne står side ved side med den tradisjonelle.

Utvid din forståelse av Japan ved å fordype deg i dagens Japan og dens kultur - og hvilken bedre måte å lære det japanske språket på? På Kanda Universitetet for Internasjonale Studier (KUIS) tar du et 6-språkkurskurs spesielt utviklet for IES Abroad (med mulighet for å ta opptil 12 studiepoeng språk), samt kursstudier på engelsk. Engelskspråklige kurstilbud ser på Japan med utgangspunkt i populærkultur, historie, politikk og kunst. KUIS ble grunnlagt i 1987 og er et privat universitet dedikert til utøvelse av fortreffelighet i internasjonale studier, fremmedspråk, interkulturell kommunikasjon, japansk kultur og lingvistikk.... [-]


Wien - Business, økonomi

Campus Heltidsstudier September 2019 Østerrike Vienna

Velg fra et bredt utvalg av kurs innen disipliner som økonomi, økonomi, internasjonal handel, ledelse, markedsføring og statsvitenskap. Du kan også forbedre din erfaring ved å ta kurs i kunsthistorie, historie, humaniora, psykologi og så mye mer. [+]

Hvorfor Wien?

En utrolig vakker by, Wien, har en unik posisjon ved krysset mellom øst og vest, nord og sør, som lenge gjør byen til et sentralt møtested for handel og internasjonal politikk, samt kunst og kultur. Tenk deg å studere internasjonal virksomhet i Peter Druckers fødested, eller lære om politikk og internasjonale organisasjoner og deretter besøke FN, OSSE, OPEC. Dette er studie i utlandet!

Hva du skal studere

Velg fra et bredt utvalg av kurs innen disipliner som økonomi, økonomi, internasjonal handel, ledelse, markedsføring og statsvitenskap. Du kan også forbedre din erfaring ved å ta kurs i kunsthistorie, historie, humaniora, psykologi og så mye mer.

Studiene vil også ta deg gjennom hele Wien og utenfor byen, med en programrelatert tur hvor du besøker selskaper som Red Bull i Salzburg, BMW i München, samt organisasjoner i og rundt Wien.... [-]


Wien - European Society

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Østerrike Vienna

Tilbyr både engelsk- og tysklært kurs, IES Abroad Vienna European Society [+]

Oversikt

Tilbyr både engelsk- og tysklært kurs, IES Abroad Vienna European Society

Tysk språkEuropeisk næringsliv, økonomi og politikkSamfunn og SelvKunsten

Med tilstrekkelig bakgrunn på tysk kan du også melde deg på kurs på det prestisjetunge Universität Wien, hvor du opplever det østerrikske utdanningssystemet og har mulighet til å delta i studentaktiviteter. Kanskje vil du til og med gjøre noen østerrikske venner mens du er på den.

Wien vil være i klasserommet ditt. Kan du forestille deg å lære om Freuds teorier om psykoanalyse og deretter turnere hjemmet sitt og kontoret der han praktiserte? Eller studerer politikk og internasjonale organisasjoner og besøker FN, OSSE eller OPEC? Hva med å utforske kunsthistorie i Wiens verdensberømte gallerier og museer? Velkommen til å studere i utlandet! Når det er mulig, utnytter kursene våre byens historiske, kunstneriske og kulturelle steder og inkluderer en praktisk praktisk komponent. Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Wien, så vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.... [-]


Wien - Musikk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Østerrike Vienna

IES Abroad Vienna Music Programmet er ideelt for studenter som driver eller driver undervisning i musikk, og gir deg muligheten til å delta i et bredt utvalg av kurs med fokus på musikk og europeisk kultur og samfunn. Programmet er organisert i samarbeid med Wien European Society [+]

Oversikt

Hjemmet til et forbløffende antall legendariske komponister - fra Haydn, Mozart og Beethoven til Brahms, Mahler og Schoenberg-Vienna opprettholder en utrolig rikdom av musikalsk kultur frem til i dag. Det verdensberømte Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein og Staatsoper er bare noen av de mange ledende institusjonene som gjør Wien til en sann "musikkby" - og gjør den til et perfekt sted for en engasjerende studie av musikkhistorie og forestilling .

IES Abroad Vienna Music Programmet er ideelt for studenter som driver eller driver undervisning i musikk, og gir deg muligheten til å delta i et bredt utvalg av kurs med fokus på musikk og europeisk kultur og samfunn. Programmet er organisert i samarbeid med Wien European Society... [-]


Wien - Psykologi

Campus Heltidsstudier September 2019 Østerrike Vienna

Opplev livet i Wien som student i psykologi og samfunnsvitenskap. Våre kurs gir deg muligheten til å utforske ungdomskulturer, barndomsutvikling, virtuell identitet på nettet, innvandreropplevelsen og de sosiale og psykologiske dimensjonene av diskriminering. [+]

Hvorfor Wien?

Wien drømmer med mennesker fra hele verden som har gjort denne byen til deres hjem.

Ligger i sentrum av Europa og rik på kultur, er dette et sted hvor folk fra alle turer av livet trives. Kanskje ikke overraskende, det er også en by hvor studiet av samfunnet har en lang historie og hvor moderne psykologi hevder sin fødested. Mange fremtredende tenkere gjorde Wien deres hjem Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lærte på IES Abroad ), og selvfølgelig Sigmund Freud.

Hva du skal studere

Opplev livet i Wien som student i psykologi og samfunnsvitenskap. Våre kurs gir deg muligheten til å utforske ungdomskulturer, barndomsutvikling, virtuell identitet på nettet, innvandreropplevelsen og de sosiale og psykologiske dimensjonene av diskriminering. Dekk din lærerfaring med en programrelatert tur til destinasjoner over hele Østerrike, Ungarn og Tyskland for å utforske disse problemene i en bredere kulturell og geografisk sammenheng.... [-]


Sommerkurs

Amsterdam Sommer - Samfunn, Kultur

Campus Heltidsstudier 2 måneder June 2019 Nederland Amsterdam

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen for kjønnsstudier. Vi inviterer deg til å utforske Amsterdams historie og presentasjon og å vurdere hvordan disse forestillingene er [+]

Oversikt

Amsterdam, en by lenge knyttet til forestillinger om toleranse og åpenhet, er det perfekte bakteppet mot å studere kunsthistorie, litteratur og sosiologi gjennom linsen for kjønnsstudier. Vi inviterer deg til å utforske Amsterdams historie og presentasjon og å vurdere hvordan disse begrepene er - eller endrer seg ikke.

Amsterdam er klasserommet ditt, med kursrelaterte utflukter til førsteklasses museer og bemerkelsesverdige Amsterdam-områder, som spiller en viktig rolle i hvert kurs. For eksempel vil du studere representasjonene av kjønn og seksualitet i Rembrandts arbeid og besøke Anne Frank-museet. Dette programmet inkluderer også en kursrelatert utflukt til Berlin for å undersøke dine emner nærmere.... [-]


Arles sommer - studere i Provence

Campus Heltidsstudier 6 uker June 2019 Frankrike Arles

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som foregår på lokale restauranter, hvor du trener franskmennene dine med IES Abroad professorer og ansatte mens du nyter det fantastiske kjøkkenet i Provence. [+]

Oversikt

Den sjarmerende provençalske byen Arles, med en 2000 år gammel romersk arena i sentrum, er kjent for sin vakre arkitektur og tilknytning til Van Gogh, Gauguin, Cézanne og Picasso. Mange dans-, musikk-, fotograferings-, teater- og folklorefestivaler foregår i og rundt byen gjennom sommeren, noe som gjør det til et levende sted for sommerstudie i Frankrike.

Du vil fordype deg i franskspråklige studier og kulturen i Midi-regionen i Frankrike. Et høydepunkt i dette programmet er de språkkrevende lunsjer som foregår på lokale restauranter, hvor du trener franskmennene dine med IES Abroad professorer og ansatte mens du nyter det fantastiske kjøkkenet i Provence. Fredager er reservert for kursrelaterte aktiviteter og utflukter, som matlagingskurser, konserter på Arènes d'Arles, en Van Gogh-tur, teaterverksteder og mer.... [-]


Barcelona sommer - internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Spania Barcelona

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkkursen øker språkkunnskapen og flytigheten. [+]

Oversikt

Med stor innflytelse i handel, utdanning, underholdning, media, mote og kunst har Barcelona gjort seg kjent som en stor aktør i det globale markedet. Gå på jobb eller ta metro, buss eller trikk gjennom denne bemerkelsesverdige byen arkitektoniske og kulturelle underverk. Lunsj er alltid en mulighet til å prøve det beste av middelhavsprisen: deilig tapas, den ferskeste sjømat og Crema Catalana til dessert!

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkkursen øker språkkunnskapen og flytigheten. Du vil bli garantert * en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 22 timer i uken. Vi vil samarbeide med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og faglige mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i Barcelona. Før du går, jobber din praktikerkoordinator med deg for å finjustere resuméet ditt, perfeksjonere ditt følgebrev og finpusse kommunikasjons- og intervjuevitenskapen når du forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]


Barcelona sommer - språk

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Spania Barcelona

IES Abroad Barcelona Language [+]

Oversikt

IES Abroad Barcelona Language

Språkkurs utvikler din skriftlige og muntlige ferdigheter i spansk og områdestudier kurs gir en utmerket mulighet til å lære om moderne Spania i større sammenheng av EU. Kurs er tilgjengelig på både spansk og engelsk.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne sine livlige torg og svingete gater for deg selv. Barcelona-språket

Studer i utlandet i Barcelona og opplev byens unike og livlige kultur!

Kjappe faktaSenter: IES Abroad BarcelonaBy: BarcelonaLand: SpaniaStudiepoeng: 6-7 studiepoengUndervisningsspråk: Engelsk, SpanskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.... [-]


Berlin sommer - internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Tyskland Berlin

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer og gir materiell arbeidserfaring for å starte din karriere i dag [+]

Oversikt

Opplev Berlin - Tysklands økonomiske og politiske sentrum. Denne hovedstaden har også en blomstrende kunstscene (med over 175 museer og gallerier) og noen av verdens mest spektakulære arkitektur. Når du praktiserer i Berlin, kan du gå, sykle eller ta buss, trikk eller trene til jobb. På lunsj kan du spasere gjennom en av Berlins utallige parker og hager. Om natten kan du nyte live musikk eller teater i denne Kulturhaupstadt (kulturelle hovedstaden) i Tyskland. Interning i Berlin vil øke både din CV og din kulturelle kompetanse.

En IES-internasjon i Berlin utvikler dine faglige ferdigheter og evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Berlin sommer - språk

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Tyskland Berlin

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfunn. Tyske språkkurs er tilgjengelig på begynnelses- og mellomnivå. [+]

Oversikt

Dette programmet kombinerer utviklingen av språkkunnskaper med engelsk- og tysklært kurs som eksponerer deg for Tysklands fascinerende historie og dagens kultur og samfunn. Tyske språkkurs er tilgjengelig på begynnelses- og mellomnivå. En tysklært litteraturkurs tilbys for studenter på avansert nivå. Kursrelaterte utflukter spiller en sentral rolle i programmet, og tar deg utenfor klasserommet for å oppdage den rike arv og samtidskulturen i Berlin og Tyskland. Studer i Berlin i sommer!

Curriculum Highlights

Forbedre dine tyske språkkunnskaper gjennom begynnelses- og mellomnivå IES Abroad språkkurs. Tysk erfaring er ikke nødvendig å delta.Melde deg på områdestudier med fokus på kunsthistorie, filmstudier, tysk språk og litteratur, jødiske studier og statsvitenskap.... [-]

Berlin Summer - Metropolitan Studies

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Tyskland Berlin

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre. [+]

Oversikt

Dette engelsklærte programmet utforsker emner i bystudier, arkitektur og miljøstudier i Berlin, en by som både har ombygd og omformet seg i løpet av det siste århundre. Kursrelaterte utflukter er integrert for å gi en førstehånds titt på Berlins arkitektoniske innovasjoner, metoder for integrering av bærekraftig design og ulike historiske og politiske bevegelser. Utflukter til andre byer i Tyskland utvider programmet, og lar deg utforske Tysklands kultur og arkitektur i en komparativ sammenheng.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Berlin Metropolitan StudiesBy: BerlinLand: TysklandStudiepoeng: 6-9 studiepoengUndervisningsspråk: EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]

Buenos Aires sommer - språk

Campus Heltidsstudier 6 uker June 2019 Argentina Buenos Aires

Dette programmet gir plass til studenter på alle spanske ferdighetsnivåer, og gir deg muligheten til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs samt et kurs i en rekke aktuelle emner. [+]

Oversikt

Med sin innflytelsesrike historie, vakker europeisk stilarkitektur og et rikt kulturliv, tilbyr Buenos Aires deg en innbydende atmosfære for å leve og lære utenlands. Rik på kultur-tanke teater, tango dans, museer, sport ... og maten! -Buenos Aires vil være en fest for dine sanser og et uforglemmelig pedagogisk eventyr.

Dette programmet gir plass til studenter på alle spanske ferdighetsnivåer, og gir deg muligheten til å fordype deg i den argentinske kulturen ved å ta et spansk språkkurs samt et kurs i en rekke aktuelle emner. Du vil også nyte kulturelle arrangementer og kursrelaterte utflukter for å avrunde din faglige erfaring og få studiene til liv.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Buenos AiresBy: Buenos AiresLand: ArgentinaStudiepoeng: 7 studiepoengUndervisningsspråk: Spansk, EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]

Buenos Aires Summer - Agricultural

Campus Heltidsstudier 6 uker June 2019 Argentina Buenos Aires

Studie landbruks- og miljøvitenskap i Argentina, et land der landbruksproduksjonen spiller en viktig rolle i sin sosiale og økonomiske velstand. [+]

Oversikt

Studie landbruks- og miljøvitenskap i Argentina, et land der landbruksproduksjonen spiller en viktig rolle i sin sosiale og økonomiske velstand. Åpent for studenter av alle majors, dette sommeren programmet er spesielt interessant for studenter med akademisk bakgrunn i landbruks-, natur- og miljøvitenskap. Med en biffindustri uten sidestykke, vin som er kjent som noen av verdens beste, og en stor produksjon av soyabønner, mais, sukkerrør, hvete, meieri og mer, har Argentina bevist seg som en stor global bidragsyter til verdens matkurv. Hvor bedre å studere landbruksindustrien og deres innvirkning på miljøet?

Når du studerer i utlandet i Argentina, tar du kurs på engelsk på Universidad de Buenos Aires Agricultural School (UBA), en av de eldste og mest prestisjetunge landbruksinstitusjonene i Sør-Amerika med mer enn 100 års erfaring i akademikere og forskning. Kurs er undervist av toppfakultet innen emner som bioteknologi og miljø, meieriproduksjon, agribusiness og mer. Gjennom laboratoriearbeid, vil du søke hva du lærer i klasserommet med praktiske prosjekter som er relevante for landbruksmarkedet i Argentina.... [-]


Cambridge Summer - Pembroke-King's Program

Campus Heltidsstudier 6 uker July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Din seks ukers opphold på et av verdens eldste universiteter lar deg oppleve den unike Cambridge-stilinnlæringen av små klassestørrelser med fokus på intens diskusjon i klasserommet og individuell tilbakemelding og støtte. [+]

Hvorfor Cambridge?

Tilbring sommeren ved å studere ved University of Cambridge, alma mater av Isaac Newton, Stephen Hawking og Jane Goodall, for å nevne noen. Hosted av King's College og Pembroke College, to av universitetets 31 autonome høyskoler, vil sommeren i historiske Cambridge engasjere deg faglig og kulturelt.

Ta kurs i arbeidet ditt, eller branch ut og ta en klasse i en ny disiplin. Uansett emnet, får du direkte samhandling med foreleserne i små diskusjonsbaserte klasser. På fritiden kan du utforske vakre parker, restauranter ved elvebredden og prestisjetunge museer i den sjarmerende byen Cambridge.

Hva du skal studere

Din seks ukers opphold på et av verdens eldste universiteter lar deg oppleve den unike Cambridge-stilinnlæringen av små klassestørrelser med fokus på intens diskusjon i klasserommet og individuell tilbakemelding og støtte. I stedet for et av kursene dine kan du utvikle dine forsknings- og prosjektledelsesferdigheter gjennom et valgfritt uavhengig tilsyn basert på faglig interesse. Spesielt anbefalt for studenter som har til hensikt å forfølge forsknings- eller oppgraderingsstudier, vil du møte en Cambridge-ekspert hver uke for å jobbe på en rekke forskningsbaserte avhandlinger, eller en lengre avhandling.... [-]


Cape Town Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder June 2019 Sør-Afrika Cape Town

En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Hjemme til 3,7 millioner innbyggere i hovedstadsområdet, er Cape Town en sammensmelting av språk, kulturer og religioner og den økonomiske knutepunktet til Cape Colony. Ta i den naturskjønne utsikten over fjell og kystlinje på pendling. Start dagen med kaffe og en koeksister (sydafrikansk doughnut). Til lunsj, del et stort Gatsby-smørbrød med en kollega. En IES-internasjon i Cape Town utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert et ubetalt sommeropphold i Cape Town, hvor du vil jobbe opptil 32 timer i uken på en lokal bedrift eller organisasjon. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine faglige og personlige mål med det som er tilgjengelig for praktik i Cape Town.... [-]


Chicago Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 USA Chicago

En IES-internship i Chicago utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Intern i denne vakre byen på Lake Michigan, hjem til store globale selskaper og selskaper, med fantastisk arkitektur, grønne parker, sandstrender, god mat og spennende natteliv. Gå, sykkel, eller ta "L" (den forhøyede og subway-systemet) å jobbe i denne dynamiske byen med dristige skyskrapere og store kulturelle arrangementer. Til lunsj kan du prøve stifter som porsjonspizza og Chicago-stil pølser. Ta en pose med karamellkorn på vei tilbake til kontoret til dessert! En IES-internship i Chicago utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Dublin sommer - irske studier

Campus Heltidsstudier 7 uker September 2019 Irland Dublin Hongkong Hong Kong + 2 fler

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære arv. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, har du muligheten til å oppdage Irlands rike arv, samt sin samtidskultur gjennom kunst, teater og film. [+]

Oversikt

Dette programmet er utviklet for studenter som søker intensiv akademisk eksponering for Irlands politiske og sosiale historie, moderne økonomiske problemer og litterære arv. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, har du muligheten til å oppdage Irlands rike arv, samt sin samtidskultur gjennom kunst, teater og film.

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm. Dublin Irish Studies Summer Program tilbyr innmelding i IES Abroad-kurs, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter, og utflukter. Starter på IES Abroad Center, nær St. Stephen's Green, vil dette programmet hjelpe deg med å få en meningsfylt kulturell opplevelse og en dypere kunnskap om hva det betyr å være en borger i verden.... [-]


Dublin Summer - Intensive Acting

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Irland Dublin

I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerkjente National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter og utflukter gjennom hele Irland og Nord-Irland. [+]

Oversikt

IES Abroad Intensive Acting Program gir deg en intensiv, praktisk tilnærming til ytelse. I løpet av sommeren kommer du til å kjenne Dublins svingete gater og unik sjarm gjennom en rekke kulturelt berikende muligheter. Programmet tilbyr innmelding på den anerkjente National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting, boliger i fullt utstyrte studentleiligheter og utflukter gjennom hele Irland og Nord-Irland.

Kursene er undervist av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) og IES Abroad instruktører. Disse kursene holdes på NTSI-GSA og IES Abroad Center, og er verdt 6 studiepoeng totalt.

Viktig merknad: En kjerneverdi som er viet av The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting er ensemble. Dette programmet er fysisk og følelsesmessig krevende, og alle studenter deltar fullt ut i alle aspekter av treningsprosessen.... [-]


Dublin Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Irland Dublin

En IES-internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Opplev byens livfulle forretningsmiljø som har oppstått som en del av Irlands økonomiske utvinning. Gå for å jobbe gjennom Dublins historiske gater eller ta en dobbel decker buss, trikken, Dart eller Metro. Linger over en lunsj av shepherd's pie eller irsk laks.

En IES-internship utvikler dine faglige ferdigheter, gir deg muligheten til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir viktig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Dublin. Før du reiser, jobber vi med deg for å finjustere resuméet ditt, perfeksjonere ditt følgebrev, og finpusse kommunikasjons- og intervjuevitenskapen når vi forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]


European Union Summer

Campus Heltidsstudier 8 uker May 2019 Tyskland Freiburg

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros. [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]


London Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

En IES internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Det er ingen tvil om at denne travle byen, rik på historie, kultur og mangfold, vil forandre deg. Ta Tube på jobb eller en dobbel decker buss. Ta tak i fisk og chips til lunsj. Opplev alt dette globale forretningssenteret, kultur, arkitektur og læring har å tilby.

En IES internship i London utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og profesjonelle mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i London.... [-]


London Summer - UK Today

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og rike arv i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britisk historie og kultur. [+]

Oversikt

Sommeren kan bare være den beste tiden å leve og lære i London. Hvem ønsker ikke å tilbringe en sommer her, med tid til å besøke alle de gratis museene, se filmer under stjernene, og utforske de 400 grønne områdene i byen?

Vårt britiske dagsprogram gir deg muligheten til å utforske den pulserende kulturen og rike arv i moderne London gjennom et bredt spekter av kurs, som alle gjelder britisk historie og kultur.

Vår unike akademiske opplevelse integrerer kursrelaterte utflukter i nesten alle kurs for å maksimere de mange mulighetene for læring som London presenterer. Dette programmet er en flott mulighet til å fortsette studiene din mens du bruker London som klasserom.... [-]


Madrid Sommer

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Spania Madrid

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik at du kan forbedre dine spanske ferdigheter samtidig som du oppdager Spanias rike kunstneriske, teatrale og filmarv. [+]

Oversikt

Tenk deg å studere utenlands i Spanias hovedstad og største by-Madrid. Varm sommerkvelder tiltrekker seg massasjer av Madrileños til gatene i byen, hvor de nipper kaffe på terrazas og ser på en parade av fasjonable spanjoler - nå er det også en sjanse til å oppleve det. Madrid er et ledende kulturhus i Europa og hjemsted for mange verdensberømte museer, inkludert Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza.

Dette programmet tilbyr mellomliggende og avanserte spanskkurs og kursstudier på spansk. Klasser integrerer det beste av Madrids historiske og kulturelle muligheter, slik at du kan forbedre dine spanske ferdigheter samtidig som du oppdager Spanias rike kunstneriske, teatrale og filmarv.... [-]


Milan Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Italia Milan

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. [+]

Oversikt

Hvorfor Milan?

Forretninger, mote og design alt sammen i Milano - Italias nest største by - hvor gammel italiensk tradisjon blander seg med moderne innovasjon. Bli inspirert av Milanos bemerkelsesverdige institusjoner, fra Teatro alla Scala til Borsa Italiana, Italias største børs. Hvordan vil en heltidsopplæringsprogram i Italias hovedkapital forvandle deg?

Du kan praktisk talt føle Italias puls i fartsfylt Milano. Å komme på jobb er en bris med trikk, t-bane og buss systemer. Til lunsj, ta en rask pasta al pesto med dine medarbeidere, fyll på risotto alla Milanese, eller regionens berømte ossobuco.

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. Selv om italiensk ikke er nødvendig, kan noen felt kreve en grunnleggende forståelse av lokalspråket. Snakk med en IES Internship Advisor for å lære mer.... [-]


Multi-Location Summer - Museer

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Spania Madrid Frankrike Paris Italia Rome + 4 fler

Hvorfor studere i utlandet i en stor europeisk by om sommeren når du kan utforske kulturarven i Paris, Roma og Madrid? I dette syv ukers programmet vil du undersøke hvordan kunst og arkitektur har påvirket byutvikling, liv og kultur i tre fascinerende europeiske hovedsteder, og hvordan museene bevare, utvikle, studere og vise sine samlinger til fordel for publikum. [+]

Oversikt

Hvorfor studere i utlandet i en stor europeisk by om sommeren når du kan utforske kulturarven i Paris, Roma og Madrid?

I dette syv ukers programmet vil du undersøke hvordan kunst og arkitektur har påvirket byutvikling, liv og kultur i tre fascinerende europeiske hovedsteder, og hvordan museene bevare, utvikle, studere og vise sine samlinger til fordel for publikum. Start programmet ditt i Paris, hvor du begynner å sette pris på hvordan disse byene har utviklet seg rundt den sentrale ideen om kulturarv og patrimonium. Det er her du starter de to cross-senter kursene som vil ta deg til Roma, og til slutt Madrid i to uker i hver by. Kursene dine vil integrere klassetid med kursrelaterte utflukter til kunst- og kulturforvaltningsinstitusjoner, inkludert besøk til kjente museer som Musée d'Orsay, Vatikanmuseet og El Prado.... [-]


Nagoya Sommer - Språk

Campus Heltidsstudier 6 uker June 2019 Japan Nagoya

Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du vil avrunde utdanningen din i Nagoya ved å lære om japansk kultur, politikk og kunst. [+]

Oversikt

Hvilken bedre måte å øve japansk språkferdigheter og fordype seg i japansk liv og kultur enn ved å studere i Nagoya? Dette seks-ukers sommerprogrammet tilbyr deg intensive japanske kurs ved Senter for japanske studier (CJS) ved Nanzan University, som er kjent innen japansk utdanning. Du vil avrunde utdanningen din i Nagoya ved å lære om japansk kultur, politikk og kunst. Du vil få mulighet til å delta i to ekskursjoner med japanske studenter (organisert av CJS). I tillegg skal vi organisere en dagstur til Kyoto og kulturelle aktiviteter utelukkende for IES Abroad .

Kjappe faktaSenter: IES Abroad NagoyaBy: NagoyaLand: JapanStudiepoeng: 6 - 8,5 studiepoengUndervisningsspråk: japansk, engelskSpråk Forkunnskaper: 2 semestre på college-nivå japansk og vet minst 200 kanjiProgramdatoer... [-]

New York Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 8 - 10 uker June 2019 USA New York

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank [+]

Oversikt

Intern i denne fantastiske metropolen, et senter for global bank

En IES-internship i New York City utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Enten du registrerer deg i 8- eller 10-ukers programmet, vil du bli garantert en ubetalt internshipplassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste kampen mellom dine uttrykte preferanser og profesjonelle mål med det som er tilgjengelig via IES Internships i New York.

Før du går, jobber din praktikerkoordinator med deg for å finjustere ditt CV, perfeksjonere ditt følgebrev og finpusse kommunikasjons- og intervjuevner når du forbereder deg til å jobbe i et nytt kulturmiljø.... [-]


Nice Summer - Multikulturalisme i Frankrike

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Frankrike Nice

Designet for studenter som er interessert i å lære om det voksende mangfoldet i Frankrike, Middelhavsbassenget og Europa som helhet, gjør at vårt program for flerkulturell studie i Nice lar deg lære om innvandrerflyttingen som har skjedd gjennom årene, og forbedre din kulturell forståelse. [+]

Oversikt

Det er mange grunner til at folk fra hele verden reiser til Nice om sommeren, solskinnet, den berømte kystlinjen og den livlige kunstscenen. Nice er et ideelt sted på Middelhavet, noe som også har tiltrukket innvandrere fra en rekke land og har gjort regionen så vidunderlig mangfoldig.

Designet for studenter som er interessert i å lære om det voksende mangfoldet i Frankrike, Middelhavsbassenget og Europa som helhet, gjør at vårt program for flerkulturell studie i Nice lar deg lære om innvandrerflyttingen som har skjedd gjennom årene, og forbedre din kulturelle forståelse. Programmet har en to-ukers utflukt til Marseille og Marokko, hvor studentene vil utvide på materialene i deres områdestudier i faktisk feltbasert studie av disse to viktige stedene i fransk multikulturell sminke.... [-]


Paris sommer - avansert språk

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Frankrike Paris

Lær om fransk kultur og historie samtidig som du forbedrer dine franske språkferdigheter [+]

Oversikt

Lær om fransk kultur og historie samtidig som du forbedrer dine franske språkferdigheter - alt mens du studerer i en av de mest berømte byene i verden. Paris blir klasserommet ditt: se balletter på operaen, besøk friluftsmarkeder, ta turer til lokale nabolag og mer.

Du tjener 6 studiepoeng gjennom en kombinasjon av franskkurs og kursstudier - avhengig av hvor mye tidligere fransk opplevelse du har. Kursene er undervist på fransk av innfødte fransktalende, og innlemme kursrelaterte utflukter i Paris, inkludert besøk til kunstmuseer, og dets arkitektoniske og historiske landemerker.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Paris Fransk StudierBy: ParisLand: FrankrikeStudiepoeng: 6 studiepoengUndervisningsspråk: FranskSpråk Forkunnskaper: 4 eller flere semestre på høgskolenivå franskProgramdatoer... [-]

Paris sommer - begynnelsesspråk

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Frankrike Paris

Lær fransk mens du studerer internasjonal markedsføring og merkevareadministrasjon i Paris, en av verdens [+]

Oversikt

Lær fransk mens du studerer internasjonal markedsføring og merkevareadministrasjon i Paris, en av verdens store byer - hjem til Global Fortune 500-selskaper og luksuriøse merkevarer, samt fortauskafeer, fantastiske hager, utendørs markeder og mer. Som et viktig internasjonalt forretningssenter som kan skryte av en av de høyeste BNPene i en hvilken som helst by, er Paris en ideell by for å studere markedsføring og å starte studiet av det franske språket.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Paris Forretnings- og Internasjonale AnliggenderBy: ParisLand: FrankrikeStudiepoeng: 6 eller 7 studiepoengUndervisningsspråk: FranskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.... [-]


Paris sommer - internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Frankrike Paris

En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Intern i en av verdens høyest ansettte byer for kultur og internasjonal virksomhet. Gå eller ta bussen gjennom byens pulserende gater, eller hopp på Metro for å komme seg til jobb. Lunsjtid betyr quiche eller en sandwich au jambon i en nærliggende kafé, etterfulgt av en rolig espresso eller te. En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 25 timer i uken. Du vil også melde deg på et obligatorisk 3- eller 6-kreditt akademisk internship seminar med andre IES praktikanter, hvor du vil lære om en rekke lokale forretningsinnstillinger og muligheter.... [-]


Paris sommer - mellomledd språk

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Frankrike Paris

Det intensive franskkurset på 6 kreditter, som læres på fransk av innfødte fransktalende, inkorporerer kursrelaterte utflukter i Paris, inkludert besøk til kunstmuseer og arkitektoniske og historiske landemerker. [+]

Oversikt

Lær om fransk kultur og historie, samtidig som du forbedrer dine franske språkferdigheter i Paris, en by som kommer til liv om sommeren. Din intensive fransk språkkurs på 6 kreditter, undervist på fransk av innfødte fransktalende, inkorporerer kursrelaterte utflukter i Paris, inkludert besøk til kunstmuseer og arkitektoniske og historiske landemerker.

Kjappe faktaSenter: IES Abroad Paris Fransk StudierBy: ParisLand: FrankrikeStudiepoeng: 6 studiepoengUndervisningsspråk: FranskSpråkforkunnskaper: 2-3 semestre av fransk (mellomprodukt)Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Sommer 2018... [-]


Paris Summer-Language Immersion

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Frankrike Paris

Fra og med sommeren 2019, vil våre mellomliggende og avanserte sommerspråklige programmer i Paris fusjonere til ett språk nedsenkingsprogram for studenter med minst to semestre på høgskolenivå fransk. [+]

Fra og med sommeren 2019, vil våre mellomliggende og avanserte sommerspråklige programmer i Paris fusjonere til ett språk nedsenkingsprogram for studenter med minst to semestre på høgskolenivå fransk.

Hvorfor Paris?

Med sine store boulevarder, verdensberømte monumenter, uovertruffen litterær og kunstnerisk historie, og den enkle joie de vivre, er Paris en by som forandrer deg for alltid.

Paris i dag er en mangesidig og multikulturell storby som tilbyr en døråpning til kulturen i verden. Lær om fransk kultur og historie, samtidig som du forbedrer dine franske språkferdigheter i Paris, en by som kommer til liv om sommeren.

Hva du skal studere

Du tjener 6 studiepoeng gjennom franskspråklige og / eller fransklærte områdestudier, avhengig av språknivå, som vil bli bestemt på stedet. Kurs er undervist av franske fransktalende, og omfatter kursrelaterte turer i Paris, inkludert besøk til kunstmuseer, og til arkitektoniske og historiske landemerker.... [-]


Quito Summer - Miljøstudier

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Ecuador Quito

Basert i Quito og med tre ukers kursrelaterte utflukter i Galápagos-øyene, lar du deg studere miljøledelse og bevaring, mens du studerer Ecuadors rike økologi. Programmet er organisert i samarbeid med Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) og Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alle miljøstudier kursene er undervist på engelsk, og tidligere spansk studie er ikke nødvendig. [+]

Oversikt

Selv om Ecuador kun handler om størrelsen på Colorado, er det et av de mest økologisk forskjellige landene på planeten. Fire økoregioner, Amazonasbassenget, den høye Andes, kystlinjen og Galápagosøyene, tilbyr et vell av flora og fauna som tiltrekker seg biologer, botanikere og miljøvernere fra hele verden. I tillegg til landets naturlige rikdom er Quito en arkitektonisk juvel kjent for sin beboers varme og gjestfrihet.

Basert i Quito og med tre ukers kursrelaterte utflukter i Galápagos-øyene, lar du deg studere miljøledelse og bevaring, mens du studerer Ecuadors rike økologi. Programmet er organisert i samarbeid med Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) og Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alle miljøstudier kursene er undervist på engelsk, og tidligere spansk studie er ikke nødvendig.... [-]


Rabat sommer - arabisk språk

Campus Heltidsstudier 8 uker May 2019 Marokko Rabat

Rabat har en kosmopolitisk blanding av europeisk modernisme og nordafrikansk og islamsk tradisjon. Den unike blanding av kultur, religioner, språk og identiteter skaper et perfekt bakteppe for å studere problemer i frankofon verden og for å studere det arabiske språket. [+]

Oversikt

Rabat har en kosmopolitisk blanding av europeisk modernisme og nordafrikansk og islamsk tradisjon. Den unike blanding av kultur, religioner, språk og identiteter skaper et perfekt bakteppe for å studere problemer i frankofon verden og for å studere arabisk språk. Rabats kyststed, moderat vær året rundt, og sammenblanding av gammelt og nytt gjør det til en fascinerende by for å leve og studere i løpet av sommeren. Som hovedstad i Marokko er Rabat hjem for en rekke ikke-statlige og internasjonale organisasjoner, og Marokkos ledende universitet.

Studentene i det arabiske språkprogrammet må ta en 1-kurs i kollokvial marokkansk arabisk for å hjelpe deg med å kommunisere med lokalbefolkningen.... [-]


Roma sommer - internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Italia Rome

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. [+]

Oversikt

Hvorfor Roma?

Byen er praktisk talt et utemuseum og historieleksjon med gater fylt med gamle bygninger, statuer og monumenter: Colosseum, Trevifontenen og Vatikanet. Roma er hjemsted for både multinasjonale organisasjoner og mange mindre, familieeide selskaper.

Roma, med 2500 års historie, er toppen av arkeologi, kunst og museer i Italia. Gå til jobb eller ta Metropolitana (metro), buss eller trikk. Lunsj er en kulinarisk overbærenhet av fersk pasta, sjømat og selvfølgelig pizza.

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Valgfri språkklasse øker din italiensk språkferdighet og flythet. Selv om italiensk ikke er nødvendig, kan noen felt kreve en grunnleggende forståelse av lokalspråket.... [-]


Roma sommer - språk

Campus Heltidsstudier 7 uker May 2019 Italia Rome

Sommeren er den perfekte tiden til å utforske byen Roma mens du praktiserer dine italienske språkferdigheter. Vårt romerske språk [+]

Oversikt

Sommeren er den perfekte tiden til å utforske byen Roma mens du praktiserer dine italienske språkferdigheter. Vårt romerske språk

Kjappe faktaSenter: IES Abroad RomaBy: RomaLand: ItaliaStudiepoeng: 6 studiepoengUndervisningsspråk: Engelsk, ItalienskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Sommer 2018

23. mai - 6. juli

Kommende søknadsfrist:

Søknadsfrist er gått

akademikere

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Du vil melde deg på et obligatorisk italiensk språkkurs og en engelsk-undervist område studier kurs, for totalt 6 studiepoeng. Plassering i IES Abroad språkkurs er bestemt av en online predeparture språk vurdering og et på stedet intervju gjennomført under orientering. Sammen med ditt italienske kurs, vil du velge en engelsk-undervist område studier kurs. Disse kursene oppfordrer erfaringslæring ved å gjøre byens historiske, kunstneriske og arkitektoniske rikdom i klasserommet ditt. Kursstudier tilbys har inkludert:... [-]


Salamanca sommer - språk

Campus Heltidsstudier 4 uker June 2019 Spania Salamanca

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de viktigste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språkstudie, med en rekke språknivåer tilgjengelig. Du kan delta i begge programmøtene. [+]

Oversikt

Salamanca berømmelse ligger i prestisje på universitetet og den ypperlige arkitekturen til Plaza Mayor og omkringliggende nabolag. Universidad de Salamanca, det eldste universitetet i Spania og en av de mest prestisjetunge i Europa, ble åpnet i 1218. Tradisjon og historie gjennomsyrer byen, der byggingen på sin "nye" katedral begynte på 1500-tallet.

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de viktigste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språkstudie, med en rekke språknivåer tilgjengelig. Du kan delta i begge programmøtene.

... [-]

Salamanca sommer - språk

Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Spania Salamanca

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de viktigste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språkstudie, med en rekke språknivåer tilgjengelig. [+]

Oversikt

Salamanca berømmelse ligger i prestisje på universitetet og den ypperlige arkitekturen til Plaza Mayor og omkringliggende nabolag. Universidad de Salamanca, det eldste universitetet i Spania og en av de mest prestisjetunge i Europa, ble åpnet i 1218. Tradisjon og historie gjennomsyrer byen, der byggingen på sin "nye" katedral begynte på 1500-tallet.

I dette full-immersion programmet, er kurs tilbys av Cursos Internacionales av Universidad de Salamanca, en av de viktigste sentrene i undervisning i spansk i verden. Hvert fire ukers program er lik et helt semester av spansk språkstudie, med en rekke språknivåer tilgjengelig. Du kan delta i begge programmøtene. Du har også muligheten til å skape en unik språk- og kulturopplevelse, ved å kombinere to fire-ukers sommerferie. Hvis dette valget er valgt, er en ekstra tre-dagers utflukt til Sevilla og Granada inkludert i sommersesjon II.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Chile Santiago

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkkursen øker språkkunnskapen og flytigheten. [+]

Oversikt

Vitne den fortsatte økonomiske veksten som har forvandlet denne hovedstaden til et økonomisk, politisk og kulturelt knutepunkt for Chile og Sør-Amerika. Hjem til over fem millioner mennesker, Santiago er Chiles industrielle og finansielle sentrum, og har også en dynamisk næringsliv.

Pendle til jobb via buss eller metro, og gå ut for en lunsj med caldillo de congrio (en tradisjonell fiskestokk) eller empanadas på Mercado Central.

En IES Internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Den valgfrie språkkursen øker språkkunnskapen og flytigheten.... [-]


Shanghai sommer - intensivt språk

Campus Heltidsstudier 2 måneder June 2019 Kina Shanghai

Designet for å hjelpe deg med å skaffe eller forbedre kinesisk språkferdighet gjennom intensiv språkinstruksjon, blir et helt år med høyskolekurs dekket under dette programmet. Små klassestørrelser og en-mot-instruksjon med kinesisk språkfakultet gjør dette programmet perfekt for å forbedre dine språkkunnskaper. [+]

Hvorfor Shanghai?

Fra sommeren 2018, vil Beijing Summer - Language Intensive Program bli avholdt i Shanghai.

Fordyp deg i språket og kulturen til den største byen i Kina når du studerer i utlandet i Shanghai. Om åtte uker, forbedre dine språkkunnskaper raskt i klasserommet og i dine daglige aktiviteter mens du samhandler med Shanghai-innbyggere fra hele Kina og rundt om i verden. IES Abroad Shanghai sommeren programmet gir intensiv nybegynner, mellomliggende, avanserte mellomliggende og avanserte nivå kinesiske språkkurs.

Hva du skal studere

Designet for å hjelpe deg med å skaffe eller forbedre kinesisk språkferdighet gjennom intensiv språkinstruksjon, blir et helt år med høyskolekurs dekket under dette programmet. Små klassestørrelser og en-mot-instruksjon med kinesisk språkfakultet gjør dette programmet perfekt for å forbedre dine språkkunnskaper. Du vil studere med IES Abroad Shanghai fakultet og følge et senter-bredt språk løfte for å maksimere språk læring.... [-]


Shanghai Summer - Engineering

Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Kina Shanghai

Hvem sier Engineering majors kan [+]

Oversikt

Hvem sier Engineering majors kan ikke studere i utlandet? I dette programmet vil du tilbringe 13 uker ved å studere maskinteknikk eller elektrisk og datateknikk på engelsk ved et av de beste universitetene i Kina, Shanghai Jiao Tong University (SJTU). Som student i University of Michigan - SJTU Joint Institute, vil du lære sammen med andre studenter fra ledende amerikanske universiteter innen Bachelor of Science in Engineering. Ikke gå glipp av muligheten til å vitne og oppleve en byhastighet gjennom økonomisk utvikling og globalisering!

Kjappe faktaSenter: IES Abroad ShanghaiBy: ShanghaiLand: KinaStudiepoeng: 12 studiepoengUndervisningsspråk: EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer... [-]

Shanghai Summer - Engineering Internship

Campus Heltidsstudier September 2019 Kina Shanghai

Vårt program garanterer en internshipplassering for å hjelpe deg med å utvikle profesjonelle ferdigheter som vil starte din ingeniørkarriere og gjøre deg mer attraktiv for arbeidsgivere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Hvorfor Shanghai?

Fra sommeren 2019 kan du sikre en praktisk praktik i puls av Kina med Shanghai Summer-Engineering Internship-programmet. Dette programmet er spesielt utviklet for studenter som har hovedfag i ingeniørfag eller andre STEM-felt, og søker teknisk praksis i utlandet.

Shanghai gir det perfekte bakteppe og nettverk for en internship i ingeniørfag. Som den største byen i, ikke bare Kina, men verden, er Shanghai hjem for flere industrielle "soner" med fokus på teknologisk utvikling. Det er også et knutepunkt for transport og teknologi, og hjemmet til mange kinesiske og multinasjonale selskapets hovedkvarter.

Din praktik

Vårt program garanterer en internshipplassering for å hjelpe deg med å utvikle profesjonelle ferdigheter som vil starte din ingeniørkarriere og gjøre deg mer attraktiv for arbeidsgivere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 8 uker June 2019 Kina Shanghai

Intern i det finansielle knutepunktet og den største byen Kina-Shanghai. Denne grundig moderne byen, kalt navnet "Paris i øst", har en stor innflytelse fra vestlig virksomhet, kultur og arkitektur. Som en IES-praktikant i Shanghai, vil du bli fullt nedsenket i det multikulturelle livet til denne metropolen. [+]

Oversikt

Intern i det finansielle knutepunktet og den største byen Kina-Shanghai. Denne grundig moderne byen, kalt navnet "Paris i øst", har en stor innflytelse fra vestlig virksomhet, kultur og arkitektur. Som en IES-praktikant i Shanghai, vil du bli fullt nedsenket i det multikulturelle livet til denne metropolen. Tenk på å gå på jobb med ferge, t-bane, buss eller fot. Deretter nyter du lunsj fra en av de 23 kinesiske provinsene eller retter fra mer enn 20 land.

En IES Internship i Shanghai utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir en betydelig arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. Du vil bli garantert en ubetalt plassering hos en lokal bedrift eller organisasjon, hvor du vil jobbe i minst 32 timer i uken. Vi vil jobbe med deg for å finne den nærmeste plasseringskampen mellom dine profesjonelle og personlige mål med det som er tilgjengelig i Shanghai.... [-]


Siena sommer - tradisjon

Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Italia Siena

Melde deg på et kurs på historien og tradisjonen til Palio og Contrade of Siena eller studere toskansk kultur og mat. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, vil du oppleve den rike kulturarven i Toscana. [+]

Oversikt

Ligger i det toskanske landskapet, er Siena en vakker middelalderby som ligger 35 miles sørvest for Firenze. Fordi deg i det italienske samfunnet, kjøkkenet og kulturen, mens du nyter lett tilgang til den toskanske hovedstaden, havet og det berømte toskanske landskapet.

Melde deg på et kurs på historien og tradisjonen til Palio og Contrade of Siena eller studere toskansk kultur og mat. Ved å kombinere kurs med studier utenfor klasserommet, vil du oppleve den rike kulturarven i Toscana.

Dette programmet gir deg muligheten til å få en insider utsikt over Palio-en kjent hesteveddeløp som skjer hver sommer i en av de mest anerkjente piazzaene i verden, Piazza del Campo. Hver rasehest representerer en av de 17 historiske nabolagene, eller motsatte, av Siena, som Sienes identitet er fundamentalt knyttet til.... [-]


Sydney Summer - Internship

Campus Heltidsstudier 2 måneder June 2019 Australia Sydney

En IES internship utvikler dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og gir omfattende arbeidserfaring for å starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Mye mer enn en fantastisk beliggenhet, er Sydney en av verdens mest multikulturelle byer - en internasjonal sammenslåing av kultur, språk og ideer med nesten fem millioner innbyggere. Sydney er både energisk og engasjerende, et knutepunkt for innovasjon på tvers av en rekke bransjer.

Tilbring endeløse timer med å utforske Sydneys berømte strender og kystturer. Det glitrende vannet i Sydney Harbour venter, en lekeplass for både Sydneysiders og besøkende. Grenser til Sydney havn finner du nasjonalparker, verdensarvsteder, skjulte strender og rikelig Aboriginal arv. Om kvelden tar du et show på det ikoniske Operahuset i Sydney, nyt et måltid på en historisk Sydney-pub, eller dykk inn i Sydneys levende musikkscene.... [-]


Sydney Summer - Study Australia

Campus Heltidsstudier 6 uker June 2019 Australia Sydney

Dette programmet sørger for at du vant [+]

Oversikt

Det blir vanskelig å sitte stille mens du studerer i utlandet i Sydney i sommer! Dette programmet sørger for at du ikke trenger å-med engasjerende kurs, felt studiemuligheter, og organisert kulturelle arrangementer, vil du ikke ha et kjedelig øyeblikk. Oppfylle et krav til oppgradering eller prøve noe nytt, uansett hva du velger, lærer du mer om Australia, og deg selv enn du noensinne kunne hjemme. I tillegg til kursene dine, tar du en fire-dagers feltstudietur til Central Australia (Uluru og Alice Springs), som inngår i programavgift.

Vi vil at du skal føle deg hjemme i Sydney, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Utover klasserommet tilbyr vi en rekke kulturmuligheter for å hjelpe deg med å bli kjent med den lokale kulturen. Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Tokyo sommer

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Japan Tokyo

Dette programmet er utmerket for seriøse studenter på alle nivåer som søker å studere det japanske språket i en intensiv 6-kreditt kurs. Kursrelaterte utflukter i og rundt Tokyo utfyller det du lærer i klasserommet, og hjelper deg med å få kunnskap om japansk kultur og samfunn. [+]

Oversikt

Tokyo vil utfordre deg til å oppleve verden på nye måter, og fordype deg i en kultur som kombinerer rask modernitet med gamle tradisjoner.

Dette programmet er utmerket for seriøse studenter på alle nivåer som søker å studere det japanske språket i en intensiv 6-kreditt kurs. Kursrelaterte utflukter i og rundt Tokyo utfyller det du lærer i klasserommet, og hjelper deg med å få kunnskap om japansk kultur og samfunn.

Du bor i National Olympics Memorial Youth Center, som ligger i hjertet av Tokyo, en førsteklasses beliggenhet for å utforske den massive byen. Mens du bor i en bolighallbygning med andre IES Abroad , får du muligheten til å øve japansk språkferdigheter og oppleve japansk familieliv og kultur under en valgfri helg på en homestay i en landlig by. IES Abroad organiserer en overnattingsturen for alle studenter til Nikko, samt en dagstur til Kamakura.... [-]


Vienna Summer - Musikkhistorie

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Østerrike Vienna

Studer musikkhistorie og forestilling i Wien, en by anerkjent over hele verden for sin innflytelse på utviklingen av klassisk musikk. [+]

Oversikt

Ligger i hjertet av Europa, er Wien en by på ca 1,8 millioner innbyggere som siden etableringen i 3. århundre har tjent som en bro mellom et mylder av kulturer. Som et viktig veikryss mellom Nord og Sør, Øst og Vest ble byen en naturlig smeltedigel for nye ideer. Ut av denne kulturelle rikdommen har det kommet et vell av kunstneriske prestasjoner og nyskapende tenkning - en arv som vi utforsker i våre sommerprogrammer.

Wien har vært hjemsted for mange av historiens største komponister, fra Haydn, Mozart og Beethoven til Brahms, Mahler og Schoenberg. I dag fortsetter det verdensberømte Wien Philharmonic Orchestra, Musikverein og Staatsoper å gjøre Wien til en sann "musikkby". Studer musikkhistorie og forestilling i Wien, en by anerkjent over hele verden for sin innflytelse på utviklingen av klassisk musikk.... [-]


Vienna Summer - Psykologi

Campus Heltidsstudier 6 uker May 2019 Østerrike Vienna

I Wien, fødestedet til psykoanalysen og hjemmet til Sigmund Freud og mange andre legendariske psykologer, kan du oppleve både historien og praktikken av psykologi fra et unikt utsiktspunkt. Utforsk rikdom av denne byens fortid og nåtid i et akademisk miljø spesielt designet for student av psykologi. [+]

Oversikt

Som den berømte psykologen Carl Rogers sa en gang, "Dette er hvor alt trøbbel startet!" I Wien, fødestedet til psykoanalysen og hjemmet til Sigmund Freud og mange andre legendariske psykologer, kan du oppleve både historien og praktikken av psykologi fra et unikt utsiktspunkt. Utforsk rikdom av denne byens fortid og nåtid i et akademisk miljø spesielt designet for student av psykologi.

Programmet er organisert i to temaer: Psykologi

Kjappe faktaSenter: IES Abroad WienBy: WienLand: ØsterrikeStudiepoeng: 6-9 studiepoengUndervisningsspråk: EngelskSpråkforutsetninger: IngenProgramdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.... [-]


Vienna Summer - Stage

Campus Heltidsstudier 8 uker May 2019 Østerrike Vienna

Vårt program garanterer deg et internship i Østerrike som vil hjelpe deg med å utvikle profesjonelle ferdigheter for å starte din karriere og gjøre deg mer attraktiv for arbeidsgivere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Hvorfor Wien?

Fra og med sommeren 2019 begynner IES Internships å tilby fulltidsplasseringer i Wien - hjemmet til vårt aller første IES Abroad Center.

Som en internasjonal internasjonalt vil du nyte historien, den rike kulturen og de profesjonelle mulighetene som den politiske og økonomiske hovedstaden i Østerrike har å tilby. Nylig rangert først i Mercer Quality of Living- undersøkelsen, er det ingensteds og ingen måte bedre å tilbringe sommeren enn med en heltidsopplæring i Wien.

Din praktik

Vårt program garanterer deg et internship i Østerrike som vil hjelpe deg med å utvikle profesjonelle ferdigheter for å starte din karriere og gjøre deg mer attraktiv for arbeidsgivere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Videoer

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Kontakt
Besøksadresse
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Besøksadresse
Amsterdam, North Holland, NL
Besøksadresse
Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Besøksadresse
Auckland, Auckland, NZ
Besøksadresse
Barcelona, Catalonia, ES
Besøksadresse
Beijing, Beijing, CN
Besøksadresse
Berlin, Berlin, DE
Besøksadresse
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Besøksadresse
Cape Town, Western Cape, ZA
Besøksadresse
Christchurch, Canterbury, NZ
Besøksadresse
Dublin, County Dublin, IE
Besøksadresse
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Besøksadresse
Granada, Andalusia, ES
Besøksadresse
London, England, GB
Besøksadresse
Madrid, Community of Madrid, ES
Besøksadresse
Milan, Lombardy, IT
Besøksadresse
Nagoya, Aichi Prefecture, JP
Besøksadresse
Nantes, Pays de la Loire, FR
Besøksadresse
New York, New York, US
Besøksadresse
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Besøksadresse
Paris, Île-de-France, FR
Besøksadresse
Oxford, England, GB
Besøksadresse
Quito, Pichincha, EC
Besøksadresse
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, MA
Besøksadresse
Rome, Lazio, IT
Besøksadresse
Salamanca, Castile and León, ES
Besøksadresse
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Besøksadresse
Shanghai, Shanghai, CN
Besøksadresse
Siena, Tuscany, IT
Besøksadresse
Sydney, New South Wales, AU
Besøksadresse
Tokyo, JP
Besøksadresse
Puerto Ayora, Galápagos Islands, EC
Besøksadresse
Vienna, Vienna, AT
Besøksadresse
Hong Kong, HK