International Mid Pac College (IMPAC)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

International Mid Pac College utnytter sin strategiske beliggenhet i Stillehavet der øst møter vest, og inviterer personer med ulike kulturelle perspektiver inn i klasserommet for diskusjon. Som sådan, IMPAC programmer som mål å forbedre ikke bare de nødvendige kommunikasjonsferdigheter, men også tillit til å bruke dem på riktig måte i faglige, akademiske og sosiale sammenhenger. Videre fokuserer IMPAC på å utvikle tverrkulturell kommunikasjonsferdigheter. For å oppnå dette, IMPAC har små klasser og en nøye koordinert læreplan som er kommunikative, realistisk, interaktiv og praktisk. IMPAC er forpliktet til kvalitet og setter høye standarder for sine studenter.

IMPAC at a Glance

IMPAC, etablert i 1991, og tilbyr intensiv engelsk språkopplæring til en mangfoldig gruppe av språklige elever på følgende områder:

Intensiv engelskkunnskaper Program-iEPP (Student visa, 12 uker ~) Intensiv engelsk Conversation Program-IECP (Turister, Visa Waiver Program, beboere, en uke ~) Privattimer (fleksibel timeplan) Spesielle Engelsk Program (Tilpasset Designet engelsk Program, fleksibel)

Grunner til å studere ved IMPAC

Over 20 år i næringslivet Akkreditert av CEA, Commission on English Language Program Akkreditering Overlegen kvalitet engelsk instruksjon med engasjerende, erfarne instruktører Utmerket verdi / rimelig skolepenger Praktisk beliggenhet i nærheten busslinjer og Ala Moana Center (kjøpesenter) Norsk bare politikk Blide og hjelpsomme ansatte University Bridge Program *

  • IMPAC tilbyr en bane / alternativ for studenter som ønsker å gå høyskole og / eller universitet på Hawaii. Foreløpig har IMPAC en avtale med Kapiolani Community College (KCC), en University of Hawaii system skolen, etter vellykket gjennomføring av avansert nivå. For mer informasjon, vennligst se vår hjemmeside.

Skole Mission

Oppgaven for International Mid Pac College er å gi sine studenter med en solid base av engelske kommunikative og akademiske ferdigheter som andrespråk sammen med tverrkulturelle ferdigheter for å møte de ulike behovene til sine studenter for å lykkes i dagens globale marked.

IMPAC er forpliktet til:

Gi lyd instruksjon bruker varierte metoder for å imøtekomme behovene til sine studenter. Gi en utfordrende pedagogisk erfaring som oppmuntrer videre studier og integrering i det globale samfunnet. Opprettholde en hyggelig atmosfære i klasserommet for å fremme elevenes motivasjon. Fremme flerkulturell forståelse gjennom kulturelle aktiviteter.

Privattimer

IMPAC arrangerer privattimer for de som ønsker å ha en-til-en undervisning på en fleksibel timeplan. Planlegging er fleksibel, avhengig av instruktørens tilgjengelighet. Privattimer er $ 40 / time. Semi-privattimer er også tilgjengelig på forespørsel.

Spesielle programmer

Disse programmene er laget for å ta imot grupper av varierende størrelse og alder, for en periode på inntil tre måneder. Disse tilpassede programmer innlemme spesialisert læreplan med fokus på studentenes behov og interesser. For avgifter og tidsplan, kan du kontakte inntakskontoret på info@impachawaii.edu.

Steder

Honolulu

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, USA
Telefon
+1 808-593-9388