Marshall University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Invester i fremtiden

I løpet av 180 år har Marshall University blitt et ledende offentlig universitet som tilbyr nyskapende grunnskole og høyere utdanning på 200 fagområder. Når du bestemmer deg for å studere på Marshall, kan du velge mellom 10 høgskoler som tilbyr mer enn 100-graders programmuligheter som passer best til dine akademiske ambisjoner.

Marshall er dedikert til å bruke alle tilgjengelige ressurser for å hjelpe deg med å lykkes. Universitetet har investert $ 300 millioner i nye bygninger og renoveringer de siste 10 årene for å gi deg de nyeste, state-of-the-art klasserom og laboratorier.

Et innbydende miljø

På Marshall University finner du at selv om du er omgitt av mange andre studenter, blir du alltid sett på som en person. Små klassestørrelser lar deg bli kjent med dine professorer. Toppmoderne fasiliteter og store forskningsmuligheter sikrer at du har verktøy for best mulig utdanning. Disse funksjonene, i kombinasjon med INTO Marshalls vennlige studenttjenester, vil sikre en tilfredsstillende amerikansk universitetsopplevelse.

Med mer enn 1000 fakultetsledere som lærer i mer enn 100-gradsprogrammer, er Marshall klasserom godt rustet til å gi deg en kvalitetsutdannelse. Marshall er forpliktet til å oppmuntre sine fakultet og studenter til å utføre forskning på sitt felt. På grunn av dette har universitetet 31 millioner dollar i årlig forskningsfinansiering. Fra det første året av programmet har du muligheten til å delta i praktisk forskning for å ta utdanning utover klasserommet.

Du vil føle seg trygge på campus og kjennskap til din innkvartering og døgnstudiet ditt krever både universitets ID-tilgang. Universitetspolitiet overvåker campus og beredskapstjenester som finnes på forskjellige steder på campus.

Vær din beste

Marshalls campus blander det gamle og det nye, fra de nye fasilitetene, som Memorial Student Center, til de mange kontorene og tjenestene i Old Main, den eldste bygningen på campus.

Marshall er dedikert til å gi deg de beste fasilitetene som er mulige. Vi har investert $ 300 millioner i nye bygninger og renoveringer til eksisterende de siste 10 årene.

To flotte nye bygninger åpnet nylig - College of Information Technology and Engineering og Visual Arts Center. Teknologikomplekset på 56 millioner dollar har høyteknologiske egenskaper for det voksende Engineering-programmet, mens sentrums Visual Arts-senter gir en ultramodern plass som kan skryte av den nyeste teknologien innen Visual Arts.

I sentrum av campus

Når du går inn på campus og begynner reisen med INTO Marshall, vil du raskt oppdage komforten til Marshall University familien rundt deg. Vårt senter ligger i hjertet av campus, noe som betyr at du er nær dorms, klasserom, spisesteder, rekreasjonssenter og mer. Dette vil være sentrum for ditt første år på campus, både akademisk og sosialt.

Våre senterets 14 klasserom er vertskap for engelskkursene dine, og Learning Resource Center gir deg tilgang til veiledningstjenester og mange andre ressurser til bruk utenfor klasserommet.

I tillegg til de pedagogiske ressursene finner du en rekke sosiale aktiviteter innenfor murene til INTO Marshall sentrum. Fra fester i kaféområdet til vårt Campus Conversation Partners Program, jobber vårt senter for å sikre at du har det gøy mens du fortsetter din utdanning.

Hjelp hvor som helst du går

Som student som studerer i INTO Marshall Center, har du alle fordelene og erfaringene fra campuslivet ved et amerikansk universitet. I tillegg til den ekstra bonusen til INTO Marshall-tjenester designet for deg.

Våre dedikerte fakultet og ansatte hjelper både i og utenfor klasserommet. Vi hjelper deg med veiledning, boligproblemer, planlegger morsomme turer og aktiviteter og mye mer.

I Marshall Center

State-of-the-art fasiliteter

INTO Marshall Center er din one-stop-shop for ditt engelsk- eller Pathway . Her finner du klasserom, studieplasser og et berikende læringsmiljø.

INTO Center Cafe

Nyt vårt kaféområde

Vårt kaféområde ble designet med deg og dine medstudenter i tankene. Flere bord og stoler er tilgjengelig sammen med flere avføring og sofaer, slik at du kan sitte for å studere, tilbringe tid mellom klasser eller møte venner. Tekjøkkenområdet brukes ofte til fester og arrangementer som arrangeres av INTO-senteret, inkludert feriefester, spillkvelder og andre sammenkomster som er åpne for alle studenter.

Learning Resource Center

Bruker senteret

Vårt læringsressursssenter (LRC) vil bli en verdifull ressurs i din tid på INTO Marshall. Instruktører bruker mange timer veiledende studenter i et bredt spekter av fag, og det er også materialer tilgjengelig for deg å bruke for å forbedre dine engelsks ferdigheter og praktisere ditt nye språk. Disse materialene, inkludert grammatikk og uttale programvare, DVDer, romaner og mer, er gratis å bruke. Innenfor LRC kan du også sjekke ut en bærbar PC til bruk i vårt senter for studieplasser.

Å gi alle verktøyene du trenger for å lykkes

Vellykkede studenter investerer i utdanning, og INTO Marshall gir best mulig lærerfaring i retur. Høyt kvalifiserte universitetsinstruktører, fasiliteter utstyrt med den nyeste teknologien, små klasser, personlig support, sosiale aktiviteter og et innbydende universitetssamfunn bidrar alle til den rike campusopplevelsen på Marshall University .

I dine engelske kurs som finner sted i INTO Marshall sentrum, kan instruktører gi individuell oppmerksomhet til deg og dine klassekamerater på grunn av de små klassestørrelsene. Du finner at instruktører kjenner deg ved navn og er glade for å personlig hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer i studiene. Små klassestørrelser gir også mulighet for diskusjon, slik at du kan dele dine meninger og høre klassekameratas perspektiver. I Marshall instruktører er ikke bare tilgjengelig for hjelp i løpet av kurset. De har kontortid hvor du kan besøke med spørsmål og e-postadresser for å kontakte dem etter timer. De tilbyr også veiledning i vårt Learning Resource Center.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Graduate Pathways » Se Undergraduate Pathways » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Graduate Pathway

Graduate Pathway in Information Systems

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

[+]

Graduate Pathway i informasjonssystemer gir deg muligheten til å forbedre din engelsk og akademiske evne. Det vil forberede deg til å lykkes med å forfølge høyere studier på Marshall University.

[-]

Uteksaminere vei i datavitenskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

Leder til en mastergrad i datalogi ved Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en høyere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremskritt til en høyere grad gjennom en læreplan bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

INTO Marshall Graduate Pathway-programmet i mastergrad i datavitenskap vil forberede deg til å gå inn i andre år på en mastergrad på Marshall University.... [-]


Uteksaminere vei i engineering

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

Leder til en mastergrad i Engineering Management, miljøteknologi eller transport og infrastruktur Engineering på Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en høyere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert progression til en høyere grad gjennom pensum bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

Startdato: januar, august

Undervisning / avgifter: 2017-18: 1-semester fra $ 13,990; 2-semester fra $ 24,330

Karriere: Maskiningeniør, Sivilingeniør, Instruktør, Forskningsassistent... [-]


Uteksaminere vei i maskinteknikk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

Leder til en mastergrad i maskinteknikk ved Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en høyere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremskritt til en høyere grad gjennom en læreplan bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

Karriereveier

Som utdannet av et ingeniørstudium ved Marshall University, kan du finne arbeid som:

Analytiker Konsulent Lærer Mekanisk ingeniør Produktdesigner Forsknings- og utviklingsingeniør Pathways ... [-]

Uteksaminere vei i miljøvitenskap

Nettstudie Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington + 1 fler

Leder til en mastergrad i miljøvitenskap ved Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremskritt til en høyere grad gjennom en læreplan bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

The Graduate Pathway i miljøvitenskap gir deg muligheten til å forbedre din engelsk og akademiske evne. Det vil forberede deg til å lykkes med å forfølge høyere studier på Marshall University.... [-]


Kurs

Lavere grad i engineering med sivil vekt

Campus Heltidsstudier 1 - 2 måneder January 2019 USA Huntington

Leder til en bachelorgrad i ingeniørfag med et sivilingeniørfokus på Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en lavere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremgang til en bachelorstudium gjennom en pensum bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

Karriereveier

Som utdannet av en lavere grad i ingeniørfag ved Marshall University, kan du finne arbeid som:

Biologisk ingeniør tegneren Datasystemer spesialist Mekanisk ingeniør Elektroingeniør Pathways ... [-]

Undergraduate Pathway

Lavere grad i maskinteknikk

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

Leder til en bachelorgrad i maskinteknikk ved Marshall University [+]

Ønsker du å studere for en lavere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremgang til en bachelorstudium gjennom en pensum bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

Karriereveier

Som utdannet av en lavere grad i ingeniørfag ved Marshall University, kan du finne arbeid som:

Biologisk ingeniør tegneren Datasystemer spesialist Mekanisk ingeniør Elektroingeniør Pathways ... [-]

Lavere grad i vitenskap

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

Leder til en rekke bachelorstudier i vitenskap ved Marshall University, inkludert biologi, diett, geologi, helsevitenskap, sykepleie og sosialt arbeid [+]

Ønsker du å studere for en lavere grad i USA, men trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter eller testresultater? Et baneprogram gir akademisk, språklig og kulturell støtte for å lykkes på et universitet i USA. Studentene er garantert fremgang til en bachelorstudium gjennom en pensum bestående av kreditt-earning kurs. Vi gir full integrasjon med innenlandske og internasjonale studenter på campus fra høyt utdannede universitetsinstruktører og veiledere samtidig som du gir faglig støtte gjennom hele programmet.

I Marshall Undergraduate Pathway-programmet i Science vil du forberede deg til å gå inn i det andre året av en bachelorgrad på Marshall University.

Karriereveier ... [-]

Undergraduate Pathway in Business Administration

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

[+]

1-SEMESTER PATHWAY

GRAFTSKREDITBREAKDOWN

[-]

Undergraduate Pathway in Computer Science

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

[+]

31 kreditt timer gjelder fra Pathway

[-]

Undergraduate Pathway in Electrical and Computer Engineering

Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 USA Huntington

[+]

Akademisk engelsk og sammensetning

[-]

Kontakt

INTO Marshall University

Adresse, linje 1 315 18th St. Huntington
WV 25703 Huntington, West Virginia, USA
HJemmeside http://www.intostudy.com/en-gb/universities/marshall-university