Les den offisielle beskrivelsen

En kvalitetsutdanning i sentrum av Boston

På Suffolk University det ingen grenser! Med over 110 programmer å velge mellom, kan studentene forfølge sine lidenskaper og tjene en grad fra en nasjonalt respektert institusjon. Hvert program på Suffolk er designet for å sikre at du får den aller beste utdanningen for å hjelpe deg med å nå dine karrieremål.

Campus ligger i hjertet av sentrum av Boston, noe som betyr at du er omgitt av noen av landets toppbedrifter, industrileder og innovatører. På grunn av sin beliggenhet har studentene også tilgang til et overskudd av erfaringsmuligheter, praktikplasser og frivillige programmer. Innen ett år etter at de har mottatt sin grad, er 92% av kandidatene ansatt eller er påmeldt i grunnskolen.

Et fremragende universitet å ringe hjem

Suffolk University har over 60 bachelorprogrammer og over 50 kandidatprogrammer. I klasserommet drar nyutdannede en 13: 1 student-til-fakultet og 20-personers klassestørrelser. Utenfor klasserommet er Suffolk-studenter også dedikert til å gi tilbake og har logget rundt 37.000 timers samfunnstjeneste. Rundt campus kan studenter bli involvert i over 80 klubber og organisasjoner som er tilgjengelige eller delta i skoleånd ved å se de mer enn 12 NCAA Divisjon III-lagene. Som Suffolk-alumnus, vil du bli med et nettverk på 78.000 nyutdannede som hjelper hverandre fremover i sin profesjonelle karriere.

  • 7.560 Studentbefolkning
  • 108 land representert
  • Best Business Schools (The Princeton Review 2017)

I Suffolk Center: Et sted bare for deg

INTO Suffolk Center ligger i en ideell beliggenhet, rett innenfor Mildred F. Sawyer Library. Du vil bli omringet av studentstøttepersonell, veiledere, datalaboratorier, klasserom og en rekke akademiske ressurser.

Vær midt i det hele

INTO Suffolk Center ligger i hovedbiblioteket, i nærheten av klasserommene og en spisesal, midt i sentrum av Boston. Du vil finne at du er i nærheten av alle byens fasiliteter, flere klasserom, rekreasjonsfasiliteter, residens og restauranter. Tilbake i INTO-senteret, har de dedikerte ansatte klare og tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha for å sikre suksess på Suffolk.

Vi er her for å støtte deg

Som INTO Suffolk-student vil du ha tilgang til alle studenttjenester og -fasiliteter. Fakultet og administratorer kjenner studenter etter navn. De vil ta deg tid til å hjelpe deg med å sette og oppnå dine akademiske og karriere mål.

I Suffolk-tjenester

Learning Resource Center

Ressursene er der for å hjelpe deg med å nå dine høyere utdanningsmål. Hvis du trenger studiemateriell, en datamaskin, DVDer, bøker eller hjelp til å forstå leksene dine, kan skolen gi deg de ressursene og svarene du trenger.


klasserom

Senteret er satt opp med multimediekapasitet, trådløst internett, romslige studielokaler og datalaboratorier. Det er et flott sted å snakke med andre studenter og danne studiegrupper med studenter i din store.


Mat

Suffolks spisemuligheter inkluderer fem på campus-fasiliteter som tilbyr et utvalg av matvalg. Trenger du kaffe? Starbucks ligger rett på campus. For en rask bite, smørbrød eller salat, gå til Sargent Law Café ligger på fjerde etasje av lovskolen. Hvis du ikke finner det du leter etter, gå ut og gå til en av Bostons mange anerkjente restauranter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Graduate Pathway

Suffolk University

Et INTO Suffolk Graduate Pathway program i bedriftsøkonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på en mastergrad på Suffolk University . Etter vellykket ... [+]

Et INTO Suffolk Graduate Pathway program i bedriftsøkonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på en mastergrad på Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter:

2-Semester:

49 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway37 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

49 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway40 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 26.570Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en Master of Business Administration på Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Et INTO Suffolk Graduate Pathway programmet i Business Analytics vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University . E ... [+]

Et INTO Suffolk Graduate Pathway programmet i Business Analytics vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

31 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway19 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

31 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway22 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 26.570Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en Master of Science i Business Analytics ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Et INTO Suffolk Graduate Pathway programmet i Financial Services and Banking vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk Un ... [+]

Et INTO Suffolk Graduate Pathway programmet i Financial Services and Banking vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

47 timers timeplan13 kreditt timer gjelder fra Pathway34 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

47 timers timeplan10 kreditt timer gjelder fra Pathway37 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 26.570Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en Master of Science i Financial Services og Banking ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Et INTO Suffolk Graduate Pathway Program i Kommunikasjon vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrads program ved Suffolk University . Etter v ... [+]

Et INTO Suffolk Graduate Pathway Program i Kommunikasjon vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergrads program ved Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

1-Semester:

36 kreditt timer program9 kreditt timer gjelder fra Pathway21 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 18 030Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en Master of Arts i kommunikasjon (konsentrasjoner i PR og reklame eller integrert markedsføring) på Suffolk University .Kursalternativer: 1-semesterInntakskravFaglige krav: Bachelorgrad eller tilsvarende med 2,5 GPA på 4,0 skala.Engelskspråklige krav: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Alderskrav: 16 år og over.... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

En INF Suffolk Graduate Pathway Program i Markedsføring vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester av en mastergrad på Suffolk University . ... [+]

En INF Suffolk Graduate Pathway Program i Markedsføring vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester av en mastergrad på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

37 timers timeplan12 kreditt timer gjelder fra Pathway25 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

37 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway28 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 26.570Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en mastergrad i markedsføring på Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Et INTO Suffolk Graduate Pathway program i økonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University . ... [+]

Et INTO Suffolk Graduate Pathway program i økonomi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

47 timers timeplan13 kreditt timer gjelder fra Pathway34 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

47 timers timeplan9 kreditt timer gjelder fra Pathway38 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1 SemesterStartdato: 2019: januar, augustAvgifter: Fra $ 26.570Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en Master of Science i økonomi (konsentrasjoner i Corporate Finance, Investeringer eller Risk Management) på Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskravFaglige krav: Bachelorgrad eller tilsvarende med 2,5 GPA på 4,0 skala. Studentene må ha bestått et kurs på universitetsnivå statistikk de siste fem årene eller har tilsvarende bransjeerfaring.Engelskspråklige krav: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Alderskrav: 16 år og over.... [-]
USA Boston
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Et INF Suffolk Graduate Pathway program i lov eller global lov og teknologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk Uni ... [+]

Et INF Suffolk Graduate Pathway program i lov eller global lov og teknologi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et mastergradsprogram på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Pathway program og møte universitetskrav for opptak av kandidatopptak, kan studentene gå inn i deres andre semester på kandidatstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk Pathway program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

24 timers timeplan7 kreditt timer gjelder fra Pathway17 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

24 timers timeplan5 kreditt timer gjelder fra Pathway19 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerUtvikle dine kunnskaper og ferdigheter gjennom aktiv læring i ditt valgte fagområde.Garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter.Tilpass for å studere i USA med et sterkt fokus på studie- og forskningsferdigheter.Forbedre ditt engelsknivå og utvikle vokabularet for ditt valgte fagfag.Studentene har mulighet til å bruke sin kunnskap og ferdigheter gjennom praktik etter at de har fullført kurs.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 29.360Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette programmet fører til en mastergrad i juridikk eller master i loven i global lov og teknologi ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester2-SemesterInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Suffolk University

Det akademiske engelsk-programmet gir deg toppmoderne engelskspråklig instruksjon og faglige ferdigheter for å lykkes på Suffolk University . ... [+]

Det akademiske engelsk-programmet gir deg toppmoderne engelskspråklig instruksjon og faglige ferdigheter for å lykkes på Suffolk University .

Kursfunksjoner

Hva du lærer:

Nåværende muntlige og skriftlige ideer nøyaktig og effektivt på engelsk;Skrive forskningsblanketter med riktig bruk av sitater og referanser;Les, forstå og kritisk vurdere akademiske tekster;Forstå og bruk ordforråd felles for fagfagTa nyttige og nøyaktige notater i faglige forelesninger og presentasjoner;Forstå amerikanske verdier i en akademisk innstilling.NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, mai, august; 2020: januar, maiAvgifter: Fra $ 7 600Klassestørrelse: 18Pris: Studenter som fullfører akademisk engelsk, kan utvikle seg til bachelorstudier eller universitetsstudier ved Suffolk University .Kursalternativer: 2-semesterInntakskravFaglige krav: Videregående diplom påkrevdEngelskspråklige krav: Ingen engelskspråklige krav; Studentene blir vurdert og plassert ved ankomstAlderskrav: 16 år og over.... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

Suffolk University

Internasjonalt år ett i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorutdanning på Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av I ... [+]

Internasjonalt år ett i datalogi vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorutdanning på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk-program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

126 kreditt timer program33 kreditt timer gjelder fra Pathway93 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

126 kreditt timer program17 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette Pathway fører til en grad i datavitenskap ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Internasjonalt år ett i generelle studier vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorutdanning ved Suffolk University . Etter vellykket gjennomf ... [+]

Internasjonalt år ett i generelle studier vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorutdanning ved Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk-program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

126 kreditt timer program32 kreditt timer gjelder fra Pathway94 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

126 kreditt timer program16 kreditt timer gjelder fra Pathway110 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette Pathway fører til en grad i reklame, kunsthistorie, asiatiske studier, økonomi, engelsk, miljøstudier, global og kulturell kommunikasjon, regjeringen, historie, journalistikk, lov, media og film, filosofi, politikk, filosofiKursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Internasjonalt år ett i naturvitenskap og matematikk vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et bachelorutdanning ved Suffolk University . Etter vellykket gjen ... [+]

Internasjonalt år ett i naturvitenskap og matematikk vil forberede deg til å gå inn i neste semester på et bachelorutdanning ved Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk-program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

126 kreditt timer program33 kreditt timer gjelder fra Pathway93 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

126 kreditt timer program17 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette Pathway fører til en grad i biologi, biokjemi, kjemi, miljøvitenskap, matematikk, fysikk eller strålingsvitenskap ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Internasjonalt År ett i Business vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av In ... [+]

Internasjonalt År ett i Business vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester på et bachelorstudium ved Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av Internasjonalt År ett og møte universitetskrav til grunnopptak, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk-program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

124 kreditt timer program30 kreditt timer gjelder fra Pathway94 studiepoeng gjenstår mot en grad

1-Semester:

124 kreditt timer program15 kreditt timer gjelder fra Pathway109 studiepoeng gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette Pathway fører til en grad i regnskap, bedriftsøkonomi, entreprenørskap, økonomi, global virksomhet, informasjonssystemer, ledelse eller markedsføring på Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Internasjonalt år ett i visuell kunst vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester av en bachelorgrad på Suffolk University . Etter vellykket gjennomføring av I ... [+]

Internasjonalt år ett i visuell kunst vil forberede deg til å skrive inn ditt neste semester av en bachelorgrad på Suffolk University .

Etter vellykket gjennomføring av International Year One og møte universitetskrav for opptak av kandidatstudenter, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University . Denne overgangen fra et INTO Suffolk-program til et universitetsgradsprogram kalles progression.

Grad Program Komponenter

2-Semester:

124 kreditt timer program18-22 kreditt timer gjelder fra Pathway102-106 kreditt timer gjenstår mot en grad

1-Semester:

124 kreditt timer program9-13 kreditt timer gjelder fra Pathway112-115 kreditt timer gjenstår mot en gradKursfunksjonerBegynn å tjene studiepoeng mot graden din selv om du ikke oppfyller de akademiske og engelske kravene til direkte oppføring.Få ytterligere støtte for å flytte deg vellykket gjennom ditt første år på et universitet i USA.Graduate i samme tid som innenlandske studenter.Mindre klassestørrelser gjør at du kan bruke mer tid med lærerne dine.Utvikle kunnskap og ferdigheter for din grad gjennom din valgte Pathway .NøkkelfaktaKurslengde: 1-3 SemesterStartdato: 2019: januar, augustAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Dette Pathway fører til en grad i kunst, grafisk design eller interiørdesign på Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester Pathway3-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Suffolk University

Hvis du allerede har fullført kurs på høyskoler eller universitetsnivå og ønsker å overføre til Suffolk, er det grunnleggende overføringsprogrammet (UTP) for deg. Du får ... [+]

Hvis du allerede har fullført kurs på høyskoler eller universitetsnivå og ønsker å overføre til Suffolk, er det grunnleggende overføringsprogrammet (UTP) for deg. Du får et estimat av overførbare kreditter mot graden din før du starter programmet.

UTP gir en tilpasset sti for å tjene bachelor-graden din på Suffolk University . Du vil ikke gjenta kurs og vil motta ytterligere faglig, språklig og kulturell støtte for å hjelpe deg med å utmerke seg på et universitet i USA.

Grad Program Komponenter:

124-126 kreditt timer program1-semester: 9-16 kreditt timer gjelder fra UTP2-semester: 18-32 studiepoeng gjelder fra UTPKredittene som gjenstår til en grad, avhenger av overføringskreditter som er bruktKursfunksjonerOverføring av studiepoeng fra din høyskole eller universitet-nivå klasser til din grad.En tilpasset læreplan for universitets kredittbærende kurs.Garantert fremgang til et bachelorprogram ved vellykket gjennomføring av UTP ved George Mason University, Drew University, Colorado State University eller Oregon State University.Akademisk rådgivning gjennom hele programmet inkludert progression og student suksess rådgivere.Stipendier mellom $ 1000- $ 15.000 tildelt per år til kvalifiserte studenter. Kontakt din INTO-representant for detaljer.NøkkelfaktaKurslengde: 1-2 SemesterStartdato: 2019: januar, august; 2020: januarAvgifter: Fra $ 22,970Klassetimer: 12-16 timer per ukeKlassestørrelse: 18Pris: Etter vellykket gjennomføring av et INTO Suffolk Undergraduate Transfer Program og møte universitetskrav for lavere opptak, kan du skrive inn ditt neste semester på bachelorstudiet ved Suffolk University .Kursalternativer:1-Semester Pathway2-Semester PathwayInntakskrav... [-]
USA Boston
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk