Indiana University Northwest School of Business and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The School of Business & Economics på IUN serverer ca 600 forretninger hovedfag i Associates, Bachelors, Masters og gradsprogram og sertifikater. Av disse elevene, ca 25% er MBA-studenter IUN er et metropolitan regional universitetsområdet til Indiana University, betjener 7-fylket område i Nordvest-Indiana. Skolen tilbyr både dag og kveld kurs til 63% heltid / 37% deltid studenter, og de 98% deltid kveld MBA studenter. Den lågare studentmasse på School of Business & Economics er ca 58% kvinner, 22% svart, og 9% Hispanic. Det graduate student Kroppen er ca 55% kvinner, 7% svart, og 10% spansktalende. Den campus er lokalisert midt i skjæringspunktet mellom I-80/94 og I-65 på Broadway i Glen Park forstaden Gary og er lett tilgjengelig for både lokalbefolkningen og folk pendling til og fra jobb i Chicago hovedstadsområdet.

Se Sertifikater » Se kurs » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Lederutviklingsprogram

Campus Deltid September 2018 USA Gary

Gjennom dette programmet øverste nivået studenter som har vist sterke lederegenskaper potensialet vil være konkurransedyktig valgt ut til å delta i en spennende og utfordrende sett av aktiviteter. [+]

Institutt for Innovativ ledelse er et samarbeid mellom IU Northwest og Northwest Indiana samfunn og næringsliv ledelse i alle sektorer. Instituttet er designet for å skape en forpliktende kobling mellom pedagogisk erfaring og lederskap praksis.

The Leadership Development Program er kjernen i instituttet. Gjennom dette programmet øverste nivået studenter som har vist sterke lederegenskaper potensialet vil være konkurransedyktig valgt ut til å delta i en spennende og utfordrende sett av aktiviteter.

Læring Retningslinjer

Fire retningslinjer er etablert for å gi et filosofisk fundament som styrer strukturering av all aktivitet i programmet. The Leadership Institute Programmet er utformet for å gi: ... [-]


Sertifikat

Postbaccalaureate Sertifikat I Regnskapsføring (pbca)

Campus Deltid September 2018 USA Gary

Gjennom dette sertifikatet læring, vil du fylle kravene til å sitte for CPA eksamen i Indiana og lære alle viktige områder innen regnskap, herunder kostnader, skatt og revisjon. [+]

Program Fordeler

Du vil fylle kravene til å sitte for CPA eksamen i Indiana. Din lågare kurs brukes på sertifikatet. Du vil lære alle de sentrale områdene innen regnskap, herunder kostnader, skatt og revisjon. Fulltids professorer lærer de fleste klassene, samt fremragende forretningsfolk som underviser deltid i sitt område av ekspertise.

Karriere Valg

The Field of Accounting er Exploding! Kvalifiserte og utdannede fagfolk er nødvendig for å lede virksomheten, små og store, med kompetanse innen regnskap.

Sertifisert Revisorforening CPA er i høy etterspørsel! Du kan ha ferdigheter og kunnskap som vellykket regnskapsførere trenger!

Program Høydepunkter ... [-]