Institute for Global Student Success

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Institute for Global Student Success (IGSS) er en omfattende ettåring program som gir innkommende internasjonale bachelor- og masterstudenter som deg med ferdigheter og hands-on-praksis du trenger for å lykkes på amerikanske institusjoner. Legg til at tilgang til et globalt nettverk av venner samt internship og jobbmuligheter, og du får det du trenger for å lykkes på den globale scenen.

The Institute for Global Student suksess er tuftet på seks prinsipper som er til stede i alle aspekter av våre deltakernes opplevelser:

Hver student fortjener hver mulig anledning til å være vellykket i USA.
En vellykket opphold i USA er ikke bare definert av hvor mye hver internasjonal student lærer i klassen eller hva karakterene han / hun mottar. En vellykket opphold betyr at hver student gjør det bra i klassen, gjør livslange venner fra forskjellige land rundt om i verden og har meningsfulle praksisplasser og / eller jobber der han / hun lærer i virkelige miljøer.
Å være i et helt nytt land er tøft for ethvert individ i alle aldre. Løpende støtte er avgjørende for en studentens faglige, personlige og profesjonelle suksess.
Support er ikke en engangshendelse. Studenter krever støtte gjennom hele året.
Studentene fortjener den høyeste kvalitet instruktører, læremateriell, sosiale og nettverksbygging opplevelser.
Sikkerhet og emosjonelle velvære for hver elev er viktig.

IGSS programmering er bygget på disse læringsprinsipper:

De beste lærere er de som forstår de nyeste og beste teknikkene ... og, viktigst av alt, bryr seg om fremdriften for hver student.
Studenter, spesielt de for hvem engelsk er andrespråk, må gis tid til å behandle konsepter og ny informasjon.
Den beste måten å ta vare på informasjon er å bruke den med en gang.
Vellykket lærere fokusere på hvor mye hver elev forstår og beholder, ikke på hvor mye informasjon er gitt.
Forstå sosiale og kulturelle normer, praksiser og forventninger er avgjørende for acclimating til USA.
Individer lærer bedre i små grupper med personlig oppmerksomhet fra fakultetet.
Både universitet fakultetet og fagfolk er verdifulle kilder til kunnskap. Elevene bør få mulighet til å lære av utestående professorer og vellykkede ledere av selskaper, akademiske institusjoner og kulturelle organisasjoner.
Internasjonale studenter og alumni av amerikanske universiteter er en verdifull ressurs for innkommende studenter. Dele sine historier om utfordringer og suksessmodeller hvordan å overvinne hindringer og oppnå målene.

Steder

New York

Address
New York, New York, USA