Institute of Aviation at Parkland College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

The Institute of Aviation på Parkland College opprettholder et høyt nivå av kvalitet for å sikre de beste resultatene for studenter. Institute of Aviation på Parkland College ligger i Champaign, Illinois og med hjelp av University of Illinois at Urbana-Champaign og Frasca International, er en ledende kollegialt flyskole i Illinois, og den eneste høyere utdanningsinstitusjon i sentrale Illinois med en luftfart program .

Ligger på Willard Airport, ca åtte miles fra Parkland College største campus, Institute of Aviation anlegget huser klasserom, studentkontor, ulike flysimulatorer og luftflåten. Flåten består av 17 enkelt motor Piper bueskyttere, syv Piper piler, tre multi-motor Piper seminoles og to Cessna 152S.

Karriere Outlook

Med den forestående tilstrømningen av pilot pensjonering kombinert med global vekst i luftfartsindustrien, er det mangel på kvalifiserte flygere i USA og internasjonalt. Faktisk, ifølge Aviation Week, er mer enn 20.000 pilot arbeidsplasser forventes å åpne i løpet av de neste syv årene, og disse er konservative anslag. Disse jobbene må fylles for å sikre at mindre regionale flyselskap kan fortsette å tilby tjenesten. Det hevdes at nå kanskje den beste tiden å forfølge og få din pilot utdanning og flygetrening.

Parkland sin Aviation Program

The Institute of Aviation på Parkland tilbyr en knytte grad i luftfart samt muligheter for sertifisering som en privat pilot, instrument-rated pilot, kommersiell pilot, multiengine-rated pilot og flyinstruktør. Den knytte grad forbereder studentene til å overføre til en fireårig institusjon til å tjene en bachelorgrad.

Associate Degree studenter vil sekvensielt tjene privatflygersertifikat, instrument rating, kommersiell pilot sertifikat, og multiengine vurdering i løpet av programmet. Det er også anledning til å tjene flight instruktørbevis for fly, instrument, og multiengine. Nyutdannede kan komme inn i arbeidslivet etter endt utdanning i jobber som flyfotografering og flygeinstruksjon. Etter å ha fullført FAA flight tidskrav, vil nyutdannede være kvalifisert til å bli piloter.

Program Struktur

For de fleste luftfart kurs, studentene møtes i omtrent to timer i uken i et klasserom der de vil lære om fly systemer, regler og forskrifter, og luftfartsgrunnprinsipper. Studentene også møtes på Willard Airport i tre to-timers flytur perioder en uke hvor de får praktisk erfaring flyr et fly for å lære manøvrer, takeoffs og landinger, og flyging. Luftfart kurs tilbys høsten, våren og sommeren semestre deretter.

Program Opptakskrav

TSA krav for alle ikke-amerikanske borgere

Den amerikanske Transportation Security Administration (TSA) krever ikke-borgere til å delta i Alien Flight Student Program (AFSP). Besøk TSA hjemmeside for mer informasjon. Non-engelsk som morsmål

Alle studenter som er ikke-engelsk som morsmål må etablere engelskkunnskaper gjennom TOEFL (IBT) score: ordnede 85 eller høyere med minimum 22 lytting og minimum 26 taler. Ingen alternativ middel for vurderingen er akseptert. TOEFL score må ikke være mer enn to år gammel fra starten av programmet.

Medisinsk eksamen

Før du melde deg og flyr et fly, vil elevene trenger for å oppnå en luftfart legeerklæring fra en FAA-sertifisert luftfart medisinsk sensor (AME). Det er tre klasser av luftfart legeattester: Klasse 1, klasse 2 og klasse 3. Klasse 1 er den strengeste, Klasse 3 er den minst restriktive. Luftfart medisinske undersøkelser er utført av FAA-godkjente leger. Parkland College krever at potensielle studenter, på minimum, passere en klasse 3 fysisk undersøkelse før melde deg for deres første kurset. Enhver klasse av legeattest med en student pilot sertifikat er akseptabelt.

Academic Assessment

Å ta kurs på Parkland College, må du plassere inn i høgskolenivå lesing, skriving og matematikk. Studentene må demonstrere sine college-nivå lesing, skriving og matematikk ferdigheter.

Steder

Champaign

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Champaign, Illinois, USA
Telefon
+1 217-244-8601

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss