Les den offisielle beskrivelsen

Tufts er leder i amerikansk videregående opplæring, karakteristisk for suksess som et moderat stort universitet som utmerker seg ved forskning og gir studentene en personlig opplevelse. Vår unike kombinasjon av forskning og liberale kunst tiltrekker studenter, fakultet og ansatte som trives i vårt miljø av nysgjerrighet, kreativitet og engasjement.

Oppdrag

Tufts er et student-sentrert forskningsuniversitet dedikert til etableringen og anvendelsen av kunnskap. Vi er forpliktet til å gi transformative opplevelser for studenter og fakultet i et inkluderende og samarbeidsmiljø der kreative lærde genererer dristige ideer, innoverer i møte med komplekse utfordringer og skiller seg ut som aktive borgere i verden.

Syn

Å være et innovativt universitet av kreative forskere på tvers av et bredt spekter av skoler som har en dyp innvirkning på hverandre og verden.

Internasjonale programmer og partnerskap

Vi tilbyr de mest innovative, dynamiske programmene som er tilgjengelige i dag. Vi tror at den beste måten å lære språk eller kultur på er å leve det. I tillegg til den rike timeplanen for utflukter som introduserer studenter til Boston, et sterkt boliglivsprogram og gode muligheter for kulturell utveksling, tilbyr Tufts et uslåelig fakultet. Alle medlemmer av vårt fakultet er profesjonelle engelske instruktører med lang erfaring i å undervise i engelsk som andre språk. Våre engelske klasser blir undervist av dedikerte instruktører som bruker sin fantasi og erfaring for å maksimere hver elevs læringspotensial. Tufts engelskspråklige program er nyskapende i måten de kombinerer klasseromsmateriale med livserfaring. Klassetid suppleres av en rekke virkelige aktiviteter som hjelper deg å leve språket mens du lærer det. Du vil snakke og bruke språket hver dag, som er den naturlige måten å forbedre din evne og selvtillit til. Fra engasjerende klasser til spennende ekskursjoner og kveldsdiskusjoner om amerikansk liv og skikker, hjelper vi deg med å lære språket og kulturen som er Amerika.

Du kan lese mer om Tufts internasjonale programmer her.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

International Programs at Tufts University

Vi er stolte av å tilby programmer som tilbyr en streng akademisk læreplan og en ekte kulturutveksling. Din tid i klassen vil bli supplert av en rekke virkelige aktivitet ... [+]

Vi er stolte av å tilby programmer som tilbyr en streng akademisk læreplan og en ekte kulturutveksling. Din tid i klassen vil bli supplert av en rekke virkelige aktiviteter rundt Boston og New England som hjelper deg med å leve språket mens du lærer det. Med hver dag ser du evner og selvtillit vokse.

Våre klasserom fakultet er profesjonelle engelsk instruktører med lang erfaring å undervise engelsk som et morsmål. Våre instruktører er dedikert til å maksimere læringspotensialet i og utenfor klasserommet.

Engelsk i dag High School Program

3-ukers program for videregående studenter

The English Today High School-programmet er utviklet for studenter på 15-17 år som er interessert i å bygge engelskspråklige ferdigheter og utforske amerikansk kultur. Med en kombinasjon av klasser og utøvende aktiviteter hjelper vi deg med å utforske livet på universitetsområdet og Greater Boston-området.... [-]

USA Medford
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
3 - 6 uker
Campus
Les mer på norsk
International Programs at Tufts University

Vårt internasjonale STEM Scholars program vil forberede deg på utdannet ingeniørstudier ved å gi fokusert opplæring i akademisk tale og forskning skriving. I løpet av sek ... [+]

Vårt internasjonale STEM Scholars program vil forberede deg på utdannet ingeniørstudier ved å gi fokusert opplæring i akademisk tale og forskning skriving. I løpet av seks ukes programmet vil du bygge ferdigheter til å trives i høyere utdanning og på arbeidsplassen. Du vil også tjene kreditt timer i et spesialundervisning undervist av fakultet fra Tufts School of Engineering.

Programkrav

For å søke om dette programmet må du ha:

En fullført lavere gradEn intensjon om å forfølge STEM-relaterte studier ved et universitet eller høyskoleEt minimum TOEFL score på 71 (internett), 197 (datamaskin) eller 530 (papir)

Merk at prioritet vil bli gitt til innkommende Tufts MS studenter.... [-]

USA Medford
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
International Programs at Tufts University

Vårt institutt for internasjonale forskere skal forberede deg på høyere utdanningsprogram ved å gi fokusert opplæring i skriftlig og kommunikasjonsferdighet. Våre seminar ... [+]

Vårt institutt for internasjonale forskere skal forberede deg på høyere utdanningsprogram ved å gi fokusert opplæring i skriftlig og kommunikasjonsferdighet. Våre seminarklasser ligner på tvers av klasseromsopplevelsen av amerikanske kandidatprogrammer. I løpet av seks ukes programmet, vil du bygge ferdigheter og tillit som er nødvendig for å lykkes i din oppgraderte skoleopplevelse mens du utforsker Greater Boston-området.

Programkrav

For å søke om dette programmet må du ha:

En fullført lavere gradEn intensjon om å forfølge videre studier ved et universitet eller høyskoleEt minimum TOEFL score på 71 (internett), 197 (datamaskin) eller 530 (papir)Program pensum... [-]
USA Medford
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
Location address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

Medford, Massachusetts, 02155 US
Social Media