International Programs at Tufts University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Tufts

Tufts er ledende innen amerikansk høyere utdanning, karakteristisk for suksessen som et mellomstor universitet som utmerker seg med forskning og gir studentene en personlig opplevelse. Vår unike kombinasjon av forskning og liberal kunst tiltrekker seg studenter, fakultet og ansatte som trives i vårt miljø av nysgjerrighet, kreativitet og engasjement.

Oppdrag

Tufts er et student-sentrert forskningsuniversitet dedikert til etableringen og anvendelsen av kunnskap. Vi er forpliktet til å gi transformative opplevelser for studenter og fakultet i et inkluderende og samarbeidsmiljø der kreative lærde genererer dristige ideer, innoverer i møte med komplekse utfordringer og skiller seg ut som aktive borgere i verden.

Syn

Å være et innovativt universitet av kreative forskere på tvers av et bredt spekter av skoler som har en dyp innvirkning på hverandre og verden.

Om internasjonale programmer og partnerskap

Vi tilbyr de mest innovative, dynamiske programmene som er tilgjengelige i dag. Vi tror at den beste måten å lære et språk eller en kultur er å leve det. I tillegg til den rike planen for utflukter som introduserer studenter til Boston, et sterkt boliglivsprogram og mange muligheter for kulturutveksling, tilbyr Tufts et uslåelig fakultet.

Fakultet

Alle medlemmer av fakultetet vårt er profesjonelle engelske instruktører med lang erfaring som underviser i engelsk som andrespråk. Engelskundene våre blir undervist av dedikerte instruktører som bruker fantasien og erfaringene sine for å maksimere hver elevs læringspotensial. Tufts engelskspråklige programmer er innovative på den måten de kombinerer klasseromsmateriell med virkelig erfaring.

Ekstra-Curriculars

Klassetiden kompletteres av en rekke aktiviteter i den virkelige verden som hjelper deg å leve språket når du lærer det. Du vil snakke og bruke språket hver dag, som er den naturlige måten å forbedre din evne og selvtillit på. Fra engasjerende klasser til spennende feltreiser og kveldsdiskusjoner om amerikansk liv og skikker, hjelper vi deg å lære språket og kulturen som er Amerika.

Steder

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, USA

Boston

Address
274 Tremont Street
02111 Boston, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss