International School of Advanced Learning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅRT TEAM

Teamet vårt består av tre internasjonale lærere og forelesere, forenet av en delt stasjon for å gi ESL-programmer av høy kvalitet til både unge voksne og forretningsfolk i Boston-området.

Våre alma matere inkluderer Brandeis University, Boston University, Belorussian State University, Skidmore College og La Sorbonne IV. Mellom de tre av oss snakker vi et kombinert 10 språk, som inkluderer slavisk, germansk og romansk språk.

Å være innvandrere selv, tror vi at vi er entydig klar til å forstå og bistå ESL-studenter da de kommer over barrierer for å lære engelsk som voksne. Med utgangspunkt i vår varierte og omfattende utdanning, og forsterket den med vår første innvandrers ESL-opplevelse, har vi vært i stand til å skape en skole som både lærer engelsk og hjelper våre studenter til å bygge et liv for seg selv i Amerika eller å finne suksess som en tospråklig profesjonell i utlandet.

VÅR FILOSOFI

Vi forstår hvor vanskelig det er å søke etter en godt betalende og stimulerende jobb, spesielt når engelskspråklig kunnskap ikke er så avansert som du vil at den skal være. Vi vet også hvor frustrerende det kan være å ha praktiske og markedsførbare ferdigheter, men mangler en tilstrekkelig måte å uttrykke dem på.

Vår filosofi er veiledning.

Ved å gi et pålitelig rammeverk gjennom karriereorienterte språkopplæring, hjelper vi deg med å navigere veien til drømmens jobb. Enten du allerede har en forståelse for språket og trenger hjelp til å søke deg selv mot dine mål, eller hvis du ikke vet hvilken retning du vil ha livet ditt til å ta - men vet at du trenger engelsk for å komme dit - vi vil jobbe med deg for å lede livet ditt fremover.

Vi tror på styrkende kvaliteter av veiledning gjennom utdanning og forsikring. Ved å hjelpe deg med å forstå prosessen med å finne din ideelle jobb eller karrierevei, vil du kunne bruke dine egne ferdigheter, bakgrunn og entusiasme for å realisere suksess.

VÅRE FORDELING

Kunnskap er makt. Vårt mål er å gi en unik og viktigst rimelig løsning til språkopplæring.

Hver student som går gjennom våre dører har spesielle behov. Vårt særegne "byggestein" -tilnærming gjør det mulig for elevene å tilpasse sin utdanning for å passe deres personlige læringsreise og nå sine personlige mål.

Det er ingen "one-size-fits-all" tilnærming til voksenopplæring, og vi jobbet hardt for å lage en rekke programmer for å tillate alle som går i dørene våre en mulighet til å lære på den måten som gir mening for dem. En arbeidende profesjonell med en opptatt tidsplan vil dra nytte av et kortvarig intensivt kurs, mens en ung voksen som med en fleksibel tidsplan kan dra nytte av et langsiktig nedsenkningsprogram.

Samtidig vil vi at vår skole også skal være et trygt fristed - et senter for hjelp og utdanning for både våre utenlandske naboer som bor på fulltid i Boston og til våre midlertidige studenter som besøker byen. Vårt omfattende tilbud av studenttjenester er satt opp som en livlinje i Boston og en hjelpende hånd til hele vår studentkropp.

VÅRT OPPDRAG

Vårt oppdrag er å gi kvalitets engelskspråklig instruksjon, samt de grunnleggende språkkunnskapene og den kulturelle kunnskapen som vil hjelpe våre studenter til å oppnå sine faglige, faglige og personlige mål.

Gi studentene mulighet til å forbedre sine språkkunnskaper og fremme en forståelse av amerikansk engelsk og kultur i et pedagogisk miljø.

Opprettholde et team av instruktører og administratorer dedikert til å hjelpe studenter assimilere og integrere komfortabelt i amerikansk kultur og dagligliv.

Tilby formell akademisk opplæring samt praktisk trening for hverdagen.

Å tilby personlig oppmerksomhet til studenter gjennom vår unike Building Blocks tilnærming.

Å gi programmer som er pedagogisk lyd, oppdatert, av høy kvalitet og påviselig effektiv.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Esl kulturelle eksponeringskurs

Campus Heltidsstudier 1 - 4 uker September 2019 USA Boston

Utforsk Boston og opplev kulturen - alt mens du fordyper deg på engelsk og assimilerer til lokalt liv. [+]

"Hei, kompis, jeg har 2 billetter til Sox i kveld på Fenway, er du interessert? Ta deg dame venn, eller du fyr venn, spiller ingen rolle for meg. "

"Hør, har du planer senere? Jeg tenkte på å få tak i en skive og en kald og sittende av Charles. Gi meg beskjed, fyr. "

Vi vil til og med lære deg hvordan du kan perfeksjonere lokalt aksent - så du kan gå hjem som høres ut som en innfødt Bostonian!

PROGRAM INNHOLD

Utforske språk gjennom kultur

[-]

Intensive English Course

Campus Heltidsstudier 1 måned August 2019 USA Boston

[+]

Curriculum

Læreplanen er basert rundt en integrert lærebok, hvor lytting, snakk, lesing og skriving er dekket gjennom et mangfoldig utvalg av leksjoner som imøtekommer hele spekteret av læringstyper.

Språkkunnskaper prioriteres gjennom konsekvent vekt på pararbeid og gruppebaserte aktiviteter.

[-]

Videoer

How to speak English more naturally - Learn English